Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

pancuben senin de hamileliğin iyi gidiyordur umarım allah senin de meleğini korusun hayırlı doğumlar diliyorum sana da hani derler ya bir avazda inşallah biraz erken oldu ama olsun
strese giriyorum demişsin ama bana kalırsa ne olursa kim olursa moralini bozmasına izin verme çünkü miniğinin sana ihtiyacı var ve hiçbir melek annesini üzgün görmek istemez onu üzmeye de kimsenin hakkı yok kendine dikkat et canım arasıra uğra özletme kendini
Teşekkürler Elif hersey yolunda çok şükür 3 ayımızıda girdik amin inşallah hayırlısı ile o günlere bir gelelim.Evet hamileliğin ilk dönemlerinde yaşadağım iş stresi aile stresi beni ve meleğimi yıldırmadı ...Elden gelen bisey değil ama kendimi de frenliyorum .Aile sorumluluğu çok önemli bizde birimizin parmağı kanasa hemen koşarız o misal yanii..Rabbim seninde yüzünü güldürecek bundan emin ol ve umudunu kaybetme ben hep öyle yaptım.8 ay sonra müjdeli haberi de aldık...

selam anemone ve doremi ve diger arkadaşlar uzun aradan sonra merhaba bugün ögrendim hamile oldugunuzu inanın çok sevindim allah daim eder inş. allah bu günü gösterdiya bize kucagımızada almayı nasip etcek inş. benimde sayılı günlerim kaldı son 50 inş. allah tekrardan hayırlı etsin analı babalı büyütün inş. tekrardan tebrikler kendinize dikkat edin :nazar:

SEFAA rabbim hayırlısıyla bir doğum nasip etsin çok az kalmış :nazar:

ANEMONE çok ama gerçekten çooook sevindim.... :)))
Allah çok büyük, çok şükür bize bebeklerimizi nasip etti..
seni ve eşini çok tebrik ederim..
PANCUBEN bebeğini sağlıkla büyütmen dileğimle..
ikinizede sağlıklı ve mutlu hamilelik diliyorum..
---------
işte bu kadar kızlar yaaa.. :)
günden güne hamilelerimiz fazlalaşıyor maaşallahhhhhhhhhhhhhh
:nazar:
DOREMİ teşekkür ediyorumm dileklerin için

merhaba. dostinex kullandiysaniz prolaktinin yeniden yukselme ihtimali cok az

hiçde değil canım.. eskiden dostinex kullandıktan 2 ay sonra değerimin yine fırladığına çok şahit olmuştum ben :KK43:(

doremi cnm ve anemone belki beni hatırlarsınız. bende bu sayfada sizlerle buluştuğum ay hamile kalmıştım.ve sizlerede herzaman dua ediyodum merak ettim son durumlarınızı.rabbim kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comini size gönderdiğini görünce inanın çok sevindim.Allah tamamını erdirir inş.darısı prolaktinle uğraşan diğer arkadaşların başına.
meleğim beni 10 ay bekletmişti. takii prolaktin sorunum çıkana kadar o ay ilaç kullandığım ay hamile kaldım ve sizlerle tanışmıştım. şuna inanıyorum ki zamanı gelince Allahın izniyle herkez anne olucak. bizim 1 ayımız kaldı.diğer arkadaşlar için dua etmeye devam edicem. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

esracım hoşgeldin canım, nerelerdesin sen bakalım kaçak :)))
doğuracan nerdeyse ama anca haber veriyosun kendinden :)
neyse fırça bir yana.. kaydirigubbakcemile3 iyi olmana çok sevindim canım, kızınıda bir avazda doğurursun inşaallah.. Allah yardımcın olsun... kolay doğumlar hepimize nasip olur inşaallah..
kızına iyi bak, çünkü biz teyzeleri onu çok seviyoruzzzzzzzzzzzz
Şeniz

doremi kız annesi nasılsın büyüdün mü biraz artık şöyle göbüşlü möbüşlü bir resmini koy be profiline he senin bebişin ultrason resmi yok mu be onu koy boşver sen kendini yiğenimin remini koy profiline kendine iyi bak canım burda feci yağmur yağıyor bu arada bütün hamişler dikkat edin önce kendinize sonra yiğenlerimize

canım yaa.. göbüşim büyüdü maaşallahı var.. :nazar: hareketlerini bile hissediyorum kızımın..
şimdiden o minik ayaklarıyla tekmelere başladık çoktan.. çok tekmeci olacak bu kız kaydirigubbakcemile3
ama foto koymayı düşünmüyorum nedense canım.. bi ara şubat annelerine göbişin resmini koymayı düşündüm, hatta sana söylüyecektim bak diye ama ondan da vazgeçtim nedense.... :)
sen koyarsın artık göbişin resmini Allahın izniyle.. sabırıszlıkla bekliyorum :)))

