Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

benimde prolaktin 48 çıktı bu hafta dostinexe başladım.. farlutal kullanmıştım geçen ay işe yaramadı neredeyse 5 aydır adet olmuyorum:KK43: ilk kez böyle bir şey başıma geliyor bazen bi ay atladığı olurdu hiç böyle uzamamıştı şiştim resmem:KK43:((

kızlar prolaktinim bu ay 54 çıktı deliricem
doktor bana hipofiz bezinde ur olabilir MR çektir dedi...sinirim bozuldu gözlerim doldu
ama ilaçla tedavi edilebilir bir şey dedi...
deliricem ben yaaaa
bildiğiniz etkili bir bitki var mı çünkü ilaçtan geçtim artık

canım hiç stres yapma.. bende mr çektirmiştim ama birşey çıkmamıştı, hemde benim değerim 98 di. düşün artık...
hapını düzenli iç en etkili yöntem inan bu..
bunun yanında da aktardan hayıt suyu alabilirsin. o da hormon düzenleyicidir. aklında bulunsun..

benimde prolaktin 48 çıktı bu hafta dostinexe başladım.. farlutal kullanmıştım geçen ay işe yaramadı neredeyse 5 aydır adet olmuyorum:KK43: ilk kez böyle bir şey başıma geliyor bazen bi ay atladığı olurdu hiç böyle uzamamıştı şiştim resmem:KK43:((

dostinexe başladıysan sorun yok...
bu hormon için en etkili hap bu..

Merhabalar... Ben de siteye yeni üyeyim ve prolaktinle ne yazik ki yeni tanistim... biz de 8 aydir istedigimiz halde bebek sahibi olamadik. sorunun prolaktin yüksekliginden oldugunu düsündü doktorumuz. bana iki ilac verdi. ama dikkatimi ceken sey, sizlere genelde doktorunuz haftada iki kez icmenizi söylerken, benim doktorum her aksam "yarim" icmemi söyledi. bunun sebebi ne olabilir bilemiyorum.. aslinda gögsümden süt gelmesi veya adet kesilmesi gibi bir sorunum yok. hatta adetim her ay düzenli olarak geliyor. ancak gögsümde cok siddetli bir agri oluoyr. bu da prolaktin yüksekliginden kaynaklaniyor büyük ihtimalle.
allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar, gercekten gönülden isteyen ve anne olmayi gercekten hakeden herkese allahim bu mutlulugu nasip etsin...

kullandığın hapın adı parlodel mi canım...
sadece dostinex haftada yarım iki kere içiliyor..
bilgin olsun..

merhaba kızlar. önce pko teşhisi konuldu bana.tedavi oldum. sonra hormon testim ultrason görüntülerimle bu sorunu şimdilik hallettiğimizi söyledi doktorum. .tam kurtuldum diye sevinirken geçen ay günlerce adet belirtilerim olmasına rağmen bir türlü adet olamadım. prolaktinime bakıldı. 44 çıktı. :sinifsinif:
doktorum dostinex verdi. ptesi perş yarım tablet alıyorum. 3. tableti içicem yarın. yine adet belirtilerimi en yoğun şekilde hissetmeme rağmen adet olamıyorum. sanırım yükseklik devam ediyor. ne kadarlık bir kullanımdan sonra bu değerler düşüyor arkadaşlar?

1 ay kullanımdan sonra değerin düşecektir...
44 çok yüksek bir değer değil...
ben daha yükseklerini gördüm ve 1 ayda 10 lara düştü..
stres yapma. düşer seninde arkadaşım

Merhaba arkadaşlar...
Ben daha 5 aylık evliyim adet düzensizliğinden dolayı doktora gittim...
Prolaktinim 28 çıktı ve bu ay bir daha tekrarlayacağım bana ilaç verecekmiş...
Ama ben kullanıp kullanmamakta kararsızım..
Ne yapsam bilmiyorum ??

Merhaba arkadaşlar...
Ben daha 5 aylık evliyim adet düzensizliğinden dolayı doktora gittim...
Prolaktinim 28 çıktı ve bu ay bir daha tekrarlayacağım bana ilaç verecekmiş...
Ama ben kullanıp kullanmamakta kararsızım..
Ne yapsam bilmiyorum ??

tabiki kullan...
prolaktin hap kullanmadan düşmez maalesef canım...
acil şifalar...

ya kızlar daha test yaptırmadım ama galiba benimde prolaktinim yüksek doktor bişey söylemedi ama gynodel diye ilaç verdi bi de duphaston hiç işe yaramadı yaaaaa 6 ay kullan dedi 4.ayım nolcak bilmiyorum

doremi seni yine rahatsız etcem benim çok kötü midem bulanıyor konuşmuyorumki kusmayayım diye ama dayanamıyorum heleki yemek kokularından napayım ben

bu sitedeki bayanlar içinizi ferah tutun aklınıza hamile kalcam düşüncesiylen yaşamayın ben çok takıyordum bidaha takmadım hamile kaldım bende çok büyük bi yara vardı kaç ay tedavi gördüm yaram biti hormonum yüksek çıktı sonra bi baktım 1 bucuk aylık hamileymişim sonra anladım onun için kafanıza takmayın bekleyin üzülmekte streste hamilelige engel ben bunu anladım

Kızlar benim prolaktinim de yüksek,dostinex kullanıyorum, Dostinex içerken hamile kalan var mı,bir şey olur mu acaba,çocuk istiyoruz,ilaçtan sonra mı düşünsek acaba ne dersiniz???CADIARZU

Kızlar benim prolaktinim de yüksek,dostinex kullanıyorum, Dostinex içerken hamile kalan var mı,bir şey olur mu acaba,çocuk istiyoruz,ilaçtan sonra mı düşünsek acaba ne dersiniz???CADIARZU

ben hemen kaldım yutuktan 5 6 gün sonra kalmışım:CüvCüv:

5 ay sonra bugün adet oldum dostinexin etkisi vardır dimi:) gerçi bu hafta başladım ilaca bi tane almıştım...

doremi seni yine rahatsız etcem benim çok kötü midem bulanıyor konuşmuyorumki kusmayayım diye ama dayanamıyorum heleki yemek kokularından napayım ben

ah canımmm.. bilmiyorumkismile
banamı soruyosun :))
ben bu mide bulantılarından 2 kere hastaneye yattım.
16 şişe serum yedim.... nasıl kötüdür çok iyi bilirim bu bulantıları...
bütün bir yazı yatarak geçirdim. o kadar yani...
mutfağa sakın girme.. yemek filan yapma.. annen varsa onu çağır ilgilenir seninle..
süt içme sakın bu aralar.. aç kalsan bile bebek şuan hiç etkilenmiyor bunu unutma..
meyve ye.. yağsız haşlanmış yemekelr yiyebilirsin...
simit bastırır bulantını..
ama maalesef hiç birşey mide bulantını geçirmez ( eğer benim kadar çoksa bulantın )
Allah yardımcın olsun canım...
düşün bana hiç bir şey iyi gelmemişti.. doktorum sonunda evinde kalma.. başkasına git kal. demişti.. evden bile midem bulanmış benim... ablamda kalmıştım 20 gün ve o bana gerçekten iyi gelmişti.. yüzmeye bile gitmiştim.. :KK43: yoksa ne mümkün ayağa kalkmak..
evde çok kötüydüm ben yaaaaaaaaaaaaaa... :KK43:(
ama inan bu günler geçiyor ve o çektiğin bütün sıkıntılara deyiyor..
karnında her büyüdüğünü hissettiğin an şükrediyorsun Allaha :)

:eek:
kullandığın hapın adı parlodel mi canım...
sadece dostinex haftada yarım iki kere içiliyor..
bilgin olsun..

ben almanyada yasiyorum, o yüzden sanirim parledol ve dostinex degil ama liserdol ve dexamethason isminde iki ilac kullaniyorum. ikisinide her aksam saat 10`da yarim aliyorum..:eek:

:eek:

ben almanyada yasiyorum, o yüzden sanirim parledol ve dostinex degil ama liserdol ve dexamethason isminde iki ilac kullaniyorum. ikisinide her aksam saat 10`da yarim aliyorum..:eek:

hımmm..
anladım canım.
ama o ilaçlar hakkında inan bir bilgim yok..

insallah hayirlisi olur ya... ben birde cok stres yapiyorum, bununda etkisi cok büyük olmali.. yapmiycam diyorum ama yaradilis meselesi iste, en ufak seyden cabucak etkileniyorum.. pazartesi mesela alisveris yaparken bayilmisim. 1 senede 4. kez oluyor, 4 gün hastanede kaldim. dün ciktim. zor yani.. insallah hayirlisiyla stress mitres kalmazda bebslerimizi kuzacigimiza aliriz

Canım şu an ne kadarlık hamişsin,biz de istiyoruz,doktorum bir şey olmaz dedi,biz de korunmuyoruz..bebek nasıl??

dostinex çok güzel bi hap bende çok istiyordum olmuyordu ben bende yara var diye çoçuk olmuyor zanetmiştim ama yanılmışım benimde prolaktin im yüksekmiş aralıgın 16 gitim hastaneye dostinex verdi gece yutum 18 hamile kaldım ve şuan 1.5 aylık hamileyim hiç daha doktora gitmedim çok üşeniyorumki bu havalarda dışarı çıkayım hiç kafanıza takmayın kafanıza takınca çocukta olmuyor stresten ben bunu anladım allah herkese nasip etsin :emir_bebek:

X