hoşbulduk canımopuyorumnanaktanhoşgeldin topiğimize canım.. Allah tez zamanda bebeğine kavuştursun senide inşaallah..
tahlillerini ve dostinexi ihmal etme yeter canım,
ferah tut içini :1hug:
hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
ilk zamanlar bide bu çıktı diye stres yapmıştım ama şimdi alıştım...
allah büyük...
rabbim dermansız dert vermesin....
seninde kızın olacakmış...çok sevindim canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin....
peki canım sen normal yollamı hamile kaldın....
evet canım..
ama şöyle birşey oldu..
doktorum bana o yumurtlamadığımı ve adet olunca hemen tedaviye başlıyacağımızı söyledi.. ama ben o ay adet olmadım çünkü meyer hamileymişim... adetim 10 gün geçince öğrendim hamile olduğumu..
Allah o kadar büyük ki.. :Saruboceq:
beni en üzgün anımda sevindirdi şükürler olsun..
sağlıklı sıhhatli alırım inşaallah bebeğimi kucağıma..
Allah sana ve diğer arkadaşlarada hiç anlamadan hamile kalmayı nasip etsin inşşş... :Saruboceq:
Herkese Merhaba...Ben de prolaktin sorunu yaşıyorum olayısıyla düzensiz regl problemiyle yıllardır uğraşıyorum.Ve dün hayıt suyu kullanmaya başladım.İnşallah işe yarar ve ben sizlere müteşekkir olurum.Sevgiler hepinize..
kızlar benimde bu kaç gündür göğsüü sıkınca süt geliyo idrar yları enfeksiyonuyla lgili iaç ulanıyom yan etkisi olabiirmi
sELAM CANLARIM GERİ DÖNDÜM BİLGİSAYARDA PROBLEM VARDI 1 HAFTADIR GELEMEDİM YANINIZA YENİ ARKADAŞLAR KATILMIŞ ARAMIZA .BENDE DURUMLAR AYNI ŞİMDİLİK BİRŞEY YOK EVİME DÖNDÜM NİHAYET OKULDA BAŞLADI AYNI HERŞEY.BAYRAMDAN SONRA DOKTORA GİDECEĞİM 2 AYDIR İLAÇ KULLANMIYORUM İNŞALLAH YÜKSELMEMİŞTİR PROLAKTİN.
DOREMİCİM ÇOK SEVİNDİM KIZ OLACAKMIŞ NE GÜZEL ALLLAH BİZLEREDE NASİP EDER İNŞALLAH
GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR YEMEK YAPMAM LAZIM ÖPTÜM HEPİNİZİ
kızlar benimde bu kaç gündür göğsüü sıkınca süt geliyo idrar yları enfeksiyonuyla lgili iaç ulanıyom yan etkisi olabiirmi
doreminin dediği gibi süt prolaktin yüksekliğinden gelir...
bundan sonra daha hiç sıkma sakın...çünkü sıktıkça prolaktini artar...
seni ve eşini çok tebrik ederim..
PANCUBEN bebeğini sağlıkla büyütmen dileğimle..
ikinizede sağlıklı ve mutlu hamilelik diliyorum..
---------
işte bu kadar kızlar yaaa.. :)
günden güne hamilelerimiz fazlalaşıyor maaşallahhhhhhhhhhhhhh