Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?
Sevgili arkadaslarım; Walla düşünmemek elde değil bana göre de Kasım ayına kadar bebek mevzusu hiç gündeme gelmemişti bizde de artık zamanı geldi diye düşündük ve maalesef prolaktinle tanıştım 2ay süre zarfında kendimde bulunan rahatsızlık ve bünyemde anormal değişiklikler görünce görmemezlikten gelmek hiç kolay olmadı bende.....Kafamı dağıtayım diyorum başka işlerle uğraşıyorum ama olmadı günleri saymak,regli dönemim ne zaman gelecek ,ilacı bıraktım acaba hamileyim diye düşündüm ve düşündük .Eşim bile bende ki farklılıkları görünce o bile acaba mı dedi.Bu son reglimden sonra bende düşünmemeye çalışacağım ama ortak bir yönlerimiz var ki hepimiz sağlıklı bir evlat nasip etsin diye dua etmekten ve beklemekten başka çaremizin olmayışı.Buarada sizlerle konuşup içimi bir nebze de olsa sıkıntımı da gideriyorum....İş stresi ,ev işi ,aile filan derken zaman geçiyor .Keşke ilk sene bebek düşünseydik dedik bazen ama bu seferde işlerimizi çok yoğundu...Şimdi de meleklerimiz BİZ SİZİ BEKLEDİK ŞİMDİ SİZ BİZİ BEKLEYİN ....der gibiler..Bugün arkadaşıma gittim arkdaşımın ablasında da prolaktin tedavisi görmüş ve benim gibi sol göğsünde fibrokist varmış 3 ay sonra hamile kalmış böyle haberler duyunca acaba ben ne zaman hamile kalırım diye düşünmemekte elde değil.Çevrem ve eşimin ailesi eee ne zaman geliyor yeğen,torun diyip duruyorlar ?Bende Hayırlısı diyorum ...Evet gerçektende benim ve bizim için herşeyin hayırlısı olması en önemlisi ve SAĞLIK ....RABBİM bize bu güzel müjdeli haberi vermesi dileğiyle ..... Sevgilera.s.:1hug:
Selam.ARKADAŞLAR.. Doremi daha tam olarak gelen bişiyok ama karın ağrım ve lekelenmelerim var hafta sonuda beklediğim olmadı ama bugün olurum tam anlamıyla sanırım.Listende benide regl göstere bilirsin malisef bu ayda olmadı.Hayırlısı yapacak bişi yok..
Selam.ARKADAŞLAR.. Doremi daha tam olarak gelen bişiyok ama karın ağrım ve lekelenmelerim var hafta sonuda beklediğim olmadı ama bugün olurum tam anlamıyla sanırım.Listende benide regl göstere bilirsin malisef bu ayda olmadı.Hayırlısı yapacak bişi yok..
1-)doremi...................................: 4 şubat regl oldusenağlama 2-)anemone...............................: 11 şubat 3-)qusel.....................................: 5 şubat regl oldusenağlama 4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama 5-)sefa5562...............................: 12 şubat 6-)umudunu_kaybetme...............: ? 7-)zeze06..................................: 6 şubat a_z.......................................: 6 şubat regl oldu senağlama 9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş:CüvCüv: 10-)arzella..................................: ? 11-)incisu...................................: 22 şubat 12-)zug......................................: 13 şubat 13-)julyet...................................: 23 şubat 14-)gulkaya................................:11 şubat
Canım üzülesin diye yazmadım bunları ben gerçekler bunlar ama çok şükür sağ sağlim ayaktayız sağlığımız bir nebze de olsa iyi kafaya takmamak lazım sadece pozitif düşünelim diyorum ama hayat şartları buna el vermiyor.Önceden her haftasonu fotograf çekmek için dışarıya çıkardık şimdi onu bile yapamıyorum en büyük stres atmaydı benim için iş ev ev iş oldu hayat pahalı ....5000 yakın fotograflarım var akşamları onlara bakıyor neler yapmışız diye albüm oluşturuyorum tek tek güzel olanları bastırıp çerçeveletip asacağım duvarlara diye planlar kuruyorum....Puzzle yapıyorum internette kafamı dağıtıyor.Haftasonu manevi kız kardeşimle kekler,böğrekler,tatlılar yapıp aksama ziyafet çekiyoruz....Sinemaya 1 yıl oldu neredeyse gitmeye Tiyatro desen 3 sene olmuştur ...Ama evde eşim sağolsun son flimleri izleme fırsatı buluyoruz....Başka nasıl stres atılır bilemiyorum....Bilen varsa anlatsın İşe geliyorum sorun sorun sorun....Ev de olsam daha mı rahat olurum bilemiyorum....a.s.
