- 18 Ağustos 2009
- 2.354
- 1
Canım ben ilacı bıraktığım ay hamile kalmıştım..
peki kaç ay kullandın canım.prolaktinin ne kadardan ne kadar düşdü.hapı kullanırkende haile kalanlar vardı acaba onlar hangi ay hamile kaldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben ilacı bıraktığım ay hamile kalmıştım..
Canım yaa sen iş falan yapmıyorsun değilmi kendini yorma dikkat et:1hug:
merhaba bende prolaktın hastasıyım 3 ay onca gögsümden süt gelmesıyle gıttım doktara ve tahlıl sonucu 107 oldugu ortaya cıktı.hemen beyın emarı ıstedı doktorum 3 mmlık adenom varmıs.çok onemlı degıl dedı doktorum.2 ay dostınex kullandım ve sımdı gecen hafta olcturdum 2.05 dusmus okadar sevindikki anlatamam.2 ay sonra gene tahlıl ıstedı bakalım sonuc ne olucak umarım yuksek cıkmaz...sabırla 2 ayın gecmesını beklıyorum.
slm kızlar uzun süredir girememiştim foruma işler bu aralar yoğun ve biraz da canım sıkkındı neyse sizinde moralinizi bozmayayım
kızlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz
doremi senin hala bel ağrıların geçmedi mi canım ya umarım en kısa zamanda geçer de sen de bir rahat nefes alırsın
nergis canım en yeni anne adayı sensin dimi tahtını kaptırmadın kimseye sen de fazla kafana takma bebişin senle olacak annesi üzme onu böyle düşünerek
anemone sen daha öğrenmedin dimi cinsiyetini bebişin aman önemli değil eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil
pancuben sen hamile haberini aldığında içime senin oğlun olacak gibime geldi ama allah kalbindekini versin canım doremi de tutturdum bakalım sende tutacak mı
kızlar sanırım işlerden dolayı forma giremeyecem uzunca bir süre ama hepinizi seviyorum hamile arkadaşlar sizlere şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın bebişlerinizi
hamile olmayan ve çeşitli nedenlerden dolayı tedavi gören arkadaşlar da umarım en kısa zamanda mutlu haberi alırlar
hepinizi seviyorum kızlar iyiki varsınız çok zor günlerimde umutsuzluğa kapıldığım anlarımda hep moral verdiniz bu iyiliğinizi unutamam ama işte hayat bu ama size söz kızlar nerde olursam olayım ne olursa olsun eğer olur da haspel kader yanlışlıkla falan hamiş olursam hemen size haber verecem eğer foruma girip yazamazsam tel. açarım
kendinize dikkat edin kızlar yiğenlerime de :gitme:
slm kızlar uzun süredir girememiştim foruma işler bu aralar yoğun ve biraz da canım sıkkındı neyse sizinde moralinizi bozmayayım
doremi senin hala bel ağrıların geçmedi mi canım ya umarım en kısa zamanda geçer de sen de bir rahat nefes alırsın
nergis canım en yeni anne adayı sensin dimi tahtını kaptırmadın kimseye sen de fazla kafana takma bebişin senle olacak annesi üzme onu böyle düşünerek
anemone sen daha öğrenmedin dimi cinsiyetini bebişin aman önemli değil eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil
pancuben sen hamile haberini aldığında içime senin oğlun olacak gibime geldi ama allah kalbindekini versin canım doremi de tutturdum bakalım sende tutacak mı
kızlar sanırım işlerden dolayı forma giremeyecem uzunca bir süre ama hepinizi seviyorum hamile arkadaşlar sizlere şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın bebişlerinizi
hamile olmayan ve çeşitli nedenlerden dolayı tedavi gören arkadaşlar da umarım en kısa zamanda mutlu haberi alırlar
hepinizi seviyorum kızlar iyiki varsınız çok zor günlerimde umutsuzluğa kapıldığım anlarımda hep moral verdiniz bu iyiliğinizi unutamam ama işte hayat bu ama size söz kızlar nerde olursam olayım ne olursa olsun eğer olur da haspel kader yanlışlıkla falan hamiş olursam hemen size haber verecem eğer foruma girip yazamazsam tel. açarım
merhaba hayır tatlım daha belli değil daha küçüğüz biz teyzesi sağlıklı sıhhatli olsunda :Saruboceq:kız erkek farketmez
pancuben in kızı olacak tutturamadın bu sefer opuyorumnanaktan
senin içinde hayırlısı olsun zorlanacaksın ama alışırsın tatlım ALLAH sağlık sıhhat versin yeterki zamanla alışırsın insan nelere alışmıyor ki belki senin için hayırlısı budur yeni yer sana yeni müjdeler sunar belki içini ferah tut kendi kendini şartlandırma sakın alışman zor olur kendine ii bak ve kısa zamanda güzel haberlerini duyur bize a.s.
Elif ;
Öncelikle teşekkür ediyorum ama bu nasıl veda anlamadım yaaa yine elbette görüşülür sen sıkma canını doğru dünyanın bir ucu ama ne yaparsın...İşlerim yoğun ve pek giremiyorum girsem de açık kalıyor akşama kapatıyor oluyorum...
Evet benim melekğim kız sen erkek demiştim ama teyzesi bu haftasonu maalesef tescillendi ..3 tarama normal çıktı....7 kasımda kontrolümüz var hayırlısıyla....
Sen de bozma moralini hiç umudum yok deme bir bakmışsın sende anne adayı olmuşsun tıpkı bizim gibi....
Ben umudumu kaybetmedim stresin en alasını da yaşadım ve Rabbim bana haberi verdi...Başka sağlık problemleri olmadığı sürece Rabbim hepinizi anne olmak için sabırlı bekleyişlerinizle sınıyor o yüzden sabır ve umud en başta....
Bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş hiç biriyle yazışamadım ama şunu söyleyeyim DOSTİNEX'i bırakmayın ben 1 ay kullandım ve prolaktinim 31,6 dan 0,6 lara düştü düzenli uyku şart.... klomen kullandım 1 ay ve 1 ay sonra da hamile kaldı benim prolaktinim tamamen vücudun yorgun düşmesi mve sol göğsümde fibrokist olmasından dolayıydı...8 ay sonra Rabbim müjdeyi verdi.Bu arada yumurta takibi ve Rahim flimi çekildi sadece rutin kontrol dr'uma sonsuz güvenle ona inanarak kontrollerimi yaptırdım yumurta takibinden sonra klomende fayda vermeseydi aşılama yapalım demişti hiç gerek kalmadı...Rabbim en uygun zamanı bilir ve isyan etmemek lazım...Bir kere annelik duygusuna kapıldıktan sonra gerisi geliyor merak etmeyin...
Doremi maşallah kızın büyümüş eee beline dikkat et kilon nasıl ? yavaş yavaş büyüdükçe belinde ağrır kasıklarında ve ayaklarında ağrıyacak...Ablamdan biliyorum....
Kendinize çok iyi bakın Elif sana görüşemezsen iyi yolculuklar diliyorum.../COLOR]
şuan kimse yok canım...ondan cevap veren yok...
ama senin soruna yukarda doremi arkadaşımız da cevap vermiş...
benim prolaktinim de 35 di ben 1 ay dostinex kulandım ve 0.28 e düştü dr unda artık ilacı kes dedi...
şuan ilacı bıraktım bakalım zamnla ne olacak...
senin değerinde çok fazla değil 1 ayda olmasa bile 2 ayda düşer gibime geliyor...
sen istersen 1 ay sonra testi tekrarla...
birde dostinex si haftada kaçtane içiyorsun...
ben bir haftada 1 tane onuda ikiye kırıp yarısını pazartesi yarısınıda perşembe içmiştim...
tatlım ben dostinex kullanırken hamile kaldım ALLAH a HAMD OLSUNKİ bebeğim şuan sağlıklı :Saruboceq:ben 5-6 ay kesintisiz dostinex kullandım ve hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktım kullanmayı . zaten ilacı kullanmaya başladığın andan itibaren düşüyor prolaktin seviyen merak etme inşallah kısa zamanda sen ve isteyen tüm arkadaşlar sağlıkla kavuşur bebeğine :Saruboceq:
selam arkadaşlar
dostinex kullanan arkadaşlara bi sorum olucak.bu hapı kullanırken kasıklarınızda.yumurtalıklarınızda ağrı oldumu zaman zaman ayağınıza vuran.benim bu tür ağrılarım olurdu oda tek tarafımda (sol tarafımda p.over var.).şimdi ilac içiyorum ya evham bastı.ilaçtan mı diye.anlayamadım...
dostinex bende öyle ağrı yapmadı canım..
ama bahsettiğin ağrıları enfeksiyon varken yaşamıştım.
kızlar dr dan yeni geldim prolaktin sıfıra düştü ve tekrardan bebek sahibi olabilirsin dedi çok mutluyum