Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

merhaba kızlar ben geldim artık buralardayım
doremi nasılsın canım nasıl gidiyor hayat?
pancuben sen nasılsın darısı bir daha ki aya canım üzülme
qusel okuyunca şaşkına döndüm ben hem çok sevinmiştim hemde ümitlenmiştim doğrusu hamilesin diye neyse sağlık olsun hayat devam ediyor eninde sonunda gelecek güneşlerimiz inşallah
hepinizi öptüm

cnm h.g. bende saskınım hala atamadım ustumden kac sene denememe ragmen ılkkez cıft cızgı cıktı oda yanlıs cıktı :1rolleyes:

slm kızlar çok oldu topiğe girmeyeli neler olmuşşşşşşşş yaaaaa. delikafadulden

doremi canım umudunu kaybetme inş.bir sonraki ay hamiş yazını görürüz:Saruboceq:

gusel cim önce sevindim okudukça inanki çok üzüldüm hayırlısı diyelim:çok üzgünüm:

esma_memo canım tebrikler :emir_bebek:
bizlere dua et.hamişlerin duaları kabul olurmuş:Saruboceq:

zug saol cnm kısmet degılmıs demekkı :1hug:

kızlar bırsey sorucam sıpermıyogram tahlılının fıyatlarından haberınız varmı ?

pancubn nbr cnm nasılsın
İyiyim canım benim sen nasılsın? Spermiyogran testini sormuşşun benim bildiğim 10 tl-30 tl arasında değişiyor yalnış yönlendirmek istemem ama hastane hastane değişiyor fiyatlar....Bende Reglimin bitmesini bekliyorum hayırlısı bakalım hepimiz için

kızlar benimde sorum var acil yardım edin,adetim azaldı doktora gittim hormon testı yapıldı prolaktin 39,75 cıktı selle mr cektırdım temız dendı,haftaya prolaktın testı tetrar yapalım dendı sonuc 14.15 cıktı diger degerlerımde normaldi ilaca gerek yok dedı doktor,şindi burda bana yardım edin adetlerim 4 atdır azaldı neden prolaktınmı yaptı yoksa o yapmadımı ,acaba prolaktin tetrar yükselirmi,adetlerı benım gıbı olan oldumu yada bilgisi olan varmı stresım yoktu ama bu şeylerden sonra oldu,ama ben genede hayıt suyu kullanıyorum .

cnm h.g. bende saskınım hala atamadım ustumden kac sene denememe ragmen ılkkez cıft cızgı cıktı oda yanlıs cıktı :1rolleyes:

hoşbulduk sağlık olsun canım demekki zamanı var daha bozma moralini bir daha ki ay hamiş olursun ve bizleride sevindirirsin inşallah canım kendine iyi bak moralini bozupta prolaktinini sevindirme sakın :1hug:

kızlar benimde sorum var acil yardım edin,adetim azaldı doktora gittim hormon testı yapıldı prolaktin 39,75 cıktı selle mr cektırdım temız dendı,haftaya prolaktın testı tetrar yapalım dendı sonuc 14.15 cıktı diger degerlerımde normaldi ilaca gerek yok dedı doktor,şindi burda bana yardım edin adetlerim 4 atdır azaldı neden prolaktınmı yaptı yoksa o yapmadımı ,acaba prolaktin tetrar yükselirmi,adetlerı benım gıbı olan oldumu yada bilgisi olan varmı stresım yoktu ama bu şeylerden sonra oldu,ama ben genede hayıt suyu kullanıyorum .

