Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

yaaa...
özledim ben siziiiii :eek:
bak geldim.. sizde gelin :)

akşama sohbette buluşmaya ne dersinizz?

Akşama geç gelebilirim misafirliğe gidicez biz canım 23,00 te filan anemone gelemez ama :CüvCüv::eek::emir_bebek::lepi:Ben izin vermiyorum ANEMONE ye saat

selm doremicim nasılsın uzun zamandır göremiodum seni özlettn kndini:))sana bişiy sormak istiorum yazılarını okudum şimdi dostinex kulanrken hamile kalmak zararlı sanıdum ama doktorun sana tehlikesi yok kullanabilirsn demiş sanırım ama ilacın prospektüsünde hamile kalmadan bir ay önce bırakılmalı yazıo kararsız kaldım pazartesi doktora gidicem benm doktorum malatyada olduğu için sadece telde iletişim kuruorus burda başka bi doktra görünücem bunları sorucam hep ama merak atim sende aynı şeyleri yaşamış biri olarak ne dersin

selm doremicim nasılsın uzun zamandır göremiodum seni özlettn kndini:))sana bişiy sormak istiorum yazılarını okudum şimdi dostinex kulanrken hamile kalmak zararlı sanıdum ama doktorun sana tehlikesi yok kullanabilirsn demiş sanırım ama ilacın prospektüsünde hamile kalmadan bir ay önce bırakılmalı yazıo kararsız kaldım pazartesi doktora gidicem benm doktorum malatyada olduğu için sadece telde iletişim kuruorus burda başka bi doktra görünücem bunları sorucam hep ama merak atim sende aynı şeyleri yaşamış biri olarak ne dersin

valla canım bende doktoruma prospektüsündeki yazıyı sordum ve doktorum hayır dedi. hiçbir zararı olmaz dedi. sende bir sor doktoruna.. doktordan doktora değişiyor sanırım bu düşünce. aman arada olan bizlere olmasında....
ben tabi ki doktorumun dediklerini dinledim..

Son düzenleme:
valla canım bende doktoruma prospektüsündeki yazıyı sordum ve doktorum hayır dedi. hiçbir zararı olmaz dedi. sende bir sor doktoruna.. doktordan doktora değişiyor sanırım bu düşünce. aman arada olan bizlere olmasında....
ben tabi ki doktorumun dediklerini dinledim..

aynen canım dediğin için zaten doktorlardı benim başımı yakan şimdi hiç inanasım gelmio onlara bu malatyadaki doktorda tanıdık die inanıorum onada ii bi doktormuş ama ne bilim genede burda tavsiye edilen bir dr daha var onada görnmek istiorum yüzyüze kanuşmak muayene olmak sanırım daha ii olcak saol canım:)))

iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın

iyiyim canım, nasıl olayım. bazen adet ağrısı giriyo moralim bozuluyo, bazen ağrım olmuyo hiç bir belirti yok diyorum.. napıcamı şaşırdım yaniii..

lütfen canım ya sende toparla artık kendini, biliyorum bugün senin için zor bir gün ama napalım.. acınıda anlıyorum.. fakat bugünler senin için altın değerinde.. unutma sakın..

aynen canım dediğin için zaten doktorlardı benim başımı yakan şimdi hiç inanasım gelmio onlara bu malatyadaki doktorda tanıdık die inanıorum onada ii bi doktormuş ama ne bilim genede burda tavsiye edilen bir dr daha var onada görnmek istiorum yüzyüze kanuşmak muayene olmak sanırım daha ii olcak saol canım:)))

en iyisi bu sanırım canım.. hem aklındaki tüm soruları sorarsın doktoruna.. için rahat eder..

ŞUBAT ayın prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubatregl oldu senağlama
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat hamişşş:CüvCüv:
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat regl oldu senağlama
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat regl oldu senağlama
15-)kelebek97.............................:22 şubat regl oldu senağlama

şubat ayı bekleme listemiz daha sonuçlanmadı..
dualarımız bekleyen tüm arkadaşlarımıza............
:Saruboceq:

prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:

1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-) zuq...........................:14 mart
:cool: zeze.........................:11mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Son düzenleme:
kızlar yaa.. 3-4 kere, sol kasığıma çok şiddetli kramp girdi. 1-2 saniyelik birşey.. çok korktum ya. bugün 3 kere tekrarlanınca tedirgin oldum..
bu üşütmek falan değil.. çok şiddetli oldu çünkü, acı çektim.... ya kist falan olmasın bide..

