kızlar
hayıt içenler;
içtikten sonra hafif baş ağrısı oldu bende sizdede oldumu
canım inşaallah hamileliktendir bütün bu belirtilerin..
fakat benim en büyük belirtim göğüsler ve bel ağrısı oldu.. o yüzden hep bende onları bekliyorum.. fakat hiç biri yok..(
Bilemiyorum tatlı bekliyorum gecen ay gibi 3-4 gün önceinden de olurum belki regli olursam da bütün tahililer ve yumurtalıklarıma baktırcam ...Prolaktin yumurtlamayı da engelliyormuş benim regli 31-33 gün arasında oluyorum düzensiz yani
allah sabır versin yakınlarına ya çok kötü bişey
ne zaman ne olcağı belli değil allah hepimizi bütün felaketlerden korusun.:Saruboceq:
evet canım baktır.. en azından için rahat eder. bende baktırıcam çünkü.. zaten doktor adet olunca, bitikten hemen sonra gel dedi.. nitekim doktorda öyle düşünüyor.. hayırlısı olsun hakkımızda.. en önemlisi sağlıklı bir hamilelik geçirmek.. acılar yaşamamak.. kucağımıza aldığımız günleri görmek.. allahım hepisini yaşatsın bize inş.. :Saruboceq:
Amin Canım Tüm kalbimle dua ediyorum ettiğimiz dualar da kabul görür inşallah ..kısmet ne zaman ne olacağını bilemeyiz ama bazen keşke ilk evlendiğimizde düşünseydik diyorum bazen ama şartlar ve iş yoğunluğu bu zamana getirdi walla .Hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:
evet canım bende senin gibi düşünüyorum bazen..
ama herşey bebeğimizin geleceği için değil miydi.. onu daha iyi şartlarda yaşatmak için çalıştık ettik.. bilmiyorum yanlışmı yaptık, ama bak şimdide bizi üzüyo, gelmiyo
Allahım biliyor vaktini zamanını ama bizler çok istediğimiz için biraz sabırsız davranabiliyoruz...
merhaba, doremi sen dostınex kullanırken mi hamile kaldın.hamileyken hemen bıraktın mı ilacı doktor bana ilacı kullanırken korunma dedi.
merhaba, doremi sen dostınex kullanırken mi hamile kaldın.hamileyken hemen bıraktın mı ilacı doktor bana ilacı kullanırken korunma dedi.
yaaa kızlar nerdesiniz..:mymeka:
gelin amaaa...
ben geldim siz yoksunuz yaa..
küstüm :dilcikar:
burdayız canım
Yaaa nasılmış canımmm senin yokluğunda bizde böyleydik aranıyor değil mi?Özlettin kendini şimdi sen özle bizi anacım:lepi:hihoyyytnaniknanikkaydirigubbakcemile5
yaaa...
özledim ben siziiiii
bak geldim.. sizde gelin :)
akşama sohbette buluşmaya ne dersinizz?