Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

merhaba kızlar ben geldim artık buralardayım
doremi nasılsın canım nasıl gidiyor hayat?
pancuben sen nasılsın darısı bir daha ki aya canım üzülme
qusel okuyunca şaşkına döndüm ben hem çok sevinmiştim hemde ümitlenmiştim doğrusu hamilesin diye neyse sağlık olsun hayat devam ediyor eninde sonunda gelecek güneşlerimiz inşallah
hepinizi öptüm

qusel okuyunca şaşkına döndüm ben hem çok sevinmiştim hemde ümitlenmiştim doğrusu hamilesin diye neyse sağlık olsun hayat devam ediyor eninde sonunda gelecek güneşlerimiz inşallah
hepinizi öptüm

canım hoşgeldin...
valla özlemiştik seni yaaa..
öyle arada bir girmen yetmiyodu vallaaaa kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım sıra sende tatlım... inşaallah sen vericeksin bize güzel bir haber.. :Saruboceq:

slm kızlar çok oldu topiğe girmeyeli neler olmuşşşşşşşş yaaaaa. delikafadulden

doremi canım umudunu kaybetme inş.bir sonraki ay hamiş yazını görürüz:Saruboceq:

gusel cim önce sevindim okudukça inanki çok üzüldüm hayırlısı diyelim:çok üzgünüm:

esma_memo canım tebrikler :emir_bebek:
bizlere dua et.hamişlerin duaları kabul olurmuş:Saruboceq:

slm kızlar çok oldu topiğe girmeyeli neler olmuşşşşşşşş yaaaaa. delikafadulden

doremi canım umudunu kaybetme inş.bir sonraki ay hamiş yazını görürüz:Saruboceq:

gusel cim önce sevindim okudukça inanki çok üzüldüm hayırlısı diyelim:çok üzgünüm:

esma_memo canım tebrikler :emir_bebek:
bizlere dua et.hamişlerin duaları kabul olurmuş:Saruboceq:

saol tatlım... inşaallah önümüzde ki ay artık..
neyse ki bir tane hamiş çıkarabildik aramızdan.. çok şükür.. esra çok sevindirdi bizleri.. :icecream:
ama ben inanıyorum ki; her geçen zaman da allahımın izniyle daha çok hamiş çıkacak içimizden.. :Saruboceq:
sen neler yapıyosun canım?

prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
:cool:a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat

saol tatlım... inşaallah önümüzde ki ay artık..
neyse ki bir tane hamiş çıkarabildik aramızdan.. çok şükür.. esra çok sevindirdi bizleri.. :icecream:
ama ben inanıyorum ki; her geçen zaman da allahımın izniyle daha çok hamiş çıkacak içimizden.. :Saruboceq:
sen neler yapıyosun canım?

çok yoğun bi hafta geçirdim hiç bakamadım yazılara daha yeni fırsat buldum.
bendede tuhaflıklar var ama bilmiyom 13 şubatı bekliyorum.
ara sıra kasıklarımda hafif ağrılar oluyo ama hemen geçiyo.bu akşam biraz akıntıda vardı bilemiyom yaaaa.:Saruboceq:
sen nasılsın .

çok yoğun bi hafta geçirdim hiç bakamadım yazılara daha yeni fırsat buldum.
bendede tuhaflıklar var ama bilmiyom 13 şubatı bekliyorum.
ara sıra kasıklarımda hafif ağrılar oluyo ama hemen geçiyo.bu akşam biraz akıntıda vardı bilemiyom yaaaa.:Saruboceq:
sen nasılsın .

hadi canım inşaallah hamişsindir..
belirtilerin gayet güzel çünkü... akıntının olması da sağlam bir belirti.. hayırlısı olur inşaallah :Saruboceq:

ben yeni bir aya başladım canım.. adetim yeni bitti..
ama bu ay hiç bebek faslını düşünmeden geçirmek istiyorum.. (nasıl yapacaksam :nazar: )
ister istemez çok büyük bir sıkıntı ve stres veriyor çünkü..
hayırlısı bakalım artık....

inşallah canım ya bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum sonrası kötü oluyo çünkü.ama ümitlenmedende olmuyoki aklımdan çıkmıyo hiç.
ne gibi belirtileri var başka biliyomusun?

inşallah canım ya bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum sonrası kötü oluyo çünkü.ama ümitlenmedende olmuyoki aklımdan çıkmıyo hiç.
ne gibi belirtileri var başka biliyomusun?

göğüs acısı ve dolgunluğu da büyük bir belirti..
ve bel ağrısı... hep hafif bir bel ağrısı olur
...

bel ağrısı hiç eksik olmuyoki bende.yorulduğum zaman uzun süre ayakta kaldığımda hep ağrıyo.

bel ağrısı hiç eksik olmuyoki bende.yorulduğum zaman uzun süre ayakta kaldığımda hep ağrıyo.

hadi yaaa... :)))
hadi bakalım hayırlısı olur inş..

ha bide... ayıptır sölemesi kabız olmuştum ben.. hayatımda kabız çok olmam ama hamileyken olmuştum, gaz özellikleeee..
ve bağırsak hareketleri çok oluyordu.. gurul gurul oynuyordu resmen içim :)))))))))))))

benim adetlerimden öncede bu belirtiler oluyo ama. sanmıyorum ama allahtan umut kesilmez.hem prolaktini düşürmek için hiç bişey yapmadım ki şu an kaç onu bile bilmiyom ki.öfff sıkıldım artık

mrb arkadaşlar ben sitede yeniyim prolaktin hormonum benimde yüksekti ilaç kullandım düştü0.907 lere daha sonra çıkar mı bu prolaktin hamilelik için uğraşıyoruzda bizde bilgi verirmisinizfisfisfis

mrb arkadaşlar ben sitede yeniyim prolaktin hormonum benimde yüksekti ilaç kullandım düştü0.907 lere daha sonra çıkar mı bu prolaktin hamilelik için uğraşıyoruzda bizde bilgi verirmisinizfisfisfis

slm canım hangi ilacı kullandın?

canım öncelikle hoşgeldin aramıza..

evet bu prolaktin çok bela bir hormon.. bir yapıştımı gitmiyor maalesef..
2 ayda bir hep ölçtürüp kontrol altında tutmak gerekiyor.. çünkü hemen yükselebilen bir hormon bu..
canım inşaallah bebeğine en yakın zamanda kavuşursun...

Çok teşekkür ederim hatırımı sorduğun için anemone :)) iyiyim ne olsun evet aynen öyle darısı hepimizin başına ümidimizi kaybetmiyoruz.Vücudum ve bünyem kendini hazırlamaya çalışıyor bakalım çünkü adet öncesi olmayan olaylar olmaya başladı bedenen ve fiziksel olarak ve prolaktinimde beni aldatıyor o yüzden bende anlamış değilim 3 gün öncesinden regli oldum ve beni şaşırttı...Hayırlısı bakalım Listedeki diğer arkadaşlarımızın müjdeli haberlerini bekliyorum artık bu ay

hepinizi öptüm

Merhaba Özgül öncelikle geçmiş olsun bende 1 ay dostinex kullandım ve prolaktinim 0.6 ya düştü ..Bakalım 1-2 ay sonra tekrardan ölçtüreceğim bende ...Hayırlısı hepimiz için
Sevgiler

canım öncelikle hoşgeldin aramıza..

evet bu prolaktin çok bela bir hormon.. bir yapıştımı gitmiyor maalesef..
2 ayda bir hep ölçtürüp kontrol altında tutmak gerekiyor.. çünkü hemen yükselebilen bir hormon bu..
canım inşaallah bebeğine en yakın zamanda kavuşursun...

X