mehaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bugün prolaktin testi yaptırdım ve sonuç 31.24 çıktı doktor da bana glukofen ve dosterex verdi günde hafta da 1 kez dostoreks ve her gün de glukofeni kullanacakmışım. Bu ilaçları daha önce kullanan arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirler mi acaba benim de bebişim olacak mı
mirmirmirmir
anemoneeeeeeeee hg nasılsın
nerdesin kız yazsana bişeyler[/QUOTE
hoşbulduk tatlım buralardayım iyiyim canım bir yandan bebiş çalışmalarına devam ediyoruminşallah sağlıklı sıhhatli gelir bebiş:Saruboceq: bir yandan da heyecanla bekliyorum 13 martı hayırlısı olsun hakkımızda sen nasılsın sanırım sende heyecanla bekliyorsun
anemonecim hoşgeldin nasılsınn:)))
canım böle şeyleri takıntı haline getirme bnce altı üstü bi liste batıl inanç olur bu siz ise allaha inanan dinine düşkn insanlarsınız allahın izni ile doremininde sennde bebişleriniz olcak boşern listeyi filan bak bnde adımı yasdırdım ama şimdi iki ay tedavi olcam dostinex kullanıcam ve mr çekilicek budamı listeden oldu buna inanmak komik olmasmı sencede allaha dua edelim daha yaşımız genç napalım şimdi olmasa bi kaç ay sonra olur inşş...sen ilacı bırakalı ne kadar oldu canım...
hayırrrr(b.çekmeceye gidicektik hastaneye başhekimi bizim tanıdımız die annmler o tarafta oturuolar bu arada..yeğenimin doğum günü die bu tarafa geçtiler bnde dedim eşiminde işi vardı daha sonra gidelim zaten hiçte gidesim yok ya korkuorum o makineden baktım netten tansiyonum zaten çok düşük bayılıp kalıcam oralarda (
hayatım bir an önce çektir bence korkunu anlıyorum bende korkmuştum ilk başta ama korkma artık eskisi gibi tünel gibi bir şeye sokmuyorlar (tabi gittiğin hastanedeki nasıl bilmiyorum ama ) ben girdim korkulacak birşey yok sadece ses rahatsız ediyor insanı okadar bence vakit geçirmeden git en azından inşallah yoktur birşey ama varsada eğer önlemini alıp tedaviye başlarsın hiçolmazsa ama birşey çıkacağınıda sanmıyorum canım bu arada yegeninin doğum günü kutlu olsun yeni yaşı tüm istediklerini sunsun yegenine sağlıklı yıllara.s.
kötü giden tek şey günlerin geçmemesi
ben her geçen gün biraz daha sabırsızlanıyorum.reglime 10 gün kaldı hep böyle gün sayıyorum yarın yeniden soğan kürüne başlıycam bakalım hayırlısı
doreminin yazısını okuduktan sonra sanki listenin tılsımı bozuldu regl oldu yazısını görünce çok kötü oldum yaaa.
i gidio dielim ii gitsin:)doremiye bnde üzüldüm baya üzgn gibi bişiyler yazmış ama hayırlı buymuş inş bi dahaki aya gelicek meleği göremiorum onu buralarda artık...sen napıosun kötü giden bişey yok dimi canım :))
bncede önce soğan kürünü denemelisin nedenide vücudunu temislemek bütün iltihabı atıomuş bnde denicem hergn yapıcam bunu sabah dnledim yine doktoru kistte bile ii geliomuş bnce herşeyi usulüne göre yapmalıısn iişe yaraması için