- 14 Aralık 2008
- 818
- 0
benim için farketmez..
Siz ayarlayın emi..
akşam saat 23 ten önce olursa katılabilirim ancak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim için farketmez..
Siz ayarlayın emi..
yaaa...
özledim ben siziiiii
bak geldim.. sizde gelin :)
akşama sohbette buluşmaya ne dersinizz?
akşam saat 23 ten önce olursa katılabilirim ancak
Akşama geç gelebilirim misafirliğe gidicez biz canım 23,00 te filan anemone gelemez ama :CüvCüv::lepi:Ben izin vermiyorum ANEMONE ye saat
selm doremicim nasılsın uzun zamandır göremiodum seni özlettn kndini:))sana bişiy sormak istiorum yazılarını okudum şimdi dostinex kulanrken hamile kalmak zararlı sanıdum ama doktorun sana tehlikesi yok kullanabilirsn demiş sanırım ama ilacın prospektüsünde hamile kalmadan bir ay önce bırakılmalı yazıo kararsız kaldım pazartesi doktora gidicem benm doktorum malatyada olduğu için sadece telde iletişim kuruorus burda başka bi doktra görünücem bunları sorucam hep ama merak atim sende aynı şeyleri yaşamış biri olarak ne dersin
canım hoşgeldin. nbr?
valla canım bende doktoruma prospektüsündeki yazıyı sordum ve doktorum hayır dedi. hiçbir zararı olmaz dedi. sende bir sor doktoruna.. doktordan doktora değişiyor sanırım bu düşünce. aman arada olan bizlere olmasında....
ben tabi ki doktorumun dediklerini dinledim..
iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın
aynen canım dediğin için zaten doktorlardı benim başımı yakan şimdi hiç inanasım gelmio onlara bu malatyadaki doktorda tanıdık die inanıorum onada ii bi doktormuş ama ne bilim genede burda tavsiye edilen bir dr daha var onada görnmek istiorum yüzyüze kanuşmak muayene olmak sanırım daha ii olcak saol canım:)))
iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın
kızlar yaa.. 3-4 kere, sol kasığıma çok şiddetli kramp girdi. 1-2 saniyelik birşey.. çok korktum ya. bugün 3 kere tekrarlanınca tedirgin oldum..
bu üşütmek falan değil.. çok şiddetli oldu çünkü, acı çektim.... ya kist falan olmasın bide..
herkese iyi geceler diliyorum arkadaşlar maalesef bende dediğim tarihde tam ayın 23 ünde hastalandım dün doktora gittim ultrasonda felan baktı herşey normal cıktı bugünde hormon tahlili yaptırdım prolaktin yine 34 cıktı gecen ayda aynı cıkmıştı doktor ilac verme gereği duymadı o kadar yüksek bi deger degil demişti yarın işte tahlillerimi göstericem bakalım simdi bu ay bakıcaz artık inşallah bu ay tuttururuz doktor hadi bakalım bu ay olsun 2010 a kadar doğur dedi inşallah dedim simdi mart listesine ekleyebilirsiniz benide arkadaşlar 23 mart regl tarhim
doremicim bu arada sanada geçmiş olsun canım sanmıyorum kist felan olduğunu inşallah değildir ama bende kist varken öyle kramplar girmiyodu sanmıyorum o yüzden kist olduğunu
ekledim canım.. hadi bakalım, inş. sende bizde 2010 a kadar doğururuz :)))))))))))))
sağlığının yerinde olmasına çok sevindim canım, çok şükür :Saruboceq:
inş. canım yaa.. kramplardan korktum valla, birde üstüste olunca...