http://www.kadinlarkulubu.com/anket...zimin-ismi-icin-fikirlerinizi-bekliyorum.html
anketime bekliyorum kızlar :)))
anladım canım sağol...saol cnm ınsallah...
bu arada dostınexle korunmana gerek yok sadece hamıle kalınca bırakıyosun..
sağol canım...tatlım ben dostinex kullanırken hamile kaldım 5-6 ay kesintisiz kullandım dostinex 1 haftadır kullanmıyorum emin ol üstesinden gelirsina.s.
Of ya bir prolaktin testi yaptırmaya niyetlendim yine gelecek aya kaldı. Çünkü adetimin 2. ve 3. günü bayrama denk geliyor ya.. mafoldumben
bırakmam cnm haberdar ederim ben ekim annelerindeyim sende habersiz bırakma tamam mııı öpüyorum ikinizideadıyla yaşasın inşallah habersiz bırakma bizleri öpüyorum iyi bak kendinea.s.
esracım hoşgeldin canım, nerelerdesin sen bakalım kaçak :)))
doğuracan nerdeyse ama anca haber veriyosun kendinden :)
neyse fırça bir yana.. kaydirigubbakcemile3 iyi olmana çok sevindim canım, kızınıda bir avazda doğurursun inşaallah.. Allah yardımcın olsun... kolay doğumlar hepimize nasip olur inşaallah..
kızına iyi bak, çünkü biz teyzeleri onu çok seviyoruzzzzzzzzzzzz Şeniz
cnm yaa iyi, bir fırçayı hakkettimm biliyorum.:mymeka: ya çok sevindim meleğinin gelmesine kızın olucakmış bidee.. prensesini sağlıcakla doğurursun inş. cnm. kendine çok iyi bak arada uğrarım yine... öpüyorum ikinizide
ne oldu be hepinize herkese rehaver tçökmüş gibisiniz kimsecikler yok gene forumda neyse herkese slm öpüyorum kocaman