- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
yok canım ben şu soğanı dörde bölme 4 su bardağı su koyma ve sabah akşam içme yöntemini kullanıyorum canım ben ya bu yöntem kist iltahap ne varsa yok ediyormuş ben int.den de araştırdım ama bişey daha öğrendim günde en az 3-4 diş sarmısak yemek gerekiyormuş o da doğal antibiyotik olduğu için eğer kanallarda bir iltahap falan varsa kurutuyormuş aslında çok doğal bir yöntem deneyecem bakalım zaten yemeklere de koyuyoruz sarmısağı bir de öyle çiğ olarak bi deneyelim bakalım
yok doremi kötü ama burnunu tıka iç sağlık için sonuçta
yok olmadı canım
olucam gibide gözükmüyo umudum yok bu ay için çünki ev taşıma derdi beni geçtimiz ay mahvetti :)
ilk prolaktin testi yaptırdığımda 26.01 gibi bir değer çıkmıştı ama o zaman Tr deydim ve çok rahat bir donemimdi
ben geçen mayıs ayından beri düzeltemedim bir türlü adetimi ben .....
yok canım ben şu soğanı dörde bölme 4 su bardağı su koyma ve sabah akşam içme yöntemini kullanıyorum canım ben ya bu yöntem kist iltahap ne varsa yok ediyormuş ben int.den de araştırdım ama bişey daha öğrendim günde en az 3-4 diş sarmısak yemek gerekiyormuş o da doğal antibiyotik olduğu için eğer kanallarda bir iltahap falan varsa kurutuyormuş aslında çok doğal bir yöntem deneyecem bakalım zaten yemeklere de koyuyoruz sarmısağı bir de öyle çiğ olarak bi deneyelim bakalım
ya bir de annemden bişey duydum onu sizlerle paylaşmak istedim biliyorum batıl bir inanç ama bu yöntemle bir çok kişi hatta hiç çocuğun olma denen kişiler bilke hamile kalmış. Şimdi önce bir normal doğum yapacak olan hamile bayan buluyorsunuz sonra bu bayanın doğum sancıları tutarken normal bildiğimniz bir elma ısırıyor o ısırdığı elmayı da siz yiyorsunuz ama dediğim gibi batıl inanç eğer çevremde doğumu yaklaşmış normal doğum yapan bir hamile bulursam hemen sancısında bir elma ısıttırıp deneyecem bakalım ne olacak
3-4 diş sarımsak :))
ben çinde yaşıyorum sabah akşam sarımsak iyiyolar
düşünsenize kahvaltıda bile sarımsak :)) leş gibi kokuyolar sabahları...
biz iğreniyoruz ama adamlar işi biliyomuş :))) dünya nüfüsunda o yüzden patlama yaratmış adamlar :)))
nasıl yani... :1shok:
adet olmadın mı sen şimdi...
kız ne duruyosun test yapsana....... bak utanma git al... başka ezcane yokmu etrafta. yada eşine aldır.. ya lütfen test yap..
ben test alıcam zaman 3 tane birden alıyorum...:))))
şimdi 1 tanesi duruyo. 3 aydır yapmak nasip olmadı
bende 2-3 tane alıyorum alınca :))
zaten bu akşam oldum oldum olmadım hastenede yarın kana baktırıcam ayrıca prolaktine...
ay canım hadi bakalım inşaallah güzel haberlerle dönersin... :Saruboceq:
peki belirtin falan yok mu?
inşallah ama hiç sanmıyorum hamile olduğumu...
sadece adet öncesi şişlik ve yüzüm gözüm sivilce doldu okadar
hassas benim cildim ev temizlerken deterjanlardan tozdan boyle kabardı diye düşünüyorum...
eşine aldır dedin ya aklıma bir kaç once eşimle yaşadığım bir olay geldi :)
eşimle eczaneye girdik 2 test alıcaz dedi,satıcı kız oyle şaşırmış baktı eşim dayanamayıp espiriyi patlattı
ne bakıyon dedi biri ona biri bana dedi :))))
selam kızlar nasılsınız hesaplamalarıma gore ayın 4 unde olmam gerekıyodu ama olmadım bu ay dostınex kullanmıyacagım ıcın sıze 1 gun fazladan yazdırmıstım ama hala olmadım.. yanı bu demek oluyokı benım hormonlar yıne kafayı yedı....
selam kızlar nasılsınız ben çok mutluyum bebegimin kalb atışını duydum bugün güm güm atıyodu inanamadım 7 mm miş ve 7 haftalıkmış ama ben progestona 10 haftalık olana kadar devam edecekmişim allah herkese bu duyguyu yaşatır inşallah sonuna kadar devam eder inş. bu mutlulugum allah herkesin gönlünün muradını verir inş. en kısa zamanda .
ne güzel bir haber bu boyle :) allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah :)
ben bugun hastaneye gidip kan tahlili yaptırıcaktım ama vazgeçtim eşim tuturdu pazartesi gidelim diye kızıyor bana -çıkmayınca moralini bozuyosun ,üzülüyosun pazartesiye kadar bekliyelim dedi bende hak verdim...
Yalnız kızlar sabah aç karına soğan suyu içmeye kalktım , boş mideye içilmiyo.Kocabir yudumu zor yuttum geri kalanınıda dökmek zorunda kaldım...
selam kızlar nasılsınız ben çok mutluyum bebegimin kalb atışını duydum bugün güm güm atıyodu inanamadım 7 mm miş ve 7 haftalıkmış ama ben progestona 10 haftalık olana kadar devam edecekmişim allah herkese bu duyguyu yaşatır inşallah sonuna kadar devam eder inş. bu mutlulugum allah herkesin gönlünün muradını verir inş. en kısa zamanda .