merhaba canım regl azalmasını prolaktin yüksekliği de yapar bendede oldu önceden 5 gün süren regl son aylarda 3 gün sürmeye başladı birde Polikistik Over olanlarda regl az oluyor dr gidip ultrasonla baktır istersen bu arada prolaktin seviyen düştü diye peşini bırakma sakın 2 ayda bir ölçtürmen gerekiyor oynak bir hormon dr belli bir seviyenin altında olduğu zaman ilaç vermiyorlar sen bence dediğim gibi dr gidip Polikistik Over olup olmadığına baktır bende klomenden dolayı oluşmuş kendiliğinden yok olur dedi doktor sende baktır derim ben ne olur ne olmaz önceden önlemini almış olursun eğer varsa sağlıklı günler

canım hoşgeldin...
valla özlemiştik seni yaaa..
öyle arada bir girmen yetmiyodu vallaaaa kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım sıra sende tatlım... inşaallah sen vericeksin bize güzel bir haber.. :Saruboceq:

merhaba tatlım bende özledim sizleri girmediğim zamanlarda da aklım burda oluyordu merak ediyordum artık hergün gerim siteye :teytey: aile yanına gidiş güzel oluyor ama dönüş hiçte eglenceli olmuyor :a015: sanki hiç gitmemişim gibi hissediyorum şimdi . ayın 11 ine az kaldı dostinex ten dolayı 28 günde olurum diye düşünüyorum hayırlısı olsun olursa dünyanın en mutlu insanı olacağım olmazsada bir dahaki ay inşallah diye dua etmeye başlayacağım yine tabi üzüleceğimde göreceğiz bakalım sevinecek miyim üzülecek miyim hayırlısı demekten başka bir şey gelmez elden hayırlısı olsun hepimiz için ALLAH kısa zamanda güneşlerimize kavuşmamızı nasip etsin:Saruboceq: dua etmekten başka birşey gelmez elden görüşürüz a.s.

hoşbulduk sağlık olsun canım demekki zamanı var daha bozma moralini bir daha ki ay hamiş olursun ve bizleride sevindirirsin inşallah canım kendine iyi bak moralini bozupta prolaktinini sevindirme sakın :1hug:

ne guzel yazmıssın ınsalalh bır dahakı aya cnm ama bende sadece prolaktın yokkı pko var testesteronum yuksek vs vs off:1closedeyes:

merhaba tatlım bende özledim sizleri girmediğim zamanlarda da aklım burda oluyordu merak ediyordum artık hergün gerim siteye :teytey: aile yanına gidiş güzel oluyor ama dönüş hiçte eglenceli olmuyor :a015: sanki hiç gitmemişim gibi hissediyorum şimdi . ayın 11 ine az kaldı dostinex ten dolayı 28 günde olurum diye düşünüyorum hayırlısı olsun olursa dünyanın en mutlu insanı olacağım olmazsada bir dahaki ay inşallah diye dua etmeye başlayacağım yine tabi üzüleceğimde göreceğiz bakalım sevinecek miyim üzülecek miyim hayırlısı demekten başka bir şey gelmez elden hayırlısı olsun hepimiz için ALLAH kısa zamanda güneşlerimize kavuşmamızı nasip etsin:Saruboceq: dua etmekten başka birşey gelmez elden görüşürüz a.s.

evet canım insanın ailesinin uzakta olması çok kötüü :KK43:((
hasret hiç bitmiyor... gittiğin zaman doyamıyorsun birbirine, zaman su gibi akıp gidiyor, anlamıyorsun...
napalım herkes yerinde sağlıklı olsunda, buna da çok şükür...

canım inşaallah hamişsindir yaaa.... nasıl sevinirim bir bilsennnn.. allahım inş. :Saruboceq:

bu arada ben artık bebek muhabbeti yapmak istemiyorum arkadaşlar. bu ay hiç aklıma getirmemeye çalışıcam (nasıl yapacaksam)... bunu hep birlikte yapalım diyorum.. kafamızdan atalım bir süre rahat olalım istiyorum.. bu stresten kurtaralım kendimizi.. ne dersiniz arkadaşlar ??? :uhm: başarabilir miyiz? sengözlerimebaksanab

doremı ne kadar konusmasakta yapamayız gıbıme gelıyo ben calısırken 6 ay hıc dusunmedım fırsatım olmadı eve gel ıs yemek vs ve uyu sabah kalk ıse gıut yanı monoton gectı o gunlerde hayatım ama yınede olmadı bende

doremı ne kadar konusmasakta yapamayız gıbıme gelıyo ben calısırken 6 ay hıc dusunmedım fırsatım olmadı eve gel ıs yemek vs ve uyu sabah kalk ıse gıut yanı monoton gectı o gunlerde hayatım ama yınede olmadı bende

senağlama senağlama senağlama haklısın

bende yarın ılaclarımı yenıden yazdırmaya dr gıdıcem ama kendı drum ayın 17 sınde gelıyo yurt duısından baska dr gıdıcem yıne aynı hastanede onunda fıkırlerını alıcam bakalım ben klomen le 3 ay beklemek ıstemıyorum bır an once yapılsın hersey asılamaysa asıla vs vs yeter ya bunaldım

hasret hiç bitmiyor... gittiğin zaman doyamıyorsun birbirine, zaman su gibi akıp gidiyor, anlamıyorsun...

canım inşaallah hamişsindir yaaa.... nasıl sevinirim bir bilsennnn.. allahım inş. :Saruboceq:

bu arada ben artık bebek muhabbeti yapmak istemiyorum arkadaşlar. bu ay hiç aklıma getirmemeye çalışıcam (nasıl yapacaksam)... bunu hep birlikte yapalım diyorum.. kafamızdan atalım bir süre rahat olalım istiyorum.. bu stresten kurtaralım kendimizi.. ne dersiniz arkadaşlar ??? :uhm: başarabilir miyiz? sengözlerimebaksanab

tatlım aklından bebişi çıkarmayı başarırsan bizede yollarını söyle çünkü bana imkansız gibi geliyor ben bir keresinde denedim ve sadece 2 gün sürdürebildim 3 . gün bebek tekrar aklımdaydı :KK43: o nedenle zamana bıraktım ama aklımdanda çıkarmadım bebişi zaten regl dönemim yaklaştıkca daha çok düşünüyorum regl oluncada bir an umutsuzluğa düşerim sonra geçer böyle işte hayırlısı olsun herkez adına

Sevgili arkadaslarım;
Walla düşünmemek elde değil bana göre de Kasım ayına kadar bebek mevzusu hiç gündeme gelmemişti bizde de artık zamanı geldi diye düşündük ve maalesef prolaktinle tanıştım 2ay süre zarfında kendimde bulunan rahatsızlık ve bünyemde anormal değişiklikler görünce görmemezlikten gelmek hiç kolay olmadı bende.....Kafamı dağıtayım diyorum başka işlerle uğraşıyorum ama olmadı günleri saymak,regli dönemim ne zaman gelecek ,ilacı bıraktım acaba hamileyim diye düşündüm ve düşündük .Eşim bile bende ki farklılıkları görünce o bile acaba mı dedi.Bu son reglimden sonra bende düşünmemeye çalışacağım ama ortak bir yönlerimiz var ki hepimiz sağlıklı bir evlat nasip etsin diye dua etmekten ve beklemekten başka çaremizin olmayışı.Buarada sizlerle konuşup içimi bir nebze de olsa sıkıntımı da gideriyorum....İş stresi ,ev işi ,aile filan derken zaman geçiyor .Keşke ilk sene bebek düşünseydik dedik bazen ama bu seferde işlerimizi çok yoğundu...Şimdi de meleklerimiz BİZ SİZİ BEKLEDİK ŞİMDİ SİZ BİZİ BEKLEYİN ....der gibiler..Bugün arkadaşıma gittim arkdaşımın ablasında da prolaktin tedavisi görmüş ve benim gibi sol göğsünde fibrokist varmış 3 ay sonra hamile kalmış böyle haberler duyunca acaba ben ne zaman hamile kalırım diye düşünmemekte elde değil.Çevrem ve eşimin ailesi eee ne zaman geliyor yeğen,torun diyip duruyorlar ?Bende Hayırlısı diyorum ...Evet gerçektende benim ve bizim için herşeyin hayırlısı olması en önemlisi ve SAĞLIK ....RABBİM bize bu güzel müjdeli haberi vermesi dileğiyle .....
Sevgiler:nazar:a.s.:1hug:

Sevgili arkadaslarım;
Walla düşünmemek elde değil bana göre de Kasım ayına kadar bebek mevzusu hiç gündeme gelmemişti bizde de artık zamanı geldi diye düşündük ve maalesef prolaktinle tanıştım 2ay süre zarfında kendimde bulunan rahatsızlık ve bünyemde anormal değişiklikler görünce görmemezlikten gelmek hiç kolay olmadı bende.....Kafamı dağıtayım diyorum başka işlerle uğraşıyorum ama olmadı günleri saymak,regli dönemim ne zaman gelecek ,ilacı bıraktım acaba hamileyim diye düşündüm ve düşündük .Eşim bile bende ki farklılıkları görünce o bile acaba mı dedi.Bu son reglimden sonra bende düşünmemeye çalışacağım ama ortak bir yönlerimiz var ki hepimiz sağlıklı bir evlat nasip etsin diye dua etmekten ve beklemekten başka çaremizin olmayışı.Buarada sizlerle konuşup içimi bir nebze de olsa sıkıntımı da gideriyorum....İş stresi ,ev işi ,aile filan derken zaman geçiyor .Keşke ilk sene bebek düşünseydik dedik bazen ama bu seferde işlerimizi çok yoğundu...Şimdi de meleklerimiz BİZ SİZİ BEKLEDİK ŞİMDİ SİZ BİZİ BEKLEYİN ....der gibiler..Bugün arkadaşıma gittim arkdaşımın ablasında da prolaktin tedavisi görmüş ve benim gibi sol göğsünde fibrokist varmış 3 ay sonra hamile kalmış böyle haberler duyunca acaba ben ne zaman hamile kalırım diye düşünmemekte elde değil.Çevrem ve eşimin ailesi eee ne zaman geliyor yeğen,torun diyip duruyorlar ?Bende Hayırlısı diyorum ...Evet gerçektende benim ve bizim için herşeyin hayırlısı olması en önemlisi ve SAĞLIK ....RABBİM bize bu güzel müjdeli haberi vermesi dileğiyle .....
Sevgiler:nazar:a.s.:1hug:

çok güzel yazmışsın arkadaşım bebeği bu kadar çok isterken aklımızdan çıkartmaya çalışmak olmuyor . beni de en çok sinirlendiren bebek düşünmüyor musunuz tam zamanı şimdi yaşınız geçiyor hadi artık bebek yapın gibi sorular oluyor sanki 2 yumurta 1 sb süt aldığı kadar un koyunca olacak bebek bir tek bizim elimizde olmuyor ki biz hadi deyince olmuyor olsaydı şimdiye kadar benim bir kaç tane olurdu harelde çünkü yaklaşık 11 aydır bebek istiyoruz ve hala yok demekki zamanı var hayırlısı olsun diyorum ama bazen gerçekten de sinirim ve moralim çok bozuluyor ümitsizliğe kapılıyorum duygusal yönden alt üst oluyorum evet dua etmekten hayırlısı olsun demekten başka yapabileceğimiz hiç bir şey yok ALLAH a dua edip sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşturmasını istemekten başka elden ne gelir ki hepimiz için hayırlısı olsun :1hug:

Selam.ARKADAŞLAR.. Doremi daha tam olarak gelen bişiyok ama karın ağrım ve lekelenmelerim var hafta sonuda beklediğim olmadı ama bugün olurum tam anlamıyla sanırım.Listende benide regl göstere bilirsin malisef bu ayda olmadı.Hayırlısı yapacak bişi yok..

X