Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

tebrik ederim arkadaşım allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin sana bir önerim olacak ben şubat ayında dr gittim ve prolaktin olduğunu söyledi ve 65 çıktı ben dostinex ve hayıt kullanarak 2 ayda hamile kaldım ve öğreneli 10 gün olmuştu prolaktinden dolayı düşük yaptım biraz da hata ben de yani lafın kısası en ufak birşeyde dr git ben birşey olmaz dedim ve dr gitmedim sen dikkat et senin de benim gibi canın yanmasın

tebrik ederim arkadaşım allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin sana bir önerim olacak ben şubat ayında dr gittim ve prolaktin olduğunu söyledi ve 65 çıktı ben dostinex ve hayıt kullanarak 2 ayda hamile kaldım ve öğreneli 10 gün olmuştu prolaktinden dolayı düşük yaptım biraz da hata ben de yani lafın kısası en ufak birşeyde dr git ben birşey olmaz dedim ve dr gitmedim sen dikkat et senin de benim gibi canın yanmasın

canım prolaktinden dolayı bebek düşmez..
bende ilk bebeğimi kaybettim..,
2.ye hamile kaldığımda doktoruma sorduğum ilk soru ''prolaktinim şimdi nolucak'' dedim..
doktorumda ''prolaktinle bizim işimiz bitti, o yükselecek ki süt yapsın'' dedi..
o yüzden prolaktin hamile kalana kadar engel.. aklını karıştırmasın başka şekilde tamam mı canım?

anemone cok sevındım cnm rabbım senınde yuzune guldu gozun aydın cnm.. saglıklı bır 9 ay dılıyorum sana...

eskılerden ve uzun zamandır olmayan bı ben kaldım sanırım ... bu ayın 17 sınde 4 uncu senemız bıtıyo 5 oluyoruz hayırlısı...

sızlerı gordukce guzel haberlerınızı aldıkca umudum alevlenıyo yıne... darısı tum ısteyenlerın basına ınsallah

selam anemone ve doremi ve diger arkadaşlar uzun aradan sonra merhaba bugün ögrendim hamile oldugunuzu inanın çok sevindim allah daim eder inş. allah bu günü gösterdiya bize kucagımızada almayı nasip etcek inş. benimde sayılı günlerim kaldı son 50 inş. allah tekrardan hayırlı etsin analı babalı büyütün inş. tekrardan tebrikler kendinize dikkat edin :nazar:

selam anemone ve doremi ve diger arkadaşlar uzun aradan sonra merhaba bugün ögrendim hamile oldugunuzu inanın çok sevindim allah daim eder inş. allah bu günü gösterdiya bize kucagımızada almayı nasip etcek inş. benimde sayılı günlerim kaldı son 50 inş. allah tekrardan hayırlı etsin analı babalı büyütün inş. tekrardan tebrikler kendinize dikkat edin :nazar:

saol canım.. hoşgeldin, nerelerdeydin.
amin inşaallah Allah kucaklarımıza almayı da nasip etsin, diğer arkadaşlarımıza da en yakında hamilelik haberleriyle müjdelensinler..
kaçıncı haftadasın?
az kaldı diyosun Allah kurtarsın canım, darısı bize inş..
neyin olucak?
:ecrin_bebek:

ailemden önce sen öğrendin ilk seni aramak istedim canım arkadaşım çok sağol evet nazlı bebeğim geldi sonunda ve ben hala şoktayım ekimde 2. aşılamam yapılacak derken güzel haberle karşılaşrım yüce RABBİM tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almalarını nasip eder inşallah:Saruboceq: öpüyorum canım benim

tebrik ederim canım...rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin....

darısı bütün bebiş isteyen arkadaşalara olsun...

saol canım.. hoşgeldin, nerelerdeydin.
amin inşaallah Allah kucaklarımıza almayı da nasip etsin, diğer arkadaşlarımıza da en yakında hamilelik haberleriyle müjdelensinler..
kaçıncı haftadasın?
az kaldı diyosun Allah kurtarsın canım, darısı bize inş..
neyin olucak?
:ecrin_bebek:

hoşbulduk nete fazla giremedim. ben 35 haftalıgım 5 haftam kaldı oglum ALİ YİĞİT im olcak inş. senin kız galiba çok sevindim sorunun falan yoktur inş. allah diger arkadaşlarında yüzüne bakcak inş. sadece sabır ve zaman diyorum arkadaşlara allah hepimizin kucagına almayıda nasip etsin :CüvCüv:

Prolaktin yüksekliği olan arkadaşlar göğüslerinizde şişlik ve yanma oluyor mu? Benim feci şekilde şişiyorlar ya ama kullandığım diane 35 doğum kontrol hapından mı onu da doktor vermişti. Yoksa prolaktin tedavimi yarıda bırakmıştım tekrar prolaktinim yükseldi de ondan mı bu şişlik anlayamadım böyle soğuk soğuk buzlar koyasım var göğüslerime ferahlayacak sanki :)
66 ydı benim prolaktinim sizce nasıl şimdi ne kadar bilmiyorum ama en son değeri bu

hoşbulduk nete fazla giremedim. ben 35 haftalıgım 5 haftam kaldı oglum ALİ YİĞİT im olcak inş. senin kız galiba çok sevindim sorunun falan yoktur inş. allah diger arkadaşlarında yüzüne bakcak inş. sadece sabır ve zaman diyorum arkadaşlara allah hepimizin kucagına almayıda nasip etsin :CüvCüv:

amin canım inşaallah...
Allah bir ağrıda kurtarsın senide inş.
kolay doğumlar diliyorum. arada bir girde kendinden bizi haberdar et.
bu arada nasıl doğum yapmayı düşünüyosun.

