herkese günaydın...
dün akşamdan beri başım ağrıyo, daha geçmedi kızlar((((((((((((
çok kötüyüm.......
Merhaba arkadaşlar
1 haftaya yakın zamandır bu topiği takip ediyorum.Geçen ay adet düzensizliği şikayetimden dolayı gittiğim doktor yaptığı tahlillerde prolaktinimin yüksek olduğunu soyledi ve dostinex verdi.2 tablet ve sadece 1 hafta kullandım(9 ve 12 Şubat).Mart ayındaki adetimin 3. gunu yine tahlil yapılacak.İnşallah bu ay düşer prolaktin :Saruboceq:
Mart ayı umarım hepimize uğurlu gelir :Saruboceq:
kızlar slm nasılsınız annem rahatsızlandı onalardayım salı gununden berı gıremedım nete kusura bakmayın dualardan vaz gecen arkadaslar olmus nedenını anlayamdım neyse...
eger dua olayını bırakıyorsak ben kendımınkılerı okurum 4444 e tamamlarım
doremım ama sen okutmak ıstıyorsan soyle sanada okurum cnm dıger arkadaslar ıstemıyor nasılsa
hepınızden allah razı olsun saolun
kızlar slm nasılsınız annem rahatsızlandı onalardayım salı gununden berı gıremedım nete kusura bakmayın dualardan vaz gecen arkadaslar olmus nedenını anlayamdım neyse...
doremım ama sen okutmak ıstıyorsan soyle sanada okurum cnm dıger arkadaslar ıstemıyor nasılsa
SeLaM Anemonecim nasılsın bu akşam kmsecikler yok buralarda....dua bırakılmış sanırım şmdi okudum yazışmalarınızı ama bunun zaten bir haftada bitmeyeceği bilinen bişiydi daha fazla kişi olması gerekio bir haftada tamamlanması için duayı okuken sadece okumak için deil içten gelerek hisederek ve inanarak okumak önmli bizimki yarış gibi oldu ezbere alıp okumak gibi bu benm düşüncem bilmiorum sen ne dersin ben çok az okuyabildim açıkcası baktım olmıcak yapamıorum kndimi zorlamadan yapmak istedim fırsat olmuyo zaten sorunlar bitmio aslında duaya ibadeti herzaman zaman ayıırmak gerekio ama malesef hayat bizi yönlendiren biz deiliz(
bu arada hayıt tohumu içmeye başladım üç gün oldu belki prolaktinim ilaç kullanmadan düşer.GERÇİ KAFAM KARIŞTI NORMALDE HAYIT SÜTÜ ARTIRIRMIŞ AMA BİR YANDANDA HORMONLARI DÜZENLERMİŞ YA...NEYSE BİRAZ DENEYEYİM AMAAANN NE BİLEYİM BU GÜNLERDE MORALİMİ YÜKSEK TUTAYIM DİYORUM SANKİ ZOR AYAKTA DURUYOR GİBİYİM.ÖYLESİNE MUTLU GÖZÜKÜYORUM ÇÜNKÜ KİMSE BENİ ANLAMIYOR YA DA ANLAMAK İSTEMİYOR...İÇİMDEKİNİ EŞİME ANLATAYIM DİYORUM ANLAMIYOR FARKLI YORUMLAR YAPIYOR KIZIYORUM ONA DA ANLATMIYORUM ARTIK.NEYSE Kİ SİZLER VARSINIZ BİRBİRİMİZİ TANIMASAKTA AYNI ŞEYLERİ PAYLAŞIYORUZ İŞTE.ÇIKMAM LAZIM YİNE BU ARADA BEKLEDİĞİM ADET TARİHİM 13 MART LİSTEYE EKLEYİN ŞEKERİM İYİ GECELER
slm kızlar yeni girdim nete duayı bitirmişsiniz ne diyeceğimi şaşırdım valla bir hafta olmasa da uzatsamıydık ne bileyim bi fırsat bulup çok içten bir şekilde az çok okuyorduk.2 günde az ama 120 küsür okudum ne zaman biterse diğer arkadaşa geçerdik.ney se çoğunluğa uymak lazım.ama inşallah allah herkese hayırlısının iyisini nasip etsin.hepinizi öptüm
bu arada hayıt tohumu içmeye başladım üç gün oldu belki prolaktinim ilaç kullanmadan düşer.GERÇİ KAFAM KARIŞTI NORMALDE HAYIT SÜTÜ ARTIRIRMIŞ AMA BİR YANDANDA HORMONLARI DÜZENLERMİŞ YA...NEYSE BİRAZ DENEYEYİM AMAAANN NE BİLEYİM BU GÜNLERDE MORALİMİ YÜKSEK TUTAYIM DİYORUM SANKİ ZOR AYAKTA DURUYOR GİBİYİM.ÖYLESİNE MUTLU GÖZÜKÜYORUM ÇÜNKÜ KİMSE BENİ ANLAMIYOR YA DA ANLAMAK İSTEMİYOR...İÇİMDEKİNİ EŞİME ANLATAYIM DİYORUM ANLAMIYOR FARKLI YORUMLAR YAPIYOR KIZIYORUM ONA DA ANLATMIYORUM ARTIK.NEYSE Kİ SİZLER VARSINIZ BİRBİRİMİZİ TANIMASAKTA AYNI ŞEYLERİ PAYLAŞIYORUZ İŞTE.ÇIKMAM LAZIM YİNE BU ARADA BEKLEDİĞİM ADET TARİHİM 13 MART LİSTEYE EKLEYİN ŞEKERİM İYİ GECELER
ŞUBAT ayın prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....
1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubatregl oldu senağlama
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat hamişşş:CüvCüv:
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat regl oldu senağlama
13-)julyet...................................: 23 şubatregl oldu senağlama
14-)gulkaya................................:11 şubat regl oldu senağlama
15-)kelebek97.............................:22 şubat regl oldu senağlama
şubat ayı bekleme listemiz daha sonuçlanmadı..
dualarımız bekleyen tüm arkadaşlarımıza............ :Saruboceq:
prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:
1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
julyet...........................:23 mart
bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Canım artık MART ayını düzenlesen Şubat ayının bugün son günü tatlım[ yeni heyecam başlıyor artık Şubat ayını görmeyelim artık ..Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:/FONT]
kıslar nasılsınız hadi güsel haberleri bekliyorum hpinizden mar:t ayı listenize benide eklermisiniz 20 mart inş.hepimiz hamil kalırız :Saruboceq:[/QU inşş canım silern güsel haberlerini alıcaz ben sanırım bu gidişle nisana belkide mayısa kaldımsenağlamabirsürü şey çıktı başıma....
kıslar nasılsınız hadi güsel haberleri bekliyorum hpinizden mar:t ayı listenize benide eklermisiniz 20 mart inş.hepimiz hamil kalırız :Saruboceq:[/QU inşş canım silern güsel haberlerini alıcaz ben sanırım bu gidişle nisana belkide mayısa kaldımsenağlamabirsürü şey çıktı başıma....
ne oldu seda hayırdır umarım kötü bir şey yoktur anlatmak istersen dinlerima.s.