Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deme öyle canım ya.bende tedavi görüyorum.ilk haftam .moral bozukluğu yapma.o olucağı zamanı bilir sıkma canını.opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar prolaktin tedavisinde 3. ayım düşmesine ragmen bu ayda adet oldum mafoldumben umudum tükeniyor, sinirlerim bozuluyor v.s... neyse yapabilecek bir seyim yokkk
NERGİSSS Seni çok tebrik ediyorum canım. Rabbim bol bol sağlık versin...
tatlım dış gebelik değildir merak etme aklına kötü şeyler getirme diyeceğim ama insanın elinde olmuyor bende 2 gün uyuyamamıştım dış gebelik olabilir mi diye ALLAH a hamd olsun ki değil :Saruboceq:senin de değildir:Saruboceq: kendine dikkat et ve moralini yüksek tut tadını çıkart öpüyorum
ANEMONE Senide Tebrik ediyorum canım Allah ikinizede sağlık versin ve sağlık kavuştursun sizi..
3 ay dostinex tedavisi gördümgeçen sene
değerim 27 den 0.4 lere düşmüştü
bu sene yine 17 ye çıkmış
şimdi parlodele başladık
Arkadaşlar hiç prolaktin yüksekliği nedeniyle hipofiz mr' ı çektirdiniz mi? bugün prolaktin testi yaptırdım 42 çıktı. Doktor da daha önce ilaç kullandıysan dostinex falan düşük çıkması gerekiyordu hipofiz mr' sı çektir dedi. Ben de salı gününe randevu aldım. Nasıl bir şey bu mr hiç çektiren var mı?