canım görmemişim bu msjını. nolur kusuruma bakma. dün moralim çok bozuktu. okuyamadım bile yazılanları... bugün tek tek bakarken yeni gördüm seni..
ben balıkesirin burhaniye ilçesindeyim canım. sen nerdesin :) hemşerimi olduk şimdi biz :))
valla canım ben ilk incire başlıycam.. zaten soğan kürü 15. günde başlanıyor. en azından o zamana kadar yumurtaları güçlendirmiş oluruz öyle değil mi? nasıl olsa soğan kürünün bebeğe hiçbir zararı olmazmış.. 15. günden sonrada soğana başlarız. varsa iltihap vs atarız vucüttan.. bilmiyoum böyle düşünüyorum ben iyimi düşündüm ama???? :uhm:
senin aşağıda yazdığın dokorun yazısında önce soğan sonra incir diyor gene de sen bilirsin ama ben ce bi araştır derim artık öyle bir hal aldıkki 1 ay bile fazla geliyor insana:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
evet canım orda öyle yazıyor ama 15. güna kadar boş durmamak adına bunu yapmayı düşündüm. sonuçta zararı olan birşey değil ya..
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...
1-) doremi.......................:2 mart regl oldu senağlama
2-) anemone....................:12 mart
3-) pancuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart
10-)kelebek97..................20 mart
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 mart
bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz.:Sarubo ceq:..
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
arkadaşlar hepinize iyi günler ve mutlu haberler diliyorum bişey soracağım ben dostinex ve glukofen kullanıyorum ama bu ilaçlar bende aşırı yorgunluk ve uyku yapıyor bi de mide bulantısı yapıyor acaba sizde de aynı belirtiler var mı yoksa benim bünyem mi kaldırmadı acaba bilgisi olan varsa bu konuda yazabilirse sevinirim
kızlar lütfen siz moralinizi bozmayın..
bende çok üzüldüm ama şuan daha iyiym. bu ay çok umutluydum ve adet olunca inanın dünyam başıma yıkıldı sandım.. ilk defa bir reglide böyle oldum. bende anlamadım... evde olsaydım ağlardım hüngür hüngür herhalde... çok üzüldüm çünkü.. çookk.. senağlama
napalım kısmet değilmiş.. yine çok şükür Allahıma, en azından regli sorunu çekmiyorum.. çünkü eskiden benim reglim çok düzensizdi..
genel bir hormon testi yaptırıp doktoruma gidicem. zaten yumurtlamaya bakıcaktır bu ay. 12.-13. günlerde gel demişti. ayrıca soğan ve incir kürlerini kullanıcam bu ay. onlarıda araştırıyorum bir yandan.. bilginiz varsa bana yardımcı olun lütfen..
haydi bakalım listemizi sizler güzelleştireceksiniz.. inanıyorum buna.. ben maalesef başaramadım :çok üzgünüm:
slm kızlar dün giremedim çok şeyler yazmışsınız.
doremi cim ben 2 ay oldu soğan ve inciri kullanalı.etkilerini yazmıştım yanlış hatırlamıyosam. benim adetlerim düzensizdi hatta hiç yok gibiydi soğan sayesinde düzeldi. 42 gün de incir içtim son iki ay çok düzenli oldu adetim.
şimdi de kullanıyorum soğanı 3 martta başladım adetime 10 gün kala yani
birkaç ay böyle deniycem.
tavsiye ederim kullanın kızlar şifanın nereden geleceği hiç belli olmaz.
merhaba arkadaşlar
4 mart ta adet olmam gerekiyodu ama hala görünürlerde yok :)
bende soğan kürünü geçen ay yapmayı kafama koymuştum ama 2 gün yapabildim.
ev taşıma işlerimden dolayı bırakmak zorunda kaldım, inşallah bu ay tekrar başlıycam
selam doremi sıkma canını herşeyin hayırlısı bak adet sorunun kalkmış belki bazı şeylerin zamanı var o yüzden zamana bırakmak lazım.hayırlısını dilemek lazım kontrolede gidecekmişsin bak nisan sana çok uğurlu gelecek yağmurların bol olduğu bereket ve rahmetli bir aydırr..belki banada nisan iyi gelcekk hayırlısı , sağlıklısı üzülme
+şimdi ben dün sabah içtim doktor bana demişti ki hani satte içiyorsan haftaya da o satte iç demişti yani sabah almayıp da akşam alsam bir sorun olur mu acaba
Geçiş olsun Elifcim öncelikle dostinexi aksam almanı tavsiye ederim ben öyle kullandım.Gün içinde sana yan etki olarak halsizlik ,bulantı yada baş dönmesi yapabilir.Gece yatmadan önce alırsan daha iyi olur ve 8 saatlik uykudan sonra kendini daha rahat hissedersin canım...Ben gece yatmadan önce aldım ve yan etkisi filan da olmadı...:1hug: