Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Sağol canım üzülme Rabbim tez zamanda kucağını dolduracaktır inşallah.Prolaktini hiç kafana takma düşündükçe yükseliyor aşılamayacak bir sorun değil benim de yüksekti ilaçla düşürdük sonra eşimde de problem çıkınca doktorum ilaca ara verelim 2 ay dinlen eşinin test sonucuna göre aşılama deneriz diyordu ve ben bu ay hamile kaldım.2buçuk aydır da prolaktin için ilaç içmiyorum yükseldi mi bilmiyorum bile inşallah sana da tez zamanda gelir bebişin:Saruboceq:

tatlım dış gebelik değildir merak etme aklına kötü şeyler getirme diyeceğim ama insanın elinde olmuyor bende 2 gün uyuyamamıştım dış gebelik olabilir mi diye ALLAH a hamd olsun ki değil :Saruboceq:senin de değildir:Saruboceq: kendine dikkat et ve moralini yüksek tut tadını çıkart öpüyorum

hoşgeldin aramıza tatlım ben 5-6 ay kesintisiz dostinex kullandım ve dostinex kullanırken hamile kaldım ve doktorum dostinexsi kesmemi söyledi ve şuan ALLAH a hamd olsun ki sağlıklı 6+3 olduk :Saruboceq: merak etme hamileliği öğrenir öğrenmez kesiyorlar ilacı doktoruna güven yeterki umarım kısa zamanda sende hamileler kervanına katılırsın a.s.

çok teşekkür ederim canım.ayrıca hoşbulduk.peki hamilelik takibini nasıl yaptın.adetinimi bekledin .yoksa gebelik testleri kullanarakmı öğrendiin .tekrar çok teşekkür ederim

amin canım inşaallaahhhh.... Allah hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin..
bu topikte sabır topiği..
Allah hepimizin yüzüne gülüyor çok şükür...

canım aramıza sende hoşgeldin ozaman... :)
burdaki paylaşımları sende çok seveceksin... alışkanlık yaparız şimdiden söyleyeyim kaydirigubbakcemile3
dostinexini sakın bırakma.. düzenli herzaman iç haplarını.. doktorun ne diyorsa onu yap, dostinex içerken hamile kalabilirsin diyorsa korunmana gerek yok.. benim doktorumda öyle demişti çünkü... stresi bir kenara bırak.. Allahın izniyle olucak bir gün, sen yeter ki içini ferah tut tatlım...

aman aman anemone da hamiş kalmış :)
hayırlı olsun canım
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

göbüşleri kocaman olmaya başlayanlarda var onlarada aynı dilekler :)

hayırlı olsun canım

nerdesin sen kız...
bıraktın gidiyosun bizi.. sonra bi slm verip yine kayboluyosun ortalıktan :)

canım aramıza sende hoşgeldin ozaman... :)
burdaki paylaşımları sende çok seveceksin... alışkanlık yaparız şimdiden söyleyeyim kaydirigubbakcemile3
dostinexini sakın bırakma.. düzenli herzaman iç haplarını.. doktorun ne diyorsa onu yap, dostinex içerken hamile kalabilirsin diyorsa korunmana gerek yok.. benim doktorumda öyle demişti çünkü... stresi bir kenara bırak.. Allahın izniyle olucak bir gün, sen yeter ki içini ferah tut tatlım...
[/QUOTE]

hoş bulduk canım çok sağol.alışkanlık yapmaya başladı bileilgine çok teşekkür ederim.umarım dediğin gibi stresi bi kenar bırakabilirim.tekrar teşekkür hoşçakal....:Saruboceq:

nergis cok tesekkur ederim cevabin icin hic uzme kendini hep guzel dusunceler ve duularla keyfini cikar bu guzelligin. Allah'in izniyle cok saglikli bir hamilelikle bebisini sapasaglam alacaksindir kollarina

arkadaşlar acil prolaktin yüksekliği dolayısıyla parlodek die bir ilaç kullanıyordum 1 aysonra 50 olan prolaktin seviyem 24 düştü dr 1 kutu daha parlodel verdi ama eşime aczaneci onun süresi dolmamış diyerk gynodel die bir ilaç vermiş prospektüsünü okudum aynı işlevi görüo acaba kullansammı yoksa değiştirsemmi

bence kullan canım ara verme..
yada doktoruna bir danış derim

ama en iyi ilaç dostinex..
parlodel çok yan etki göstermişti bende kullanamamıştım

parlodel ile aynı eşdeğerde bir ilaçmış...
ama yinede dr a danışsan daha iyi olur...

Merhaba kızlar prolaktin tedavisinde 3. ayım düşmesine ragmen bu ayda adet oldum mafoldumben umudum tükeniyor, sinirlerim bozuluyor v.s... neyse yapabilecek bir seyim yokkk

NERGıSSS Seni çok tebrik ediyorum canım. Rabbim bol bol sağlık versin...

kafana takıp da steres yapacağına doktoruna danış canım.hem kafanda rahat olur.gynodel denen ilacıda yeni duydum.dostinex ve parlodeli duymuşdum.bende dostinex kullanıyorum.

deme öyle canım ya.bende tedavi görüyorum.ilk haftam .moral bozukluğu yapma.o olucağı zamanı bilir sıkma canını.opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım.ayrıca hoşbulduk.peki hamilelik takibini nasıl yaptın.adetinimi bekledin .yoksa gebelik testleri kullanarakmı öğrendiin .tekrar çok teşekkür ederim

rica ederim tatlım reglim 5 gün gecikince test yaptım evde öyle öğrendim sonra kan testi yaptırdım ultrasonda bakıldı öğrendikten 1 hafta sonra dış gebelik olup olmadığına bakıldı (bayramdan önce) bayramdan sonrada kalp atışlarını duydum:Saruboceq: 8 ekimde tekrar kontrolüm var dr nin dediği günler gidiyorum böyle işte darısı sana ve tüm isteyenlere olsun:Saruboceq:

daha yeni yani.çok sevindim.inşallahherşey gönlüne göre olur.Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi yapar seni.herşey gönlünce olsun.:Saruboceq:

hayırlı olsun canım

tşk ederim tatlım çok sağol senide bekleriz aramıza:Saruboceq:

valla ben başladım bile arkadaşlar zararlı olsaydı eczacı vermezdi herhalde dr.muda bu sebepten dolayı rahatsız etmek istemedim hayırlısı

daha yeni yani.çok sevindim.inşallahherşey gönlüne göre olur.Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi yapar seni.herşey gönlünce olsun.:Saruboceq:

yarın 7 haftalık oluyoruz inşallah tatlım hepimiz için hayırlısı olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…