Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

doremı bırazdan alıs verıse cıkıcam eve yenı geldık malum gelırken alıcam test yapıcam söz aksama dogru yazarım ınsallah cıft cızgı cıkar dua edın bakem mujuk

doremı bırazdan alıs verıse cıkıcam eve yenı geldık malum gelırken alıcam test yapıcam söz aksama dogru yazarım ınsallah cıft cızgı cıkar dua edın bakem mujuk

Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim..Umarım müjdeli haber verirsin bizeeee:))))

hadi bakalım cnım...
inşaallah hamilesindir canım... dua edicem.. :)) benim içime çok güzel şeyler doğuya valla :KK70:DD
:

ya ılk yaptım hıc bısey cıkmadı tam 15 dk sonra gıttım baktım cok ama cok sılık bı cızgı vardı yok denılecek kadar silik

pict0124qn7.jpg

hemen hemen bundakı ıkıncı test gıbı ama 15 dk sonra cıktı ya

kızlar iyi akşamlar haber veremedim. ,
testimin sonucu çıktı. 54 sonuç hamileyimm :)))çok şükür rabbime uzun zamandan sonra banada nasip etti. doktorumla görüştüm haftaya kontrole çağırdı. Rabbim sonuna kadar sorunsuz götürür inş. canlarım dualrınızı benden esirgemeyim. benim dualarım sizlerle Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsinn

tebrikler gusel hamilesin bazen silik cıkabiliyo yarın öbür gün netleşir darısı başımıza sendede prolaktin yüksekliğimi vardı

Sevgili Güsel;
Bencede hamilesin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:2-3 sonra netleşir merak etme .Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli olması dileğiyle şimdiden güzel haberler verdin bize :1hug:

testimin sonucu çıktı. 54 sonuç hamileyimm :)))çok şükür rabbime uzun zamandan sonra banada nasip etti. doktorumla görüştüm haftaya kontrole çağırdı. Rabbim sonuna kadar sorunsuz götürür inş. canlarım dualrınızı benden esirgemeyim. benim dualarım sizlerle Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsinn

Tebrikler canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin eğer çalışmıyorsan mutlaka dinlenmelisin ilk 3 ay riskli olabilir rahime yerleşme döneminde ara ara kanamalar olur çalışıyorsan da doktorundan rapor iste ....Çok sevindimmm yaaaaaa Şİmdi 2 tane anne adayımız oldu.Darısı bizim başımızaaa...:sm_cool:

tebrik ederim canım ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah . darısı başımıza

Tebrikler canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin eğer çalışmıyorsan mutlaka dinlenmelisin ilk 3 ay riskli olabilir rahime yerleşme döneminde ara ara kanamalar olur çalışıyorsan da doktorundan rapor iste ....Çok sevindimmm yaaaaaa Şİmdi 2 tane anne adayımız oldu.Darısı bizim başımızaaa...:sm_cool:

teşekkür ederim cnm Allah razı olsun. rabbim sana ve diğer isteyen arkadaşlarada nasip etsin. çalışıyorum ama yorucu bi işim yok masa işi bilgisayarda hala inanamıyorumm ve kimseyide inandıramıyorumm:))) listemiz uğurlu geldi umarım sizede gelir.

teşekkür ederim cnm Allah razı olsun. rabbim sana ve diğer isteyen arkadaşlarada nasip etsin. çalışıyorum ama yorucu bi işim yok masa işi bilgisayarda hala inanamıyorumm ve kimseyide inandıramıyorumm:))) listemiz uğurlu geldi umarım sizede gelir.
OLsun masa başında olsan bile ara ara kanama olacaktır benim iş arkadaşımda oldu ordan biliyorum rahimde tutunması için ara kanamalar oluyordu akıntı gibi ve kasıklarında baskılar vardı ve masa başında o da suan 6 ayı bitmek üzere doktoruna danış bence gerek duyarsa rapor al Umarım inşallah hayırlısı.Prolaktinim 0.6 çıkmıştı Şubat 9 bekliyorum bakalım ne olacak hayırlısı .Eşine nasıl verdin müjdeyi? Çok mutlu olmuştur

OLsun masa başında olsan bile ara ara kanama olacaktır benim iş arkadaşımda oldu ordan biliyorum rahimde tutunması için ara kanamalar oluyordu akıntı gibi ve kasıklarında baskılar vardı ve masa başında o da suan 6 ayı bitmek üzere doktoruna danış bence gerek duyarsa rapor al Umarım inşallah hayırlısı.Prolaktinim 0.6 çıkmıştı Şubat 9 bekliyorum bakalım ne olacak hayırlısı .Eşine nasıl verdin müjdeyi? Çok mutlu olmuştur

şimdilik belim ağrıyo cnm arada sıradada kasıklarım başka bişey yok. doktoruma haftaya gidicem cnm sorarım kesin. 55 değerim düşük değil mi 6 ocakta olmam gerekiyodu.
eşime dayanamadım telefonda söyledim inandırmak zor oldu yaa yok cnm falan diyooo tahlil sonucu var diyorum her seferinde negatif görmeye alışık olduğumuz için ben bile inanamıyorum...
ben bu ay başlamıştım ilaca son ilacım kaldı onuda yarın almam gerekiyodu en son bu pazartesi içtim ama inan terettütlü içtim sonra dedim bugün yapimde yarın ona göre ilaç içerim. çünkü doktorum prolaktin testi istemişti bittiği zaman sordum onuda şuan erken olduğu için bişey olmıyacağını söyledi. umarımda olmaz. senin içinde hayırlsı olur cnm az kaldıı değerinde düşmüş inş. hamişsindirrr güzelimm

ya ılk yaptım hıc bısey cıkmadı tam 15 dk sonra gıttım baktım cok ama cok sılık bı cızgı vardı yok denılecek kadar silik

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy...
inanmıyorum bi yok oldum neler olmuş nelerrrrrrrrrrrrr....:))))))))))))))
qusel kesin hamilesin camım. benimde ilk silik çıkmıştı...
allahım çok şükür yarabbim yaaaaaaaaaaaaaaaa... :dance:
durun hele bi okiyim tek tek yazcam herkese..
sapıttımm
:roflol:

pict0124qn7.jpg

hemen hemen bundakı ıkıncı test gıbı ama 15 dk sonra cıktı ya

canım bak sana ben söliyim....
hamişsin hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım bu süper bi haber yaaaa......
allahıma çok şükür yarabbimmm...
nasıl sevinçliyim bilemezsinnnn..... :dance: :dance: :dance:
hemen bize dua etmeye başlıyosunuz hamileeeeerrr.... delikafadulden

X