Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allah\'a arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allah\'ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara gark ettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun

sizlerin de kandili mübarek olsun arkadaşlar yer gök dua üstüne bu gece ne dilersek kabul olur bol bol dua edelim allah herkesin kalbinden geçeni versin rabbim çok büyük

Of ya bir prolaktin testi yaptırmaya niyetlendim yine gelecek aya kaldı. Çünkü adetimin 2. ve 3. günü bayrama denk geliyor ya.. mafoldumben

kızlar merhaba.prolaktine ne zmn bakılıo?bnm reglimin 3.günü bakılmıştı 16.69 çıktı.bu değer nasıl?

ben de testin adetin 3.günü yapıldığını biliyorum ve senin değerin bence ii yani bi problem yok giibi ama ilaç kullanıyor musun

saol cnm ınsallah...

bu arada dostınexle korunmana gerek yok sadece hamıle kalınca bırakıyosun..
anladım canım sağol...

tatlım ben dostinex kullanırken hamile kaldım 5-6 ay kesintisiz kullandım dostinex 1 haftadır kullanmıyorum emin ol üstesinden gelirsina.s.
sağol canım...

Of ya bir prolaktin testi yaptırmaya niyetlendim yine gelecek aya kaldı. Çünkü adetimin 2. ve 3. günü bayrama denk geliyor ya.. mafoldumben

eğer sadece prolaktin testi yaptıracaksan 3. günü şart değil...
bana dr bir ay sonra prolaktini tekrarlayalım demişti...
bende yine 3. günümü geleyim dediğimde hayır prolaktin için gün önemli değil dedi...

birde benim gittiğim hastanede bütün hormon testlerini aç karına sabah alınan kanda yapıyorlar...
netten araştırdım sabah aç yapılan test daha iyi sonuç verirmiş...

Kızlarr Kadir geceniz mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah....Allah hepimize sağlık, hanemize de bereket versin...

Bmen cim adenom ne demek hiç duymadım cahilliğimi bağışla prolaktinim en son 66 ıydı fakat bu değişken bir şeyse değişmiştir çünkü bayağı oluyor baktıralı.

merhaba kızlar..
internette sorun vardı 2 gündür giremedim..
geçmiş kadir geceniz muhabek olsun.. Allah günahlarınızı affetsin, bütün dularınızı kabul eder inşaallah..
bu arada anketime oy verenlere çok teşekkür ederim. :)

kızlar hepinizin şimdiden ramazan bayramı kutlu olsun bugün ailemin yanına gidiyoruz giremeyebilirim nete kendinize iyi bakın

adıyla yaşasın inşallah habersiz bırakma bizleri öpüyorum iyi bak kendinea.s.
bırakmam cnm haberdar ederim ben ekim annelerindeyim sende habersiz bırakma tamam mııı öpüyorum ikinizide

ne oldu be hepinize herkese rehaver tçökmüş gibisiniz kimsecikler yok gene forumda neyse herkese slm öpüyorum kocaman

ne oldu be hepinize herkese rehaver tçökmüş gibisiniz kimsecikler yok gene forumda neyse herkese slm öpüyorum kocaman

pc yi güncelleyeyim dedim kaç saat onu bekledim güncellesin diye..
ama yeterli hafıza yokmuş.
boşuna bekledim o kadar saat yaaaaaaa
ay çatladım sinirdennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…