Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

gidiyorum canım. zaten mart ayında kontrolüm var.. inş. o kontrole hamile olarak giderim, dua et emi tatlım.. allah hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu, sağlıklı sıhatli inş.. :Saruboceq:

sen ne zamandır nerelerdeydin sahii.. ne kadardır görünmedin..merak ettim.. bi daha o kadar kaybolma klava: :)

inşallah canım ya valla burda yazılanları okuyorum bu sayfa icin konuşmuyorum tabiki psikilojim bozuluyo millet ugraşıyo ugraşıyo cocuk olmuyo bende şimdi yeni başladım ya calışmalara inanmazsın bu ay daha adet olmadan idrar testi yapmalar kan testi yapmalar manyak gibi bi dur bakalım okuyorum şimdi yok su sebepten olmuyo hemen kendime yoruyorum bu sefer psikolojim bozuluyo o yüzden cok sık girmim dedim ara verdim biraz:)

seni çok iyi anlıyorum canım...
bende bir dönemler senin gibiydim.. kk ya girmemeye çalışıyordum..
ama dayanamıyorum, alışkanlık yaptı:)
gerçekten her okuduğumuzu kendimizde aramaya çalışıyoruz..
buda psikolojimizi çok etkiliyor..

tabiki canım yani herkesin bir olacak diye bisey yok allah nasip etcek birazda bakıyosun mesala cevremdede var hic biseyi yok karı kocanın ama olmuyo allahnasip etcek birazda simdi ben gecen ay gittimde doktor pko görünümü var dedi okuyorum pko lu sayfaları aman allahım neler neler sinirlerim bozuluyo bak bu ay gittim düzenli adetimide oldum hic bi kist mist görüntüsüde cıkmadı yani herkesin hastalğının evresi bir olacak değil kendimize yormamızda sacma bazı şeyleri o yüzden bu ay hic kendimi kasmıcam valla allah nasip ederse zaten olur ne kadar sıkıntı edersen o kadar kendine zarar verir bi insan

Selam kızlar 2-3 gündür giremiyorum aranıza..şubat ayı için 2 anne adayı çıkarmışız çok sevindim..inşallah mart ayıda bizlere uğur getirir..
Doremi benide ekle listene regl 11 mart...(inşallah olmamda :))

hoşgeldin canım..
nerelerdeydin bakalım?
evet geçen ay 2 tane hamiş çıkardık..
Allahımın izniyle bu ayda daha çok hamiş çıkarıcaz...
:Saruboceq:

hoşgeldin canım..
nerelerdeydin bakalım?
evet geçen ay 2 tane hamiş çıkardık..
Allahımın izniyle bu ayda daha çok hamiş çıkarıcaz...

işlerim çok yoğundu...hatta diyorumki bu yoğunlukta kafamı takmasamda bebek işine hamile kalsam ama hayırlısı..stres etkiliyor biliyorsunn..rahat olmak lazım..inşlh mart ayı daha uğurlu olacak herkes içinn öyle hissediyorumm..sırnaşık şey kedilere bile uğurlu gelir demezlermi bu ayyyy hehe..:teytey:

selam kıslar nasılsnız:))anomecem şimdi mesajını okudum cevap yazım dedim ama sanırım olmadı canım çok üzüldüm inan geçmiş olsun sanrım biz fazla hassasız bnde çok üzülürün ölen kaplumbamın ve balığımın arkasından üzüntüden hasta olmuştum geçen sene artık eve almıorum bi tane kaplumbağam kaldı oda kış uykusunda büyüdü kocaman oldu bebek gibi ilgileniorum onunla kıyamıorum kmseye veremiorum inş uzun yaşar...

prolaktin gebelii engelleyen bir hormon benim çok yüksekti 3 ay ilaç içtim ve 0 a dştü doktor tamam kullanma dedi bıraktım ilacı 1 ay sonra 38 e yükselmiş ama malesef strestn yükseliyor

prolaktin gebelii engelleyen bir hormon benim çok yüksekti 3 ay ilaç içtim ve 0 a dştü doktor tamam kullanma dedi bıraktım ilacı 1 ay sonra 38 e yükselmiş ama malesef strestn yükseliyor

