teşekkür ederim canım valla inşallah hepimiz hamile kalırız söyle mart ayı ugurlu gelir inşallahda buseferde hamilelik hakkında sohbetler ederiz:))) doremicim korkma bazen banada oluyo öyle kistten olduğunu sanmıyorum sen her ay kontrole gitmiyomusun doktora
gidiyorum canım. zaten mart ayında kontrolüm var.. inş. o kontrole hamile olarak giderim, dua et emi tatlım.. allah hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu, sağlıklı sıhatli inş.. :Saruboceq:
sen ne zamandır nerelerdeydin sahii.. ne kadardır görünmedin..merak ettim.. bi daha o kadar kaybolmaklava: :)
inşallah canım ya valla burda yazılanları okuyorum bu sayfa icin konuşmuyorum tabiki psikilojim bozuluyo millet ugraşıyo ugraşıyo cocuk olmuyo bende şimdi yeni başladım ya calışmalara inanmazsın bu ay daha adet olmadan idrar testi yapmalar kan testi yapmalar manyak gibi bi dur bakalım okuyorum şimdi yok su sebepten olmuyo hemen kendime yoruyorum bu sefer psikolojim bozuluyo o yüzden cok sık girmim dedim ara verdim biraz:)
seni çok iyi anlıyorum canım...
bende bir dönemler senin gibiydim.. kk ya girmemeye çalışıyordum..
ama dayanamıyorum, alışkanlık yaptı:)
gerçekten her okuduğumuzu kendimizde aramaya çalışıyoruz..
buda psikolojimizi çok etkiliyor..
Selam kızlar 2-3 gündür giremiyorum aranıza..şubat ayı için 2 anne adayı çıkarmışız çok sevindim..inşallah mart ayıda bizlere uğur getirir..
Doremi benide ekle listene regl 11 mart...(inşallah olmamda :))
hoşgeldin canım..
nerelerdeydin bakalım?
evet geçen ay 2 tane hamiş çıkardık..
Allahımın izniyle bu ayda daha çok hamiş çıkarıcaz... :Saruboceq:
prolaktin gebelii engelleyen bir hormon benim çok yüksekti 3 ay ilaç içtim ve 0 a dştü doktor tamam kullanma dedi bıraktım ilacı 1 ay sonra 38 e yükselmiş ama malesef strestn yükseliyor
işlerim çok yoğundu...hatta diyorumki bu yoğunlukta kafamı takmasamda bebek işine hamile kalsam ama hayırlısı..stres etkiliyor biliyorsunn..rahat olmak lazım..inşlh mart ayı daha uğurlu olacak herkes içinn öyle hissediyorumm..sırnaşık şey kedilere bile uğurlu gelir demezlermi bu ayyyy hehe..:teytey:
selam kıslar nasılsnız:))anomecem şimdi mesajını okudum cevap yazım dedim ama sanırım olmadı canım çok üzüldüm inan geçmiş olsun sanrım biz fazla hassasız bnde çok üzülürün ölen kaplumbamın ve balığımın arkasından üzüntüden hasta olmuştum geçen sene artık eve almıorum bi tane kaplumbağam kaldı oda kış uykusunda büyüdü kocaman oldu bebek gibi ilgileniorum onunla kıyamıorum kmseye veremiorum inş uzun yaşar...
kızlar..
göğüs ucu kaşıntısı prolaktin yüksekliğimi?
ölemiymiş bnde çok var o kaşıntıdan bu arada kıslar doktorum dostinexi kesti pazaartesi ilk ilacımı içmiştim ama hiç aralıksız bir baş ağrısı vardı şu an halen çatlamak üzeri başım doktor migren olabilir bi bakalım dedi dostinex bu kadar ağrı yapmamalı dedi sizde yan etkisi oldumu bu kadar yoğun bi baş ağrısı gibi?
Salat-ı Tefriciye-4444
okuyucağınız dua bu:
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
okunacak arkadaşlar listesi:
1) qusel---ÖZLEM
2) doremi--- HALE
3) anemone---ŞEBNEM
4) pancuben---AYFER
5) mseda---
6) gülkaya ..
hadı bakalım kolay gelsın rabbım okunan duaları kabul etsın...
listedeki gibi ilk önce qusel adlı arkadaşımızdan başlıyoruz. yani ÖZLEMDEN..
özlem adına dua edicez arkadaşlar....
SIMDIDEN OKUYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN
okuyan arkadaşlarımız:::
1-epsus: 30 + 40
2-doremi: 30 + 60 +12 +30+50+30
3-anemone: 30 + 80 +40+30
4-pancuben: 12 + 60 + 22+50+55+25+62+75
5-qusel: 200 +150
6-mseda
7-gülkaya 124
8-zuq 20
toplam:1317 tane
Günaydın Herkese Hayırlı Cumalar ...Canlarım Özlem için okuduğumuz dualar Kabul etsin fakat fazla okuyamadım kendim adınca iş yerinde olmuyor maalesef eve vardığımda da yatmadan önce okuyabildiğim kadar okudum.Umarım ulaşmışızdır istediğimiz rakama .....Diğer arkadaslarda ses seda yok ve ben kimseyi zorlamak istemem o yüzden benim sıramı silersiniz canım.Dünya hali ne zaman ne olacağını bilemeyiz.Hakkımızda hayırlısını versin.Allah Kabul etsin dualarımızı....:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq: