Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Canım; 2 gün sonra kan testi yaptırsan o acayip yükselir değerin 24 saat içinde çok gelişmeler oluyor şuan çok erken olduğundan düşük çıkmış birde meraklanma anne adayı:)))) hadi hayırlısı ben sizlerin adına çok sevindim.Hayırlısı diğer arkadaşlarım adına da benim içinde diyelim evet az kaldı benimde bakalım bugün kuzenim istersen yap bir test dedi ama ben beklemekten yanayım .Doremiye anlatmıştım benim belirtiler belki regl olma yolunda da olabilir diye beklemeyi tercih ediyorum.Hafif akıntım var ,kasıklarımda heleki sağ kasığımda şiddetli ağrı oluyor ve göğüs uçlarımda büyüdü ...Normal regli dönemi olduğunda 1 hafta önceden belim ağrırdı sadece...

bakalım cnm haftaya gidicem doktora o zamana kadara beklicem. hepimiz için hayırlı zamanda gelicek ben hep buna inandım sizin içinde öyle olucak.sizler inanın hep dualarımdasın . sizde beni dualarınızdan esirgemeyin ne olur. bi sorun çıkmaz inş...
hepinizi çok öpüyorum...desteğiniz içinde ayrca teşekkür ediyorum.. a.s.

doremı bugun test yaptım ama malesef negatıftı 5dk bekleyın yazıyodu bu degısık testtı 5 dk 10dk yarım saat 1 saat bekledım ama malesef cnm negatıftı saglık olsun

hemen ümitsizliğe kapılma cnm hala hasta olmadın.kırmızıları görmedin daha hem o testler çokda sağlıklı değil biraz daha bekle olmazsan kan testi yaptırırsın cnm. Hakkında hayırlısı olsun...

:enbuyukkk:
hemen ümitsizliğe kapılma cnm hala hasta olmadın.kırmızıları görmedin daha hem o testler çokda sağlıklı değil biraz daha bekle olmazsan kan testi yaptırırsın cnm. Hakkında hayırlısı olsun...

saol cnm...............................

doremı bugun test yaptım ama malesef negatıftı 5dk bekleyın yazıyodu bu degısık testtı 5 dk 10dk yarım saat 1 saat bekledım ama malesef cnm negatıftı saglık olsun

canım yaaa...
nasıl olurrrrrrrrrrrrrrrr....
dur bakalım... hemen öyle deme... bişey olmasaydı silik çıkmazdı kiii..
yarın bir daha yap emii..
mutlaka yap ama...
:teselli:

Allahım tez zamanda sanada nasip eder inş. cnm benimm dualarım hepinizle
Rabbim bi engel çıkarmaz inş. çok tuhaf bişey yaa kısmet dedim ya belirti falan boşşş olucağı varsa gerçekden oluyomuş.. kaydirigubbakcemile5

canımsın yaaa...
allah kucağına almayı da gösterir inşaallahh..
sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olur..
bundan sonra hareketlerine dikkat et canım...
sakın bitkisel çaylar içme... ayaklarını ve belini hep sıcak tut.. ağır sakın kaldırma... yukarıya uzanmaaa... ııııııı.... dur bakim başka ne vardııı :bbo:
heheh... şaka bi yana... sırnaşık şey
kısacası kendine ve yeğenime iyi bak... teyzesi yesin onuuuuuu... :sm_cool:

slm kızlar beni hatırladınız mı?evimde internet yok annemlere geldikçe giriyorum nete.o yüzden hemen yazışamıyorum.ama daha öncekileri okuyorum.benide listeye ekle gülcüm.adet günüm 11 Şubat hadi hepimizin hakkında hayırlısı tatlım muckssslar herkese

prolaktinden sonra Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat
regl oldu senağlama
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: 5 şubat
regl oldu senağlama
4-)pancuben..............................: 9 şubat regl oldu senağlama
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
:cool:a_z.......................................: 6 şubat
regl oldu senağlama
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş :CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat
13-)julyet...................................: 23 şubat
14-)gulkaya................................:11 şubat

Son düzenleme:
inşaallah adet olmazsında sende hamileler kervanına katılırsın canım..
ama olursanda üzülme sakın tamam mı?
allah sağlık versin yeter ki..

ÇOK NE GÜZEL SÖYLÜYOSUN CANIM..EVET AMA OLURSAMDA ÜZÜLMEYECEĞİM HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK DEDİĞİN GİBİ.BAKALIM HAFTA SONU NASIL OLCAK ŞUANDA DAHA BİR GELİŞME YOK..ARA ARA KARIN AĞRILARI VAR AMA SANIRIM HAFTASONUNA SARKACAĞIM BEN..:CüvCüv:

canımsın yaaa...
allah kucağına almayı da gösterir inşaallahh..
sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olur..
bundan sonra hareketlerine dikkat et canım...
sakın bitkisel çaylar içme... ayaklarını ve belini hep sıcak tut.. ağır sakın kaldırma... yukarıya uzanmaaa... ııııııı.... dur bakim başka ne vardııı :bbo:
heheh... şaka bi yana... sırnaşık şey
kısacası kendine ve yeğenime iyi bak... teyzesi yesin onuuuuuu... :sm_cool:

sağol bitanemm. iyi dileklerin için Rabbim en kısa zamanda sanada ve isteyen herkeze nasip etsin. hep dualrımdasınız. burası benim uğurlu sayfammm. kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar;
Ben 3 gün öncesinden regli oldum tahmin ettiğim gibi,Dostinexden de olabilir demiştim ve oldum ...hayırlısı artık ne yapalım reglim bittikten sonra doktoruma gideceğim bakalım hayırlısı .Üzülmedim de sanki üzerimden ağır bir baskı vardı o geçti sadece.Anne adaylarımız nasıllar bugün?

