- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
Teşekkürler Elif hersey yolunda çok şükür 3 ayımızıda girdik amin inşallah hayırlısı ile o günlere bir gelelim.Evet hamileliğin ilk dönemlerinde yaşadağım iş stresi aile stresi beni ve meleğimi yıldırmadı ...Elden gelen bisey değil ama kendimi de frenliyorum .Aile sorumluluğu çok önemli bizde birimizin parmağı kanasa hemen koşarız o misal yanii..Rabbim seninde yüzünü güldürecek bundan emin ol ve umudunu kaybetme ben hep öyle yaptım.8 ay sonra müjdeli haberi de aldık...pancuben senin de hamileliğin iyi gidiyordur umarım allah senin de meleğini korusun hayırlı doğumlar diliyorum sana da hani derler ya bir avazda inşallah biraz erken oldu ama olsun
strese giriyorum demişsin ama bana kalırsa ne olursa kim olursa moralini bozmasına izin verme çünkü miniğinin sana ihtiyacı var ve hiçbir melek annesini üzgün görmek istemez onu üzmeye de kimsenin hakkı yok kendine dikkat et canım arasıra uğra özletme kendini
selam anemone ve doremi ve diger arkadaşlar uzun aradan sonra merhaba bugün ögrendim hamile oldugunuzu inanın çok sevindim allah daim eder inş. allah bu günü gösterdiya bize kucagımızada almayı nasip etcek inş. benimde sayılı günlerim kaldı son 50 inş. allah tekrardan hayırlı etsin analı babalı büyütün inş. tekrardan tebrikler kendinize dikkat edin
SEFAA rabbim hayırlısıyla bir doğum nasip etsin çok az kalmış
DOREMİ teşekkür ediyorumm dileklerin içinANEMONE çok ama gerçekten çooook sevindim.... :)))
Allah çok büyük, çok şükür bize bebeklerimizi nasip etti..
seni ve eşini çok tebrik ederim..
PANCUBEN bebeğini sağlıkla büyütmen dileğimle..
ikinizede sağlıklı ve mutlu hamilelik diliyorum..
---------
işte bu kadar kızlar yaaa.. :)
günden güne hamilelerimiz fazlalaşıyor maaşallahhhhhhhhhhhhhh