Prolaktin yüksekliği olan arkadaşlar göğüslerinizde şişlik ve yanma oluyor mu? Benim feci şekilde şişiyorlar ya ama kullandığım diane 35 doğum kontrol hapından mı onu da doktor vermişti. Yoksa prolaktin tedavimi yarıda bırakmıştım tekrar prolaktinim yükseldi de ondan mı bu şişlik anlayamadım böyle soğuk soğuk buzlar koyasım var göğüslerime ferahlayacak sanki :)
66 ydı benim prolaktinim sizce nasıl şimdi ne kadar bilmiyorum ama en son değeri bu

canım doğum kontrol hapındandır bence göğüs şişkinliği..
bende hap kullanırken göğüslerim çok gergin ve şişti.. hapı bırakınca normale dönmüşlerdi.. :)
bu bence hapların yan etkisi..
prolaktin tedavini yarıda bırakma derim... 66 yüksek bir rakam çünkü. doktorunun veridiği ilacı kullanmalısın ve 2-3 ayda bir tahlil yaptırıp kontrol altında tutmalısın çünkü çok değişken bir hormon, öyle olduğu yerde kalmıyor maalesef :)

Of of Doremi burda devlet hastanelerinde tahlil yaptırmak doktor bulmak o kadar zor ki sabahın erken saatinde gidip test yaptırıp akşama kadar da testi alıp doktora göstermek gerekir. Ben de çalışıyorum bütün gün bütün gün izin alamıyorum ki ya keşke özel bir yerler olsa da bu testi yapan haftasonu ya da iş çıkışı falan gidip yaptırsam. Labaratuarlar yapıyor mu bilginiz var mı?

Of of Doremi burda devlet hastanelerinde tahlil yaptırmak doktor bulmak o kadar zor ki sabahın erken saatinde gidip test yaptırıp akşama kadar da testi alıp doktora göstermek gerekir. Ben de çalışıyorum bütün gün bütün gün izin alamıyorum ki ya keşke özel bir yerler olsa da bu testi yapan haftasonu ya da iş çıkışı falan gidip yaptırsam. Labaratuarlar yapıyor mu bilginiz var mı?

özel laboratuarların da yapacağını umuyorum, çünkü gebelik testi, şeker gibi tahlilleride yapıyorlar, hormon tahlilinide yaparlar herhalde..
ihmal etme dediğim gibi :)) geçmişolsun

Sağol doremi yardımın için sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah bize de nasip etsin inşallah zamanı gelince.

Sağol doremi yardımın için sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah bize de nasip etsin inşallah zamanı gelince.

inşaallah canım cümlemize, çok saol...
Allahta sana göstersin inşaallah ZAMANINDA :)
kaydirigubbakcemile3

[/QUOTE]

ailemden önce sen öğrendin ilk seni aramak istedim canım arkadaşım çok sağol evet nazlı bebeğim geldi sonunda ve ben hala şoktayım ekimde 2. aşılamam yapılacak derken güzel haberle karşılaşrım yüce RABBİM tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almalarını nasip eder inşallah:Saruboceq: öpüyorum canım benim[/QUOTE]

CANIMMMM ÇOK SEVİNDİM İNAN YA NE KADAR GÜZEL ŞU MÜBAREK GÜNLERDE RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜdelikafaduldenhihoyyytALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN:nazar::nazar::Saruboceq:

güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
ummadığım anda geldi biriciğim hiç beklemiyordum
mübarek günlerde yüce rabbim dualarımızı kabul eder de tüm hamileler sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucaklarına alır , bebek isteyen tüm arkadaşlarda bir an önce güzel haberlerini paylaşırlar bizimle:Saruboceq:

slm kızlar benım bugun saat 4 de drla randevum vardı ama olmadı cunku saat ucte afet dolayısıyla hastanelerı bosalttılar onlem aldılar ya ne sanssızım yaaa sımdı yıne ızın almak sorun işten.. sanırım yıne pes ettım belkıde artık gıtmem yoruldum yaaa yoruldum...

smear testımde cıktı ama hıc bısey anlamadım

hepınızı cok optumm kendınıze ıyı bakın...umarım bıgun hepınız annelık duygusunu yaşarsınız..

evet özel labarutuvarlar da yapıyor...
ben bir kere yaptırmıştım...100 ytl ye yapmışlardı:bbo:

X