doremi nerelerdesin görüşemiyoruz hiç
tatlım şimdi geldim, ama çıkıcam, bir bakayım dedim size.
sen ailenin yanına gitmeyecek miydin canım? hayırdır?
bu arada yavrukuş, anemone nin dediklerine aynen katılıyorum...
bende ilk parlodel kullanmıştım ve değerlerim daha çok çıkmıştı, sonra dostinex kullanmaya başladım.. prolaktin konusunda en etkili ilaç dostinex oldu...
artık anemoneyle bu prolaktin konusunda uzman olduk diyebilriz... :)))))
ne güzel cvplar vermiş arkadaşım sana... aferin anemone, süprizzzzz acaba tıp mı okusak kız kaydirigubbakcemile3
selam ALLAH izin verirse İNŞALLAH:Saruboceq: yarın sabah yola çıkacağız şansımıza havada bozdu ama ben ailemi çok özledim birazda moral olacak benim eşimin ablası bugün nöbetçiydi hastanede bende sabah gittim nöbetçi kadın hastalıkları dr na yumurtalarıma baktı bugün reglin 12 . günü 14 ml olmuş 20 ml olunca preglyn 5000 vurulacak dedi ve birşey daha dedi ve benim azda olsa moralim bozuldu bende Polikistik Over varmış ilaç verdi off biri bitmeden diğeri başlıyor bunada şükür ALLAH daha beterinden esirgesin :Saruboceq: tıp okumaya gelince 28 yaşında zor olur ya tıp okumak :1rolleyes: ama prolaktin hakkında kitap çıkartabiliriz beraber uzmanı kesildik resmen :dance: yavrukuşun başına yeni gelmiş telaş yapmasın bekarken önlemini alsın hiç olmazsa değil mi ? bu arada liste ne alemde ama 6 şubattan önce değişiklik olmaz sanırım neyse kendine iyi bak a.s.
Günaydınlar ;
Nasılsınız iyi bir hafta olsun bizler için
Beklemekte zor yaa regli olucam mı olmuyacamı diye? Kafamı da yormak istemiyorum ama dua ediyorum hayırlısı ise gelir meleklerimiz değil mi?Heleki ben prolaktinciğim 0,6 iken nasıl olacak bilmiyorum?
Aynen o heyecan bende de var anlatamam ellerim bile titriyor.2 günden beri kekler ,pohçalar ve de aşure bile yaptım :)) konuşmam bile değişti bazen titrek titrek ama içimden de ya bu sefer de olmaz sa diye geçiyor.Komsumum seker mi seker bir oğlu var kucağıma uzaktan seviyorum kıyamıyorum ona bakmaya ...Ve dua ediyorum nasip etsin diyeseni çok iyi anlıyorum canım..
şuan ben öteki hamileliğimle belirtileri karşılaştırıyorum durmadan. bu olmuşmuydu, bunu da yaşamışmıydım diye.. çok takıyorum galiba kafama.. çoğuda psikolojik zaten, ama düşünmeden edemiyorum..
hele ki sayılı günler geçtikçe insan daha bir heyecanlanıyor..
inanır mısın bu ay olmaz diyodum, hiç ümidim yoktu.. ama bi kaç gündür bi heyecan aldı gidiyo içimi.. napıcaz bilmiyorum. allah hayırlısını versin hepimize..
allah razı olsun anome. yüreğime su serptin. inşaallah hayırlı sağlıklı hamilelik haberlerinizi alırım. sn. doremi parlodeli regl dönemindede kullanmışmıydınız? bana 3 ay kullan dedi. 2,5 ile başladık. 3 aybitince ilaç kullanımına devam ederkenmi tahlil yapıyoruz. yoksa son kutu bittikten sonra regl dönemini bekleyipmi bana kalırsa bu sürecte tekrar yükseliyordur. bu arada adet düzensizliğimde var. baya geciktim. duphaston alıyorum halen göremedim. kutu bitincemi etkisini gösteriyor. ilginiz için teşekkürler. Sağlıklı günler
arkadaslar biraz once doktordan geldim.benim doktorumda dostinex verdi.yarin alcam baslicam.doktorum bir haftada prolaktinin duser dedi,ama 3 ay devam etcez hipofizi kucultmek için.
bende hormon duzensizligi yuzunden baya kilo aldim ve vermekte cok zorlaniyorum.cok az yememe ragmen yavas kilo veriyorum.acaba bu hapla prolaktinim duzelecek ya kilo verebilirmiyim?gerci suan hamile kalabilmekten baska bisey dusunmuyorum da.tabi bu tedavi suresince kiloda verebilirsem daha iyi olur.
kızlar slm uzun zamandır giremiyodum doremi listeden kimler hamiş çıkıcak yada ilk hamişimiz kim olucak çok merak ediyorum :))) umarım hepimiz kalırız tabiii
bende hapları içmeye devam ediyorum haftayada içtim mi bi paketim bitiyor. bugün bende progestron testi yaptırdım doktorum istemişti yarın sonucu alıcam. bakalım yumurtluyorum muu bunu gerçekden merak ediyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun bebişlerimiz gelsin artık yaaaa çok istiyorummmm......
arkadaşlar....
prolaktinden sonra Hamilelik için mücadele eden herkesi listemize bekliyorum ... :lepi:
1-)doremi...................................: 4 şubat
2-)anemone...............................: 11 şubat
3-)qusel.....................................: 5 şubat
4-)pancuben..............................: 9 şubat
5-)sefa5562...............................: 12 şubat
6-)umudunu_kaybetme...............: ?
7-)zeze06..................................: 6 şubat
a_z.......................................: 6 şubat
9-)esma_memo_12....................: 6 şubat
10-)arzella..................................: ?
11-)incisu...................................: 22 şubat
uğurlu listemize dahil olmak isteyen başka kimse yok mu hanımlar?
canım o merak bende de var... :)))))))
inşaallah herkes mutlu olur bu ay...
yarın ki test sonucun inşaallah iyi gelir canım, sonucu bizede bildir olur mu?
inş. cnm Allah herkezin gönlüne göre versin. imsenin kucağı boş kalmasın..
bildirim tabiii saat 10 da öğrenicem değer düşük çıkarsa büyük ihtimalle progestron diye bi ilaç vericek..