Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

herkese günaydın...
dün akşamdan beri başım ağrıyo, daha geçmedi kızlar ((((((((((((
çok kötüyüm.......

geçmiş olsun hayatım şekerli su iç istersen pancuben şekerli ılık suyun baş ağrısını giderdiğini söylemişti dene istersen şimdi ilaçta içemezsin:1hug:

okunacak arkadaş..... qusel---ÖZLEM
hadı bakalım kolay gelsın rabbım okunan duaları kabul etsın...
SIMDIDEN OKUYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN

okuyan arkadaşlarımız:::
1-epsus: 30 + 40
2-doremi: 30 + 60 +12 +30+50+30+101+15+101
3-anemone: 30 + 80 +40+30
4-pancuben: 12 + 60 + 22+50+55+25+62
5-qusel: 200 +150
6-mseda
7-gülkaya 124

toplam:1439 tane

hoşgeldin canım...
merak etme dostinex düşürür değerini.. peki değerin kaçtı?
senide listemize ekleyeyim mi. beklenen adet tarihini verir misin canım?

ŞUBAT ayın prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubatregl oldu senağlama
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat hamişşş:CüvCüv:
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat regl oldu senağlama
13-)julyet...................................: 23 şubatregl oldu senağlama
14-)gulkaya................................:11 şubat regl oldu senağlama
15-)kelebek97.............................:22 şubat regl oldu senağlama

şubat ayı bekleme listemiz daha sonuçlanmadı..
dualarımız bekleyen tüm arkadaşlarımıza............
:Saruboceq:

prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:

1-) doremi.......................:4 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
julyet...........................:23 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

kızlar slm nasılsınız annem rahatsızlandı onalardayım salı gununden berı gıremedım nete kusura bakmayın dualardan vaz gecen arkadaslar olmus nedenını anlayamdım neyse...

eger dua olayını bırakıyorsak ben kendımınkılerı okurum 4444 e tamamlarım

doremım ama sen okutmak ıstıyorsan soyle sanada okurum cnm dıger arkadaslar ıstemıyor nasılsa

hepınızden allah razı olsun saolun

tatlım, benim zaten adet günüm geldi bile.az kaldı yani, zaten yetişmez saolasın..
sadece içinden fatiha bile okuman yeterli benim için..
kızlarda ondan vazgeçti yetişmeyeceği için. ben zamanım oldukça okumaya devam ederim sana..
sen nekadar okudun canım?
bu arada annene geçmiş olsun..

canım elimden geldiğince okumaya çalışacağım senin için dua . en kısa zamanda tamamlarız inşallah. kendimce zor günler geçiriyorum o nedenle okuyamadım son zamanlarda ama seninkini tamamlamaya çalışırız birlikte 4444 e . kırılmanı istemem. ben sadece dua listesinden çıktığımı söyledim okumaya devam ederim seninki bitene kadar ama herkezin kendine göre sorunları var ve sorunlarını halletmeye çalışıyorlar eminim diğer arkadaşlarda devam etmek isterler zaten 1 haftada bitirmemiz gerekiyordu ve bitiremedik tek tek hepimize okuduğumuzu düşününce ( keşke hepimiz için okuyabilsek) bayağa zaman gececek örneği ortada kaç kişiyiz 1 hafta oldu ve daha 2000 e bile ulaşamadık ki 1 haftada bitirelim demiştik ama görüldüğü gibi bitmedi o nedenle ben kimsenin hakkını almak istemem yarınada ne olacağımız belli değil o nedenle dua listesinden çıkmak istedim kendi adıma . ama dediğim gibi okumaya çalışacağım senin için bu nedenle kırılmanı istemem ama hayat hergün farklı şey sunuyor insana planladığın gibi yapamıyorsun önceleri her sabah ve akşam 30 dk ayırıp dua okuyordum ama bu günlerde hayat farklı şeyler sunuyor önüme ve ben kafamı toparlayıp dua edemiyorum bugünlerde hiç birşey yapmıyorum inan yemek dahi yapacak pozisyonda değilim .. ALLAH ettiğimiz ve edeceğimiz duaları kabul etsin
eminim zamanı gelince yüce RABBİM sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün meleklerimizi gönderecek hayırlısıyla:Saruboceq: görüşmek dileğiylea.s.

