Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Canım duaların inşallah kabul olur hem senin için hemde bizin için daha umudumuz var yitirmeyeceğiz hayatta neler olur bir bakmışsın meleğin gelmiş:))) burda da artık hamilelik dönemlerimizi konuşuruz .Hayırlısı herşeyin canım senden güzel haberler bekliyoruz.Regli olursan da ağlamak yok üzme kendini yalnız değilsin bizler varız burda.İlk bende çok üzüldüm hatta gece ağladım regli olunca ama ben kendime yapıyorum dedim kendi kendime üzülmeyeceğim dedim .Hayırlısı hepimiz için canımmmm:1hug:a.s.:nazar:

tatlım dünden beri elektrik kesiliyor ancak cevap yazabildim. umudumuzu kaybetmiycez diyen evet bendim ama geciktiği her an umudum artıyor ve regl oluncada bir an umutsuzluğa düşüyorum ama sonra tekrar başlıyorum umut etmeye. ben 1 sene 6 ay oldu evleneli ve yaklaşık 1 senedir bebek istiyoruz
ve hala beklemekteyiz inşallah güzel güneşim beni- bizi daha fazla bekletmezde hepimizin kucağı dolar inşallah:Saruboceq:

Canım duaların inşallah kabul olur hem senin için hemde bizin için daha umudumuz var yitirmeyeceğiz hayatta neler olur bir bakmışsın meleğin gelmiş:))) burda da artık hamilelik dönemlerimizi konuşuruz .Hayırlısı herşeyin canım senden güzel haberler bekliyoruz.Regli olursan da ağlamak yok üzme kendini yalnız değilsin bizler varız burda.İlk bende çok üzüldüm hatta gece ağladım regli olunca ama ben kendime yapıyorum dedim kendi kendime üzülmeyeceğim dedim .Hayırlısı hepimiz için canımmmm:1hug:a.s.:nazar:

umutsuzluktan dolayı ağlamıyorum ben bir ay boyunca bebiş için uğraşıyorsun içmediğin ilaç kalmıyor ve regl geciktiğinde acaba mı diyorum umutlanıyorum regl olduğundada bir an yine olmadı neden diyorum kendi kendime ve bir an sinirlerim boşalıyor ağlıyorum 1- 2 gün öyle dolaştıktan sonra kendime geliyorum insanın üzülmemek elinde değilki tamam hayırlısını diliyorum RABBİM en güzelini bilir ama benim yaşımda birini hamile gördüğümde yada kucağında bebek gördüğümde kendimi tuhaf hissediyorum...

umutsuzluktan dolayı ağlamıyorum ben bir ay boyunca bebiş için uğraşıyorsun içmediğin ilaç kalmıyor ve regl geciktiğinde acaba mı diyorum umutlanıyorum regl olduğundada bir an yine olmadı neden diyorum kendi kendime ve bir an sinirlerim boşalıyor ağlıyorum 1- 2 gün öyle dolaştıktan sonra kendime geliyorum insanın üzülmemek elinde değilki tamam hayırlısını diliyorum RABBİM en güzelini bilir ama benim yaşımda birini hamile gördüğümde yada kucağında bebek gördüğümde kendimi tuhaf hissediyorum...

Canım peki regli dönemin gecikmelimi oluyor beklediğin tarihte mi oluyorsun yada bir iki gün gecikiyor mu?

önceden geciktiği olurdu ama dostinex kullandığım zamanlarda hep 28 günde oluyorum bu ayda dostinex kullandım

bende dostinex kullandığımda 2 gün geçti ki öyle tahmin ediyordum zaten 7 ocakta oldum .Bu seferde 9 şubatta olurum diye düşünmüştüm 5 de oldum ve dostinex bitmişti benim.Prolaktinimde 0,6 ya düşmüştü. çok değiştiriyor gerçektende ve ocak ayındaki reglim 3,5 gün sürdü ve bu Şubattaki de 4 gün sürdü

bende dostinex kullandığımda 2 gün geçti ki öyle tahmin ediyordum zaten 7 ocakta oldum .Bu seferde 9 şubatta olurum diye düşünmüştüm 5 de oldum ve dostinex bitmişti benim.Prolaktinimde 0,6 ya düşmüştü. çok değiştiriyor gerçektende ve ocak ayındaki reglim 3,5 gün sürdü ve bu Şubattaki de 4 gün sürdü

benim 1 tane kaldı dostinex onuda yarın içeceğim bekliyorum artık hayırlısı olsun hepimiz için bebiş varsa ne mutlu :teytey: yoksa bir dahaki ay inşallah :Saruboceq:

prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubat beklemede:Saruboceq:
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat regl oldusenağlama
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat

İyiyim canım sen nasılsın ?Sabah konuştuk anemone ile hala beklemede İnşallah müjdeli haberi verir:nazar::CüvCüv:

iyiyim bende canım... napim, netten yumutrtlama günüme bakıyodum... ince hesaplar yapıyorum yanii :))))))

anemone az önce burdaydı ama benim msjımı görmedi herhalde, çıktı sonra.

iyiyim bende canım... napim, netten yumutrtlama günüme bakıyodum... ince hesaplar yapıyorum yanii :))))))

anemone az önce burdaydı ama benim msjımı görmedi herhalde, çıktı sonra.

