Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doremı bırazdan alıs verıse cıkıcam eve yenı geldık malum gelırken alıcam test yapıcam söz aksama dogru yazarım ınsallah cıft cızgı cıkar dua edın bakem mujuk
doremı bırazdan alıs verıse cıkıcam eve yenı geldık malum gelırken alıcam test yapıcam söz aksama dogru yazarım ınsallah cıft cızgı cıkar dua edın bakem mujuk
hemen hemen bundakı ıkıncı test gıbı ama 15 dk sonra cıktı ya
tebrikler gusel hamilesin bazen silik cıkabiliyo yarın öbür gün netleşir darısı başımıza sendede prolaktin yüksekliğimi vardı
kızlar iyi akşamlar haber veremedim. ,
testimin sonucu çıktı. 54 sonuç hamileyimm :)))çok şükür rabbime uzun zamandan sonra banada nasip etti. doktorumla görüştüm haftaya kontrole çağırdı. Rabbim sonuna kadar sorunsuz götürür inş. canlarım dualrınızı benden esirgemeyim. benim dualarım sizlerle Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsinn
Canım istersen kan testi de yaptır çıkar sen merak etme bozma moralinia.s.ya ılk yaptım hıc bısey cıkmadı tam 15 dk sonra gıttım baktım cok ama cok sılık bı cızgı vardı yok denılecek kadar silik
testimin sonucu çıktı. 54 sonuç hamileyimm :)))çok şükür rabbime uzun zamandan sonra banada nasip etti. doktorumla görüştüm haftaya kontrole çağırdı. Rabbim sonuna kadar sorunsuz götürür inş. canlarım dualrınızı benden esirgemeyim. benim dualarım sizlerle Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsinn
Tebrikler canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin eğer çalışmıyorsan mutlaka dinlenmelisin ilk 3 ay riskli olabilir rahime yerleşme döneminde ara ara kanamalar olur çalışıyorsan da doktorundan rapor iste ....Çok sevindimmm yaaaaaa Şİmdi 2 tane anne adayımız oldu.Darısı bizim başımızaaa...:sm_cool:
tebrik ederim canım ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah . darısı başımıza
OLsun masa başında olsan bile ara ara kanama olacaktır benim iş arkadaşımda oldu ordan biliyorum rahimde tutunması için ara kanamalar oluyordu akıntı gibi ve kasıklarında baskılar vardı ve masa başında o da suan 6 ayı bitmek üzere doktoruna danış bence gerek duyarsa rapor al Umarım inşallah hayırlısı.Prolaktinim 0.6 çıkmıştı Şubat 9 bekliyorum bakalım ne olacak hayırlısı .Eşine nasıl verdin müjdeyi? Çok mutlu olmuşturteşekkür ederim cnm Allah razı olsun. rabbim sana ve diğer isteyen arkadaşlarada nasip etsin. çalışıyorum ama yorucu bi işim yok masa işi bilgisayarda hala inanamıyorumm ve kimseyide inandıramıyorumm:))) listemiz uğurlu geldi umarım sizede gelir.
OLsun masa başında olsan bile ara ara kanama olacaktır benim iş arkadaşımda oldu ordan biliyorum rahimde tutunması için ara kanamalar oluyordu akıntı gibi ve kasıklarında baskılar vardı ve masa başında o da suan 6 ayı bitmek üzere doktoruna danış bence gerek duyarsa rapor al Umarım inşallah hayırlısı.Prolaktinim 0.6 çıkmıştı Şubat 9 bekliyorum bakalım ne olacak hayırlısı .Eşine nasıl verdin müjdeyi? Çok mutlu olmuştur
ya ılk yaptım hıc bısey cıkmadı tam 15 dk sonra gıttım baktım cok ama cok sılık bı cızgı vardı yok denılecek kadar silik