Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

merhabaaaa ben duru bu saatte uyuyan warmıdırr fotodakii bebişş seninmii canım

merhabaaaa ben duru bu saatte uyuyan warmıdırr fotodakii bebişş seninmii canım

yok anam nerdeeeeeee ama allah mı söyletti ne bende bebiş yok canım ya ama allah kısmet ederse olur inşallah he bu aralar herkes yoğun o nedenle forum boşaldı biraz bende arasıra girebiliyorum sadece işlerde yoğun benim ama olsun

evet kızlar bugün test yaptırdım...
henüz hastaneden almadım ama şimdi netten labarutovar sonuçlarına baktım benim prolaktin 0.28 olmuş...biraz sınırın altına düşmüş..buda kötü birşeymi...
kızlar daha öncede dediğim gibi benim bu konuda çok bilgim yok dr ada ancak pazartesi gösterebilirim...yardımcı olursanız sevinirim...
düşmesi güzelde bu kadar düşmesi kötümü?
birde düşünce ilacı hemen kesmek mi lazım...
benim pazar günü ilaç günüm şimdi içmeyeyimmi?

canım değerinin düşmesine sevindim bana kalırsa sen doktoruna ulaşmaya çalış ama ulaşamazsan da pazar günü tekrar iç ilacını zaten pazartesi doktorun sana kes yada kesme ilacı der ona göre sen de tedavine devam edersin hadi bakalım hayırlısıyla bebiş haberini de vereceksin bize :lepi:

canım devlet hastanesinde bakdırdım...şuan gittiğim özel bir dr da yok...
çok düştüğü için içmekte tereddüt ediyorum...
olmassa pazar içmeyeyimde eğer dr hemen bırakma derse pazartesi içerim...

sağol canım inşallah hepimizin bebiş haberlerini duyarız...

sen bilirsin canım umarım en kısa zamnada yuvanız bebiş haberleriyle ve sesleriyle şenlenir canım

İnşallah Elifcim hala regl olmadım 2 gün geçti inşallah daha da geçer de sonunda bebiş gelir:Saruboceq::Saruboceq:Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah senden iyi haberler bekliyorum.Diş ağrısına gelince bende ramazanın başında çektim o ağrıyı 3 gün çektim sonunda gittim doktora hiç korkma ben kanal tedavisi yaptırdım ki bu en zoruymuş hiç acı çekmiyorsun sadece uzun sürüyor sürekli ağzının açık kalması kötü o kadarlaelaelaelaelaeAma bebiş olabilir dikkat et diş doktoruna gitmeden test yap öyle git canım geçmiş olsun:1hug:

canım diş ağrısından kurtuldum ya sonunda dişçiye gerek kalmadan ama hastalığa gelince benim bugün 6. günüm geçmesinin üzerinden ama hala ne gelen var ne giden bu ay bakalım hayırlısı eğer 2-3 güne kadar hastalanmazsam söktürücü iğne vurduracam bakalım amannnnn hastalanırız bir dert hastalanmayız bir dert bende bişey anlamadım bu işten doğrusu ama umarım senin hastalığın gelmez de bize verirsin sevinçli haberini canım öpüyorum seni:teselli:

Elifcim test yaptın mı belkide hamilesindir ya hemen iğne falan vurdurma.Haklısın valla regl olsak bir dert olmasak bir dert ben de hala olmadım ama çok stresteyim ha oldum ha olcam diye vakit geçiyo olmayınca seviniyorum umutlanıyorum belime hafif bir ağrı girse ha tamam olurum birazdan diyorum kafayı yiycem anlıycan:bbo:Hayırlısı Allahtan diyip beklemekten başka çaremiz yok inşallah yakın zamanda bizde o duyguyu yaşarız canım öptüm:teselli:

yok canım ya yapmadım yapmayı da düşünmüyorum çünkü her ay hüsran hüsran yoruldum ya ama ne bileyim en kısa zamanda bir tesbih edinip sabır çekecem sanırım delikafadulden

prolaktin seviyesi yüksek olanlar kilolarınız ne durumda birde saç dökülmesi varmı merak ediyorum bende çünkü 2 side mevcudmafoldumben

canım merak etme ben 5-6 ay kesintisiz içtim dostinex ve sınırın altındaydı benimde seviyem merak etme kötü bir şey değil bazı dr ler seviye düştükten sonrada devam ettiriyor dostinexse bazıları ise kesiyor benim doktorum devam ettirdi mesela
ben normal seviyesinin altındayken hamile kaldım düştüğüne sevindim seviyenin inşallah çıkmaz birdaha

yok canım ya yapmadım yapmayı da düşünmüyorum çünkü her ay hüsran hüsran yoruldum ya ama ne bileyim en kısa zamanda bir tesbih edinip sabır çekecem sanırım delikafadulden
ne olursa olsun sakın test yapmadan iğne vurulma canım...
ne olur ne olmaz...orası hiç belli olmaz...

anladım canım...cevabın için çok sağol...
inşallah çıkmaz daha...

Canım bekleyelim bakalım hemen iğne vurdurma inşallah hamilesindir.Ben de bugün bu saat itibariyle hala regl olmadım hüsrana uğramamak için test yapmıyorum bende dua ediyorum hayırlısı olsun hepimiz için.Şu an dört gün geçti hiç böyle olmazdı:ecrin_bebek::CüvCüv::teytey::Saruboceq::Saruboceq:Kafayı yiycem yaa.Allahım sabır ver

inşallah gelmemesinin güzel bir nedeni vardır:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…