Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

evet gerçekten çoook acı çok kötü bi psikoloji bir daha yaşamak istemiorum toparlanması çok zor oldu burda benm gibi bir çok arkadaş oldunu gördüm herkesde hemen hemen aynı dert :KK43:bnnim hamileliğimde kanamamda vardı ve doktorların hatası yüsünden kaybetim diorum dördüncü haftalarda kanamam başladı ve evde hareket etmem yetti kanamanın tekrarlamasına doktorum yatmıcaksın yürüceksin hiçbişiy olmıcak bebeğin çok ii sağlıklı dedi ama sonu hüsran oldu şimdi o doktoru görmek adını duymak bile istemiorum....cuma günü tekrar prolaktinime bakılacak ve karar verilicek sence ilaç tedavisi verirmi doktorum şu an 36

peki bu ilacı kulanırken hamile kalmanın riski varmı yani bebeğe zararı oluyomu:KK43:

inş canım burda konuşmak bana ii gelio strese bağlıysa eğer ben mahvoldum çünkü çok pipirikli çok endişeliyimdir herzaman herşeyde paniklerm artık napalım gerilmemeye çalışıcazmirmirmirmir

sanada ii geceler canım güsel dileklerin için çok çok çok saoll alah hepimize yardım edicek dua edelimkaydirigubbakcemile5

evet gerçekten çoook acı çok kötü bi psikoloji bir daha yaşamak istemiorum toparlanması çok zor oldu burda benm gibi bir çok arkadaş oldunu gördüm herkesde hemen hemen aynı dert :KK43:bnnim hamileliğimde kanamamda vardı ve doktorların hatası yüsünden kaybetim diorum dördüncü haftalarda kanamam başladı ve evde hareket etmem yetti kanamanın tekrarlamasına doktorum yatmıcaksın yürüceksin hiçbişiy olmıcak bebeğin çok ii sağlıklı dedi ama sonu hüsran oldu şimdi o doktoru görmek adını duymak bile istemiorum....cuma günü tekrar prolaktinime bakılacak ve karar verilicek sence ilaç tedavisi verirmi doktorum şu an 36

merhaba hoşgeldin aramıza prolaktin seviyen çok yüksek değil ama doktor yine ilaç tedavisi verir sana benimde 38 di ve verdi şuan dostinex kullanıyorum inşallah en kısa zamanda seviyelerimiz düşerde bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq:

Günaydın nasılsınız bugün ? anemone var mı bir gelişme ?Yeni gelen arkadaslar sizlerde hoşgeldiniz ve öncelikle geçmiş olsun diyorum hayırlısı ise hepimiz müjdeli haber alırız .Dün nete giremedim ve yazılanları gelişi güzel okudum ama suan kafam yoğun ve moralim bozuk biraz eşimle birazcık atıştık:KK43:(( Sebepsiz yere ve moralim bozuk düzelir herşey....Biraz işlerime döneyim sonra yine görüşürüz ama açık olacak topik ara ara bakıyorum bilgilerinize:)))

günaydın herkeze nasılsınız bugün

Günaydın nasılsınız bugün ? anemone var mı bir gelişme ?Yeni gelen arkadaslar sizlerde hoşgeldiniz ve öncelikle geçmiş olsun diyorum hayırlısı ise hepimiz müjdeli haber alırız .Dün nete giremedim ve yazılanları gelişi güzel okudum ama suan kafam yoğun ve moralim bozuk biraz eşimle birazcık atıştık:KK43:(( Sebepsiz yere ve moralim bozuk düzelir herşey....Biraz işlerime döneyim sonra yine görüşürüz ama açık olacak topik ara ara bakıyorum bilgilerinize:)))

pancuben cim..
benimde moralim bozuk. sabah bizde eşimle tartıştık.. hiç keyfim yok bugünn :1no2:

anemonecim sen nasılsın.. varmı bi gelişme.

prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubat beklemede:Saruboceq:
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ? regl oldu senağlama
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat

yeni gelen arkadaşlarımızda listemize dahil olmak isterlerse beklenen adet tarihlerini verebilirler..

hayırdır kızlar ikiniz birden neden tartıştınız eşlerinizle bana bakın söyleyin enişte beylere üzüp kırmasınlar sizi )) takmayın kafanıza düzelir herşey hayatta neler olup geçmiyor ki bak benim 11. ayım ve yine anne olmayı başaramadım ....

