Sağol canım inşallah dediğn gibidir:Saruboceq:inşallah gelmemesinin güzel bir nedeni vardır:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
Canım bekleyelim bakalım hemen iğne vurdurma inşallah hamilesindir.Ben de bugün bu saat itibariyle hala regl olmadım hüsrana uğramamak için test yapmıyorum bende dua ediyorum hayırlısı olsun hepimiz için.Şu an dört gün geçti hiç böyle olmazdı:ecrin_bebek::CüvCüv::teytey::Saruboceq::Saruboceq:Kafayı yiycem yaa.Allahım sabır ver
Kızlar az Önce test yaptım İkİncİ sİlİk Çıktı ama Çok da sİlİk deĞİl Şİmdİ kan vermeye gİdİyorum Çok korkuyorum benİm İÇİn dua edİn. Testİn sonucunu gÖrdÜĞÜmden berİ aĞlıyorum.kan sonucumu ÖĞrenİnce yazarım.
CANIMSIN YA UMARIM İYİ HABERİ VERECEN BAK BEN GEREKİRSE SABAHA KADAR BURDAYIM HEMEN VER CEVABI BEKLİYORUM BURDA CANIM HAYIRLI HABERLERİNİ DUALARIM SENLE:CüvCüv:
Kızlar doktorumla konuştum Cuma günü gel dedi o zaman görebiliriz belki dedi dua edin kızlar dış gebelik değildir inşallah.Kötü düşünmüycem ama bu güne kadar ne düşündüysem başıma geldi Allahım sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah.Olmayanlara da tez zamanda verir herkesin yüzünü güldürür inşallah kızlar öptüm sizi görüşürüz
Kızlaaaaar sonucu aldımhamıleyım deĞerım 279 bılmıyorum nasıl ınŞallah bır sorun Çıkmaz rabbım korusun.allah herkese nasıp etsın olmayanlara tez zamanda versın ınŞallah yarın doktora gıdeceĞım.Çok ŞaŞkınım Çok garıp bır duygu ya .
Kızlaaaaar sonucu aldımhamİleyİm deĞerİm 279 bİlmİyorum nasıl İnŞallah bİr sorun Çıkmaz rabbİm korusun.allah herkese nasİp etsİn olmayanlara tez zamanda versİn İnŞallah yarın doktora gİdeceĞİm.Çok ŞaŞkınım Çok garİp bİr duygu ya .
tebrikler canımopuyorumnanaktan
çok çok sevindim:teytey::teytey::teytey:
bence değer güzel...
hemen aklına kötü şeyler getirme...
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin...
daha günün öğle çok geçmemişti..
zamanla değer katlanacaktır...
cuma günüde biraz erken gibi yani kese gözükmeyebilir....ama yinede bakarsınız...
gözükmessede hemen kötü düşünme...
nergiz33 süper bir haber verdin bizeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
harikasın ya.. çok sevindim varyaaa hihoyyyt
Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah... :Saruboceq:
hamişlerimiz çoğalıyor maaşallah maaşallahhhhhhhhh :lepi:
Gözünaydın canım yaaa bak iyi düşün daha çok yenidir o yüzden hadi hayırlısı yaaa ....Cuma günü güzel haberler verirsin.Anemoneninde bir ara dişi ağrıyor du walla kullandı antibiyotik ama maşallah bir sorun yok ....
Elif2005 sıra sende 8 gün geçmiş bence bekleme yap istersen bir tahlil peki hiç bu kadar gecikiyormuydu reglin?
nergiscim canım hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün aklına da öyle kötü şeyler getirme allahın izniyle sağlıkla sıhhatle büyüteceksin bebişini kendine çok iyi bak canım bebişe de tabiii ki
negis cnm benim ya bebeğimiz hayırlı olsun inan arkadaşım çok sevindim artık darısı başımıza bize dua etmeyi unutma birde bebişimize iyi bak