Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

slmmmmmmmmmmm uzun bı aradan sonra ben geldım nasılsınız kızlar doremım sen nasılsın balım cok ozledım senı bebısımız nası umarım ıyıdır fırsat buldukca gırmeye calısıcam kocaman opuyorum sızı

bu arada guzel bı haberım var yenıden tedavıye baslıyorummm kısmetse onümüzdekı hafta rahım fılmı cektırıcem yada ondan sonrakı haftada olabılır cunku korkuyorum hala karar aldım ama uygulamaya gecemedım henüz :)) dua edın benım ıcın umarım hersey yolunda gıder mckkkkkkkkkk benı unutmyın!!

bitaneeeeemmm hoşgeldin canım arkadaşım.... :1hug:
biz iyiyiz çok şükür,
senin adına çok sevindim canım benim.. bak gör herşey nasıl yolunda gidicek Allahın izniyle... :Saruboceq: hepimiz senden mutlu haberi alıcaz inşaallah.. ben buna çok inanıyorum, lütfen sende inan ve tedavine hemen başla.. güzel haberlerinle gelirsin en yakında inşaallah.. güzel düşünelim ki herşey güzel olsun canım.. pozitif ol hep.. olcağına inan.. seni seviyorum canım arkadaşım, öpüyorum çok çok
Şeniz

kızlar nabersiniz ya ben im enfeksiyon geçmemiş ya ilaçlara antibiyotiğe devam yani bu da ne demek oluyor ki bebiş bu ay da olmayacak ama üzülmüyorum herşeyde var bir hayır hepinizi seviyorum kızlar kocaman öpüldünüz zaten ben 2-3 güne kadar hastalanıcam belirtiler başladı umarım sizlerde kırmızılar olmaz da topiğimize yeni bebişler gelir
doremi bu arada daha belli olmadımı yiğenimin cinsiyeti hemen haber ver be merak ediyoz dimi
nergis hadi bakalım zafere en yakın isimlerdensin canım
güsel hoşgeldin canım tedaviye başlamana çok sevindim umarım senin de en kısa zamanda adın gibi güsel haberlerini alırız
yaaa işler çok yoğun giremiyorum topiğe ne olur kızmayın bana ama ekim ayında rahatlayacam kızlar bana da dua etmeyi unutmayın şekerler

Ya evet doremicim kimseler uğramıyor artık topiğe.Çok sessiz kaldı buralar yaaaa

hepimiz aynı anda giremiyoruz da ondan oluyor canım..
napsak bi geyik topiği dahamı açsak acaba
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin tatlım.. özledim seni,
valla bana bıkkınlık geldi senin şu işlerden, bi mola ver yahuuu... laelaelaelaelae
muhabbetini özledik.. :içelim:
bu arada enfeksiyon için acı elma yağı kullanıyo muydun?

Canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin ve peşine bebişin gelir.Benim hiç umudum yok eşimde de bazı problemler var ya bilmiyorum ne olur inşallah dediğin çıkar da zafere yaklaşırım canım benim.Çok yorma kendini öptümopuyorumnanaktan

eşindeki problem sağlık problemimi canım?

vallahi canım haklısın ya ama az daha dayanın gelecem aranıza acı elma yağını kullandım ama gene enfeksiyon devam canım bakalım artık hayırlısı hepinizi öpüyorum
nergis canım sen de bozma moralini düzelecek herşey bu arada hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum bu ramazan hepimize uğurlu gelir inşallah

topiğimizin bütün güzelleriiiii.... turkbayragi
hepinizin ramazanı hayırlı olsun...
sofranızdan bereket eksik olmasın...
cokacimcoook

Canım eşimde hızlı sperm sayısı az çıktı.Doktor bu bizi uğraştırabilir dedi.Olmazsa tüp bebek deneyecekmişiz.Off off canım ne diyim inşallah ona gerek kalmadan gelir bebişimSaruboceq:

ben bilmiyordum canım..
yeni mi öğrendinizi bunu?
bak keçiboynuzu kürü yap.. ama 2-3 ay dene bu kürü.. ben bu problemlerden dolayı bu kürü yaptıktan sonra hamile kalanı çok gördüm.. bıkmadan usanmadan yap emi.. bence faydasını görürsün.. ama başladığınızda sakın bırakmayın.. olmazsa bir yanda da keçiboynuzu pekmezi yiyin.. nette bir araştır derim..

arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar dün akşam herkes için herşey için sabaha kadar dua ettim kızlar umarım dileklerimiz boşa çıkmaz
nergisçim keçiboynuzu olayını ben de duymuştum bence de uygula canım hiç fena olmaz öpüyorum hepinizi

kızlar bugün işler durgun ama topikte de kimseler ok yemek mi yapıyonuz yoksa iftara

canım hoşgeldin..
Allah dualarını kabul eder inşaallah bitanem.. bu ay bol bol dua edelim, Allah çok büyük, kabul eder dualarımızı.. biz yeter ki isteyelim..

slm kızlar herkesin ramazanı mübarek olsun

saol canım seninde ramazanın mubarek olsun..
sofranız bereket dolsun taşsın...

Kızlar nasılsınız?Benim dişim çok ağrıyor iki gün zor durdum bugün doktora gittim kanal tedavisi gerekiyormuş.Adetime 1 hafta var daha .Hamile olcağımıda pek sanmıyorum ama ya hamişsem bişey olr mu bebişe bir bilgisi olan var mı?ışte bir ümit ne biliyim kızlar ya bugün uyuşturucu iğne vurdu doktor sormadım doktora dah ortada bişey yok ya hani(ınşallah hamişimdir de bişey olmaz kızlar dua edin bana öptüm hepinizi

valla bilemiyorum ki canım...
ben hamile olduğumu bilmiyordum hatta adetimi 3-4 gün geçmişti novalgin içmiştim :)
doktoruma sorduğumda hiç bir şey olmaz merak etme demişti..
yani bence gönül rahatlığıyla dişini yaptırabilirsin.. çünkü daha adetine 1 hafta varmış.. ve doktorunun attığı o uyuşturmak için olan iğnelerin etkisi çok az süreli olduğu için birşey olacağını sanmıyorum, yinede sen bilirsin ttalım.. ilk haftalar bebekler böyle şeyelrden etkilenmiyor, çevrembe ben bunu çok gördüm çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…