Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar herkeze merhaba yeni gelenler var hoşgeldiniz eskisi kadar giremiyorum nete bulantılar fazla
neyse oğlum olacakmış onu haber vereyim dedim kendinize ii bakın
allah bağışlasın canım, nazarlardan korusun inşallah....
sen nasıl bir tedavi yaptırdın, sorun varmıydı yazarsan belki bizede bir yol gösterir
tşk ederim canım ben 5 senedir prolaktinle birlikteyim 2.5 senelik evliyim 1 senedir bebek için uğraştım dostinex kullandım ilacı kullandığım sürece prolaktinim düşüyor ilacı bırakınca yükseliyordu dr hamile kalana kadar dostinex kullanmamı söyledi bende devamlı kullandım haftada 2 gün dostinex içtim klomen ve pregly iğnesi kullandım uzun süre olmadı aşılama denedik tutmadı ve doktorum normal yolla olmayacağını aşılama yada tüp bebek yaptırmamız gerekebilecegini söyledi ( eşimin de hareketli sperm sayısı düşüktü ) çünkü yumurtalarım ilaca yeterince cvp vermiyordu eylülde 2. aşılamam yapılacaktı fakat ramazan bayramına denk geldiği için ekim ayına bırakmıtık fakar eylülde regl im 5 gün gecikince evde test yaptım ( kendimle dalga gece gece yaptım nasılsa tek çizgi göreceksin niye yapıyorsun ki diye) çift çizgiyi görünce çok şaşırdım ertesi gün hastanede kan testi verdim ve gerçekten hamile olduğumu öğrendim gerçekten diyorum çünkü evde yaptığım testin yanlış olduğunu düşünüyordum ummadığım anda geldi bebeğim ve inanın yumurtlama dönemimde sadece 1 kez ilişkiye girmiştik birde doktorum normal yolla olmayacağını söylediği için hiç beklemiyordum süpriz oldu benim için ALLAH tüm isteyenlere yaşatsın yanlız hamile kalınca birşey anladım hamile kalmadan önce ne zaman bebiş gelecek acaba anne olamayacakmıyım gibi düşünceler kafamda dolaşıyordu şimdide bebeğim iyimidir sağlıklımı kalbi atıyormu vb gibi düşünceler yer alıyor anlayacağınız hiç kafamız rahat olmuyor yüce RABBİM sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah size şunu yapın bunu yapın gibi laflar söylemeyeceğim çünkü dışardan söylemesi kolay banada söyleyenlere kızardım sadece kafanızdan anne olamayacağım hiç bir zaman gibi bir düşünce varsa bunu silin olumlu düşünün sadece bunu söyleyebilirim kendinize iyi bakın
merhaba kızlar giremiyorum ne zamandır.. dün çok uğraştım girmek için ama site hata verdi.. bugünde aynıydı neyse sonunda girebildim siteye..
nasılsınız ve var ne yok...
anemone demek cinsiyet belli oldu... Allah analı babalı büyütsün.. oğlunla sağlıklı ömürler dilerim size..
kızlar anemonenin verdiği örneklerden çok var.. mesela ben.. tam tedaviye başlıyacağımız ay hamile kalmıştım..
bunun büyük bir etkisi düşünmemekle oluyor galiba.. nasıl olsa tedaviye başlıyacağız diye hiç bir şeyi o ay takmamıştım kafama, ama şok bir sürprizle bende hamile olduğumu öğrenmiştim.
hemde adetim 10 gün geçtikten sonra.. düşünün yani 10 gün beklemişim, o kadar ummamışım hamile kalmayı.. size diyeceğim tek şey kafanızı rahat bırakın ve haplarınızı düzenli alın.. ondan sonra Yüce Rabbim meleklerimizi gönderiyor çok şükür..
benim biraz moralim bozuk kızlar..
dün kardiyolağa gittim,, çarpıntı çıkmıştı bende..
ama aldığım haber beni şok ettii.
meğer benim doğuştan kalbim delikmiş.. haberim yok..
şuan kalp hapı kullanıyorum.. bebeğim etkilenirmi bu durumdan diye çok korkuyorum..
moralim alt üst olmuş durumda.. normal doğum yapamıcam. sezeryan olucak Allah izin verirse..
doğumdan hemen sonrada izmire gitmem gerekiyormuş. sanırım ameliyat olucam.. daha tam bir bilgim yok ama doktorlar doğumu bekliyor şuan için.. doğumdan sonra neyle karşılaşacağımı hiç bilmiyorumm..
sizlerden istediğim bana ve kızıma duanızı esirgememeniz.. gerçekten aklımdan gitmiyor.. çünkü 25 yaşıma kadar hiç bilmiyordum kalbimin delik olduğunu..
merhaba kızlar giremiyorum ne zamandır.. dün çok uğraştım girmek için ama site hata verdi.. bugünde aynıydı neyse sonunda girebildim siteye..
nasılsınız ve var ne yok...
anemone demek cinsiyet belli oldu... Allah analı babalı büyütsün.. oğlunla sağlıklı ömürler dilerim size..
kızlar anemonenin verdiği örneklerden çok var.. mesela ben.. tam tedaviye başlıyacağımız ay hamile kalmıştım..
bunun büyük bir etkisi düşünmemekle oluyor galiba.. nasıl olsa tedaviye başlıyacağız diye hiç bir şeyi o ay takmamıştım kafama, ama şok bir sürprizle bende hamile olduğumu öğrenmiştim.
hemde adetim 10 gün geçtikten sonra.. düşünün yani 10 gün beklemişim, o kadar ummamışım hamile kalmayı.. size diyeceğim tek şey kafanızı rahat bırakın ve haplarınızı düzenli alın.. ondan sonra Yüce Rabbim meleklerimizi gönderiyor çok şükür..
benim biraz moralim bozuk kızlar..
dün kardiyolağa gittim,, çarpıntı çıkmıştı bende..
ama aldığım haber beni şok ettii.
meğer benim doğuştan kalbim delikmiş.. haberim yok..