Canım öncelikle büyük geçmiş olsun ve annene sağlık sıhhat versin ...Senin için okuduğumuz dualarda kabul görür inşallah zaman kısıtlaması var diye ben bu kadar okuyabildim.Anlayışla karşılayacağını düşünyorum sakın yalnış anlama fiziksel ve ruhsal olarak kendimi de şartlandırmak ve ümitsizliğe kapılmanı da istemiyorum.Eve gec gelip işleri yapmam gece 23.00 buluyor ve saat 2-3 lere kadar oturmak zorunda kalıyorum.Sağlığım açısında da bu dengeli değil.Doktorum düzenli uyumamı üstüne basa basa söyledi.Yediklerim ve içtiklerimde dahil.Hepimiz anne olmak için umutlanıyoruz.Dualar her kapıyı açar bunu unutma ama önemli olan sağlık ve ihmal etmemek lazım.Ben elimdn geldiğince yaptım ama fiziksel olarak baş ağrısı ve gözlerde sulanma yaptı ve iş yerinde bütün gün bilsayar başındayım ve bu beni de yoruyor.
Benim için okunmasını istemedim cünkü sizlere yük olmak istemem zaten regli dönemi yaklasıyor herkes burda online olamıyor.Toplam ne kadar okuduk bilmiyoruz ne eksik ne fazla onu da bilmiyoruz.Doktor kontrolü ,ev,iş,iş stresi herkes koşuşturuyor kendi adıma böyle düşünüyorum.Senin bile vaktinin olduğunu sanmıyorum.Olacaksa güzel haberlerimiz dualarımız zaten yerini bulmuştur.ALLAHtan ümid kesilmez ve bu hastalığı da yeneceğiz .Ben ilk duyduğumda rahatsızlandığımı benim için bitti dedim ama KK yı görünce HALA UMUDUM VAR diyorum ve yılmıyorum ve üzülmeyeceğime söz verdim.Söz veripte yapmazsam bu da beni üzer yapabildiğim ve dayanabildiğim yere kadar yaptım ve anlayışın için sağol canım.
Sevgiler

SeLaM Anemonecim nasılsın bu akşam kmsecikler yok buralarda....dua bırakılmış sanırım şmdi okudum yazışmalarınızı ama bunun zaten bir haftada bitmeyeceği bilinen bişiydi daha fazla kişi olması gerekio bir haftada tamamlanması için duayı okuken sadece okumak için deil içten gelerek hisederek ve inanarak okumak önmli bizimki yarış gibi oldu ezbere alıp okumak gibi bu benm düşüncem bilmiorum sen ne dersin ben çok az okuyabildim açıkcası baktım olmıcak yapamıorum kndimi zorlamadan yapmak istedim fırsat olmuyo zaten sorunlar bitmio aslında duaya ibadeti herzaman zaman ayıırmak gerekio ama malesef hayat bizi yönlendiren biz deiliz(

evet tatlım kimseler yok bugün bizdede elektrikler gidip geliyor evet dua konusunda sana katılıyorum . hayat hergün farklı şeyler sunuyor bize herkezin farklı sorunları var ALLAH şimdiye kadar okuduğumuz duaları kabul etsin dua ya başlayalı 1 hafta oldu ve daha 1439 kez okumuşuz toplam 2000 bile olmadı 1 haftada bitecek demiştik ben çıktım listeden isteyen arkadaşlar devam edebilir sanırım pancubende çıktı oda aynı fikirde .. zaten her akşam yatmadan önce ben duamı ediyorum ALLAH ım tüm isteyenleri sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebeklerine kavuştur diye yüce RABBİM kabul etsin hayırlısıyla gelecek bebişlerimiz buna kalpten inanıyorum demekki zamanı var daha ALLAH hakkımızda hayırlısını versin :Saruboceq:a.s.

slm kızlar yeni girdim nete duayı bitirmişsiniz ne diyeceğimi şaşırdım valla bir hafta olmasa da uzatsamıydık ne bileyim bi fırsat bulup çok içten bir şekilde az çok okuyorduk.2 günde az ama 120 küsür okudum ne zaman biterse diğer arkadaşa geçerdik.ney se çoğunluğa uymak lazım.ama inşallah allah herkese hayırlısının iyisini nasip etsin.hepinizi öptüm

bu arada hayıt tohumu içmeye başladım üç gün oldu belki prolaktinim ilaç kullanmadan düşer.GERÇİ KAFAM KARIŞTI NORMALDE HAYIT SÜTÜ ARTIRIRMIŞ AMA BİR YANDANDA HORMONLARI DÜZENLERMİŞ YA...NEYSE BİRAZ DENEYEYİM AMAAANN NE BİLEYİM BU GÜNLERDE MORALİMİ YÜKSEK TUTAYIM DİYORUM SANKİ ZOR AYAKTA DURUYOR GİBİYİM.ÖYLESİNE MUTLU GÖZÜKÜYORUM ÇÜNKÜ KİMSE BENİ ANLAMIYOR YA DA ANLAMAK İSTEMİYOR...İÇİMDEKİNİ EŞİME ANLATAYIM DİYORUM ANLAMIYOR FARKLI YORUMLAR YAPIYOR KIZIYORUM ONA DA ANLATMIYORUM ARTIK.NEYSE Kİ SİZLER VARSINIZ BİRBİRİMİZİ TANIMASAKTA AYNI ŞEYLERİ PAYLAŞIYORUZ İŞTE.ÇIKMAM LAZIM YİNE BU ARADA BEKLEDİĞİM ADET TARİHİM 13 MART LİSTEYE EKLEYİN ŞEKERİM İYİ GECELER

Canım ben şimdilik hayıttan kullanmıyorum ama sunu biliyorum regli düzenliyor ee o da hormonla alakalı ve ablam 4 aydır olmuyordu ve bu gecen hafta oldu regli...Ben karanfil alıyorum yemeklerden sonra o bile hormon ve yumurtlamayı düzenliyormuş daha önceden yollamıştım şifalı bitkiler diye...
13 martta kadar var regli olmana peki değişiklik var mı sende bedenen regli yada hamilelik belirtisi?:CüvCüv:

canım quselin duasını elbetteki elimizden geldiğince bitiricez.. sadece sıradakileri çıkardık, çünkü adet tarihlerimiz çok yaklaştı.. sen yine okuyabildiğin kadar qusele oku canım benim..

hayır suyu ben kullanıyorum gerçekten faydasını gördüm. hormonları düzenliyor..
sakın bırakma sende.. herşeye çok faydalı..
bu mutluluğun hep daim olsun canım benim :))))))

Canım artık MART ayını düzenlesen Şubat ayının bugün son günü tatlım[ yeni heyecam başlıyor artık Şubat ayını görmeyelim artık ..Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:/FONT]

arzella ve incisu dan haber yok. hiç dönmediler geri..
şubat ayıda bitmiş oldu böylelikle.. artık uğurlu listemiz sadece mart ayı içinnn.........

prolaktinden sonra MART ayında da Hamileliği bekleyenler.....
YILMADIK,,, YILMAYACAĞIZ...
MELEKLERİMİZİ SABIRLA BEKLEYECEĞİZ... :Saruboceq: :Saruboceq:

1-) doremi.......................:2 mart
2-) anemone....................:12 mart
3-) pencuben...................:9 mart
4-) qusel.........................:5 mart
5-) mseda.......................:8 mart
6-) mercanyolu................:5 mart
7-)zuq.............................:14 mart
julyet...........................:23 mart
9-)gulkaya.......................:13 mart

bu ayda heyecanlı bekleyişi hep beraber yaşayalımmm...
topiğimize gelen herkesi listemize bekliyoruz...

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

ilgin için tşk canım:))bu hafta başı dostinex kullanmaya başlamaştım ama bende aralıksız dört gün boyunca başağrısı yaptı doktorumda migrenden şüphelendi şimdi mr istedi ağır bi ilaç bu sende ne sorun oldunu anlamadan başlamayalım bu ilaca dedi çok canım sıkıldı ne güsel bir ayda belkide düşerdi prolaktinim şimdi bir ay hastanede geçer zamanımız git gel sonrada dostinexe başlıcam uzun bi yolum çıktı anlıcan canım....sen nasılsın bu arada hiç göremiorum seni yoğunmusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…