- 21 Mart 2009
- 362
- 1
ay ne guzel derdim icin geldim hamile haberini aldim:)) herkese merhaba kizlar, nergis arkadasimizi cok tebrik ediyorum degerin de cok guzel arkadasim niye kotuyu dusunuyorsunki, benimde regle zamaninda oyleydi sonucum.
kizlar ben sebepsiz inferteliteydim hersey normaldi ama 21. ayda hamile kalmistim bebegim gayet saglikliyken 10. haftada kalbi durdu, terketti beni( temmuz sonu oldu. cok uzucu gunler gecirdim bir tuhaflik farkedip hormon testi yaptirdim gecen hafta ve prolaktin 88.9 cikti( gecen yilki hormon testlerim cok iyiydi haftaya randevum var doktorda ama sizlere danismak istedim temmuz sonu kurtaj olmsutum bununla ilgisi var midir bu yukselisin? kendiliginden dustugu oluyor mu?
Sağol canım üzülme Rabbim tez zamanda kucağını dolduracaktır inşallah.Prolaktini hiç kafana takma düşündükçe yükseliyor aşılamayacak bir sorun değil benim de yüksekti ilaçla düşürdük sonra eşimde de problem çıkınca doktorum ilaca ara verelim 2 ay dinlen eşinin test sonucuna göre aşılama deneriz diyordu ve ben bu ay hamile kaldım.2buçuk aydır da prolaktin için ilaç içmiyorum yükseldi mi bilmiyorum bile inşallah sana da tez zamanda gelir bebişin:Saruboceq: