bende ufak kekler götürdüm bir tane ama yok , şimdi bile sabahki kokuyu hatırladıkça midem bulanıyo :)))
canım aç karnına içilmiyor evet katılıyorum sana ama burbunu tıka iç hemen hemen o zaman fazla etkilemiyor bir de ben hemen soğan suyunun arkasına ağzıma bir dilim çikolata atıyorum o süper oluyor iştedelikafadulden
bende ufak kekler götürdüm bir tane ama yok , şimdi bile sabahki kokuyu hatırladıkça midem bulanıyo :)))
selam kızlar nasılsınız ben çok mutluyum bebegimin kalb atışını duydum bugün güm güm atıyodu inanamadım 7 mm miş ve 7 haftalıkmış ama ben progestona 10 haftalık olana kadar devam edecekmişim allah herkese bu duyguyu yaşatır inşallah sonuna kadar devam eder inş. bu mutlulugum allah herkesin gönlünün muradını verir inş. en kısa zamanda .
doremi evet iğrenç bişey here o kkoku öldürdü beni ama ne yapalım herşey bebişler için inşallah kucağımıza aldığımız gün unutacaz bunları yılmıyoruzbayanlar soğan suyuna devam hele bir olsunlar doğsunlar şöyle sağlıklı sağlıklı büyüdüğünde anlatacam onu dünyaya getirmek için çektiğim eziyetleri eminim onlarda bizim bu kutsal görevimizi büyük bir sabırla ve sevgiyle karşılık verecekler. şu soğan kürü bitsin incir kürü daha tatlı gelecek kızlar bize biraz daha sıkın dişinizi
çok haklıısn canım....
peki sen hangi kürü kullanıyorsun? prof. ün verdiği kürümü yoksa. suda bekleyen kürümü?
bu arada ben suda bekleyen kürü kullanıyorum.. adetimin son günü başladım.. yumurtlamaya kadar temizlesin diye -tatlicadiarzu-
yani yaklaşık 7-8 gün kullanmayı düşünüyorum. daha sonrada incir kürüne başlıycam. inşaallah faydasını görürüz..
canım akşamdan kavanoza soğanı 4e bölüp atıyorum üstüne 4 bardak su koyuyorum sabaha kadar bekletiyorum sonra o missssssssssss kokulu şeyi sabah akşam aç karnına içiyorum vallahi zamana falan bakmadım bugün 3. gün ne bileyim faydası olacaksa adetin gününü beklemeye gerek yok diye düşündüm ama 15 gün sonra falan kesecem çünkü fazlası da iyi değilmiş diye duydum ama gene de ruh halim bilir tam bişey diyemiyorum ama içimden bir ses sanki faydası olacak diyor ama ne bileyim işte umutla bekliyorum moralim de sıfır bu arada ne bu eziyet ya bu arada ağlama nöbetleri tuttu beni hiç bişey yokken ağlıyorum eşimde üzülüyor ama elimde değil ne yapayım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tatlım niye ağlıyosun, niye üzüyosun kendiniiiiiii...
kızarım bakkkk....yapma böyle... topla kendini..
bak içiyoruz soğanımızı, incirimizide içicez.. çalışmalarda son gaz devam edecek.. eee.. daha ne yapalım???? kaydirigubbakcemile3
inşaallah Allahımın izniyle gelecek bebişlerimizz... :Saruboceq:
çok ince düşünme artık lütfen...
bende senin gibi yapıyorum soğan kürünü... ay sanki bütün organlarım soğan kokuyormuş gibi geliyo.. ıyyyyy... içim nasıldır acaba... kafamçokkarıştı
aman ne bileyim işte bazen geliyorlar bana soldan soldan yok be için soğan kokmuyordur bence zaten yemeklerde yemiyormuyuz eğer koksaydı kimse yanımıza yaklaşmazdı bundan emin ol
benım prolaktınımde ılk ölçümde 65 cıktı.dostınex kullandım 35 e dusurebıldık.1 ay ara verdık ilaca tekrar dr a gıttıgımde120 ye cıktı.hemen beyın mr ı cektırdım,adenom cıkmadı.dostınexsı 2 şişe bıtırdım bu seferde 1.4 e dustu.cok cok dusuk bı sevıye.sımdı parlodel kullanıyorum bebek ıstedıgımız ıcın.bakalım nolucak.hepımız ıcın hayırlısı olsun
selam prol seda (buarada adaşız sanırım)benmde prolaktinim senn sevilerde bndende doktorum istemedi çok çok yüksek anormal değerlerde olan hastalarda istiolarmış beyin mr canım bnce endişelenme geçmiş olsun.....
tatlım nasılsın doktora gittin mi meraktan öldüm burda:uhm:
canım ya nerdesn hep girip bakıorum yoksun die çıkıorum(pazartesiye gün aldık canım büyükçekmece kolan hastanesine gidicez tanıdıklar var die blki yrdımcı olurlar işimizi hızlı hallederiz....sen napıosun ttlım iimisin hiç gelmiosun buralara:1hug:
İİ TATLIM BENİ MERAKTA BIRAKMA:1hug: BEN İYİYİM HAYATIM BABAM VE DAYIM GELDİLER ONLARLAYIM .KEYFİM YERİNDE ARA SIRA GİRİYORUM YAZILARI OKUYORUM KİMSE OLMAYINCA ÇIKIYORUM ZATEN 2 GÜNDÜR MİSAFİRİM OLDUĞU İÇİN PEK GİRMİYORUM ŞİMDİ TV İ İZLİYORLAR PÜR DİKKAT BENDE BURADAYIM İŞTE AMA SEN HASTANEYE GİDİP GELİNCE BURAYA YAZ BEN ÖĞRENİRİM BABAMLAR NE ZAMAN GİDERLER BİLMİYORUM GÜNDÜZLERİ ONU GEZDİRİYORUZ İLK DEFA GELDİ ANTALYA YA BÖYLE İŞTE TATLIM a.s.
hmm gözünaydın canım hoşgelmişler:)ben yazarım sana olmasa özelden yollarım mesaj...zaten burayada kmse uramıor sanırım yada ben denk gelmiorum canım sen zaman buldukça gel ben buralardayım öpüoruma.s.
merhaba ben yareen bu siteye yeni katıldım benimde derdim bebek bitkisel ilaçlar deniyorum kısmetse bu ay tüp bebek deneyeceğiz