Hoşgeldin aramza öncelikle geçmiş olsun ne zaman ölçtürdünüz 38 çıkmış regli öncesimi yoksa sonrası mı? Önemli olanda bunlar 0 dan 38 tekrar yükselmesi tekrardan geçmiş olsun .

hehe..
valla bari bu ay kedilere çeksekkk :))))))))))))))

TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM 94 YILINDAN BERİ BİZİMLEYDİ VE ARTIK YOK YAPACAK BİRŞEYDE YOK MAALESEF YOKLUĞUNA ALIŞMAM GEREKİYOR. .senağlama KAPLUMBAĞAN İNŞALLAH UZUN YAŞAR BENİMDE VAR 2 TANE SU KAPLUMBAĞASI AMA ARTIK HAYVAN BESLEMEK İSTEMİYORUM NE KADAR SEVSEMDE GİDİŞLERİNE DAYANAMIYORUM ÇÜNKÜ....

kızlar..
göğüs ucu kaşıntısı prolaktin yüksekliğimi?

ölemiymiş bnde çok var o kaşıntıdan bu arada kıslar doktorum dostinexi kesti pazaartesi ilk ilacımı içmiştim ama hiç aralıksız bir baş ağrısı vardı şu an halen çatlamak üzeri başım doktor migren olabilir bi bakalım dedi dostinex bu kadar ağrı yapmamalı dedi sizde yan etkisi oldumu bu kadar yoğun bi baş ağrısı gibi?

canım dostinex bende hiç yan etki yapmadı..

ŞUBAT ayın prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubatregl oldu senağlama
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat hamişşş:CüvCüv:
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat regl oldu senağlama
13-)julyet...................................: 23 şubatregl oldu senağlama
14-)gulkaya................................:11 şubat regl oldu senağlama
15-)kelebek97.............................:22 şubat regl oldu senağlama

şubat ayı bekleme listemiz daha sonuçlanmadı..
dualarımız bekleyen tüm arkadaşlarımıza............

prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:

1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
julyet...........................:23 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar
1 haftaya yakın zamandır bu topiği takip ediyorum.Geçen ay adet düzensizliği şikayetimden dolayı gittiğim doktor yaptığı tahlillerde prolaktinimin yüksek olduğunu soyledi ve dostinex verdi.2 tablet ve sadece 1 hafta kullandım(9 ve 12 Şubat).Mart ayındaki adetimin 3. gunu yine tahlil yapılacak.İnşallah bu ay düşer prolaktin :Saruboceq:

Mart ayı umarım hepimize uğurlu gelir :Saruboceq:

Günaydın Herkese Hayırlı Cumalar ...Canlarım Özlem için okuduğumuz dualar Kabul etsin fakat fazla okuyamadım kendim adınca iş yerinde olmuyor maalesef eve vardığımda da yatmadan önce okuyabildiğim kadar okudum.Umarım ulaşmışızdır istediğimiz rakama .....Diğer arkadaslarda ses seda yok ve ben kimseyi zorlamak istemem o yüzden benim sıramı silersiniz canım.Dünya hali ne zaman ne olacağını bilemeyiz.Hakkımızda hayırlısını versin.Allah Kabul etsin dualarımızı....:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba herkeze .. bende pancuben e katılıyorum elimden geldiği kadar dua okudum . ALLAH kabul etsin :Saruboceq: benide listeden silebilirsiniz . pancuben inde dediği gibi yarın kimin ne olacağı belli değil ALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsin bütün isteyenleri sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebeklere kavuştursun:Saruboceq:

herkese günaydın...
dün akşamdan beri başım ağrıyo, daha geçmedi kızlar ((((((((((((
çok kötüyüm.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…