Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

pc yi güncelleyeyim dedim kaç saat onu bekledim güncellesin diye..
ama yeterli hafıza yokmuş.
boşuna bekledim o kadar saat yaaaaaaa
ay çatladım sinirdennnn

canım ya üzme kendini düzelir stres yapma kendine biz seni biliyoruz canım yiğenim nasıl yaaaaa

Hepinize İyi Bayramlar sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyleeeeea.s.

sana da iyi bayramlar pancuben...

bende btün arkadaşların bayramını şimdiden kutluyorum.. sevdiklerinizle birlikle bayramınızı güzel bir geçirmeniz dileğimleee....
:asigim:

selam kızlara.s.
2 gündür misafirim vardı hiç giremedim...

bayramda burda olmayacak arkadaşların şimdiden bayramı mübarek olsuna.s.

slm millet
bayramda burda olmayacağım ama şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun hepinizin hayatı şeker tadında geçsin hepinizi seviyorum bebişlere ve kendimize dikkat

canlarım bayramınız mubaerk olsun dun dr a gıttım yıne klomene , glucophage ve aldactone ılaclarına
baslıyoruz bakalım hayırlısı olsun.. glucophace ve aldactoneyı gebelık saglanmadıgı taktırde 2 sene kullanıcakmısım.. herhangı bı gebelık durumunda derhal kesılıcek dedı.. rahım fılmım cekıldıgınde ıse tıkanıklık varsa yıne hemen kesıcekmısız onumuzdekı ay regl 5 ve 9 gunlerı arasında cekılıcek.. off yaaa neyse.. hepınızı optum kocaman

Şenizıyi Bayramlaar Arkadaşlar!! Seker Tadında Geçsin Seker Bayramınız ınsallahhhkaydirigubbakcemile2

anam ben geldim gene kimse yok be hadi nirdesiniz daha yatıyonuz mu hala be uyanın artıkım geçmiş bayramınz kutlu olsun kızlar bebişler iyi mi be diğer şeker bayramına hayırlısıyla kucağınızda olacak bebişleriniz

bayram tatiliniz bitmedimi daha kızlar..
nerdesiniz yahuuuuuu

hadi gelin artık da yeni bir liste yapalım ne dersiniz?
:hulya:

Selam kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.Özledim sizi bayramda kayınvalidemlerin yanına gittik gelemedim nete.Doremicim yeni bir liste yapalım gerçekte ama hamiş olanlar da listede olsun onları görünce bizimde umutlarımız artar sizde beklenen doğum tarihlerinizi yazarsınız:) Bu arada anketini oyladım.Sağlıkla gelsin bütün bebişler inşallah en kısa zamanda da olmayanlara versin Rabbim

tamam canım hepimizin içinde olduğu bir liste yapalım..
ben yarın başlıyorum yapmaya. siz bana beklenen adet tarihlerinizi ve prolaktin değerlerinizi vermeye başlayın ama..
ben bi ara boş vaktim olduğunda hemen başlıycam listeyi yapmaya..
ben giremediğim zamanlarda sizler düzenlersiniz listeyi..

Son düzenleme:

olur doremicim benim regl günüm yarın inşallah olmam diyeceğim ama sanırım yine olcam belirtiler var çünkü.Prolaktini de 2 aydır ölçtürmüyorum zaten regl olursam yine doktor yollarını aşındırmaya başlayacağımbenneyaptımkihadi bakalım şimdiden listemiz hayırlı olsun bol hamişimiz olsun:CüvCüv:

slm kızlar günaydın
hoşgeldin nergiscim umarım bu ay bütün umutların yeşerir canım ben de ayın 21 inde olmam gerekiyordu ama hala olmadım sanırım stresten bu aralar çok stresli geçiyor günlerim sanırım ondan gecikti bu da yetmezmiş gibi diş ağrısı çekiyorum 2 gündür doktora gitmem lazım ama korkuyorum yaaaaaaa dişçiden bugün yarın bende kırmızı kartı görürüm sanırım gene kimseler yok forumda nerdesiniz yahu

hayırlı günler kızlara.s.

ben ilk defa bu ay dostinex kullandım dr bir ay dolunca testi tekrarlayalım dedi...
bir ay oldu...yarın prolaktine baktıracağım...bakalım ne olmuş...
benim adet tarihim 20 ekim prolaktin ise 34.63 (normal değer aralığı 3.34 - 26.72)

geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zordur...
adetlerin arada böyle geçermi...bence yinede adet olmadan veya test yaptırmadan diş tedavisi yaptırma canım...

geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zordur...
adetlerin arada böyle geçermi...bence yinede adet olmadan veya test yaptırmadan diş tedavisi yaptırma canım...

sağol canım ya çok düzenlidir saat sekmez ama sanırım stresten gecikti diye tahmin ediyorum ama diş tedavisi olayına gelince çok korkuyorum ya onun için doktora gideceğimi sanmıyorum bakalım hayırlısı ama test olayına gelince yoktur ya bişey sanmıyorum test yapmak gereksiz geliyor bana onun için ama gene de sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…