saol canım yaa..
inşaallah herşey güzel olur... hepimiz adına..
sen de ne var ne yok.. prolaktinden ne alem?
bende bugun dra gıdıyorum canlarım kendı drum gorucek hsg fılmımı bakalım ne dıcek ılaclarıda kullan dedıgı sure bıttı off bakalım nolcak.. bana dua edın merak edıyorum acaba sımdı hangı aşamaya gecıcek...
hakkında hayırlısı olsun olsun canım.zormuydu bu filmi cektirmek?
evet kızlar doktorum tedavıyı kestı 6 kutu klomen bıttı ve hala sonuc yok...
doktorumun bana tavsıyesı ıse zeynepkamıl hastanesınde ıyı bı dr bulmam ve ya laparoskopı olup pko canavarının kıstlerını yok edıcez ( kı amelıyat olmaktan cok korkuyorum ) yada aşılama....
kafam allak bullak kızlar kac gundur agla agla öldüm yaa
saol cnm aminnn hepımız bır gun kavusucaz ınanıyorum
Doremicim çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun.:Saruboceq:
doktorumun bana tavsıyesı ıse zeynepkamıl hastanesınde ıyı bı dr bulmam ve ya laparoskopı olup pko canavarının kıstlerını yok edıcez ( kı amelıyat olmaktan cok korkuyorum ) yada aşılama....
selam kızlar bende bu hafta ölçtürcem prolaktinimi.inş düşmüştür yaa bir buçuk yıldır ilaç kullanıyorum haftada 4 gün ama buna rağmen 110 a düştü.bakalım bide hayıt suyunu deniyim bende belki işe yarar =(
slm arkadaşlar nasılsınız doremi sanada geçmiş olsun...prolaktinim bu ay son kontrole gidecem 2 hafta sonra inş.. güzel sonuçlar alırım dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar allah herkezin gönlüne göre versin ..sevgiler
gıttım kızlar zeynep kamıle hayatımda gordugum en kotu dra denk geldım dr kılo ver bıraz dedı boy kılo endeksıne gore ssk asılamayı kılo ve boy orantılı degılse karsılamıyormus dogrumu? bılenınız varmı ama asılamaya engel dıılmıs ıstersem parayla ssk olmadanda yaptırabılırmısım..