Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

çok umutlu değildim zaten ben bu ay biliyorsunuz prolaktinciğim yüksek olmasına ragmen ben ilaç kullanmamıştım ve regl 12. gününde dr gitmiştim ve normale göre küçük bulmuştu yumurtamı . o nedenle umutlu değildim fazla . hayal kırıklığına uğramadım çok fazla .

cuma günü tahlil yaptıracağım pazar günüde klomen içmeye başlıyacağım bakalım bu ay nasıl olacak hepimiz için son uğraşlarımız olur inşallah sağlıklı bebişlerimizi alırız kucagımıza :Saruboceq:

doremiciğim yarın doktora aklına geleni sorup yarın bizimle paylaşırsan seviniriz.
quselciğim inşallah seninde güzel haberlerini alırız .
ikinizde iyiki varsınız destekleriniz için teşekkür ederim:1hug:a.s.

ay ınsallah ucumuzde verırız aynı ayda guzel haberlerı

ya ben bu ılacları kullanıyorum dıye cok umutlanıyorum bu ay kendıme olmaya bılır özlem yapma etme dıye telkın verıyorum ama olmuyo yıne sankı olucakmıs gıbı heveslenıyorum..

hepimiz için öyle oluyor tatlım sen yinede çok düşünme hayırlısını dile olmazsada üzülme sakın yenilmek yok prolaktin canavarına:lepi:

merhaba canım...
öncelikle bu sorduğun sorunun cevabını belkide en çok ben merak ediyorum..
çünkü eylülde dostinex kullandım ve ekimde hamile kaldım, ama bebeğim 2 aylıkken yani kasımda kalbi durdu, maalesef ki kaybettim.. senağlama
yarın ki doktor kontrolünde soracağım ilk soru bu olacak, çünkü bazı okuduğum konularda dostinexten dolayı bebeğini kaybeden birisinin yorumunu okudum ve eğer böyle birşey den dolayı kaybettiysem kahrolurum.. :1no2:
ben yarın öğrenir öğrenmez mutlaka burdan sana da yazarım.. tamam mı canım?

canım durumuna inan çok üzüldüm. bende doktorumu aradım bana geri dönmesini bekliyorum. Sana yazarım doktorumun dediğini bende çok merak ediyorum ben bu hafta başladım önlemini almak istiyorum eğer öyle bişey varsa ve olursa bende çok üzülürüm.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlarr.

canım sen şuan prolaktin için ilaç kullanıyordun değil mi?
dostinex kullanıyordun galiba..
peki doktor korunup korunmamanla alakalı birşey demedi mi?

aynı soruyu ben soracaktım doremi sen benden önce davrandın . dostinex hamile kalmak isteyenlere önerilmiyormuş ama benim dr kullan hamile kalır kalmaz bırakırsın demişti

merhaba canım...
öncelikle bu sorduğun sorunun cevabını belkide en çok ben merak ediyorum..
çünkü eylülde dostinex kullandım ve ekimde hamile kaldım, ama bebeğim 2 aylıkken yani kasımda kalbi durdu, maalesef ki kaybettim.. senağlama
yarın ki doktor kontrolünde soracağım ilk soru bu olacak, çünkü bazı okuduğum konularda dostinexten dolayı bebeğini kaybeden birisinin yorumunu okudum ve eğer böyle birşey den dolayı kaybettiysem kahrolurum.. :1no2:
ben yarın öğrenir öğrenmez mutlaka burdan sana da yazarım.. tamam mı canım?

Ondan olduğunu sanmıyorum çünkü ben tüp bebek tedavisi boyunca dostineks kullandım, haftada iki defa yarım yarım, sonra hamile kaldım hamileliğimin yanlış hatırlamıyosam 2.ayına kadarda haftada iki defa çeyrek çeyrek olarak yani dozunu düşürerek devam ettim.
Yani hamileyken bile kullandım.