Son düzenleme:
herkese iyi geceler diliyorum arkadaşlar maalesef bende dediğim tarihde tam ayın 23 ünde hastalandım dün doktora gittim ultrasonda felan baktı herşey normal cıktı bugünde hormon tahlili yaptırdım prolaktin yine 34 cıktı gecen ayda aynı cıkmıştı doktor ilac verme gereği duymadı o kadar yüksek bi deger degil demişti yarın işte tahlillerimi göstericem bakalım simdi bu ay bakıcaz artık inşallah bu ay tuttururuz doktor hadi bakalım bu ay olsun 2010 a kadar doğur dedi inşallah dedim simdi mart listesine ekleyebilirsiniz benide arkadaşlar 23 mart regl tarhim

kızlar yaa.. 3-4 kere, sol kasığıma çok şiddetli kramp girdi. 1-2 saniyelik birşey.. çok korktum ya. bugün 3 kere tekrarlanınca tedirgin oldum..
bu üşütmek falan değil.. çok şiddetli oldu çünkü, acı çektim.... ya kist falan olmasın bide..

doremicim bu arada sanada geçmiş olsun canım sanmıyorum kist felan olduğunu inşallah değildir ama bende kist varken öyle kramplar girmiyodu sanmıyorum o yüzden kist olduğunu

ŞUBAT ayın prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubatregl oldu senağlama
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat hamişşş:CüvCüv:
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat regl oldu senağlama
13-)julyet...................................: 23 şubatregl oldu senağlama
14-)gulkaya................................:11 şubat regl oldu senağlama
15-)kelebek97.............................:22 şubat regl oldu senağlama

şubat ayı bekleme listemiz daha sonuçlanmadı..
dualarımız bekleyen tüm arkadaşlarımıza............
:Saruboceq:

prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:

1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
:cool:julyet...........................:23 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

herkese iyi geceler diliyorum arkadaşlar maalesef bende dediğim tarihde tam ayın 23 ünde hastalandım dün doktora gittim ultrasonda felan baktı herşey normal cıktı bugünde hormon tahlili yaptırdım prolaktin yine 34 cıktı gecen ayda aynı cıkmıştı doktor ilac verme gereği duymadı o kadar yüksek bi deger degil demişti yarın işte tahlillerimi göstericem bakalım simdi bu ay bakıcaz artık inşallah bu ay tuttururuz doktor hadi bakalım bu ay olsun 2010 a kadar doğur dedi inşallah dedim simdi mart listesine ekleyebilirsiniz benide arkadaşlar 23 mart regl tarhim

ekledim canım.. hadi bakalım, inş. sende bizde 2010 a kadar doğururuz :)))))))))))))
sağlığının yerinde olmasına çok sevindim canım, çok şükür :Saruboceq:

doremicim bu arada sanada geçmiş olsun canım sanmıyorum kist felan olduğunu inşallah değildir ama bende kist varken öyle kramplar girmiyodu sanmıyorum o yüzden kist olduğunu

inş. canım yaa.. kramplardan korktum valla, birde üstüste olunca...

ekledim canım.. hadi bakalım, inş. sende bizde 2010 a kadar doğururuz :)))))))))))))
sağlığının yerinde olmasına çok sevindim canım, çok şükür :Saruboceq:

inş. canım yaa.. kramplardan korktum valla, birde üstüste olunca...

teşekkür ederim canım valla inşallah hepimiz hamile kalırız söyle mart ayı ugurlu gelir inşallahda buseferde hamilelik hakkında sohbetler ederiz:))) doremicim korkma bazen banada oluyo öyle kistten olduğunu sanmıyorum sen her ay kontrole gitmiyomusun doktora

X