Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

saol canım yaa..
inşaallah herşey güzel olur... hepimiz adına..

sen de ne var ne yok.. prolaktinden ne alem?

emin ol güzel olucak.ben 3 ay dostinex kullandım.bu hafta doktora gitmem gerekiyodu.haftaya gidicem.düştüğünü hissediyorum ama.hala bebek yok.sorucam doktora başka bi sorun mu var diyee:))kist var ya bende belkide onunda etkisi vardır.gerci doktor önemsiz dedi. ama insan düşünüyoo işte.bende durum bu.haftaya belli olcak hersey..

hadi inşaallah senin adına güzel olur herşey..doktordan güzel haberlerle dönersin aramıza canım :))

bende bugun dra gıdıyorum canlarım kendı drum gorucek hsg fılmımı bakalım ne dıcek ılaclarıda kullan dedıgı sure bıttı off bakalım nolcak.. bana dua edın merak edıyorum acaba sımdı hangı aşamaya gecıcek...

hakkında hayırlısı olsun olsun canım.zormuydu bu filmi cektirmek?

hakkında hayırlısı olsun olsun canım.zormuydu bu filmi cektirmek?

cok korkmustum kkda okuduklarımdan sonra.. ama bekledıgım gıbı cıkmadı.. evet acı duyuyordum ama oyle dayanılmayacak gıbı degıldı... ve cıktıktan sonra drum bı agrı kesıcı ıgne vurdurdu hıc bırseyım kalmadı. bosuna aglayıp sızlamısım. bosuna agustos ayından berı cektırmekten kacmısım.. evet acısı var hatta agladım cekılırken ama bekledıgım gıbı degıldı..

slm arkadaşlar nasılsınız doremi sanada geçmiş olsun...prolaktinim bu ay son kontrole gidecem 2 hafta sonra inş.. güzel sonuçlar alırım dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar allah herkezin gönlüne göre versin ..sevgiler

selam kızlar bende bu hafta ölçtürcem prolaktinimi.inş düşmüştür yaa bir buçuk yıldır ilaç kullanıyorum haftada 4 gün ama buna rağmen 110 a düştü.bakalım bide hayıt suyunu deniyim bende belki işe yarar =(

evet kızlar doktorum tedavıyı kestı 6 kutu klomen bıttı ve hala sonuc yok...
doktorumun bana tavsıyesı ıse zeynepkamıl hastanesınde ıyı bı dr bulmam ve ya laparoskopı olup pko canavarının kıstlerını yok edıcez ( kı amelıyat olmaktan cok korkuyorum ) yada aşılama....

kafam allak bullak kızlar kac gundur agla agla öldüm yaa

Çok geçmiş olsun inşallah kurtulursun illetten sağlıkla hamile kalıp bebeğini kucağına alırsına.s.

Doremicim çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun.:Saruboceq:

çok saol canım.. çok teşekkür ederim..
Allah hepimizin yanında olsun inşaallah..

canım hele bir git bakalım o hastaneye.. belki çok kısa zaman da çok iyi sonuçlar alıcaksın.. hayırlısı belki o hastaneye gitmen olacak.. bazı doktorlar gerçekten işlerinde çok iyi.. belki iyi doktora denk gelemiyoruz.. ondan geçiyor bu kadar zaman..
sen ihmal etme,, hemen git derim.. tamam mı canım benim.. üzülmek yok.

inşaallah prolaktinin düşmüştür canım..
peki ya kullandığın ilacın ismi ne?

çok saol canım.. eksik olma..
inşaallah sende güzel sonuçları alırsın kontrole gittiğinde :)

doremım cnm gıdıcem bakalım bu hafta randevu alabılırsem gıdıcem bakalım bana sans dıloe hamışlerın duası kabul olurmus derler.. bebısımız napıyo ıyısınız ıkınızde dımı .. dıkkat et kendıne

geçmiş olsun canım.bendede pco var.prolaktinimde yüksek.pco için 3 doktora gittim.hiçbiride bana önemli demedi.hatta önemsiz dediler.bayanların coğunda olurmuş.canını hiç sıkma.eğer olucaksa olur zaten.kendini yiyip bitirsende olmayacaksa olmaz .psikolojini bozma bu sefer başka hormonların sıkıntı yaratır.gönlünü ferah tut.ozaman hersey yoluna girer emin ol..

Son düzenleme:
merhabalar hanımlar benim eşimde prolaktin yüksekliği var birinci bebek tedavisinde ortaya çıktı hipofiz bezinde tümör varmış dostinexle 2 yılda düştü bu arada banada laproskopi yapıldı ve aşılamayla hamile kaldım şimdi 2. bebek istiyoruz ve eşimin prolaktini yine yüksek 35 ve prolaktinin yükseldiğini bu sefer biz anladık çünki eşim böyle durumlarda cinsel isteksizlik yaşıyor şehveti yerini şefkat alıyor bu hayıt suyu acaba erkeklerdede işe yarıyormu ki bilen varsa lütfen cevap verirse sevinirim

gıttım kızlar zeynep kamıle hayatımda gordugum en kotu dra denk geldım dr kılo ver bıraz dedı boy kılo endeksıne gore ssk asılamayı kılo ve boy orantılı degılse karsılamıyormus dogrumu? bılenınız varmı ama asılamaya engel dıılmıs ıstersem parayla ssk olmadanda yaptırabılırmısım..

allah allah ilk defa duyuyorum :uhm:

valla bende sasırdım ozelde bı dr buldum yanlız benım kafgamın takıldıgı seyler var asılama ılacları cok pahalı dıılmı ya bu dr bana hepsı ılac dahıl hepsı hemen hemen sana400 / 450 tl ye fılan mal olur dedı bu cok ucuz dıılmı??? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…