Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

doremi ben inanıyorum nisan yada mayısta bu hazırladığın topikteki herkes bebiş bekliyor olacak umarım hepimize hayırlı olur

doremi ben inanıyorum nisan yada mayısta bu hazırladığın topikteki herkes bebiş bekliyor olacak umarım hepimize hayırlı olur

ahhhhhhhh canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş....
nasıl isityorum bilemezsin. burdan hepimiz birbirimize mutlu haberi vericemiz günleri iple çekiyorum.. ve bunun için çok dua ediyorum... :asigim:
allahım inşaallah bize o güzel günleri gösterir........

ahhhhhhhh canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş....
nasıl isityorum bilemezsin. burdan hepimiz birbirimize mutlu haberi vericemiz günleri iple çekiyorum.. ve bunun için çok dua ediyorum... :asigim:
allahım inşaallah bize o güzel günleri gösterir........

gösterecek canım merak etme moralimizi yüksek tutalım ve inancımızı kaybetmeyelim inanıyorum ki bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza alacaz Allah sıhhatli sağlıklı bebekler dünyaya getirmemizi nasip etsin bize:CüvCüv:

mseda ne yaptın gittin mi doktora merak ettim seni haber verirsen sevinirim:1hug:

ay canım hadi bakalım inşaallah hamilesindir... :dance:
test falan yapsanmı ki acaba?

inşallah ama ben pek sanmıyorum, geçen ay çünki hem dostinex kullandım hemde kiramı değiştirdim temizliktir taşımadır pek bi yordum kendimi
ayrıca test felan almayada utanıyorum artık :eek: yurtdışında yaşadığım için dillimden anlayan en yakın eczaneye 5 aydır test için gidip duruyorum, eczanede çalışan kızların dalga geçer sırıtışlarıyla karşılaşınca sinirim bozluyo :eek:

Soğan suyuna şimdi başlasam nasıl olur acaba? illa adetten 15 gün sonra mı başlanması gerekiyo ?

YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu senağlama
2-) anemone....................:12 mart
3-) pancuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
:cool:julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart
10-)kelebek97..................20 mart
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 mart
13-)Elif2005....................: 24 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

arkadaşlar ben daha 2dakika önce bu siteyle karşılaştım ve hemen üye oldum.ne yapacağımı bilemiyorum.benim prolaktinim 42.73 çıktı ve doktor dostinex ve aynı zamanda diane 35isimli doğum kontrol hapı yazdı.ben daha evli olmadığım için doğum kontrol hapı garip gelyo bana.daha önemlisi dostinexsin prolaktinimi yükselteceğinden çok korkuyorum.bundan 2ay önce de prolaktinim53 çıkmıştı ve soğan suyu içtim 42 ye indi sonra içmeye devam ettim23e indi ama şuan tekrar çıkmış.bana bi akıl verin çok kötü kararsızım.birde bu hayıt suyu nedir?nasıl kullanılır?buarada dostinexi aldım evde ama bir türlü içmeye cesaretim yok.....(4aydır adet olamıyoruuuuum:::KK43:((((

arkadaşlar ben daha 2dakika önce bu siteyle karşılaştım ve hemen üye oldum.ne yapacağımı bilemiyorum.benim prolaktinim 42.73 çıktı ve doktor dostinex ve aynı zamanda diane 35isimli doğum kontrol hapı yazdı.ben daha evli olmadığım için doğum kontrol hapı garip gelyo bana.daha önemlisi dostinexsin prolaktinimi yükselteceğinden çok korkuyorum.bundan 2ay önce de prolaktinim53 çıkmıştı ve soğan suyu içtim 42 ye indi sonra içmeye devam ettim23e indi ama şuan tekrar çıkmış.bana bi akıl verin çok kötü kararsızım.birde bu hayıt suyu nedir?nasıl kullanılır?buarada dostinexi aldım evde ama bir türlü içmeye cesaretim yok.....(4aydır adet olamıyoruuuuum:::KK43:((((

canım benim de evlenmeden önce prolaktinim yüksekti ben de içtim doğum kontrol hapı yani bir zararı olmaz ben bir sene kadar kullandım sonra bıraktım sonra gene yükseldi ben ce iç derim çünkü evli olmadığın için sana bir zararı olmaz gene de bu endişelerini doktorunla da paylaş istersen şimdiden geçmiş olsun

