anemone gerçekten çok sevindim allah dualarını duymuş olmalı ki sana meleğini gönderdi allah seni ve meleğini korusun canım inan çok sevindim allahtan ümit kesilmiyor işler dolayısıyla daha yeni girdim nete hoş doremi bana sevinçli haberi telefonda verdi ama işler dolayısıyla girememiştim ama inan gerçekten sevindim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin allahım
kendine dikkat et yorma kendini annesi o daha çok küçük ve sana ihtiyacı var dileğim tüm isteyen herkes meleğine kavuşsun şu ramazan bütün şeffatini herkesin üstüne yağdırsın kızlar bu aralar çok duygusalım ağlıyorum da şimdi ama sevinçten herkesten böyle mutlu haberleri alınca duygulanıyor insan hepinizi seviyorum öptüm kocaman bebişlere iyi bakın ha
diğer arkadaşlar aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz görüldüğü gibi önce allahın izniyle herşey aşılıyor bozmayın moralleri ilaçları aksatmayın çalışmaya devam elbet verecez mutlu haberleri
yarın evdeyim tüm gün giremem nete sanırım ama hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın bu aralar forumu ihmal ediyorum ama kusuruma bakmayın ya iş işte ne yapalım
nergis canım biz de senle verecez inşallah mutlu haberi arkadaşlar bizlere tecrübe olacaklar bozmayalım moralleri bizim kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.com biraz nazlı diyecem ama baya nazlı anam bizimkiler elbet sen de verecen mutlu haberi bizlere seni de öpüyom canım
Kızlar herkese iyi pazarlar nasılsınız bakalım?Kimseler yok yine topikte(
doremi cnm ve anemone belki beni hatırlarsınız. Bende bu sayfada sizlerle buluştuğum ay hamile kalmıştım.ve sizlerede herzaman dua ediyodum merak ettim son durumlarınızı.rabbim kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comini size gönderdiğini görünce inanın çok sevindim.allah tamamını erdirir inş.darısı prolaktinle uğraşan diğer arkadaşların başına.
Meleğim beni 10 ay bekletmişti. Takii prolaktin sorunum çıkana kadar o ay ilaç kullandığım ay hamile kaldım ve sizlerle tanışmıştım. şuna inanıyorum ki zamanı gelince allahın izniyle herkez anne olucak. Bizim 1 ayımız kaldı.diğer arkadaşlar için dua etmeye devam edicem. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
sağol canım hadi bakalım 1 ay kalmış heyecan doruktadır harelde inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın meleğini kolay doğum geçirirsin peki yeğenin adı ne olacak belli mi
teşekkür ederim ALLAH HAMD OLSUN ki bu günleride gördüm inşallah sağlıklı sıhhatli devam eder hamileliğim :Saruboceq:benim gibi tüm hamilelerle birlikte :Saruboceq:
emin ol ummadığın anda sende duyacaksın ' anne ben geldimm' diye:Saruboceq:
elifcim sen ne yaptin sende calismalara basladinmi