Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

senin aşağıda yazdığın dokorun yazısında önce soğan sonra incir diyor gene de sen bilirsin ama ben ce bi araştır derim artık öyle bir hal aldıkki 1 ay bile fazla geliyor insana:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

evet canım orda öyle yazıyor ama 15. güna kadar boş durmamak adına bunu yapmayı düşündüm. sonuçta zararı olan birşey değil ya..

evet canım orda öyle yazıyor ama 15. güna kadar boş durmamak adına bunu yapmayı düşündüm. sonuçta zararı olan birşey değil ya..

evet canım bitkisl bişey zaten en kısa zamanda sonuçlarını olumlu görmeyi bekliyoruz tabi bizimde sonuçlarımız olumlu olursa çoklu sevinç yaşarız ama sen gene de kalbini ferah tut inanıyorum bu ay sonucunu alacaz İNŞALLAH:Saruboceq:

İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru beyaz soğan suyu kürü

1 orta boy kuru beyaz soğanı (kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beya italyan soğanı olmaz ) dış kabuğunu soyarak dörde bölün.

önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır[/QUOTE]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soru »
Soğan kürünü ve kuru incir kürünü aynı zamanda yapmamızın bir sakıncası var mı? İki kürüde sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemeğinden önce içmemiz uygun olurmu? Teşekkür ederim, iyi çalışmalar

Cevabı »
Kesinlikle soğan ve incir kürü aynı anda uygulanmaz. Önce, soğan kürünü sonra incir kürünü uygulamak gerekir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soru »
merhabalar hocam öncelikle size kolay gelsin sizin incir kürünüzden faydalanmak istiyorum ama size bir sorum olacak her seferinde yeni incir kullanmak zorundamıyız yoksa aynı incirleri birkaç defa kullanmamızda bir mahsur varmıdır şimdiden teşekkürler

Cevabı »
Her defasında yeni incir kullanmak gerekir. Sağlığınız daim olsun.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soru »
hocam ben 19 yaşındaym evliyim birbuçuk senelik evliyken hamilelik geçirdim ve üç buçuk aylıkken karnımda öldü.7 ay geçti hamile kalamıyorum doktora gittim gögsümden süt geliyor diye hamile kalamıyormuşum yani prolaktin im çok yüksekmiş.24 olması lazımken 68 ne yapmam gerekir beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım...şimdiden çok teşekkür ederim

Cevabı »

hekim görüşünün esas olduğunu öncelikle belirtmek isterim. Yaşınız 19 ve daha önünüzde uzun bir hayatınız var. Çocuk yapmakta acele etmeyin ve kendinizi bu konuda da strese sokmayın. Benim size önerim. Bir ay boyunca günde iki kez testere dişili arslanpençesi kürünü uygulayınız. Bu bitki hormon dengeleyicidir. Yüksek seyreden prolaktin hormonunuzun dengelenmesinde yardımcı olacaktır.

Arkasından 15 gün soğan kürünü uygulayınız. Tekrar kısa zamanda normal yoldan hamile kalabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

kaydirigubbakcemile5:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar hepinize iyi günler ve mutlu haberler diliyorum bişey soracağım ben dostinex ve glukofen kullanıyorum ama bu ilaçlar bende aşırı yorgunluk ve uyku yapıyor bi de mide bulantısı yapıyor acaba sizde de aynı belirtiler var mı yoksa benim bünyem mi kaldırmadı acaba bilgisi olan varsa bu konuda yazabilirse sevinirim

bu arada topiğe eklemek isterseniz olması beklenen regl tarihi 24 mart

YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu
2-) anemone....................:12 mart
3-) pancuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart
10-)kelebek97..................20 mart
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 mart
13-)Elif2005....................: 24 mart
bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz.:Sarubo ceq:..

tatlım merhaba glukofen kullanmadım dostinex kullandım ve halsizlik ve uyku yaptı bendede o nedenle uyumadan önce içiyorum sen ne zaman içiyorsun bilmiyorum ama istersen sende öyle kullan uyumadan önce iç yani.a.s.