slm PROSEDAAA hoşgeldin aramıza.dostinex prolaktinini yükseltmez düşürür canım düzenli ve aynı saatlerde içmeni öneririm.doğum kontrol hapı da adet olamadığın içindir onu içtikten sonra adetlerin yumurtalıkların düzene girer tatlım onu da düzenli kullan.yani bekar olduğun için dolayısıyla şu an hamile olamıyacağın için ilaçlarını düzenli kullan rahat ol kafana hiçbirşey takma Allahın izniyle düzelirsin canım hadi geçmiş olsun.k.i.b

inşallah ama ben pek sanmıyorum, geçen ay çünki hem dostinex kullandım hemde kiramı değiştirdim temizliktir taşımadır pek bi yordum kendimi
ayrıca test felan almayada utanıyorum artık :eek: yurtdışında yaşadığım için dillimden anlayan en yakın eczaneye 5 aydır test için gidip duruyorum, eczanede çalışan kızların dalga geçer sırıtışlarıyla karşılaşınca sinirim bozluyo :eek:

Soğan suyuna şimdi başlasam nasıl olur acaba? illa adetten 15 gün sonra mı başlanması gerekiyo ?

canım bende düşünüyorum bu ay soğan kürü uyulamayı. fakat benim uygulayacağım biraz farklı.. bu kürü bir kadın kürtaj geçirdi halde yaptığı ay hamile kalmış.. ve hazırlaması çok kolay.. 4 su bardağı suyun içine 1 soğanı 4 e bölüp suyun içine atıyorsun.. bu suyu akşamdan hazırlıyorsun. sabaha kadar bekliyor.. sabah aç karnına bir, akşam aç karnına bir bardak içiyorsun.. yine akşam ertesi gün için aynı şekilde soğanı bu şekilde hazırlıyorsun.. bunu yaklaşık 10 - 15 gün yapıyorsun.. 15 günden fazla yapılmıyor.. fakat yapan kadın adetinin bitmesine bir kaç gün kala yapmış.. hatta 10 gün yapıp bırakmış.. doğudaki kadınlar hamile kalmak istediklerinde böyle yaparlarmış. oda onlardan duymuş.. o ay da hamile kalmış.. Allahın hikmeti.. belki vesilesi böyle olacaktı bilemeyiz..

canım aramıza hoşgeldin...
hiç korkma prolaktinle başa çıkmak böyle birşey işte. alışmalısın maalesef..
2 ayda bir kontrol altında tutman için hep tahlil yaptırman gerekiyor. ilk önce bunu alışkanlık haline getireceksin.. maalesef düştükten sonra bu hormon düştüğüyle kalmıyor.. yine çıkıyor :KK43: bizim yapabileceğimiz şeylerden birisi bu hormona karşılık, artık prolaktinle yaşamayı bilmek ve bunun stresine girmemek.. eyvah prolaktinim çıktı demiycez.. çünkü bu hormon zaten çıkış yapacaktır. önemli olan bunu önlemek..
ben hayıt suyu kullanıyorum. hazır suyunu kullanmak daha kolay, birde tohumu var, onu kaynat iç falan çok telaşe benim için.. hayıt suyunu çay bardağına 1/4 üne sulandırarak içiyorsun.. kutunun üstünde günde 3 defa yazıyor ama ben dostinexte kullandığım zamanlar günde 2 çay bardağı içmiştim.. bu arada dostinex bu prolaktin için süper bir ilaç.. ama tabiki hep ilaç içemeyeceğimiz içinde bir yandan hayıt suyunu asla bırakmamalısın... ben şubat ayının başında dostinexle 80 olan değerimi 10 a düşürmüştüm.. bakalım bugüne kadar hep hayıt suyu içtim(sadece arada 10 gün içememiştim) bugün kan verdim tahlil için. pazartesi alıcam. hayıt ne kadar faydalı olmuş görücem bakalım.. çok merak ediyorum...
dediğim gibi bunun stresine girme ve hayıt suyunu alışkanlık haline getir canım..
sevgiler..........
a.s.

canım bende düşünüyorum bu ay soğan kürü uyulamayı. fakat benim uygulayacağım biraz farklı.. bu kürü bir kadın kürtaj geçirdi halde yaptığı ay hamile kalmış.. ve hazırlaması çok kolay.. 4 su bardağı suyun içine 1 soğanı 4 e bölüp suyun içine atıyorsun.. bu suyu akşamdan hazırlıyorsun. sabaha kadar bekliyor.. sabah aç karnına bir, akşam aç karnına bir bardak içiyorsun.. yine akşam ertesi gün için aynı şekilde soğanı bu şekilde hazırlıyorsun.. bunu yaklaşık 10 - 15 gün yapıyorsun.. 15 günden fazla yapılmıyor.. fakat yapan kadın adetinin bitmesine bir kaç gün kala yapmış.. hatta 10 gün yapıp bırakmış.. doğudaki kadınlar hamile kalmak istediklerinde böyle yaparlarmış. oda onlardan duymuş.. o ay da hamile kalmış.. Allahın hikmeti.. belki vesilesi böyle olacaktı bilemeyiz..

