Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

merhaba kızlar..
napıyosunuz...
ne zamandır giremedim. girdiğim zaman da öle bi bakıp çıktım hep.. fazla takılamıyorum artık eskisi gibi..

Slm herkeze ya destotex kullanıpta göğüsleri küçülen varmı arkadaşlar...
ben sadece 1 ay kullandım ve küçükmr farketmedim....
gerçi du ilacın birçok yan etkisi varmış ama maşallah beni etkilemedi...

merhaba kızlar..
napıyosunuz...
ne zamandır giremedim. girdiğim zaman da öle bi bakıp çıktım hep.. fazla takılamıyorum artık eskisi gibi..
merhaba canım...bu sıralar pek kimse yok burda...ben de bakıp çıkıyorum....

neden kimse cvp vermiyor...?....

canım ben hemşireyim bildiğim kadarıyla cevap vereyim.

prolaktin hormonu süt bezlerinide uyardığı için bunlar büyür ve dolayısı ile göğüslerde büyür gergin ve dik olur. hormon seviyen normale düşünce bu büyümede gerilemiş normal haline geldiğinden göğüslerin aslında küçülmemiş olması gereken boyuta gelmiştir ve ayrıca yumuşamıştır. o sertlik gerginlikte geçmiştir.,
normal yani

YA TEŞEKKÜR EDİYORUM CVP VERDİĞİNİZ İÇİN GERÇEKTEN BU YAZDIĞINIZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ İNŞ.ÖYLEDİR....yerimseniben

kızlar nasılsınız..
giremiyorum ne zamandır kk ya..
herkes iyi dimi?

SELAM KIZLAR SELAM DOREMİ BEN BAYA UZUN ZAMANDIR GİREMİYORUM.GEÇMİŞTE YAZILANLARADA BAKAMADIM HATTA..NASIL GİDİYO HAMİLELİK İYİ MİSİNİZ?
CİNSİYETLER BELLİ OLMUŞTUR AZ ÇOKK..BEN ÇOK İYİYİM..İLK ZAMANLAR ZOR GEÇİYO AMA ŞİMDİ RAHATIM ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR.ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN..20. HAFTAMDAYIM...ALLAH TAMAMINA ERDİRİR İNŞALLAH..

BU ARADA BAYRAM İÇİN GİRDİM..TÜM ARKADAŞLARIN GELECEK KURBAN BAYRAMLARINI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM..ALLAH'A DUA EDİN O HERŞEYİN HAYIRLISINI BİLİR..HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE OLSUN..GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLEE:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

allah bağışlasın, tamamına erdirsin inşallah.
benim orta kat hala boş
bekliyoruz nasip.....

canım hoşgeldinnn :)
maaşaallah 20 haftalık olmuşsunuz ne güzel... kuzucuğunn büyüyor Allah nazarlardan saklasın onu...
bizde 29 haftalık olduk teyzesi.. kızım olucak Allah nasip ederse..
senin cinsiyet belli olmadımı daha.. olur olmaz bize haber ver olur mu? meraktayım.. :)
bu arada seninde bayramın kutlu olsun saol canım benim. iyi bak kendine :)

sizi tebrik ederim arkadaşlar bu mutluluğa nasip olmuşsunuz inş.. yüce rabbim bana ve isteyen herkezede nasip eder çooookk istiyorum inş.. bu mutluluğu ve hayacanı bende tadarım ... herkezin kurban bayramı kutlu olsun

arkadaşlar hepinizin bayramınızı kutlarım..
Allah sağlıkla sıhhatle bebişlerinizle birlikte daha nice bayramlara erdirir inşaallah..
hepinizi çok öptüm.....

ben gecen sene mayis ayinda regl oncesi goguslerimin acisina dayanamayip
doktora gitmistim.prolaktin 25.05 n/mL cikti doktor ilac vermisti
fakat bir daha olcturmedim simdi de bebek istiyoruz acaba olctursemmi yaa

ben gecen sene mayis ayinda regl oncesi goguslerimin acisina dayanamayip
doktora gitmistim.prolaktin 25.05 n/mL cikti doktor ilac vermisti
fakat bir daha olcturmedim simdi de bebek istiyoruz acaba olctursemmi yaa

canım yurt dışından yazıyorsun galiba, labratuvar referans aralığı değişkendir. türkiyede üst sınır 30 civarı bu değişkenlik cihaz farkından kaynaklanıyor. yani 25 yüksekmi anlayamadım. ama ölçtürmende fayda var, ihmal etme

ezgicim evet cnm yurtdisindan yaziorum ama gecen sene TR ye gelmistim gelmisken
orda gidiyim dedim.doktorda sut hormonlarin biraz yuksek cikti demisti..
burada hic gitmedim ust sinir 30 oldugunu bilmiyordum bak
aydinlattigin icin tesekkur ederim ben yinede olctureyim olmazsa ya,

slm arkadaşlar dostinex kullanıpta ilk ayda hamile kalanlar varmı bu benim 2,ayım ve hala bişi yok her ay umutla bekliyorum ama gene olmadı prolaktin düşüşünün belirtileri varmı...???Çok üzgünüm çoook

dostinex kullanırken adetin 2. 3. günü bakılan hormon profilinide yapman lazım. düştüğünü ancak bu şekilde anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…