Selam canım hoşgeldin topiğimize ben de senin gibi parlodel kullananlardanım.İlk prolaktini öğrendiğim zaman değerim 63 çıkmıştı ve bir ayda parlodelle 10 a düştü.Sonra 3 ay daha kullandım en son 7 ye düştü.Ben günde 1 tane akşamları içiyordum ilacın yan etkisi çok fakat ben çok hissetmedim.Sonra 3 ay klomen kullandım yumurta takibine gittim bir ay 3 tane yumurtam vardı fakat hamile kalamadım.Sonra eşimde sorun olduğunu öğrendik o sebepten gebe kalamıyormuşum.Şimdi eşim tedavi oluyor ben ilacı bıraktım.Canım tek sorun prolaktin ise merak etme kolay hallediliyor ve hamile kalabiliyorsun.Değerin düşmüştür merak etme ve sakın kafana takıp stres yapma canım.İnşallah en kısa zamanda bebişin gelir:Saruboceq:
kızlar slm hepinize iyi haftasonları kızlar bir müjdem var bu enfeksiyon denen arkadaş sanırım benden yavaş yavaş gidiyor doktor yeni bir fitil verdi onu kullanıyorum ama gerçekten bu iyi geldi sanırım 9 tane daha fitilim kaldı bu fitiller bitince sanırım bende rahatlayacam 2 aydır deli etti beni çünkü
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz diğer arkadaşlarımın da söylediği gibi STRES YOK ilaçları bırakmayın arkadaşımın biri dostineks düzensizlik yapar mı diye sormuş ama yapmaz bende de yapmamıştı hemen bence bir git tahlil yaptır canım umarım sevinçli haberi verirsin bizlere hepinizi kocaman öpüyom
hale canım şu yiğenimin cinsiyetini bir öğren be çatlayacam burda
nergis canım erkeklerin tedavisi bize göre daha kolay oluyor onun için bozma moralini
ben şimdilik kaçtım bu arada bu hafta foruma giremeyebilirim bu hafta istanbula gidecem iş için ordan istediğiniz birşey olursa istanbuldan haleye haber verin o beni arar
hale canım seninde istediğin bişey olursa ara ha kız hala canın bişey çekmiyormu tahmin edeydik bari bebişin cinsiyetini
aman gene çok konuştum ben ya kendinize iyi bakın byeeeeee
oy canım benim yaaa... Şeniz
kıyamam ben sanaaaaaaa.. :1hug:
iyi yolculular canım, güle güle git gel, çok kalma oralarda emi, özletme kendini..
ah bi bebişin cinsiyeti belli olsun hemen arıcam seni merak etme, bende çok meraktayım çünkü.. öpüyorum canım kendine iyi bak... zemuszemus
kızlar evet dostinex bende adet düzensizliği yaptı adetim 5 gün gecikti tam umutlanıyodum ki adet oldum mafoldumben bakalım bu ay yine kullancam bidahaki ay kontrolüm var.allahtan hayırlısı artık diycek bişey yok
Nergisciğim a.s.canım benim, rahatlattın beni tesekkür ediyorum! eşim test yaptırdı bende yumurta takibindeydim her ay çok düzenliydi, yani görünen tek şey prolaktin gibi duruyor umarım halledilir.. pazartesi ölçtüreceği umarım düşmüştür.. ve dediğin gibi hemen hamile kalabilirm..
Sanada geçmiş olsun canım bu aksam bir bayanla tanıştım onunda 7 yıl olmamış sonra eşinde sorun olduğu ortaya çıkmış ve eşi ameliyat olmuş, hemen gebe kalmış umarım tedaviniz bittiği gibi sende kalırsın tatlım. Allah çaresiz dert vermesin öyle değilmi..