regl oldum kızlar üzgünüm yine teyze yapamadım sizleri :KK43:((

ay canım beniiiiiiimm..
üzülme lütfen... :teselli:
biz her zaman teyze olmaya hazırız. yeter ki zamanı geldiğinde olsun.. sağlıklı olsun... yeter ki senin sağlığın yerinde olsun... takma kafana tamam mı canım? asla üzülmek yok söz mü canım?

ay canım beniiiiiiimm..
üzülme lütfen... :teselli:
biz her zaman teyze olmaya hazırız. yeter ki zamanı geldiğinde olsun.. sağlıklı olsun... yeter ki senin sağlığın yerinde olsun... takma kafana tamam mı canım? asla üzülmek yok söz mü canım?

tatlım dün akşam yalan yok çok ağladım sağolsun eşim sarıldı bir şeyde söyleyemedi ( ben ne zaman içli içli ağlasam konuşamaz zaten ) ama şimdi gerçekten çok iyiyim moralimi bozup stres yapıpta prolaktinciğimi sevindiremem kusura bakmasın eninde sonunda gelecek güneşim sağlıklı bir şekilde inşallah:Saruboceq:

bişey sorcam prolaktin tahlili regl 3. günü yapılıyor ya benim 3. günüm cumartesine geliyor cuma yaptırsam olurmu sizce sağlıklı sonuç alabilirmiyim ki

neyse kızlar ben kaçtım pazar a gitmem gerekiyor görüşürüz hoşça kalın

bişey sorcam prolaktin tahlili regl 3. günü yapılıyor ya benim 3. günüm cumartesine geliyor cuma yaptırsam olurmu sizce sağlıklı sonuç alabilirmiyim ki

canım benim doktorum adet gününde felan yapılmasına çok bakmıyor o yüzden bilemiyorum ki.. yani adet olmadan da yaptırırım ben tahlilimi..

tatlım dün akşam yalan yok çok ağladım sağolsun eşim sarıldı bir şeyde söyleyemedi ( ben ne zaman içli içli ağlasam konuşamaz zaten ) ama şimdi gerçekten çok iyiyim moralimi bozup stres yapıpta prolaktinciğimi sevindiremem kusura bakmasın eninde sonunda gelecek güneşim sağlıklı bir şekilde inşallah:Saruboceq:

ah canım...
ağlama nolur...
insan bi an içini boşaltıyor değil mi öyle.. bana da çok olur.. napalım.. kimseye zararımız yok, kendimize yapıyoruz ne yapıyosak.. allah büyük..

hayırdır kızlar ikiniz birden neden tartıştınız eşlerinizle bana bakın söyleyin enişte beylere üzüp kırmasınlar sizi )) takmayın kafanıza düzelir herşey hayatta neler olup geçmiyor ki bak benim 11. ayım ve yine anne olmayı başaramadım ....

offf çok moralim bozuk inan... :nazar: uyuyamadım bile..
aslında çok saçma bi neden ama tamamıyla yanlış anlama işte...
tamda yumurtlama haftasındaydım yaaa....
olan bu günlere olcak... ona yanıyorum daha çok.. :çok üzgünüm:

canım benim doktorum adet gününde felan yapılmasına çok bakmıyor o yüzden bilemiyorum ki.. yani adet olmadan da yaptırırım ben tahlilimi..

ah canım...
ağlama nolur...
insan bi an içini boşaltıyor değil mi öyle.. bana da çok olur.. napalım.. kimseye zararımız yok, kendimize yapıyoruz ne yapıyosak.. allah büyük..

tabi ki tatlım bir an ağlıyorsun sinirin boşalıyor rahatlıyorsun ama şimdi iyiyim gerçekten dedim ya stres yapıp prolaktinciğimi sevindiremem büyük RABBİM en güzelini bilir dua edip sabredeceğiz yapacak başka birşey gelmez eldena.s.

offf çok moralim bozuk inan... :nazar: uyuyamadım bile..
aslında çok saçma bi neden ama tamamıyla yanlış anlama işte...
tamda yumurtlama haftasındaydım yaaa....
olan bu günlere olcak... ona yanıyorum daha çok.. :çok üzgünüm:

tatlım üzme kendini barışırsınız nasılsa sorun ne bilmiyorum ama alttan almaya çalış ve iki gülüş bir cilveyle halledersin sen günlerini değerlendirmen gerek ona göre

X