Canım üzülesin diye yazmadım bunları ben gerçekler bunlar ama çok şükür sağ sağlim ayaktayız sağlığımız bir nebze de olsa iyi kafaya takmamak lazım sadece pozitif düşünelim diyorum ama hayat şartları buna el vermiyor.Önceden her haftasonu fotograf çekmek için dışarıya çıkardık şimdi onu bile yapamıyorum en büyük stres atmaydı benim için iş ev ev iş oldu hayat pahalı ....5000 yakın fotograflarım var akşamları onlara bakıyor neler yapmışız diye albüm oluşturuyorum tek tek güzel olanları bastırıp çerçeveletip asacağım duvarlara diye planlar kuruyorum....Puzzle yapıyorum internette kafamı dağıtıyor.Haftasonu manevi kız kardeşimle kekler,böğrekler,tatlılar yapıp aksama ziyafet çekiyoruz....Sinemaya 1 yıl oldu neredeyse gitmeye Tiyatro desen 3 sene olmuştur ...Ama evde eşim sağolsun son flimleri izleme fırsatı buluyoruz....Başka nasıl stres atılır bilemiyorum....Bilen varsa anlatsın İşe geliyorum sorun sorun sorun....Ev de olsam daha mı rahat olurum bilemiyorum....a.s.
hayır tatlım... inan ki evde olsan daha iyisi olmazdı.. ben yaklaşık 8 aydır çalışmıyorum, işimi bıraktım, çok yoğun bir işim vardı çünkü, hafta sonu tatilim bile yoktu, çok yorulmuştum artık, evimizi aldık, arabamızı aldık, eşimle tek başımıza elimizden geldiğince birşeyler yaptık çok şükür.. ve işi bırakıp artık bebek yapıcam demiştim.. ni tekimde öyle oldu,,, ama maalesef yaşamadı bebeğim.. senağlama onun üzüntüsü yetti zaten bana... derken annemle babam ayrılmaya kalktı (( bunca yıldır kavga ettiklerini bile duymamıştım halbuki.. hep mutlu bilirdim onları... üstüste okadar çok şok yaşadım ki hayatımda... bunlar çok ağır geldi bana ( asla da isyan etmem, allah çok büyük.. çıkıcam inşaallah bu sıkıntıdan.. ama üstüste gelmesi beni perişan etti... şimdi en küçük bir olumsuzluğa dayanamıyorum.. senağlama neden bunları yazdım bilmiyorum ama içimi dökmek istedim herhalde... hayatım birden altüst oldu yani... yani eğer çalışsaydım daha iyi olurdu herhalde.. çünkü evde tek başına düşenecek çok vaktin oluyor..
Canım üzülmek bisey geriye getirmiyor yapılacak şey sadece dua ve sabır.Ben annemi 1998 yılında kaybettim babamı da 2005 yılında kaybettim.En büyük ablam depresyona girdi evlenmeden önce 97 yılında evlendi bir daha rahatsızlandı .Çocukları olmuyordu 2007 yılında 5 aylık hamile olduğunu öğrendik çok sevinmiştik ama maalesef bebeğini kaybetti .Kan uyuşmazlığı dediler .Onunla ayrı ilgilendik Ortanca ablamla sorumluluk sahibi olmayı annemi kaybedince öğrendim her iş bana bakıyordu ve ortanca ablam .En büyük ablam üzülmesin hasta olması diye üzerine çok titredik.Babam akciğer kanseri oldu ve 9 ay tedaviden sonra kaybettim .Ayrı yaşamaya başladım en büyük stresini yenen kedilerim oldu 5 tane kedim vardı.Belki albümümde resmini görmüşsündür.İsmi Hanım 'dı babamdan sonra onu kaybettim ve yavruları kocaman olunca onlara yuva buldum.Eşimle nişanlandığımızda kedilerimi yuva buldum sonra düğün hazırlıkları ...30yaşındayım ve yine de sabır ve güç veriyor Yüce Rabbim İsyan etmedim hiç bir zaman.Yeğenim dünyaya geldiğinde annem ve babamın onu gördüklerini ve sevincimizi paylaştıklarını bir an bile tereddüt etmedim.Sevdiklerim değer verdiğim annem ve babamın üzüntüsü bile beni daha da güçlü hissettirdi Çünkü bize hayatla mücadele etmemizi öğrettiler onlara çok borçluyuz.Annene ve babana üzüldüm olması gereken neyse onu yapmışlar kendilerini yıpratmaktansa .Önemli olan sağ olmaları ayrı da olsalar. Üzülme biz güçlüyüz ve öyle olmalıyız. ....:teselli:
hayır tatlım... inan ki evde olsan daha iyisi olmazdı.. ben yaklaşık 8 aydır çalışmıyorum, işimi bıraktım, çok yoğun bir işim vardı çünkü, hafta sonu tatilim bile yoktu, çok yorulmuştum artık, evimizi aldık, arabamızı aldık, eşimle tek başımıza elimizden geldiğince birşeyler yaptık çok şükür.. ve işi bırakıp artık bebek yapıcam demiştim.. ni tekimde öyle oldu,,, ama maalesef yaşamadı bebeğim.. senağlama onun üzüntüsü yetti zaten bana... derken annemle babam ayrılmaya kalktı (( bunca yıldır kavga ettiklerini bile duymamıştım halbuki.. hep mutlu bilirdim onları... üstüste okadar çok şok yaşadım ki hayatımda... bunlar çok ağır geldi bana ( asla da isyan etmem, allah çok büyük.. çıkıcam inşaallah bu sıkıntıdan.. ama üstüste gelmesi beni perişan etti... şimdi en küçük bir olumsuzluğa dayanamıyorum.. senağlama neden bunları yazdım bilmiyorum ama içimi dökmek istedim herhalde... hayatım birden altüst oldu yani... yani eğer çalışsaydım daha iyi olurdu herhalde.. çünkü evde tek başına düşenecek çok vaktin oluyor..