şuan kalp hapı kullanıyorum.. bebeğim etkilenirmi bu durumdan diye çok korkuyorum..
moralim alt üst olmuş durumda.. normal doğum yapamıcam. sezeryan olucak Allah izin verirse..
doğumdan hemen sonrada izmire gitmem gerekiyormuş. sanırım ameliyat olucam.. daha tam bir bilgim yok ama doktorlar doğumu bekliyor şuan için.. doğumdan sonra neyle karşılaşacağımı hiç bilmiyorumm..
sizlerden istediğim bana ve kızıma duanızı esirgememeniz.. gerçekten aklımdan gitmiyor.. çünkü 25 yaşıma kadar hiç bilmiyordum kalbimin delik olduğunu..
Canım geçmiş olsun sakın kafana takıp stres yapma bu güne kadar seni etkilemeyediyse küçük bir sorundur.İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alıp güzelce büyüteceksin öptüm canım:Saruboceq:
canım çok çok geçmiş olsun, gebelik döneminde tansiyon şeker böbrek ve kalp hastalıkları nüksedebiliyor. kalbini ferah tut. bi komşum gebelikte kızamıkçık geçirdi ve ebek 7 aylıkken teşhis edildi. %90 sakat doacak alaım dediler. kadın aldırmadı. şimdi çok sağlıklı bir oğlu var. herşey Allah tan. duanı eksik etme. inşallah her şey çok güzel olacak.
doremım cnm cok uzuldum gecmıs olsun emın ol bu yasına kadar farkettırmedıyse o kadarf cok buyuk bısey degıldır sıkma canını hersey yoluna gırecek.. sen nelerı atlattın bunuda atlatıcaksın... senı cok sevıyorum cnm ve sızlerle sohbet etmeyı cok ozledım ama hafta ıcı iş hafta sonu kurs olunca gıremıyorum işte.. kendınıze cok ıyı bakın.. hepınızı kocaman öpüyorum..
not: su an regl 4,cu gunundeyım yıne olmadı yarın 5, kutu klomenıme baslıcam..rabbım hayırlısını versın..
teşekkür ederim doremi ALLAH cümlemizin evlatlarını analı babalı büyütmeyi nasit etsin
geçmiş olsun sen içini ferah tut sağlıkla çocuğunu kucağına alıp sende kendi sağlığına kavuşacaksın dualarımız seninle kendine dikkat et
nerdesiniz kızlar..
kayboldunuz yaa
burdayız canım nooluca. senin durmun nasıl oldu güzel haberlerini bekliyoruz
canlarım ben geldım pek ıyı olmadıgım halde geldım. bu haberı sıze vermek ıcın ( merak etmeyın hamıle değilim ) bugun hsg cektırdım ve sukurler olsun ayladır cektıgım kabus bıttı. evet acıdı agrım hala var ama oyle soylenenler kadar kotu degılmıs.. benım drum cekmedı baska dr cektı fılmı bu dr bana tıkanıklık yok guzel dedı ama ben yınede kendı druma gosterıcem haftaya fılan ama hıc bısey yok dedı bakalım benım dr ılacları fılan dgeısıcekmı ınsallah hersey guzel olur.
doremım balım gelıcem bundan sonra ınsallah yıne eskısı gıbı buralarda olucaz sen nasıl oldun bakalım ıyımısın optm senı dıkkat et kendıne ve bebişimize msjjkkkk
canım ne güzel haberlerle gelmişsin.. bak rahim filmin de temiz çıkmışş..
rahim filminden sonra hamile kalan çok var bunu biliyorsun dimi??
bundan sonra kafana takma hiç bir şeyi... şimdi düşünmemeye çalış..
bak gör o zaman herşey nasıl daha güzel oluyor..
canım arkadaşım benimmm..
mucuk sanaaa.. Şeniz
Doremi çok geçmiş olsun.Allah Acil şifalar versin canım.bi doktora daha gitmeyi düşündünmü kalp olayı için?
hayır canım gitmedim.
zaten gitsem bile benim için tekrar moral bozukluğu olacak..
nasıl olsa doğumdan sonra izmire gidicem bunun için. orada iyi bir doktor bulup, ne var ne yok çıkar diye düşünüyorum.. zaten istesekte şuan hamile olduğum için müdehale edemiyoruzz.. o yüzden en güzeli beklemek gibi geliyo..
anlıyorum canım.ama moral bozukluğu yapma herişde bi hayır vardır.bundada vardır muhakkak.sen hamileliğinin tadını çıkar.bu durumu hiç bilmiyomuş gibi. yani önceden olduğu gibi....mutlu kal