kızlar prolaktinim bu ay 54 çıktı deliricem
doktor bana hipofiz bezinde ur olabilir MR çektir dedi...sinirim bozuldu gözlerim doldu
ama ilaçla tedavi edilebilir bir şey dedi...
deliricem ben yaaaa
bildiğiniz etkili bir bitki var mı çünkü ilaçtan geçtim artık
benimde prolaktin 48 çıktı bu hafta dostinexe başladım.. farlutal kullanmıştım geçen ay işe yaramadı neredeyse 5 aydır adet olmuyorumilk kez böyle bir şey başıma geliyor bazen bi ay atladığı olurdu hiç böyle uzamamıştı şiştim resmem ((
Merhabalar... Ben de siteye yeni üyeyim ve prolaktinle ne yazik ki yeni tanistim... biz de 8 aydir istedigimiz halde bebek sahibi olamadik. sorunun prolaktin yüksekliginden oldugunu düsündü doktorumuz. bana iki ilac verdi. ama dikkatimi ceken sey, sizlere genelde doktorunuz haftada iki kez icmenizi söylerken, benim doktorum her aksam "yarim" icmemi söyledi. bunun sebebi ne olabilir bilemiyorum.. aslinda gögsümden süt gelmesi veya adet kesilmesi gibi bir sorunum yok. hatta adetim her ay düzenli olarak geliyor. ancak gögsümde cok siddetli bir agri oluoyr. bu da prolaktin yüksekliginden kaynaklaniyor büyük ihtimalle.
allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar, gercekten gönülden isteyen ve anne olmayi gercekten hakeden herkese allahim bu mutlulugu nasip etsin...
merhaba kızlar. önce pko teşhisi konuldu bana.tedavi oldum. sonra hormon testim ultrason görüntülerimle bu sorunu şimdilik hallettiğimizi söyledi doktorum. .tam kurtuldum diye sevinirken geçen ay günlerce adet belirtilerim olmasına rağmen bir türlü adet olamadım. prolaktinime bakıldı. 44 çıktı. :sinifsinif:
doktorum dostinex verdi. ptesi perş yarım tablet alıyorum. 3. tableti içicem yarın. yine adet belirtilerimi en yoğun şekilde hissetmeme rağmen adet olamıyorum. sanırım yükseklik devam ediyor. ne kadarlık bir kullanımdan sonra bu değerler düşüyor arkadaşlar?
Merhaba arkadaşlar...
Ben daha 5 aylık evliyim adet düzensizliğinden dolayı doktora gittim...
Prolaktinim 28 çıktı ve bu ay bir daha tekrarlayacağım bana ilaç verecekmiş...
Ama ben kullanıp kullanmamakta kararsızım..
Ne yapsam bilmiyorum ??
tabiki kullan...
prolaktin hap kullanmadan düşmez maalesef canım...
acil şifalar...
Kızlar benim prolaktinim de yüksek,dostinex kullanıyorum, Dostinex içerken hamile kalan var mı,bir şey olur mu acaba,çocuk istiyoruz,ilaçtan sonra mı düşünsek acaba ne dersiniz???CADIARZU
doremi seni yine rahatsız etcem benim çok kötü midem bulanıyor konuşmuyorumki kusmayayım diye ama dayanamıyorum heleki yemek kokularından napayım ben
ben hemen kaldım yutuktan 5 6 gün sonra kalmışım:CüvCüv:
kullandığın hapın adı parlodel mi canım...
sadece dostinex haftada yarım iki kere içiliyor..
bilgin olsun..
ben almanyada yasiyorum, o yüzden sanirim parledol ve dostinex degil ama liserdol ve dexamethason isminde iki ilac kullaniyorum. ikisinide her aksam saat 10`da yarim aliyorum..
Canım şu an ne kadarlık hamişsin,biz de istiyoruz,doktorum bir şey olmaz dedi,biz de korunmuyoruz..bebek nasıl??