Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Geçmiş olsun canım ben dostinex kullanığımda ilk defa halsizlik yaptı ama şiddetli baş ağrısı yapmadı ummarım sonuç iyi çıkar düzenli uyumanı ve saatli şekilde alman lazım ilacı yatmadan önce eğer 11 de yatıyorsan 11 de al ilacı ben hep öyle yaptım

kızlar bende hayıt içmeye başladım sizce işe yarayacak mı

tatlım geç olsun güç olmasın eminim kötü birşey çıkmaz sen içini ferah tut ilaça bünyen alışmamıştır belki bende kullandım dostinex ( 3 senedir aralıklı olarak) bende yapmadı baş ağrısı hiç bir yan etkisini görmedim sadece halsizlik oluyordu kullandığımda .çektir bakalım mr banada haber ver merakta bırakma :) ben giriyorum kk ye ama fazla kalmıyorum kimse yoksa çıkıyorum yumurta takibi ile uğraşıyorum salı günü çatlatma iğnesi olmuştum çatlamamış benim yumurtalar bugün dr gittim 3 tane yumurta gözüküyor biri 18 mm diğeri 25 mm olmuş ve tekrar çatlatma iğnesi oldum bugün inşallah çatlarda kist oluşmaz böyle tatlım ya bebiş için uğraşlarla geçiyor günler ALLAH hakkımızda hayırlısını versin eminim zamanı gelince sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi gönderecek bize :Saruboceq: sadece sabretmemiz gerek tatlım

dostinex ve parlodel den korktum valla dr agitmek istemiyorum ya ikisinden birini verecek
yan etkilerini okudukça gözüm korktu valla
pardoleli yarım doz kullandım felaketti ama dostinexi bilmiyorum

kızlar bende hayıt içmeye başladım sizce işe yarayacak mı

İnşallah olumlu sonuç alırsın canım ...Ben hiç denemedim ama regli olursam doktora gidicem bütün hormon testlerimi yaptırcam ...Eğer gerekirse bende kullanayım diyorum ama düzenli kullanmak lazım etki yapar mı suan bilemiyorum.Şafak sayıyorum walla akıntım başladı benimde süt beyazı gibi ..arada sıra da karnım ağrıyor ...gazım oldu 1-2 gün önce beklemedeyiz anlayacağın canım yaa 9 mart gelsin de ne olacak

bnm uyku düzenim yok hiç birde bnde zaten kronikleşmiş başağrılarım vardı yıllardır migren olduna eminim bakalım nolcak sonuçlar inş kötü bişiy çıkmas..sen neler yapıosun canm iimisinn..

dostinex ve parlodel den korktum valla dr agitmek istemiyorum ya ikisinden birini verecek

parlodel li bilmiyorum hiç kullanmadım ama dostinex sin yan etkisini görmedim ben halsizlik dışında o nedenle halsizlik yapmasın diye uyumadan hemen önce içip hemen yatıyordum gözün korkmasın yani merak etme

bnm uyku düzenim yok hiç birde bnde zaten kronikleşmiş başağrılarım vardı yıllardır migren olduna eminim bakalım nolcak sonuçlar inş kötü bişiy çıkmas..sen neler yapıosun canm iimisinn..

canım peki başın ağrıdığında mide bulantın oluyomu yada karanlık ve sessiz ortamda kalma gibi isteklerin oluyomu

Dostinex mercimek kadar bisey hiç tadını almadım walla acımı diye bol su içiyordum ben ve ardından tatlı bisey alıyordum yada ekme alıyordum miğdemi bastırsın diye

parlodel li bilmiyorum hiç kullanmadım ama dostinex sin yan etkisini görmedim ben halsizlik dışında o nedenle halsizlik yapmasın diye uyumadan hemen önce içip hemen yatıyordum gözün korkmasın yani merak etme

2 ay oldu dr a gitmedim ya sıkıldım artık ama gitmem gerektiğinide biliyorum bir an önce düşmesi lazım bu prolaktinin.inatla bitkilerden çare bulmaya çalişıyorum
ya kızlar gerçekten ne kadar dr a gitmeye niyetlensem bişey çıkıyo ve erteleniyo.bitkilere devam ediyorum hemde düzenli kullanıyorum dr a gelince sanki bişey beni engelliyo

korku duyuyorsundur kötü birşey çıkacak diye belki o nedenle gitmek istemiyorsundur doktora ama ne güzel bitki kullanabiliyorsun ben hastalandığımda ne nane limon ne de ıhlamur içemem kokularını duyduğum anda midem bulanır o nedenle bitkilerden uzağım

İyiyim canım beklemedeyiz işte hayırlısı bakalım yaa ...Meleklerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz ..Hakkımızda hayırlısını versin öncelikle sakin olmak düşünmemek gerekiyor ...Sadece bazı belirtiler de acaba mı? diyorsun sadece ama daha çok erken bunları dememiz için REGLİ gününü beklemekten başka çaremiz yok

anlıyorum canım bende severek içtiğimi söyleyemem
içtiğimde yüzüm şekilden şekile giriyor inanki.ama dayanıyorum bebiş için napıyim.

ay canım benim hadi inş canım çok isterim bebişin olmasını allah yardım edicek inş sende içini ferah tut bak yolun sonuna gelmişin artık gelicek nazlı bebiş:ecrin_bebek:bakalım canım pazartesi gidiorum hastaneye aynı gün çıkarmı mrbilmiorum inş fazla bekletmesler(çok merak ediorm bnde canım yaa artık bitsede içim rahatlasa...kafam okadar doluki anlatamam depresif bi insan oldum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…