Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sadece 1 ay kullandım ve küçükmr farketmedim....Slm herkeze ya destotex kullanıpta göğüsleri küçülen varmı arkadaşlar...
merhaba canım...bu sıralar pek kimse yok burda...ben de bakıp çıkıyorum....merhaba kızlar..
napıyosunuz...
ne zamandır giremedim. girdiğim zaman da öle bi bakıp çıktım hep.. fazla takılamıyorum artık eskisi gibi..
neden kimse cvp vermiyor...?....
canım ben hemşireyim bildiğim kadarıyla cevap vereyim.
prolaktin hormonu süt bezlerinide uyardığı için bunlar büyür ve dolayısı ile göğüslerde büyür gergin ve dik olur. hormon seviyen normale düşünce bu büyümede gerilemiş normal haline geldiğinden göğüslerin aslında küçülmemiş olması gereken boyuta gelmiştir ve ayrıca yumuşamıştır. o sertlik gerginlikte geçmiştir.,
normal yani
kızlar nasılsınız..
giremiyorum ne zamandır kk ya..
herkes iyi dimi?
SELAM KIZLAR SELAM DOREMİ BEN BAYA UZUN ZAMANDIR GİREMİYORUM.GEÇMİŞTE YAZILANLARADA BAKAMADIM HATTA..NASIL GİDİYO HAMİLELİK İYİ MİSİNİZ?
CİNSİYETLER BELLİ OLMUŞTUR AZ ÇOKK..BEN ÇOK İYİYİM..İLK ZAMANLAR ZOR GEÇİYO AMA ŞİMDİ RAHATIM ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR.ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN..20. HAFTAMDAYIM...ALLAH TAMAMINA ERDİRİR İNŞALLAH..
BU ARADA BAYRAM İÇİN GİRDİM..TÜM ARKADAŞLARIN GELECEK KURBAN BAYRAMLARINI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM..ALLAH'A DUA EDİN O HERŞEYİN HAYIRLISINI BİLİR..HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE OLSUN..GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLEE:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
SELAM KIZLAR SELAM DOREMİ BEN BAYA UZUN ZAMANDIR GİREMİYORUM.GEÇMİŞTE YAZILANLARADA BAKAMADIM HATTA..NASIL GİDİYO HAMİLELİK İYİ MİSİNİZ?
CİNSİYETLER BELLİ OLMUŞTUR AZ ÇOKK..BEN ÇOK İYİYİM..İLK ZAMANLAR ZOR GEÇİYO AMA ŞİMDİ RAHATIM ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR.ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN..20. HAFTAMDAYIM...ALLAH TAMAMINA ERDİRİR İNŞALLAH..
BU ARADA BAYRAM İÇİN GİRDİM..TÜM ARKADAŞLARIN GELECEK KURBAN BAYRAMLARINI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM..ALLAH'A DUA EDİN O HERŞEYİN HAYIRLISINI BİLİR..HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE OLSUN..GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLEE:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
ben gecen sene mayis ayinda regl oncesi goguslerimin acisina dayanamayip
doktora gitmistim.prolaktin 25.05 n/mL cikti doktor ilac vermisti
fakat bir daha olcturmedim simdi de bebek istiyoruz acaba olctursemmi yaa
canım yurt dışından yazıyorsun galiba, labratuvar referans aralığı değişkendir. türkiyede üst sınır 30 civarı bu değişkenlik cihaz farkından kaynaklanıyor. yani 25 yüksekmi anlayamadım. ama ölçtürmende fayda var, ihmal etme
slm arkadaşlar dostinex kullanıpta ilk ayda hamile kalanlar varmı bu benim 2,ayım ve hala bişi yok her ay umutla bekliyorum ama gene olmadı prolaktin düşüşünün belirtileri varmı...???Çok üzgünüm çoook