Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar.ben de bu sabaha karşı kırmızıları gördüm yaa ama yok üzülmedim çünkü hayırlısı ne zamansa o zaman olacak biliyorum.zaten ilacımı da kesti dr.moralimi de bozarsam daha kötü sonuç olabilir Allah göstermesin.ama ne yalan söyleyeyim adetim 1 gün gecikince hamiş olabilir miyim diye birazcık umutlanmıştım. quselcim senin hakkında da hayırlısı olsun tatlım bak hepimiz aynı şeyi bekliyoruz birbirimize dua edelim iyi geceler
anemonecim..bu ilaç tedavisi uzun sürmes dimi ben bu ay hamiş olmak istiorum allahın izni ile prolaktın dışında bi sorunum yok dier testlerm ii çıktı senin ne kadar sürdü tedavin
inşaallah bu ay hamiş olursunda buna gerek kalmaz...
peki ablan hamile kaldımı canım??
doremi ve pancumen nasılsınız kızlar barıştınızmı eşlerinizle keyifler nasıl?
kızlar sureklı takıp ettgıım bır forumda bunu buldum şok oldum alıntı yapıyorum
Dostinex'e dikkat!!!
Polikistikover+prolaktin yüksekliği nedeniyle 2005 yılında doktorum dostinex ve klomen verdi.Dostinex'i 5 hafta kullandıktan sonra adetin 5.günü klomen'e başlattı, 2 yumurta elde edildi, ikisi de çok büyüdüğü için (2,5cm ve 3cm) bu ay tutmaz dedi. Dostinex'e devam etmemi bir sonraki ay klomen'i daha düşük dozda vereceğini söyledi.5 hafta daha Dostinex kullanmıştım ki hamile olduğumu farkettim.Son adete göre hesaplandığı için gebeliğin 7.haftasının başında belli oldu.İlk klomen kullanımında tutmuştu hem de tutmaz denilen yumurtalardan biri.Doktorum Dostinex'in zararı olmaz dedi.Fakat sonra başıma gelenler...Allah kimseye o acıları yaşatmasın...26.haftaya kadar sorunsuz bir gebelik.3'lü test ve ayrıntılı ultrason normal...26.haftanın sonunda bebeğimin karnı şişmişti.Hidrops olmuştu....Kordosentez yapıldı kromozomlar normal,daha bir sürü test hepsi normal çıktı....Sebep bulamadılar....Bebek karnında ölecek veya doğum sırasında dendi...Öldü ölecek derken o psikolojiyle 7 hafta daha taşıyabildim....31.haftada preeklamsi oldum, bacaklarımda inanılmaz bir ödemle başladı,16/11 tansiyonla hastaneye yatırıldım...33.haftada bebek doğdu,normal doğum,çok zor bir doğum,ölüyordum,2 ünite kan takıldı.Ödemlerim 10 günde indi, tansiyonum aylarca kendine gelemedi....Sonuç yemek borusu kısa(özefagus atrezisi),anüsü olmayan(anal atrezi), böbrekleri şişmiş(bilateral hidronefroz), idrarını zor yapan(kloaka), yumurtalıklarında kist olan Kardelen'im dünyaya geldi...Bu sorunların hiçbiri ayrıntılı ultrasonda bile anlaşılamadı...9 ay dayanabildi prematüre haliyle bu acılara,5 ameliyat geçirdi,makinayla mideden beslendi sürekli,kakasını karnından yaptı,üstüste idrar yolu enfeksiyonları(hastane enfeksiyonları) nerdeyse hiç eve gitmeden hastanede geçen kısa ve acı dolu bir ömür....Yüreğimizde büyük bir acı bırakarak melek oldu... --------DOSTİNEX'E DİKKAT-
ALINTIDIR........
yorumlarınızı beklıyorum
dört ay oldu canım ama acısı azalmıo bi türlü bide bu prolaktin illeti çıktı başıma şimdii napıcamı bilmiorum doktorlara bile güvenim kalmadı inann bebeğim sağlıklıyken kaybetmek ortada sorun yokken kaybetmek beni deli edio belkide ondan prolaktinim yükseldi die düşünüorum çok kafaya takıorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen bi insanım bnim şu an 36 sence düşmesi tedavisi uzun sürermi canım yaasenağlama
Günaydın canım ;
Ben barışmadım çünkü ne işten eve gelince konuştu ,ne yemek yerken konuştu neden misafirler varken benimle konuştu .Issız adamı seyrettik hep beraber misafirlerle ve BERBAT bir flim gerçektende hiç beğenmedim....Misafirler gitti ben yatmaya gittim daha sonra sarılmak istedi ben istemedim çünkü çok kırıldım evde iki yabancı gibiydik ben hep alttan alıyordum ama buy sefer beni üzdü ..Bende döndüm arkamı uyudum.Haksız olduğunu biliyor ve 1-2 dayanamaz zaten benimle konuşmadan yapamaz ama ciddi bir konuşma yapıcam onunla ...Hayırlısı bakalım çok kırdı beni yarın için bir süpriz yapacak mı bakalım?:1hug: