Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

canım herhangi bi gün sölediğini duymadım ben önmli olabiliceğini sanmıorm ama bakarım senn için kitabından yazarım tatlm olurmu..

canım herhangi bi gün sölediğini duymadım ben önmli olabiliceğini sanmıorm ama bakarım senn için kitabından yazarım tatlm olurmu..

ay saol canım çok iyi olur.. teşekkür ederimm.. olmazsa hemen başlıyım diyorum da..

kıslar sizlere ii gecelerröpüorum hepinizi:)))anemonecim senide çok öpüorum canım inşş bu ayy allah sana yardım edicek dualarım sizinle.....

teşekkür ederim hayatım iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum :1hug:a.s.

ii geceler kızlar bende çıkıyorum hoşça kalın kendinize ii bakınki yegenler gelsin hemen :Saruboceq::1hug:

Canım bugun anemone ve ben seninle ne konuştuk üzülmek yok diye bak şimdi yaptığına ...Hayırlısı güzelim üzülmek yok biz ne için burdayız .Önce dertlerimizi dinlemeye,yardımcı olabiliyorsakta yardım edeceğiz değilmi.Yaşamış oldukların bizde de var maalesef her ay umutla acaba mı diyoruz ama maalesef beklediğimiz meleklerimiz gelmiyor daha erken diyorlar.Şimdi yaşamış olduğun bir önceki hamilelik ve maalesef bebeğini kaybetmen seni biraz daha üzüyor ben bunu dile getirmek için yazmıyorum vücudunun ve hormonlarının kendini toplama süresi ve zamanı var bir bakmışsın bize müjdeli haberi vereceksin canım...Buna inan ve güven bizler herzaman yanındayız ..En başta ANEMONE ve ben bunu unutma...Birbirimize destek olmazsak bu günlerde ne zaman olcaz başka....Sabır ve dua...Alternatif tıpıda denemekte fayda var....elbette ...Bende regli olursam sayet bende deneyeceğim ama doktorunu da ihmal etme...Zaten ihmal yapmazsın bunu biliyorum....Anne olmak için o duyguyu yaşamak hepimizin hakkı ama biraz sabır sadece...Ben kendime söz verdim üzülmek yok ve elimden gelen neyse yapıcam ......Hakkımızda hayırlısı olsun bu arada listeyi sen başlattın sen devam ettiriyorsun ona göre...Sen olmadığın zamanlar bizler devam ederiz...Senin güler yüzün samimiyetliğin buradaki tüm arkadaslarla bütünleştirdi o yüzden DURMAK YOK YOLA DEVAMMMM..(Seçim parolası gibi oldu:)))) ) Kıymetlim bozma moralini oldumu ? Senin üzülmen bizim üzülmemiz:1hug:a.s.:enbuyukkk::Saruboceq:

:1hug: Şeniz :1hug: Şeniz :1hug: Şeniz :1hug: Şeniz
:enbuyukkk:

çok tşk ederim anemone bilgilerin için yüreğime su serptin.doktor zaten yumurtlamama baktı ve normal dedi şimdi de başımıza prolaktin çıktı nasıl bişey bu ya.Artık hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım.odası bile hazır ya bi kendisi yok

öyle düşünme demekki zamanı var daha bak ben 3 senedir prolaktinle uğraşıyorum 1. sene 7 ay oldu evleneli ve 1 senedir bebiş için uğraşıyorum içmediğim kullanmadığım ilaç kalmadı bunun için ve hala umudumu yitirmedim biliyorum ki zamanı gelince sağlıklı bir şekilde gelecek bebişim sende içini rahat tut ve stres yapma hayatım zaten seviyende çok yüksek değil dostinex hemen düşürür zaten sen ilaçlarını kullan ve umudunu yitirme sakın dediğim gibi prolaktinin düşsede takip altına al yinede bir ay düşük çıkıyorsa diğer ay yükselebiliyor oynak hormon . en kısa zamanda tüm bebiş isteyenleri ALLAH ım sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün bebişlerine kavuştursun:Saruboceq: ilaçlarını düzenli kullan ve stres yapma bak göreceksin düşecek prolaktinciğin

