Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha işteyim.evde testte yok alır giderim artık haber veririm sana
yok... ben kızgınken yapamam bunu..haklıyken üstelikte.. pişkin pişkin gidemem yanına..
ne zaman o gelicek kalbimi yumuşatacak ancak öyle, yoksa bu değerli günler bitecek ona üzülüyorum..
inan kalbimi bu kadar kırmasaydı şuan zaten küs olmazdık :çok üzgünüm:
bizim olayda saçma span bir nedenden dolayı büyüdü ve beni kırıp gitti sabah işe...bende sabah çok ağladım... zaten bunalıyorum... herşey üstüste geliyor..
of daraldım artık yaaa.. senağlama
Bugün eşimin izin günü ve nette konuşmuyoruz bakalım akşama ne olacak ? beni de üzdü bende yapamam cilve naz haksız yere ses tonunu yükseltmesi beni sarstı .Dün aksam konuşuyorduk artık yarın (bugün için) bebeğimiz için çalışmalara başlarız diye bu gidişle o da olmayacak.Kırdı beni gözlerim hala şiş şiş dolaşıyorum ((
Bugün eşimin izin günü ve nette konuşmuyoruz bakalım akşama ne olacak ? beni de üzdü bende yapamam cilve naz haksız yere ses tonunu yükseltmesi beni sarstı .Dün aksam konuşuyorduk artık yarın (bugün için) bebeğimiz için çalışmalara başlarız diye bu gidişle o da olmayacak.Kırdı beni gözlerim hala şiş şiş dolaşıyorum ((
regl oldum kızlar üzgünüm yine teyze yapamadım sizleri ((
Selam üzülme canım.Herşeyin hayırlısı.bir daha ki aya inşallah..
Selam doemi nasılsın?Eşinle arandakileri büyütme tam bebek zamanı olur öyle şeyler..
ay canımm..
bu kadar olur..
bizde bütün gün msn de görüşmedik..
ve aynı durum bizde de mevcut..
bebek muhabbetine tartıştık ettik..
allahım yaa... nasıl içim sıkılıyor bir bilsen..
bakalım akşam eve gelince nasıl davrancak..
uzatmak istemiyorum bu bebek mevzusu olduğu için ama içimden gülmek de gelmiyo, yüzüm asık, kesin daha çok uzayacak bu durum :1no2:
Bugün bizim şansızlığımız walla hayırlısı olsunda içim daraldı walla:teselli:
Bak oda üzgündür.Strese gerek yok.Hayatta hiç birşey zamanı dolmadan olmuyor.Akşam gelince ona güzel yemekler hazırla.Oturun güzelce konuşun,herşey konuşarak halledile bilir.Üzülme...
zeze06 canım çok hoşgönderdiğin yazı.. :)))
pancubencim... galiba bu günlerde ortalığı daha çok kasmamak adına biraz alttan alıcaz
bu kritik günlerimizide iki kelime için mahvetmiyelim... sonra adet günü geldiğinde bizden daha fazla kimse üzülmeyecek..
haklısın canım.. bende öyle düşünüyorum.. hatta eşimde öyle düşünüyodur eminim..
çünkü msn de çok iyiydi. aşkım falan yazdı. yani geçmiş onunda siniri..