çok teşekkür ederim canım
bu verdiğin tarif benim için daha uygun çünki çalışıyorum
bu gün markete gidip soğanları aldım :) bu akşam başlarım
yanlız yiine beyaz soğan kullanıyoruz değil mi?

umarım herşey istediğimiz gibi olur :emir_bebek:

yani içi beyaz olan soğan evet.. hani dış kabuğu kahverengi gibi olan varya. ondan..
yemeklerde kullandığımız...
standart soğan tipi yani :)))))))))

beyaz soğan kullan canım ben de 2 gün oldu başlayalı ama sanki içimde bir rahatlama var psikolojik de olabilir ama bilmiyorum doremi böyle anlattıkça sanki daha da heyecana geliyorum verdiği örneklerden sonra içimi bir huzur kaplıyor umarım hepimize iyi gelir. tadı biraz gıcık ama bebişlerimiz için zehir olsa içeriz heralde:Saruboceq::Saruboceq:

beyaz soğan kullan canım ben de 2 gün oldu başlayalı ama sanki içimde bir rahatlama var psikolojik de olabilir ama bilmiyorum doremi böyle anlattıkça sanki daha da heyecana geliyorum verdiği örneklerden sonra içimi bir huzur kaplıyor umarım hepimize iyi gelir. tadı biraz gıcık ama bebişlerimiz için zehir olsa içeriz heralde:Saruboceq::Saruboceq:

canım sen hangi tarifi kullanıyorsun peki?
ibrahim saraçoğlunun verdiği tarifimi yoksa bana anlatılan bu yazdığım tarifimi kullanıyorsun..

bakın hangisinin daha iyi gelip gelemeyeceğini bilemem.. :sm_confused:
belki ibrahim saraçoğlunun tarifi daha iyidir ama ben bana yakın olan tarifi uygulucam nedense..
ama daha halen düşünmüyorda değilim hangisini yapsam diye.. fisfisfis
dün akşam hazırladım soğan suyunu ama sabah aç karnına içmeyi unutmuşum :) kahvaltı yaptıktan sonra aklıma geldii :eek:

YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...ÜZÜLMEYECEĞİZ NE OLUR SA OLSUN
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ...

1-) doremi.......................:2 mart regl oldu senağlama
2-) anemone....................:12 mart
3-) pancuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
:cool:julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart
10-)kelebek97..................20 mart
11-)pearl pearl.................:4 mart
12-)zeze06......................:11 mart
13-)Elif2005....................: 24 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

:) vala benim aldıklarım ne kadar standart görücez :)
yaşadığım yerde biraz zor Tr standartları :)

evet birde tadı dediğiniz gibi kötü ama ben geçen defa bir çimdik nanede koymuştum içerken ,çorba tadındaydı :)

pearl_pearl canım adet oldun mu? listede adet tarihin geçmiş..
hadi mutlu haberi ver bizee...

:) vala benim aldıklarım ne kadar standart görücez :)
yaşadığım yerde biraz zor Tr standartları :)

evet birde tadı dediğiniz gibi kötü ama ben geçen defa bir çimdik nanede koymuştum içerken ,çorba tadındaydı :)

heheh... çok hoşsun...
ay nasıl içicem ben okadar mı kötü tadı yaaaaaaaaaa :KK43:(((((((((
zaten hayıt suyunu içiyorum hergün..... onun tadı yetiyooo
:bbo:

yok canım ben şu soğanı dörde bölme 4 su bardağı su koyma ve sabah akşam içme yöntemini kullanıyorum canım ben ya bu yöntem kist iltahap ne varsa yok ediyormuş ben int.den de araştırdım ama bişey daha öğrendim günde en az 3-4 diş sarmısak yemek gerekiyormuş o da doğal antibiyotik olduğu için eğer kanallarda bir iltahap falan varsa kurutuyormuş aslında çok doğal bir yöntem deneyecem bakalım zaten yemeklere de koyuyoruz sarmısağı bir de öyle çiğ olarak bi deneyelim bakalım

X