Ondan olduğunu sanmıyorum çünkü ben tüp bebek tedavisi boyunca dostineks kullandım, haftada iki defa yarım yarım, sonra hamile kaldım hamileliğimin yanlış hatırlamıyosam 2.ayına kadarda haftada iki defa çeyrek çeyrek olarak yani dozunu düşürerek devam ettim.

bir problem olmadı yani bebişinde değil mi:uhm:

çok şaşırdım gerçekten.. ne güzel.. allah analı babalı büyütsün.. :))
ama gelinde bir de bana sorun bunu...
o kadar çok endişeliyim kii... :çok üzgünüm:
ama içim bir nebze bile olsa rahatladı yazınızı okuyuncaa...
çok teşekkürler...

canım durumuna inan çok üzüldüm. bende doktorumu aradım bana geri dönmesini bekliyorum. Sana yazarım doktorumun dediğini bende çok merak ediyorum ben bu hafta başladım önlemini almak istiyorum eğer öyle bişey varsa ve olursa bende çok üzülürüm.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlarr.

evet canım lütfen beni haberdar et...
okadar çok iyilik yapmış olursun ki banaaa...

bir problem olmadı yani bebişinde değil mi:uhm:

Valla bebişimi daha görmedim :)) ama cuma günü görücem, doğum yapıcam kısmetse inşallah, bir problem olduğunu sanmıyorum ultrason muayeneleri falan gayet iyi

çok şaşırdım gerçekten.. ne güzel.. allah analı babalı büyütsün.. :))
ama gelinde bir de bana sorun bunu...
o kadar çok endişeliyim kii... :çok üzgünüm:
ama içim bir nebze bile olsa rahatladı yazınızı okuyuncaa...
çok teşekkürler...

Sağol canım bilirim o endişeleri, benimde üzerinde hamilelikte kullanılmaz yazıpta doktorun kullanmamı istediği ve benim çok endişe ederek kullandığım ilaçlar oldu, ama doktorların vardır bir bildiği elbet rahat ol.

Valla bebişimi daha görmedim :)) ama cuma günü görücem, doğum yapıcam kısmetse inşallah, bir problem olduğunu sanmıyorum ultrason muayeneleri falan gayet iyi

aycanım ne mutlu, inş. hayırlısıyla sağlılı sıhatli alırsın bebeğine kucağına..
hayırlı doğumlar dilerim sana..

allah tamamına erdirsin tatlım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağını alırsın bebeğini . birşey sormak istiyorum sakıncası yoksa ne kadar sürede hamile kaldın prolaktin tedavisinde ve hamileyken yine ilaçlara devam ettin mi ? son soru klomen - çatlatma iğnesi yardımıylamı hamile kaldın biliyorum bir soru dedim 3-4 soru sordum :1closedeyes: ama inan prolaktin ile ilgili bazı yazıları okuyunca ümitsizliğe kapılıyor insan yardımcı olursan sevinirima.s.

evet canım lütfen beni haberdar et...
okadar çok iyilik yapmış olursun ki banaaa...

kızlar doktorum aradı. ilaçı kullan ve korunma dedi adetin 2 gün falan geçtiği zaman hemen test yap gebelik varsa ilacı hemen bırakıyosun dedi.
yarın sen yinede kendi doktoruna sormayı ihmal etme cnm

kızlar doktorum aradı. ilaçı kullan ve korunma dedi adetin 2 gün falan geçtiği zaman hemen test yap gebelik varsa ilacı hemen bırakıyosun dedi.
yarın sen yinede kendi doktoruna sormayı ihmal etme cnm

tamam canım..
saolasın bu bilgin için..
mutlaka yarın sorucam doktoruma..
senin içinde hayırlısı olsun canım, inşaallah hamile kalırsın bu ay...:)))

canım sen şuan prolaktin için ilaç kullanıyordun değil mi?
dostinex kullanıyordun galiba..
peki doktor korunup korunmamanla alakalı birşey demedi mi?