gerçekten çok sağol ya bazen nedenli nedensiz ağlıyorum artık bir an önce gelse hepimizin bebişleri sağlıklı sağlıklı da bizde şu oynak prolaktin hakknda konuşmaktansa bebişlerimiz hakkında konuşsak. Rabbim hepimize o mutluluğu nasip etsin:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

kızlar kk dan bir arkadaşımın ablası soğan kürünü uyguladığı ay hamile kalmış ..
ama o biraz farklı uygulamış bu kürü.. aynen kopyalayıp buraya yazıyorummm..

şimdi aradım ablamı tatlım. o şöyle yapmış; günü önemli değilmiş istediği zaman yapsın dedi. o adetinin son günü başlamış. 15 gün yapman lazımmış. 1 soğanı ama çok büyük olmaması lazımmış. sonra bi kavanoza 4 parçaya bölerek atıyomuşsun 4 bardak ta su. 1 gece beklemesi lazımmış. sonra bu suyu 1 bardak sabah 1 bardak akşam aç karınla içmiş. istersen 2 bardağı aynı anda da içebilirmişsin ama o sabah akşam yapmış. incir kürüne gerek kalmamış. ama ablam soğan bitince incir kürüde 1 hafta yapılabilir dedi. o yapmadan hamişş oldu

Soru »
hocam ben 19 yaşındaym evliyim birbuçuk senelik evliyken hamilelik geçirdim ve üç buçuk aylıkken karnımda öldü.7 ay geçti hamile kalamıyorum doktora gittim gögsümden süt geliyor diye hamile kalamıyormuşum yani prolaktin im çok yüksekmiş.24 olması lazımken 68 ne yapmam gerekir beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım...şimdiden çok teşekkür ederim

Cevabı »

hekim görüşünün esas olduğunu öncelikle belirtmek isterim. Yaşınız 19 ve daha önünüzde uzun bir hayatınız var. Çocuk yapmakta acele etmeyin ve kendinizi bu konuda da strese sokmayın. Benim size önerim. Bir ay boyunca günde iki kez testere dişili arslanpençesi kürünü uygulayınız. Bu bitki hormon dengeleyicidir. Yüksek seyreden prolaktin hormonunuzun dengelenmesinde yardımcı olacaktır.

Arkasından 15 gün soğan kürünü uygulayınız. Tekrar kısa zamanda normal yoldan hamile kalabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.

Son düzenleme:
Soru »
Soğan kürünü ve kuru incir kürünü aynı zamanda yapmamızın bir sakıncası var mı? İki kürüde sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemeğinden önce içmemiz uygun olurmu? Teşekkür ederim, iyi çalışmalar

Cevabı »

Kesinlikle soğan ve incir kürü aynı anda uygulanmaz. Önce, soğan kürünü sonra incir kürünü uygulamak gerekir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Soru »
merhabalar hocam öncelikle size kolay gelsin sizin incir kürünüzden faydalanmak istiyorum ama size bir sorum olacak her seferinde yeni incir kullanmak zorundamıyız yoksa aynı incirleri birkaç defa kullanmamızda bir mahsur varmıdır şimdiden teşekkürler

Cevabı »

Her defasında yeni incir kullanmak gerekir. Sağlığınız daim olsun.

Son düzenleme:
ben başlamak istiyorum doremi ben de bugün dostinex ve glukofene başladım beraber denesem acaba bi zararı olur mu ya umarım biz de ilk denemede başarılı oluruz

İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru beyaz soğan suyu kürü

1 orta boy kuru beyaz soğanı (kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beya italyan soğanı olmaz ) dış kabuğunu soyarak dörde bölün.

önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır

Son düzenleme:
ben başlamak istiyorum doremi ben de bugün dostinex ve glukofene başladım beraber denesem acaba bi zararı olur mu ya umarım biz de ilk denemede başarılı oluruz

valla canım muhtemelen bende bu ay dostinexe başlayabilirim. çünkü prolaktinimin yükseldiğini düşünüyorum..
bizim yapacağımız bu kürler tamamıyle bitkisel olduğu için bence zararı olmaz.. ama yinede sen bilirsin. ben başlıycam.. ilk incir kürüyle başlıycam, yumurtlama zamanına kadar en azından biraz yumurtalara etki edebilir diye düşünüyorum. daha sonrada 15. günde soğan kürüne başlamak istiyorum.hayırlısı olsun..

canım görmemişim bu msjını. nolur kusuruma bakma. dün moralim çok bozuktu. okuyamadım bile yazılanları... bugün tek tek bakarken yeni gördüm seni..
ben balıkesirin burhaniye ilçesindeyim canım. sen nerdesin :) hemşerimi olduk şimdi biz :))

valla canım ben ilk incire başlıycam.. zaten soğan kürü 15. günde başlanıyor. en azından o zamana kadar yumurtaları güçlendirmiş oluruz öyle değil mi? nasıl olsa soğan kürünün bebeğe hiçbir zararı olmazmış.. 15. günden sonrada soğana başlarız. varsa iltihap vs atarız vucüttan.. bilmiyoum böyle düşünüyorum ben iyimi düşündüm ama???? :uhm:

benim yumurtalarda bi sorun yok ama bitkisel olduğu ben de bi deneyeceğim önce soğan kürünü yapayım sonra incir kürüne geçecem umarım bu ay sonuçlarını alırız canım ya

İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru beyaz soğan suyu kürü

1 orta boy kuru beyaz soğanı (kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beya italyan soğanı olmaz ) dış kabuğunu soyarak dörde bölün.

önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır[/QUOTE]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soru »
Soğan kürünü ve kuru incir kürünü aynı zamanda yapmamızın bir sakıncası var mı? İki kürüde sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemeğinden önce içmemiz uygun olurmu? Teşekkür ederim, iyi çalışmalar

Cevabı »
Kesinlikle soğan ve incir kürü aynı anda uygulanmaz. Önce, soğan kürünü sonra incir kürünü uygulamak gerekir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soru »
merhabalar hocam öncelikle size kolay gelsin sizin incir kürünüzden faydalanmak istiyorum ama size bir sorum olacak her seferinde yeni incir kullanmak zorundamıyız yoksa aynı incirleri birkaç defa kullanmamızda bir mahsur varmıdır şimdiden teşekkürler

Cevabı »
Her defasında yeni incir kullanmak gerekir. Sağlığınız daim olsun.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Soru »
hocam ben 19 yaşındaym evliyim birbuçuk senelik evliyken hamilelik geçirdim ve üç buçuk aylıkken karnımda öldü.7 ay geçti hamile kalamıyorum doktora gittim gögsümden süt geliyor diye hamile kalamıyormuşum yani prolaktin im çok yüksekmiş.24 olması lazımken 68 ne yapmam gerekir beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım...şimdiden çok teşekkür ederim

Cevabı »

hekim görüşünün esas olduğunu öncelikle belirtmek isterim. Yaşınız 19 ve daha önünüzde uzun bir hayatınız var. Çocuk yapmakta acele etmeyin ve kendinizi bu konuda da strese sokmayın. Benim size önerim. Bir ay boyunca günde iki kez testere dişili arslanpençesi kürünü uygulayınız. Bu bitki hormon dengeleyicidir. Yüksek seyreden prolaktin hormonunuzun dengelenmesinde yardımcı olacaktır.

Arkasından 15 gün soğan kürünü uygulayınız. Tekrar kısa zamanda normal yoldan hamile kalabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…