Teşekkürler Elif hersey yolunda çok şükür 3 ayımızıda girdik amin inşallah hayırlısı ile o günlere bir gelelim.Evet hamileliğin ilk dönemlerinde yaşadağım iş stresi aile stresi beni ve meleğimi yıldırmadı ...Elden gelen bisey değil ama kendimi de frenliyorum .Aile sorumluluğu çok önemli bizde birimizin parmağı kanasa hemen koşarız o misal yanii..Rabbim seninde yüzünü güldürecek bundan emin ol ve umudunu kaybetme ben hep öyle yaptım.8 ay sonra müjdeli haberi de aldık...

hayırlısı olsun canım ya allahın izniyle olacak ama ben de çok fazla kafayı takmıyorum doğrusu olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım dimi
sen de kendini fazla üzme lütfen bebişinin mutlu bir anneye ihtiyacı var ve sen onun için mutlu olacaksın daha doğrusu olmak zorundasın öptüm canım seni canın bişey istemiyor mu tahmin edelim bu aralar ermişliğim üstümde doreminin tahmininde doğru bilmiştim senin için de bişey düşünüyom ama 1 ay sonra sen haberi bize verdiğinde söylerim doğru mu değil mi diye eli ayağı düzgün olsunda kız erkek önemli değil canım kendine dikkat et gerisi boşşşşşşşş:CüvCüv:

canım yaa.. göbüşim büyüdü maaşallahı var.. :nazar: hareketlerini bile hissediyorum kızımın..
şimdiden o minik ayaklarıyla tekmelere başladık çoktan.. çok tekmeci olacak bu kız kaydirigubbakcemile3
ama foto koymayı düşünmüyorum nedense canım.. bi ara şubat annelerine göbişin resmini koymayı düşündüm, hatta sana söylüyecektim bak diye ama ondan da vazgeçtim nedense.... :)
sen koyarsın artık göbişin resmini Allahın izniyle.. sabırıszlıkla bekliyorum :)))
[/QUOTE]

anam senin kız çok fena bişey olacak desene vay haline canım şimdiden tekmelere başladıysa işin var arkadaşım ama olsun be değer herşeye melekler için
anam ben doğurana kadar yıllar geçer onun için takmıyom kafamı ne zaman isterse gelsin biz hazır bekliyoruz ama kendisi yerinde rahat olmalı ki hiç gelesi yok bacım
resim olayına gelince bana mailden atsana kız resmini çatlayacam burda :eek:

hayırlısı olsun canım ya allahın izniyle olacak ama ben de çok fazla kafayı takmıyorum doğrusu olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım dimi
sen de kendini fazla üzme lütfen bebişinin mutlu bir anneye ihtiyacı var ve sen onun için mutlu olacaksın daha doğrusu olmak zorundasın öptüm canım seni canın bişey istemiyor mu tahmin edelim bu aralar ermişliğim üstümde doreminin tahmininde doğru bilmiştim senin için de bişey düşünüyom ama 1 ay sonra sen haberi bize verdiğinde söylerim doğru mu değil mi diye eli ayağı düzgün olsunda kız erkek önemli değil canım kendine dikkat et gerisi boşşşşşşşş:CüvCüv:
maalesef hamilelikte ki aşerme,kusma miğde bulantısı hiç birsey yok bende gayet normal geçiyor gece az miğde yanmam oluyor okadar onuda ekmek yiyince geçiyor ..... 10 ekimde kontrolüm var bakalım hayırlısı ozamana kadar sağol hersey için

kızlar nasılsınız bakalım bende işteyım aslında işten pek gıremıyorum ama cnm sıkıldı bı bakayım dedım sıze.
dun temızlık yapayım dedım belim tutuldu kaldı yaa doğrulamıyorum aksama gecmezse acile gıdıp ıgne vurdururum artık hepınızı kocaman optum gorusuruz

kızlar nasılsınız bakalım bende işteyım aslında işten pek gıremıyorum ama cnm sıkıldı bı bakayım dedım sıze.
dun temızlık yapayım dedım belim tutuldu kaldı yaa doğrulamıyorum aksama gecmezse acile gıdıp ıgne vurdururum artık hepınızı kocaman optum gorusuruz

çok geçmilş olsun...
çabucak geçer inşallah...

korunmak gereklimi?

evet özel labarutuvarlar da yapıyor...
ben bir kere yaptırmıştım...100 ytl ye yapmışlardı:bbo:

Of of çok paraymış yahu. :1shok: Uçmuş bunlar. Ben giderim yine devlet hastanesine sabahın köründe girerim kuyruğa eşimle birlikte napayım. :sinifsinif:
Doktor adetin kaçıncı gününde yapıyor bu testi veya bir zamanı var mı?
Ben bir keresinde yaptırmıştım ama o zaman adetim geciktiği için doktora gitmiştim doktor o zaman bu testi yaptırmıştı bana. Zaten adet yaklaştığında da yükseliyormuş galiba bu prolaktin o zaman doğru değer çıkmaz pek. belli bir zamanı var mı arkadaşlar ??

