pc yi güncelleyeyim dedim kaç saat onu bekledim güncellesin diye..
ama yeterli hafıza yokmuş.
boşuna bekledim o kadar saat yaaaaaaa
ay çatladım sinirdennnn
Selam kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.Özledim sizi bayramda kayınvalidemlerin yanına gittik gelemedim nete.Doremicim yeni bir liste yapalım gerçekte ama hamiş olanlar da listede olsun onları görünce bizimde umutlarımız artar sizde beklenen doğum tarihlerinizi yazarsınız:) Bu arada anketini oyladım.Sağlıkla gelsin bütün bebişler inşallah en kısa zamanda da olmayanlara versin Rabbim
tamam canım hepimizin içinde olduğu bir liste yapalım..
ben yarın başlıyorum yapmaya. siz bana beklenen adet tarihlerinizi ve prolaktin değerlerinizi vermeye başlayın ama..
ben bi ara boş vaktim olduğunda hemen başlıycam listeyi yapmaya..
ben giremediğim zamanlarda sizler düzenlersiniz listeyi..
slm kızlar günaydın
hoşgeldin nergiscim umarım bu ay bütün umutların yeşerir canım ben de ayın 21 inde olmam gerekiyordu ama hala olmadım sanırım stresten bu aralar çok stresli geçiyor günlerim sanırım ondan gecikti bu da yetmezmiş gibi diş ağrısı çekiyorum 2 gündür doktora gitmem lazım ama korkuyorum yaaaaaaa dişçiden bugün yarın bende kırmızı kartı görürüm sanırım gene kimseler yok forumda nerdesiniz yahu
geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zordur...
adetlerin arada böyle geçermi...bence yinede adet olmadan veya test yaptırmadan diş tedavisi yaptırma canım...