cnm benım zaten 5 tane kaldı dostınex drum kullan dedı korun fılan demedı ama zaten hamıleıkte prolaktının bırden yukselıpte düşük yasanmaması ıcın 2 ay kullanılabılıyormus

bende bunu baskalarından duydum

aycanım ne mutlu, inş. hayırlısıyla sağlılı sıhatli alırsın bebeğine kucağına..
hayırlı doğumlar dilerim sana..
Amin canım sağol darısı başınıza hayırlısıyla inşallah.

allah tamamına erdirsin tatlım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağını alırsın bebeğini . birşey sormak istiyorum sakıncası yoksa ne kadar sürede hamile kaldın prolaktin tedavisinde ve hamileyken yine ilaçlara devam ettin mi ? son soru klomen - çatlatma iğnesi yardımıylamı hamile kaldın biliyorum bir soru dedim 3-4 soru sordum :1closedeyes: ama inan prolaktin ile ilgili bazı yazıları okuyunca ümitsizliğe kapılıyor insan yardımcı olursan sevinirima.s.
Amin canım sağol, Ben ne prolaktin tedavisiyle, ne klomen, ne de çatlatma iğnesiyle hamile kalamadım malesef, benim prolaktinim her ilacı bıraktığımda bir süre sonra yeniden yükseliyodu ama düşük olduğu zamanlarda da hamilelik oluşmadı, tüp bebek benim bebeğim, yaklaşık 3 sene kadar yumurta takibi, klomen, prolaktin, aşılama tedavisi falan gördükten sonra daha fazla vakit kaybetmemek için tüp bebeğe karar verdik, ama doktorlar hamile kalamamamı prolaktine bağlamadılar, sebepsiz infertilite olarak tanımlıyolar, yani eşimde de bende de bir sorun olmadığını söylüyolar.

Allah hepinize en kısa zamanda en kolay şekilde hamile kalmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

tamam canım..
saolasın bu bilgin için..
mutlaka yarın sorucam doktoruma..
senin içinde hayırlısı olsun canım, inşaallah hamile kalırsın bu ay...:)))

rica ederim cnm. Birbirimize yardımcı olabiliyosak ne mutlu bize.
ben 9 aydır deniyorum ama ilk defa ilaç tedavisi görüyorum bu şeklde inş. sonucunda hamile kalırım. rabbim herkezin gönlüne göre versin. Şeniz

rica ederim cnm. Birbirimize yardımcı olabiliyosak ne mutlu bize.
ben 9 aydır deniyorum ama ilk defa ilaç tedavisi görüyorum bu şeklde inş. sonucunda hamile kalırım. rabbim herkezin gönlüne göre versin. Şeniz

inş. canım.. inş. hamile kalırsın bu ay.. :1hug:
hepimiz için o kadar çok istiyorum ki bunu..
burdan birinin hamile olduğunu duyduğum an inanın ki kendimmiş gibi okadar sevinicemm...
allah yardımcımız olsun canlarım...
:nazar:

Amin canım sağol darısı başınıza hayırlısıyla inşallah.

Amin canım sağol, Ben ne prolaktin tedavisiyle, ne klomen, ne de çatlatma iğnesiyle hamile kalamadım malesef, benim prolaktinim her ilacı bıraktığımda bir süre sonra yeniden yükseliyodu ama düşük olduğu zamanlarda da hamilelik oluşmadı, tüp bebek benim bebeğim, yaklaşık 3 sene kadar yumurta takibi, klomen, prolaktin, aşılama tedavisi falan gördükten sonra daha fazla vakit kaybetmemek için tüp bebeğe karar verdik, ama doktorlar hamile kalamamamı prolaktine bağlamadılar, sebepsiz infertilite olarak tanımlıyolar, yani eşimde de bende de bir sorun olmadığını söylüyolar.

Allah hepinize en kısa zamanda en kolay şekilde hamile kalmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

teşekkür ederim cevapların ve güzel dileklerin için inşallah bizde yaşarız kısa zamanda annelik duygusunu .a.s.

ben de cok uzun sure parlodel kullandım, biraktigim anda prolaktin yukseliyordu. aynı sorunu olanlar icin soyluyorum hic beklemedigim bir anda hamile kaldim.

X