Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

pancuben cim..
benimde moralim bozuk. sabah bizde eşimle tartıştık.. hiç keyfim yok bugünn :1no2:

anemonecim sen nasılsın.. varmı bi gelişme.
Canım bende ama ağlamak beni biraz rahatlattı dün gece erkenden yattım ve yatakta hıçkıra hıçkıra ağladım .Cünkü beklemezdim ondan böyle bir tepki saçmasapan bir sebep yüzünden .Çok kırdı beni ama inşallah düzelir.

Anemone üzülme ağlamak biraz daha rahatlatır ağla bende ilk düşündüğümüzde ve kesim gözüyle baktığım zaman Kasım ayında Aralık ayında regli olduğumda hıçkıra hıçkıra ağladım sinirleri boşalıyor walla insanın bizim için en önemlisi destek ve sağlık .Bu desteğide veriyorsa eşlerimiz ne güzel işte...Bizlerde burda birbirimizi anladığımız için ve dertlerimizide dinlediğimiz için RAHATLIYORUM ben biraz...İyi ki varsınız MART ayına kaldı artık ümidlerimiz:nazar::1hug:a.s.:teselli:

Anemone ben hiç regli döneminde yaptırmadım ama şunu biliyorum regli dönemide bile yaptırsan prolaktin miktarından biraz daha yüksek çıkma ihtimali yüksek bence doktoruna danış.Aksam 9 dan sonra bisey yeme ve içme sabah 9 da kan tahlilini yaptır canım ve o gün erken yatıp iyi uyuman lazım.Düzensiz uykun bile prolaktinin etkiler:nazar:

canım benim doktorum adet gününde felan yapılmasına çok bakmıyor o yüzden bilemiyorum ki.. yani adet olmadan da yaptırırım ben tahlilimi..

ah canım...
ağlama nolur...
insan bi an içini boşaltıyor değil mi öyle.. bana da çok olur.. napalım.. kimseye zararımız yok, kendimize yapıyoruz ne yapıyosak.. allah büyük..

tatlım üzme kendini barışırsınız nasılsa sorun ne bilmiyorum ama alttan almaya çalış ve iki gülüş bir cilveyle halledersin sen günlerini değerlendirmen gerek ona göre

yok... ben kızgınken yapamam bunu..haklıyken üstelikte.. pişkin pişkin gidemem yanına..
ne zaman o gelicek kalbimi yumuşatacak ancak öyle, yoksa bu değerli günler bitecek ona üzülüyorum..
inan kalbimi bu kadar kırmasaydı şuan zaten küs olmazdık :çok üzgünüm:

Canım bende ama ağlamak beni biraz rahatlattı dün gece erkenden yattım ve yatakta hıçkıra hıçkıra ağladım .Cünkü beklemezdim ondan böyle bir tepki saçmasapan bir sebep yüzünden .Çok kırdı beni ama inşallah düzelir.

bizim olayda saçma span bir nedenden dolayı büyüdü ve beni kırıp gitti sabah işe...bende sabah çok ağladım... zaten bunalıyorum... herşey üstüste geliyor..
of daraldım artık yaaa.. senağlama

yok... ben kızgınken yapamam bunu..haklıyken üstelikte.. pişkin pişkin gidemem yanına..
ne zaman o gelicek kalbimi yumuşatacak ancak öyle, yoksa bu değerli günler bitecek ona üzülüyorum..
inan kalbimi bu kadar kırmasaydı şuan zaten küs olmazdık :çok üzgünüm:

bizim olayda saçma span bir nedenden dolayı büyüdü ve beni kırıp gitti sabah işe...bende sabah çok ağladım... zaten bunalıyorum... herşey üstüste geliyor..
of daraldım artık yaaa.. senağlama

tamam canım üzme kendini düzelir aranız nasılsa belkide o da pişmandır şimdi işten gelince barışırsınız inşallah güzel düşün güzel olsun bak ben umutlanmışken regl oldum ağlıyormuyum hiç:teytey:

Anemone ben hiç regli döneminde yaptırmadım ama şunu biliyorum regli dönemide bile yaptırsan prolaktin miktarından biraz daha yüksek çıkma ihtimali yüksek bence doktoruna danış.Aksam 9 dan sonra bisey yeme ve içme sabah 9 da kan tahlilini yaptır canım ve o gün erken yatıp iyi uyuman lazım.Düzensiz uykun bile prolaktinin etkiler:nazar:

canım benim doktor regl 3. günü yaptırır herzaman neden bilmiyorum ben tahlil yaptırmadan 1 gün önceki gece uyuyamam ki meraktan acaba yüksekmi düşük mü çıkacak diye düşünürüm telefon açacağım şimdi bakalım ne diyecek:uhm:

tamam canım üzme kendini düzelir aranız nasılsa belkide o da pişmandır şimdi işten gelince barışırsınız inşallah güzel düşün güzel olsun bak ben umutlanmışken regl oldum ağlıyormuyum hiç:teytey:

offffff... insaallah canım yaaa..
o kadar çok bu aydan ümitliydim ki; sanki içimde anlamsız bir heyecan vardı.. bu ay olucak diyodum. moralim harikaydı...
ama bu sabah itibariyle herşey bitti gibi geliyo.. hiç içimde heyecan yok..

bu ay adetten sonra prolaktinimi ölçtürücem. doktor 2 ay müddet vermişti. hamile kalmazsan martta geliyosun dedi... son ayım yani.. allahım inşaallah olur yaaa....
:çok üzgünüm:

offffff... insaallah canım yaaa..
o kadar çok bu aydan ümitliydim ki; sanki içimde anlamsız bir heyecan vardı.. bu ay olucak diyodum. moralim harikaydı...
ama bu sabah itibariyle herşey bitti gibi geliyo.. hiç içimde heyecan yok..

