Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

şimdilik belim ağrıyo cnm arada sıradada kasıklarım başka bişey yok. doktoruma haftaya gidicem cnm sorarım kesin. 55 değerim düşük değil mi 6 ocakta olmam gerekiyodu.
eşime dayanamadım telefonda söyledim inandırmak zor oldu yaa yok cnm falan diyooo tahlil sonucu var diyorum her seferinde negatif görmeye alışık olduğumuz için ben bile inanamıyorum...
ben bu ay başlamıştım ilaca son ilacım kaldı onuda yarın almam gerekiyodu en son bu pazartesi içtim ama inan terettütlü içtim sonra dedim bugün yapimde yarın ona göre ilaç içerim. çünkü doktorum prolaktin testi istemişti bittiği zaman sordum onuda şuan erken olduğu için bişey olmıyacağını söyledi. umarımda olmaz. senin içinde hayırlsı olur cnm az kaldıı değerinde düşmüş inş. hamişsindirrr güzelimm

tatlım merak etme değerin yükselecek.. daha adetin bile gelmeden yaptırdın hemen test.. normal yani 55 çıkması...
ay inanmıyorum yaaaaaa.....
hamişlerimiz var.. hemde 2 tane... :dance: :dance: :dance:
bugün çok güzel bir gün... allahım herkesin yüzünü güldür sen yarabbimmmm :Saruboceq:

prolaktinden sonra
Hamileliği bekleyenler.....

1-)doremi...................................: 4 şubat
regl oldu :çok üzgünüm:
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: 5 şubat hamişşş :CüvCüv:
4-)pancuben..............................: 9 şubat
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
:cool:a_z.......................................: 6 şubat
regl oldu :çok üzgünüm:
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat hamişşş :CüvCüv:
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
12-)zug......................................: 13 şubat
13-)julyet...................................: 23 şubat

ya ılk yaptım hıc bısey cıkmadı tam 15 dk sonra gıttım baktım cok ama cok sılık bı cızgı vardı yok denılecek kadar silik

tatlım yarın bir daha test yap, bak o zaman bile biraz belirginleşir..
tamam mı canım?

Canım; 2 gün sonra kan testi yaptırsan o acayip yükselir değerin 24 saat içinde çok gelişmeler oluyor şuan çok erken olduğundan düşük çıkmış birde meraklanma anne adayı:)))) hadi hayırlısı ben sizlerin adına çok sevindim.Hayırlısı diğer arkadaşlarım adına da benim içinde diyelim evet az kaldı benimde bakalım bugün kuzenim istersen yap bir test dedi ama ben beklemekten yanayım .Doremiye anlatmıştım benim belirtiler belki regl olma yolunda da olabilir diye beklemeyi tercih ediyorum.Hafif akıntım var ,kasıklarımda heleki sağ kasığımda şiddetli ağrı oluyor ve göğüs uçlarımda büyüdü ...Normal regli dönemi olduğunda 1 hafta önceden belim ağrırdı sadece...

şimdilik belim ağrıyo cnm arada sıradada kasıklarım başka bişey yok. doktoruma haftaya gidicem cnm sorarım kesin. 55 değerim düşük değil mi 6 ocakta olmam gerekiyodu.
eşime dayanamadım telefonda söyledim inandırmak zor oldu yaa yok cnm falan diyooo tahlil sonucu var diyorum her seferinde negatif görmeye alışık olduğumuz için ben bile inanamıyorum...
ben bu ay başlamıştım ilaca son ilacım kaldı onuda yarın almam gerekiyodu en son bu pazartesi içtim ama inan terettütlü içtim sonra dedim bugün yapimde yarın ona göre ilaç içerim. çünkü doktorum prolaktin testi istemişti bittiği zaman sordum onuda şuan erken olduğu için bişey olmıyacağını söyledi. umarımda olmaz. senin içinde hayırlsı olur cnm az kaldıı değerinde düşmüş inş. hamişsindirrr güzelimm

qusel tebrik ederim ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin yaşasınn yegen geliyor kızlar darısı başımıza

qusel tebrik ederim ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin yaşasınn yegen geliyor kızlar darısı başımıza

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hele benim için bir aylık mücadele yeniden başlıyor.. olsun napim, allah başka keder vermesinde.. o da olur inşaallah... -tatlicadiarzu-

Sevgili Güsel;
Bencede hamilesin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:2-3 sonra netleşir merak etme .Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli olması dileğiyle şimdiden güzel haberler verdin bize :1hug:

valla ben hıc sanmıyorm ama ınsallah vardır:Saruboceq:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy...
inanmıyorum bi yok oldum neler olmuş nelerrrrrrrrrrrrr....:))))))))))))))
qusel kesin hamilesin camım. benimde ilk silik çıkmıştı...
allahım çok şükür yarabbim yaaaaaaaaaaaaaaaa... :dance:
durun hele bi okiyim tek tek yazcam herkese..
sapıttımm
:roflol:

