Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Dün hipofiz mrı çektirdim. Pek korkulacak bir şeyi yokmuş. Ben korkmuştum mr sırasında vurulan iğneler sonradan yan etki yapar diye ama yapmadı Allaha şükür. Sonucumu cuma günü öğlenden sonra alacağım inşallah bir şey çıkmaz.

Dün hipofiz mrı çektirdim. Pek korkulacak bir şeyi yokmuş. Ben korkmuştum mr sırasında vurulan iğneler sonradan yan etki yapar diye ama yapmadı Allaha şükür. Sonucumu cuma günü öğlenden sonra alacağım inşallah bir şey çıkmaz.

çıkmaz canım Allahın izniyle merak etme..
ama çektirmen iyi oldu, kontrol amaçlı bence herkesin çektirmesi lazım mr..
neyse sen atlattın:)))

merhaba arkadaşlar benimde prolaktin sorunum var bande dr gittim poralaktin seviyem 33 çıktı banada dostinex önerdi daha yeni kullanmaya başladım umarım inş.düşerde bizde annelik dugusunu tadarız...bu dostinexi kullanıpta hamile kalan varmı..?

slm benimde poralaktin sorunum var acaba dostinex kullanıpta hamile kalan varmı benim seviyem 33 ve dr bana dostinex önerdi yeni kullanmaya başladım birde bu ilaç düşük yada ölüm mü yapıyor bebekte anlamadım...?

Ilgaz hanım inşallah güzel netice alırsınız..Geçmiş olsun :-)

Hanımlar, prolaktinoma tedavisinde 2 ilaç var Parlodel(SRO) ve diğerinin adını hatırlamıyorum sanırım oda sizin kullandığınız dostinex, ama bu ilaçların birisi hamile kalmak isteyenlerin kullanacağı diğeri ise hamileliği istemiyenlerin kullandığı, Parlodel ile gebe kalabiliyorsunuz ama dostinex ile kalınmıyor....

Doktorunuza gebelik istediğinizi söyledinizmi? Ben bu hastalıkla çok uzun zamandır yaşıyorum ve gebe kalmak istediğim için de Parlodel sro kullanıyorum..

Adenoma sebebi ile ameliyat olma aşamasındayım , daha önce ameliyat olan varmı?

slm arkadaşalar benimde prolaktin seviyem 33 ve dr banada dostinex önerdi 3 ay boyunca acaba bu dostinexi kullanıpta hamile kalan varmı?cvp verirseniz sevinirim....

dostinexi kullanırken 2 kere hamile kaldım.. bence bir sakıncası yok.. doktorum korunma vermemişti zaten..
parlodel ise benim değerimi daha çok çıkarmıştı, hiç memnun kalmamıştım o ilaçtan..

canlarım nasılsınız ben ıyı degılım kendımle kavga edıyorum sureklı :)) cunku klomenımı dr sabah aksam verdı ben bı gun sabah aksam ıcıyosam bı gun sadece aksam ıcıyorum ıs yerınde yogunluktan unutuyorum :KK43:

sızler nasılsınız

doremım sen nasılsın balım yegenımız nasıl ıyıdır ınsallah

Mr sonucumu aldım sonunda. Ama şu an+ evdeyim son+ucum işyerin+de kaldı. Her şey n+ormal yazıyor. Dün+ ben+i
mra sevkeden+ doktor hasta+nede görevde olmadığı için+ başka bir doktora gösterdim o da ben+ bakamam
o sevkettiyse dedi. Ben+ de gösteremedim son+ucu. Ama n+ormal yazıyo kağıtta. Hipofizde herhan+gi bir şeye saptan+mamış.( Ya klavyem bozulmuş tuhaf tuhaf yazıyor.)
ıyi ki çektirmişim içim rahatladı.

neden kimse cvp vermiyor..(
şuan kimse yok canım...ondan cevap veren yok...

ama senin soruna yukarda doremi arkadaşımız da cevap vermiş...

benim prolaktinim de 35 di ben 1 ay dostinex kulandım ve 0.28 e düştü dr unda artık ilacı kes dedi...

şuan ilacı bıraktım bakalım zamnla ne olacak...

senin değerinde çok fazla değil 1 ayda olmasa bile 2 ayda düşer gibime geliyor...
sen istersen 1 ay sonra testi tekrarla...

birde dostinex si haftada kaçtane içiyorsun...
ben bir haftada 1 tane onuda ikiye kırıp yarısını pazartesi yarısınıda perşembe içmiştim...

lütfen cvp verin

tatlım ben dostinex kullanırken hamile kaldım ALLAH a HAMD OLSUNKİ bebeğim şuan sağlıklı :Saruboceq::nazar:ben 5-6 ay kesintisiz dostinex kullandım ve hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktım kullanmayı . zaten ilacı kullanmaya başladığın andan itibaren düşüyor prolaktin seviyen merak etme inşallah kısa zamanda sen ve isteyen tüm arkadaşlar sağlıkla kavuşur bebeğine :Saruboceq:

Mr sonucumu aldım sonunda. Ama şu an+ evdeyim son+ucum işyerin+de kaldı. Her şey n+ormal yazıyor. Dün+ ben+i
mra sevkeden+ doktor hasta+nede görevde olmadığı için+ başka bir doktora gösterdim o da ben+ bakamam
o sevkettiyse dedi. Ben+ de gösteremedim son+ucu. Ama n+ormal yazıyo kağıtta. Hipofizde herhan+gi bir şeye saptan+mamış.( Ya klavyem bozulmuş tuhaf tuhaf yazıyor.)
İyi ki çektirmişim içim rahatladı.

geçmiş olsun canım Allah bol şifalar versin

merhaba kızlar nasılsınız.. bi kaç gün giremedim, misafirlerim vardı..
acayip bir bel ağrısı çekiyorum 4-5 gündür.. resmen bıçakla oyuyorlar belimi.. böbrek olabilirmi diye düşündüm.. aklıma neler geliyor :KK43: çünkü çok garip bir ağrı..

merhaba kızlar nasılsınız.. bi kaç gün giremedim, misafirlerim vardı..
acayip bir bel ağrısı çekiyorum 4-5 gündür.. resmen bıçakla oyuyorlar belimi.. böbrek olabilirmi diye düşündüm.. aklıma neler geliyor :KK43: çünkü çok garip bir ağrı..

Canım yaa sen iş falan yapmıyorsun değilmi kendini yorma dikkat et:1hug:

arkadaşlar sizden birşey istiyorum dostinex i kullanıp kaçıncı ayda hamile kaldığınızı yazarmısınız?şimdiden teşekkürler

X