bu ay adetten sonra prolaktinimi ölçtürücem. doktor 2 ay müddet vermişti. hamile kalmazsan martta geliyosun dedi... son ayım yani.. allahım inşaallah olur yaaa....
:çok üzgünüm:

umutsuzluk yok barışırsınız hemen kötü düşünme kızıyorum bak:eek:klava: aslında biliyormusun benimde son ayım doktorum mart ayına kadar deneyelim dedi marta kadar olmazsa kanalların filmi çekilecek ve ben korkuyorum offf düşündükçe içime afaganlar basıyor

umutsuzluk yok barışırsınız hemen kötü düşünme kızıyorum bak:eek:klava: aslında biliyormusun benimde son ayım doktorum mart ayına kadar deneyelim dedi marta kadar olmazsa kanalların filmi çekilecek ve ben korkuyorum offf düşündükçe içime afaganlar basıyor

canım varya, rahim filminden sonra hemen hamile kalan çok oluyo..
ama tabi bilmiyorum nasıl yapılıyor diye, tam bir bilgim yok bu konuda..

canım varya, rahim filminden sonra hemen hamile kalan çok oluyo..
ama tabi bilmiyorum nasıl yapılıyor diye, tam bir bilgim yok bu konuda..

tatlım bende yaptırmadım ama ablamın çekilmişti ve çok acı çektiğini söyledi ve kanaması çok olmuştu. vajina dan kamera sokup kanalların filmini çekiyorlar ... ben film çekeceklerinde beni uyutmalarını isteyeceğim yoksa yaptıramam korkudan .. inşallah bu ay bebiş gelirde gerek kalmaz çektirmeme :Saruboceq:

tatlım bende yaptırmadım ama ablamın çekilmişti ve çok acı çektiğini söyledi ve kanaması çok olmuştu. vajina dan kamera sokup kanalların filmini çekiyorlar ... ben film çekeceklerinde beni uyutmalarını isteyeceğim yoksa yaptıramam korkudan .. inşallah bu ay bebiş gelirde gerek kalmaz çektirmeme :Saruboceq:

inşaallah bu ay hamiş olursunda buna gerek kalmaz...
peki ablan hamile kaldımı canım??

günler hiç geçmiyo ya ayın 13 ünü beklemekten yoruldummirmirmirmir
dün bebek odası reklamı gördüm tv de girip bir bakayım dedim:emir_bebek:ayyy kızlar öyle güzel şeyler varkiiiiiiihihoyyyt
2 saat o siteye bakıp durdum
tabiiii moral sıfır :1no2:
ah çeke çeke bakındım öylebenneyaptımki.
rüyamdada çift çizgi görüyodum :ecrin_bebek: sonra gidip alıyodum beğendiğim bebek odasını!

acaba sadece rüyalardamı kalcak bunlar?senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

günler hiç geçmiyo ya ayın 13 ünü beklemekten yoruldummirmirmirmir
dün bebek odası reklamı gördüm tv de girip bir bakayım dedim:emir_bebek:ayyy kızlar öyle güzel şeyler varkiiiiiiihihoyyyt
2 saat o siteye bakıp durdum
tabiiii moral sıfır :1no2:
ah çeke çeke bakındım öylebenneyaptımki.
rüyamdada çift çizgi görüyodum :ecrin_bebek: sonra gidip alıyodum beğendiğim bebek odasını!

acaba sadece rüyalardamı kalcak bunlar?senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canımmmm....
rüyan bence hayra çıkacak.... :)))
malum olmuş olabilir bak ben sana söliyim :)

prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubat beklemede:Saruboceq:
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat

yeni gelen arkadaşlarımızda listemize dahil olmak isterlerse beklenen adet tarihlerini verebilirler..[/QUOTE]

inş canım ya
sabah çok kötüydüm uyandıktan sonra 5 -10 dk gerçek sandım sonra kendime geldim tabiiii

bulantı baş dönmesi falan ne zaman başlıyo

canım benim eskiden, tam 6 hafta 4 günlükken başlamıştı...
ama ondan öncesinde hamile olduğumu öğrendikten sonra iştahsızlık başlamıştı.
canım bişey yemek istemiyodu hiç..
yani kişiden kişiye değişir.
hem o mide bulantıları bizim normal günlerde yaşadığımız mide bulantıları gibi değil...
o kadar fena ki sana anlatamam..
resmen hiçbir iş yapamıyosun..
ben hep yatmıştım.. annem gelmişti evimi temizlemeye falan..
afedersin ama, ha kustum ha kusacam durumundaydım..
okadar ağır oluyo valla...
:bbo:

hımmmmmmm
benbu akşam test yapsammı acaba
yoksa dlircem
geçen gün yemek kokusundan midem tuhaf oldu (normalde de olur)

tabiii hemen acaba mı diye düşündüm
bir an önce sonuç alsam iyi olacak yoksa psikolojik hamilelik geçircem.

hımmmmmmm
benbu akşam test yapsammı acaba
yoksa dlircem
geçen gün yemek kokusundan midem tuhaf oldu (normalde de olur)

tabiii hemen acaba mı diye düşündüm
bir an önce sonuç alsam iyi olacak yoksa psikolojik hamilelik geçircem.

bence yap canım...
varsa çıkabilir...
silikte olsa bir umut..
inşaallah vardır ya...
evde varsa test hadi yap hemen, haber ver bana da :) bekliyorum

X