Bakalım canım hayırlısı yaa .Regli döneminden 4 önce gelirse dostinex ilacımda yapmış olabilir bilmiyorum.O yüzden de kafam karıştı.Regli belirtilerimde böyle bisey olmazdı belki tedavi dende olmuştur hayırlısı yaaa...Sağol canım...:1hug:

Günaydın kızlar;
Ben 3 gün öncesinden regli oldum tahmin ettiğim gibi,Dostinexden de olabilir demiştim ve oldum ...hayırlısı artık ne yapalım reglim bittikten sonra doktoruma gideceğim bakalım hayırlısı .Üzülmedim de sanki üzerimden ağır bir baskı vardı o geçti sadece.Anne adaylarımız nasıllar bugün?

hayırlısı olsun canım, napalım...
inşaallah önümüzdeki ay alırız güzel haberlerini..
yeni bir liste daha yapıcaz herhalde :)
bu arada niye doktora gidiceksin?

hayırlısı olsun canım, napalım...
inşaallah önümüzdeki ay alırız güzel haberlerini..
yeni bir liste daha yapıcaz herhalde :)
bu arada niye doktora gidiceksin?

Canım prolaktini ölçtürmek için
o yüzden hayırlısı yaa yada tam hormon testleri isterim genel olarak yapsın bakalım

üzülmüyorum ben ama regli olduğuma hem kendimi tanımış oldum belirtiler ve ilaç tedavisinden sonra bende neler değişiyor fiziksel ve ruhsal olarak onu gördüm .O yüzden hiç moralimi bozmuyorum hakkımızda hayırlısı yaaa.Her 10 kadından 2-3 kişi hamile kaldığını düşünürsek 1 ayda daha bize de var yani.Her 10 sağlıklı kadından da 4-5 kişi de görünen aynı hastalıklara mevcut ,ilaç tedavisi yada başka tedaviler kadınlarda aynı olacakta değil....Regli dönemim 3 gün öncesinden geldi mesela ,ial kullanırkende 3,5 gün sürmüştü.Gögüslerim acayip değişti ve olgunlaştı önceden böyle bisey olmazdı.
Neyse artı eksileri eleştirmek yerine kafamız sağlam olsun yeter ..Sorunsuz günlerimiz olsun umuduyla ne diyelim.Hakkımızda hayırlısı hepinizi tanıdığıma memnun oldum yaa moral veriyor burası bana:enbuyukkk:a.s.:1hug:

canım yaaa...
nasıl olurrrrrrrrrrrrrrrr....
dur bakalım... hemen öyle deme... bişey olmasaydı silik çıkmazdı kiii..
yarın bir daha yap emii..
mutlaka yap ama...

cnm haber veremedım ama regl oldum ben dun gece cok morlım bozuldu ve nete gırmedım hamiş yazısını silebılırsın cnmsenağlama

cnm haber veremedım ama regl oldum ben dun gece cok morlım bozuldu ve nete gırmedım hamiş yazısını silebılırsın cnmsenağlama

Üzülme ne olur kısmet yaaa hayırlısı diyelim bende 3 gün öncesinden oldum ....ama moral bozmaya gerek yok bir daha ki aya artık tamam mı?:teselli::1hug::nazar:

ay canım inanamadım yazını görünce...
ama neyse napalım canım sağlık olsun.. moralini bozma çok.. hayırlısı buymuş..
tamam siliyorum yazıyı ama en yakın zamanda tekrar yazıcam içime doğuyo. allah çok büyük canım benim..

ay canım inanamadım yazını görünce...
ama neyse napalım canım sağlık olsun.. moralini bozma çok.. hayırlısı buymuş..
tamam siliyorum yazıyı ama en yakın zamanda tekrar yazıcam içime doğuyo. allah çok büyük canım benim..

bende kırmızıları gorunce ınanamadım senın gıbı cnm :1shok: oldum valla :1rolleyes: napalım uzulmek yok umut bıtmez bır dahakı aya ınsallah hepımız ıcın :1hug:a.s.

Üzülme ne olur kısmet yaaa hayırlısı diyelim bende 3 gün öncesinden oldum ....ama moral bozmaya gerek yok bir daha ki aya artık tamam mı?:teselli::1hug::nazar:

ınsallah cnm ınsaqllah bır dahakı aya bebeıslerımız gelır :1hug:

gusel bencede uzulme bundada var bır hayır gec olsun güç olmasın hepimizin dilegı bu ben sana bu takvımı nerden eklıyorsun onu soracaktım.

X