Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim arkadaşım allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin sana bir önerim olacak ben şubat ayında dr gittim ve prolaktin olduğunu söyledi ve 65 çıktı ben dostinex ve hayıt kullanarak 2 ayda hamile kaldım ve öğreneli 10 gün olmuştu prolaktinden dolayı düşük yaptım biraz da hata ben de yani lafın kısası en ufak birşeyde dr git ben birşey olmaz dedim ve dr gitmedim sen dikkat et senin de benim gibi canın yanmasın
hamile arkadaşları tebrik ederim Allah sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi
selam anemone ve doremi ve diger arkadaşlar uzun aradan sonra merhaba bugün ögrendim hamile oldugunuzu inanın çok sevindim allah daim eder inş. allah bu günü gösterdiya bize kucagımızada almayı nasip etcek inş. benimde sayılı günlerim kaldı son 50 inş. allah tekrardan hayırlı etsin analı babalı büyütün inş. tekrardan tebrikler kendinize dikkat edin
ailemden önce sen öğrendin ilk seni aramak istedim canım arkadaşım çok sağol evet nazlı bebeğim geldi sonunda ve ben hala şoktayım ekimde 2. aşılamam yapılacak derken güzel haberle karşılaşrım yüce RABBİM tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almalarını nasip eder inşallah:Saruboceq: öpüyorum canım benim
saol canım.. hoşgeldin, nerelerdeydin.
amin inşaallah Allah kucaklarımıza almayı da nasip etsin, diğer arkadaşlarımıza da en yakında hamilelik haberleriyle müjdelensinler..
kaçıncı haftadasın?
az kaldı diyosun Allah kurtarsın canım, darısı bize inş..
neyin olucak? :ecrin_bebek:
hoşbulduk nete fazla giremedim. ben 35 haftalıgım 5 haftam kaldı oglum ALİ YİĞİT im olcak inş. senin kız galiba çok sevindim sorunun falan yoktur inş. allah diger arkadaşlarında yüzüne bakcak inş. sadece sabır ve zaman diyorum arkadaşlara allah hepimizin kucagına almayıda nasip etsin :CüvCüv:
Prolaktin yüksekliği olan arkadaşlar göğüslerinizde şişlik ve yanma oluyor mu? Benim feci şekilde şişiyorlar ya ama kullandığım diane 35 doğum kontrol hapından mı onu da doktor vermişti. Yoksa prolaktin tedavimi yarıda bırakmıştım tekrar prolaktinim yükseldi de ondan mı bu şişlik anlayamadım böyle soğuk soğuk buzlar koyasım var göğüslerime ferahlayacak sanki :)
66 ydı benim prolaktinim sizce nasıl şimdi ne kadar bilmiyorum ama en son değeri bu
Of of Doremi burda devlet hastanelerinde tahlil yaptırmak doktor bulmak o kadar zor ki sabahın erken saatinde gidip test yaptırıp akşama kadar da testi alıp doktora göstermek gerekir. Ben de çalışıyorum bütün gün bütün gün izin alamıyorum ki ya keşke özel bir yerler olsa da bu testi yapan haftasonu ya da iş çıkışı falan gidip yaptırsam. Labaratuarlar yapıyor mu bilginiz var mı?
Sağol doremi yardımın için sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah bize de nasip etsin inşallah zamanı gelince.
Of of Doremi burda devlet hastanelerinde tahlil yaptırmak doktor bulmak o kadar zor ki sabahın erken saatinde gidip test yaptırıp akşama kadar da testi alıp doktora göstermek gerekir. Ben de çalışıyorum bütün gün bütün gün izin alamıyorum ki ya keşke özel bir yerler olsa da bu testi yapan haftasonu ya da iş çıkışı falan gidip yaptırsam. Labaratuarlar yapıyor mu bilginiz var mı?