ya doremı ınan cok ama cok sılık yaa bellı belırsız ben sanmıyorum ya

ya doremı ınan cok ama cok sılık yaa bellı belırsız ben sanmıyorum ya

tatlım bak hiçkuşku duyma pozitifrit o..:)))
çünkü benimde öyleydi..
ilk yaptığım test okadar silikti ki, ben çizgi diye bile saymadım onu düşün..:) heyecanlanmadım bile.. sonra kk dan bir arkadaşla konuştuk, bana hamilesin demişti. bende yok ya çizgi yokki ortada dedim ve bana ertesi günü zorla test yaptırdı... zorlaaaa.. :)))
yoksa ben yapmıycaktım düşün artık.. ertesi gün yaptığım test te biraz daha belirgindi, ama o da çok ama çookk silikti... daha adet günü olduğu için silik çıkıyor zaten canım.. idrara yeni geçiyor hormon o yüzden.. allahım inşaallah seninkide benimki gibi olur..
ama merak etme.. ben çok inanıyorum.. hamilesin sen...
:sm_cool:

tebrik ederim gusel bencede sonuc pozıtıf darısı bızlerın başına insallah..

Günaydın ;
Sabah karın ağrısıyla tuvalete gittim hafif ishal olmuş gibiydim.Sonra 2 saat sonra karın ağrısıyla tuvalete gittim yine kahverengi şeklinde akıntım olmuş.Suan hafif kasıklarımda ağrı var regli mi olucam diye düşünüyorum. Offf kafam karıştı beklediğim regli gününden önce mi gelecek acaba ?:uhm:

Günaydın ;
Sabah karın ağrısıyla tuvalete gittim hafif ishal olmuş gibiydim.Sonra 2 saat sonra karın ağrısıyla tuvalete gittim yine kahverengi şeklinde akıntım olmuş.Suan hafif kasıklarımda ağrı var regli mi olucam diye düşünüyorum. Offf kafam karıştı beklediğim regli gününden önce mi gelecek acaba ?:uhm:

canım,
seni ümitsizliğe sokmak istemem ama aynısı bana da oldu bu ay :KK43:
ilk önce ishal gibi oldum.. sonra aynen kahverengi akıntım geldi.. ertesi günde regli oldum :KK43:
ve hamilelik belirtisinde ise kabızlık olur, ben ishal olunca zaten ümidimi kesmiştim..
hatta nette bile araştırdım inanırmısın, ishal hamilelik belirtisi olabilirmi diye..
dur bakalım canım, hiç bişey bitmiş değil. bellimi olur belki sende böyle bir belirti verir, inşaallah hamilesindir yaaaaaaaaaaa.......

Bayanlar hamileleri tebrik ederimm.(guselve esma_memo_12)
darısı bizim başımıza dicem ama benimde bugün karnım ağrıyor.
Sanırım regl olcam.uff çok canım sıkılıyor yaa...
Eğer hamile değilsen 2 çizgi hiç çıkmıyor arkadaşlar o yüzden bu arkadaşlar kesin hamileee....bundan sonra hareketlerine, yediklerine ve içtiklerine dikkat etsinler lütfenn..ikinizede çok sevindim.

Bayanlar hamileleri tebrik ederimm.(guselve esma_memo_12)
darısı bizim başımıza dicem ama benimde bugün karnım ağrıyor.
Sanırım regl olcam.uff çok canım sıkılıyor yaa...
Eğer hamile değilsen 2 çizgi hiç çıkmıyor arkadaşlar o yüzden bu arkadaşlar kesin hamileee....bundan sonra hareketlerine, yediklerine ve içtiklerine dikkat etsinler lütfenn..ikinizede çok sevindim.

inşaallah adet olmazsında sende hamileler kervanına katılırsın canım..
ama olursanda üzülme sakın tamam mı?
allah sağlık versin yeter ki..

canım,
seni ümitsizliğe sokmak istemem ama aynısı bana da oldu bu ay :KK43:
ilk önce ishal gibi oldum.. sonra aynen kahverengi akıntım geldi.. ertesi günde regli oldum :KK43:
ve hamilelik belirtisinde ise kabızlık olur, ben ishal olunca zaten ümidimi kesmiştim..
hatta nette bile araştırdım inanırmısın, ishal hamilelik belirtisi olabilirmi diye..
dur bakalım canım, hiç bişey bitmiş değil. bellimi olur belki sende böyle bir belirti verir, inşaallah hamilesindir yaaaaaaaaaaa.......

Bakalım canım hayırlısı yaa .Regli döneminden 4 önce gelirse dostinex ilacımda yapmış olabilir bilmiyorum.O yüzden de kafam karıştı.Regli belirtilerimde böyle bisey olmazdı belki tedavi dende olmuştur hayırlısı yaaa...Sağol canım...:1hug:

doremı bugun test yaptım ama malesef negatıftı 5dk bekleyın yazıyodu bu degısık testtı 5 dk 10dk yarım saat 1 saat bekledım ama malesef cnm negatıftı saglık olsun

canım bu süper bi haber yaaaa......
allahıma çok şükür yarabbimmm...
nasıl sevinçliyim bilemezsinnnn..... :dance: :dance: :dance:
hemen bize dua etmeye başlıyosunuz hamileeeeerrr.... delikafadulden

Allahım tez zamanda sanada nasip eder inş. cnm benimm dualarım hepinizle
Rabbim bi engel çıkarmaz inş. çok tuhaf bişey yaa kısmet dedim ya belirti falan boşşş olucağı varsa gerçekden oluyomuş.. kaydirigubbakcemile5

X