+şimdi ben dün sabah içtim doktor bana demişti ki hani satte içiyorsan haftaya da o satte iç demişti yani sabah almayıp da akşam alsam bir sorun olur mu acaba

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu senağlama

topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

slm kızlar dün giremedim çok şeyler yazmışsınız.
doremi cim ben 2 ay oldu soğan ve inciri kullanalı.etkilerini yazmıştım yanlış hatırlamıyosam. benim adetlerim düzensizdi hatta hiç yok gibiydi soğan sayesinde düzeldi. 42 gün de incir içtim son iki ay çok düzenli oldu adetim.
şimdi de kullanıyorum soğanı 3 martta başladım adetime 10 gün kala yani
birkaç ay böyle deniycem.
tavsiye ederim kullanın kızlar şifanın nereden geleceği hiç belli olmaz.

merhaba arkadaşlar
4 mart ta adet olmam gerekiyodu ama hala görünürlerde yok :)
bende soğan kürünü geçen ay yapmayı kafama koymuştum ama 2 gün yapabildim.
ev taşıma işlerimden dolayı bırakmak zorunda kaldım, inşallah bu ay tekrar başlıycam

selam doremi sıkma canını herşeyin hayırlısı bak adet sorunun kalkmış belki bazı şeylerin zamanı var o yüzden zamana bırakmak lazım.hayırlısını dilemek lazım kontrolede gidecekmişsin bak nisan sana çok uğurlu gelecek yağmurların bol olduğu bereket ve rahmetli bir aydırr..belki banada nisan iyi gelcekk hayırlısı , sağlıklısı üzülme

evet canım bu ay kullanıcam bende..
peki ilk incir kürünümü denesem mi ki? yumurtlama gününe kadar?

ay canım hadi bakalım inşaallah hamilesindir... :dance:
test falan yapsanmı ki acaba?

inşaallah canım inşaallah dediğin gibi olurda nisan ayı bize uğurlu gelir :Saruboceq:

+şimdi ben dün sabah içtim doktor bana demişti ki hani satte içiyorsan haftaya da o satte iç demişti yani sabah almayıp da akşam alsam bir sorun olur mu acaba

Geçiş olsun Elifcim öncelikle dostinexi aksam almanı tavsiye ederim ben öyle kullandım.Gün içinde sana yan etki olarak halsizlik ,bulantı yada baş dönmesi yapabilir.Gece yatmadan önce alırsan daha iyi olur ve 8 saatlik uykudan sonra kendini daha rahat hissedersin canım...Ben gece yatmadan önce aldım ve yan etkisi filan da olmadı...:1hug:

tşkler canım haftaya salı ben de akşam içecem artık ne yapayım dengemi kaybettim ya nasıl bir ilaç bu hemen etkisini gösterse bari çektiğimiz bu eziyete değse de şu bebişler bir gelse artık:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu senağlama

topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru beyaz soğan suyu kürü

1 orta boy kuru beyaz soğanı (kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beya italyan soğanı olmaz ) dış kabuğunu soyarak dörde bölün.

önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır[/QUOTE]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soru »
Soğan kürünü ve kuru incir kürünü aynı zamanda yapmamızın bir sakıncası var mı? İki kürüde sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemeğinden önce içmemiz uygun olurmu? Teşekkür ederim, iyi çalışmalar

Cevabı »
Kesinlikle soğan ve incir kürü aynı anda uygulanmaz. Önce, soğan kürünü sonra incir kürünü uygulamak gerekir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soru »
merhabalar hocam öncelikle size kolay gelsin sizin incir kürünüzden faydalanmak istiyorum ama size bir sorum olacak her seferinde yeni incir kullanmak zorundamıyız yoksa aynı incirleri birkaç defa kullanmamızda bir mahsur varmıdır şimdiden teşekkürler

Cevabı »
Her defasında yeni incir kullanmak gerekir. Sağlığınız daim olsun.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soru »
hocam ben 19 yaşındaym evliyim birbuçuk senelik evliyken hamilelik geçirdim ve üç buçuk aylıkken karnımda öldü.7 ay geçti hamile kalamıyorum doktora gittim gögsümden süt geliyor diye hamile kalamıyormuşum yani prolaktin im çok yüksekmiş.24 olması lazımken 68 ne yapmam gerekir beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım...şimdiden çok teşekkür ederim

Cevabı »

hekim görüşünün esas olduğunu öncelikle belirtmek isterim. Yaşınız 19 ve daha önünüzde uzun bir hayatınız var. Çocuk yapmakta acele etmeyin ve kendinizi bu konuda da strese sokmayın. Benim size önerim. Bir ay boyunca günde iki kez testere dişili arslanpençesi kürünü uygulayınız. Bu bitki hormon dengeleyicidir. Yüksek seyreden prolaktin hormonunuzun dengelenmesinde yardımcı olacaktır.

Arkasından 15 gün soğan kürünü uygulayınız. Tekrar kısa zamanda normal yoldan hamile kalabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…