ılgazcım ben şuan dostinex kullanıyorum ve korunmuyorum hamilelik gerçekleşince ilacı bırakcaz

Of of çok paraymış yahu. :1shok: Uçmuş bunlar. Ben giderim yine devlet hastanesine sabahın köründe girerim kuyruğa eşimle birlikte napayım. :sinifsinif:
Doktor adetin kaçıncı gününde yapıyor bu testi veya bir zamanı var mı?
Ben bir keresinde yaptırmıştım ama o zaman adetim geciktiği için doktora gitmiştim doktor o zaman bu testi yaptırmıştı bana. Zaten adet yaklaştığında da yükseliyormuş galiba bu prolaktin o zaman doğru değer çıkmaz pek. belli bir zamanı var mı arkadaşlar ??

canım evet özelde çok pahalıya geliyor...

hormon testleri adetin 2. veya 3. günü yapılıyor...
bence sen 2. günü git çünkü devlet hastanesinin işi belli olmaz eğer bir aksilik çıkıpta veremessen 3. günü veririsin...
aksilik derken mesala bazı hastanelerde öğleden sonra kan almıyorlar...
yani öğleye kadar yetiştirmek gerekiyor...
sizin ora nasıl bilemem..
biizm burda devlet hastaneleri randevulu...
bir gün önceden randevü alıyorsun...çok rahat oluyor öğle çok sıra beklemek zorunda kalmıyorsun....

Son düzenleme:
maalesef hamilelikte ki aşerme,kusma miğde bulantısı hiç birsey yok bende gayet normal geçiyor gece az miğde yanmam oluyor okadar onuda ekmek yiyince geçiyor ..... 10 ekimde kontrolüm var bakalım hayırlısı ozamana kadar sağol hersey için

aman aman dilini ısır nazar değmesin :nazar:
hadi bakalım şu kontrole git bir annesi bekletme fazla bebişini

ılgazcım ben şuan dostinex kullanıyorum ve korunmuyorum hamilelik gerçekleşince ilacı bırakcaz

doktorun korunun dediyse korunun canım ama bana herhangi bişey söylememişti hoş söylemedi ama ben gene beceremedimkaydirigubbakcemile3

çok geçmilş olsun...

korunmak gereklimi?

saol cnm ınsallah...

bu arada dostınexle korunmana gerek yok sadece hamıle kalınca bırakıyosun..

yarın kadir gecesi kızlar yarın giremezsem eğer foruma hepinizin şimdiden kadir gecesi mübarek olsun allahım herkesin duasını kabul etsin bebişleri olan arkadaşlara sağlıklı sıhhatli bebişler ve sağlıklı doğum diliyorum
bebeği olmayan arkadaşlara en kısa zamanda bize mutlu haberi vermelerini diliyorum
dünyada tüm muhtaçlara ihtiyaç sahiplerine yani kısacası yardıma ihtiyacı olan herkese elini uzatacaktır rabbim
kızlar hepinizi seviyorum ramazanın bereketi ve şeffati yağsın be üzerinize

yarın kadir gecesi kızlar yarın giremezsem eğer foruma hepinizin şimdiden kadir gecesi mübarek olsun allahım herkesin duasını kabul etsin bebişleri olan arkadaşlara sağlıklı sıhhatli bebişler ve sağlıklı doğum diliyorum
bebeği olmayan arkadaşlara en kısa zamanda bize mutlu haberi vermelerini diliyorum
dünyada tüm muhtaçlara ihtiyaç sahiplerine yani kısacası yardıma ihtiyacı olan herkese elini uzatacaktır rabbim

aminnn cnm senınde kadir gecen mübarek olsun bır an evvel ısteyen herkes bebıslerıne kavusur ınsallah

Kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun şimdiden.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hamile olanlara sağlıklı bir şekilde doğum yapmayı bebek hasreti çekenlere tez zamanda evlatlrına kavuşmayı nasip etsin yarabbim:Saruboceq:Birbirimize dua edelim kızlar kendimiz için ettiğimizden çok başkası için ettiğimiz dualar daha makbul Allah katında.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin:Saruboceq:

çok geçmilş olsun...

korunmak gereklimi?

tatlım ben dostinex kullanırken hamile kaldım 5-6 ay kesintisiz kullandım dostinex 1 haftadır kullanmıyorum emin ol üstesinden gelirsina.s.

X