canım herhangi bi gün sölediğini duymadım ben önmli olabiliceğini sanmıorm ama bakarım senn için kitabından yazarım tatlm olurmu..
kıslar sizlere ii gecelerröpüorum hepinizi:)))anemonecim senide çok öpüorum canım inşş bu ayy allah sana yardım edicek dualarım sizinle.....
kızlar bana bu liste uğurlu gelmedi..
umarım ki herkese uğurlu gelir ve bu ay herkes hamiş kalır...
ben bundan sonra liste düzenlemiycem ama tabiki sizler için bu listeyi kontrol altında tutucam...
bu ay gerçek anlamda kafama çok takmamayı düşünüyorum, nasıl olucak bilmiyorum ama bunu yapıcam. ilk işim hormon tahlili yaptırmak olucak.. genel anlamda kontrolden geçmek istiyorum, zaten bu ay adetim bitince doktorum çağırmıştı... yani doktor kontrolüm var.. ve ben bu ay ovaliasyon testini deniycem.. bakalım hayırlısı.. çok dua ediyorum sizler içinde kendim içinde.. sabırlıyım, bekliycem.. sağlıkla gelsin yeterkiii...
Canım bugun anemone ve ben seninle ne konuştuk üzülmek yok diye bak şimdi yaptığına ...Hayırlısı güzelim üzülmek yok biz ne için burdayız .Önce dertlerimizi dinlemeye,yardımcı olabiliyorsakta yardım edeceğiz değilmi.Yaşamış oldukların bizde de var maalesef her ay umutla acaba mı diyoruz ama maalesef beklediğimiz meleklerimiz gelmiyor daha erken diyorlar.Şimdi yaşamış olduğun bir önceki hamilelik ve maalesef bebeğini kaybetmen seni biraz daha üzüyor ben bunu dile getirmek için yazmıyorum vücudunun ve hormonlarının kendini toplama süresi ve zamanı var bir bakmışsın bize müjdeli haberi vereceksin canım...Buna inan ve güven bizler herzaman yanındayız ..En başta ANEMONE ve ben bunu unutma...Birbirimize destek olmazsak bu günlerde ne zaman olcaz başka....Sabır ve dua...Alternatif tıpıda denemekte fayda var....elbette ...Bende regli olursam sayet bende deneyeceğim ama doktorunu da ihmal etme...Zaten ihmal yapmazsın bunu biliyorum....Anne olmak için o duyguyu yaşamak hepimizin hakkı ama biraz sabır sadece...Ben kendime söz verdim üzülmek yok ve elimden gelen neyse yapıcam ......Hakkımızda hayırlısı olsun bu arada listeyi sen başlattın sen devam ettiriyorsun ona göre...Sen olmadığın zamanlar bizler devam ederiz...Senin güler yüzün samimiyetliğin buradaki tüm arkadaslarla bütünleştirdi o yüzden DURMAK YOK YOLA DEVAMMMM..(Seçim parolası gibi oldu:)))) ) Kıymetlim bozma moralini oldumu ? Senin üzülmen bizim üzülmemiz:1hug:a.s.:enbuyukkk::Saruboceq:
hoşgeldin aramıza çok yüksek değil prolaktinin. glukofen kullanmadım hiç ama dostinex kullandım yan etkisini hiç görmedim sadece günün erken saatlerinde içtiğimde halsizlik yapıyordu o nedenle yatmadan önce içiyordum dostinex kuvvetli bir ilaçtır düşürür prolaktinini ama düşşede sürekli takip altında tutman gerekiyor çünkü çok oynak bir hormon prolaktin ve bir tavsiye ( ben huyunu iyice öğrendimde bu hormonun) stresten uzak dur zor ama stres yapmaman gerek prolaktin hormonunun diğer adı da stres hormonu . prolaktinin en iyi dostu stres çünkü . o nedenle uzak durmaya çalış stresten .
tabiki bebişin gelecek sadece aklına getirmemeye çalış ne kadar aklında olup neden olmuyor diye kafana takarsan gelmiyor . ve bir tavsiye doktorunla görüşüp yumurtalarını kontrol ettir çünkü yumurtaların büyümesini engelliyor prolaktin regl 12. günü bakıyorlar yumurtalara . umarım en kısa zamanda prolaktinin düşer ve sağlıklı sıhhatli bebişine kavuşursun a.s.
çok tşk ederim anemone bilgilerin için yüreğime su serptin.doktor zaten yumurtlamama baktı ve normal dedi şimdi de başımıza prolaktin çıktı nasıl bişey bu ya.Artık hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım.odası bile hazır ya bi kendisi yok
öyle düşünme demekki zamanı var daha bak ben 3 senedir prolaktinle uğraşıyorum 1. sene 7 ay oldu evleneli ve 1 senedir bebiş için uğraşıyorum içmediğim kullanmadığım ilaç kalmadı bunun için ve hala umudumu yitirmedim biliyorum ki zamanı gelince sağlıklı bir şekilde gelecek bebişim sende içini rahat tut ve stres yapma hayatım zaten seviyende çok yüksek değil dostinex hemen düşürür zaten sen ilaçlarını kullan ve umudunu yitirme sakın dediğim gibi prolaktinin düşsede takip altına al yinede bir ay düşük çıkıyorsa diğer ay yükselebiliyor oynak hormon . en kısa zamanda tüm bebiş isteyenleri ALLAH ım sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün bebişlerine kavuştursun:Saruboceq: ilaçlarını düzenli kullan ve stres yapma bak göreceksin düşecek prolaktinciğin
ben başlamak istiyorum doremi ben de bugün dostinex ve glukofene başladım beraber denesem acaba bi zararı olur mu ya umarım biz de ilk denemede başarılı oluruz
canımmmm sakın pes etmek yokk...ayrıca bende sogan ve ıncır kurunu dusunuyorum sogan kurunu bıkere denedım çokk berbatt ıncır aldım onu yapayım dedım ama heryerde once sogan kurunu deneyın dıolarr sence once ıncır kuru yapsak neolurr sonucta adetlerımız dusenlı sogan kuru bunun ıcın am ıncır kuru umurtlama ıcın dımıkafamçokkarıştı sen balıkesırın neresındensın buarada bak bende balıkesırdenım:teytey:
benim yumurtalarda bi sorun yok ama bitkisel olduğu ben de bi deneyeceğim önce soğan kürünü yapayım sonra incir kürüne geçecem umarım bu ay sonuçlarını alırız canım ya