Ne tesadüf bende bakıyordum:))) Ne zaman olucak senin yumurtalama dönemin ve tutuyormu hesaplarda ?

Ne tesadüf bende bakıyordum:))) Ne zaman olucak senin yumurtalama dönemin ve tutuyormu hesaplarda ?

canım benim yumurtlama günüm pazar ve pazartesiye geliyor.. ama çarşambadan itibaren başlayın diyor nette..
fakat biz daha önceden başladık :eek:
artık gün kaçırmak istemiyorum..
yani nette de 9. günden itibaren 15. güne kadar deneyin diyor..

zaten benim yumurtlama günlerimde kasık ağrım ve akıntım olur. tam 14. günümde başlıyor belirtiler. o zaman anlıyorum hemen..
:jeyyar:

canım benim yumurtlama günüm pazar ve pazartesiye geliyor.. ama çarşambadan itibaren başlayın diyor nette..
fakat biz daha önceden başladık :eek:
artık gün kaçırmak istemiyorum..
yani nette de 9. günden itibaren 15. güne kadar deneyin diyor..

zaten benim yumurtlama günlerimde kasık ağrım ve akıntım olur. tam 14. günümde başlıyor belirtiler. o zaman anlıyorum hemen..
:jeyyar:

benim kide 16 -22 şubat diyor ama bende kısmet olursa 14 şubatta düşünüyorum.Regli dönemi 10 ve 20 gün arasın çok verimli olur diye bizde öyle düşünüyoruz.Reglinin ilk 1 .gününü 1 diye sayarsak ben 5 Şubatta oldum.15 Şubatta denk geliyor hadi bakalım hepimiz için hayırlısı .Bende de ağrı olunca farkediyorum akıntı öyle belirgin olmuyor tuvalete gittiğimde bazen peçete de görüyorum

benim kide 16 -22 şubat diyor ama bende kısmet olursa 14 şubatta düşünüyorum.Regli dönemi 10 ve 20 gün arasın çok verimli olur diye bizde öyle düşünüyoruz.Reglinin ilk 1 .gününü 1 diye sayarsak ben 5 Şubatta oldum.15 Şubatta denk geliyor hadi bakalım hepimiz için hayırlısı .Bende de ağrı olunca farkediyorum akıntı öyle belirgin olmuyor tuvalete gittiğimde bazen peçete de görüyorum

evet aynen canım.
ama bu ay yumurtlama günlerinin dışında da ağırlık vericez biz..
kk dan bi arkadaşın 6 aydır olmuyomuş.. hep böyle gün planlayarak gitmiş, ama en son ay adet gününe kadar herggün denemişler. ve şuan hamile.. yani şansa bırakmamış kaydirigubbakcemile3
bana da mantıklı geldi.. bu ay ağırlık vermeyi düşünüyoruz bizde adete kadar.
inşaallah olur...

evet aynen canım.
ama bu ay yumurtlama günlerinin dışında da ağırlık vericez biz..
kk dan bi arkadaşın 6 aydır olmuyomuş.. hep böyle gün planlayarak gitmiş, ama en son ay adet gününe kadar herggün denemişler. ve şuan hamile.. yani şansa bırakmamış kaydirigubbakcemile3
bana da mantıklı geldi.. bu ay ağırlık vermeyi düşünüyoruz bizde adete kadar.
inşaallah olur...

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dualarla başlamak en iyisi birde hasta olmazsam banyo filan:dance:delikafaduldenDua ediyorum walla :Saruboceq:Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah:nazar::1hug:

herkese merhaba kızlar...
nasılsınız??

anemone adet olmadın daha dimi?

tatlım arçelik servisi geldi klima için o nedenle çıkmıştım netten. yeni gördüm iletini . henüz regl olmadım bekliyorum hala bugün ve yarın sabahta olmazsam eger (tek çizgi göreceğim ) çift çizgi görmek umuduyla yarın test yapacağım bakalım hayırlısı inşallah çift çizgi göreceğim:Saruboceq: sen nasılsın a.s.

kızlar nerden bakıyorsunuz yumurtlama gününe bilgi verir misiniz:uhm:

Özeline yazdım internet sitesini burdan veriliyormu bilmiyorum ama .Google'dan da ovulasyon hesaplama diye yazarsan direk karşına gelecek canım.:nazar:Hadi inşallah olmazsın regli:CüvCüv::1hug:

Özeline yazdım internet sitesini burdan veriliyormu bilmiyorum ama .Google'dan da ovulasyon hesaplama diye yazarsan direk karşına gelecek canım.:nazar:Hadi inşallah olmazsın regli:CüvCüv::1hug:

teşekkür ederim canım bende bu siteden bakıyorsunuz sanmiştım o nedenle sordum biliyorum o siteyide bende ordan takip ediyorum zaten .inşallah olmam tatlım ( tabi bebiş varsa) sağol güzel dileğin içina.s.

X