Umarım bu mübarek ayda tüm dualarımız kabul olur!:Saruboceq:
kızlar slm hepinize iyi haftasonları kızlar bir müjdem var bu enfeksiyon denen arkadaş sanırım benden yavaş yavaş gidiyor doktor yeni bir fitil verdi onu kullanıyorum ama gerçekten bu iyi geldi sanırım 9 tane daha fitilim kaldı bu fitiller bitince sanırım bende rahatlayacam 2 aydır deli etti beni çünkü
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz diğer arkadaşlarımın da söylediği gibi STRES YOK ilaçları bırakmayın arkadaşımın biri dostineks düzensizlik yapar mı diye sormuş ama yapmaz bende de yapmamıştı hemen bence bir git tahlil yaptır canım umarım sevinçli haberi verirsin bizlere hepinizi kocaman öpüyom
hale canım şu yiğenimin cinsiyetini bir öğren be çatlayacam burda
nergis canım erkeklerin tedavisi bize göre daha kolay oluyor onun için bozma moralini
ben şimdilik kaçtım bu arada bu hafta foruma giremeyebilirim bu hafta istanbula gidecem iş için ordan istediğiniz birşey olursa istanbuldan haleye haber verin o beni arar
hale canım seninde istediğin bişey olursa ara ha kız hala canın bişey çekmiyormu tahmin edeydik bari bebişin cinsiyetini
aman gene çok konuştum ben ya kendinize iyi bakın byeeeeee
Elifcim inşallah bu ay şu enfeksiyondan tamamen kurtulursun canım.İnşallah dediğin gibi olur eşim tedaviye iyi yanıt verir de bebişim gelir canım benim.Kendini fazla yorma benim yerime de gez istanbulda çok özledim istanbulu.( bir önceki görev yerim istanbuldu 1 yıl kaldım orda)kendine iyi bak fazla özletme kendini canım opuyorumnanaktan
üzülme canım ya bir dahaki aya inşallah verirsin mutlu haberi ilaçlarını ihmal etme kontrolüne de git
bitaneeeeemmm hoşgeldin canım arkadaşım.... :1hug:
biz iyiyiz çok şükür,
senin adına çok sevindim canım benim.. bak gör herşey nasıl yolunda gidicek Allahın izniyle... :Saruboceq: hepimiz senden mutlu haberi alıcaz inşaallah.. ben buna çok inanıyorum, lütfen sende inan ve tedavine hemen başla.. güzel haberlerinle gelirsin en yakında inşaallah.. güzel düşünelim ki herşey güzel olsun canım.. pozitif ol hep.. olcağına inan.. seni seviyorum canım arkadaşım, öpüyorum çok çok Şeniz
Yaa Kızlar nasıl teşekkür etsem bilemiyorum içime su serptiniz nasıl rahatladım anlatamam
Bütün gün stresden kusacak gibi mide ağrılarıyla dolaştım hayatımda ilk kez bi adet geçikmesi oldu 2 ay olmamıştı dr. gittim oda hayatımda ilk kez jinekoloji bölümüne
Beyin emarı falan diyince çok panikledim ben...
Bana da sordu gögülerden süt geliyor mu diye hayır dedim ama çok şaşırdım
Allahım bu konularda ne kadar cahilmişim..
Şu andan itibaren stres yoksüprizzzzz demekki yükseltiyor stres inanın kendimi çok tuhaf hissetim bugün iğnsanlar arasındakafamçokkarıştı
PROLAKTİN: 90.78 BENİM
Geçmiş olsun canım sonuca hala ulaşamadığım için bişey yazamıyorum gelecek çarşamba gidicem işte dr.a
Bakalım neler diyecek..
Dün hayıt otu aldım inşallah etkisini gösterir
Dr. gidiyorum kızlar uuuff nasıl stres yaaptım elimde değil midme ağrılar giriyor..
Geldiğimde sonuçları yazarım...
Dua edin banaa.........
Dr. sinirlendim eve geldim yoookkk bakmadı sonuçlara falan başka dr. bulucam kendime
Buda ayrı bir stres :roflol:
Yapmayın dedikçe basıyor ya benii
Stres yap diyin bari ozaman yapmam herhalde
:roflol:
cnm guzel yureklı arkadasım benım ınsallah hersey yoluna gırıcek salı gunune randevu aldım subat ayında bıraktıgım tedavıye yenıden baslıcaz yada bakalım belkıde herseye sıfırdan baslıcaz cunku cok ara verdım ne haldeyım bılmıyorum ..
acıkcasıda bıraz korkuyorum neden bılmıyorum ama korkuyorum mafoldumben bana dua et cnm .. buna cok ıhtıyacım var. bende senı cok sevıyorum ... buralarda gıremıyorum ama aklım hep burda kocaman opuyorum.. kendıne ve yegenımıze dıkkat et..:1hug:
iyi geceler kızlar
iyi geceler arkadaslar bende yeni uye oldum insallah hepinize sans getiririm
kendimi kisaca anlatayim 1 senelik evliyim bendede prolaktin sorunu var 8 ay oncede dusuk yaptim simdide prolaktin yuksek cikti(36) dostinex kullaniyorum bu ikinci ayim ALLAH hepimize yardimci olur insallah
slm kızlar ev taşıdığın için giremedim bakamadım buraya baya ilerlemiş sayfalar okumaya vaktim yok ama beni size güzel bir haberim var
Önceki mesajlarımı alıntı yaptım
Temmuzda test yaptırmıştım ve düzensizliğimin sebebi prolaktin yüksekliği olarak çıkmıştı hatta değerleri bile yazmıştın 90.78
Regl olmadığım ay yoktu ama sadece aynı günlerinde olmuyordu stresden kaynaklanan bi iki aylık gecikme olmuştu geçen yıl bu sıralarda..
Neyse çok uzatmıyın yoksa toparlayamıcam :roflol:
Taşındığım yerde çok iyi bi hastane var geçen cuma gidip dr. önceki testlerimi gösterdim ve tekrar test istedim pazartesi günü sonucu aldım ama inanamadım işte ii haberim bu
Benim önceki testim (90.78 lik değerim) meğer yanlışmış...
Nasıl böyle ciddi bir yanlışlık yapılır inanamıyorum
Şükrediyorum Allahıma o gün o dr. sinirlenip iyiki çıkmışım orada yoksa ben ilaç kullanmaya başlamış olacaktım ki bu beni daha çok sinirlendirim üzecekti...
Diğer değerlerim zaten normalmiş buradaki dr. sevdim..
Herşeyiniz normal muhtemelen test yanlışmış dedi yoksa ilaç kullanmadan bir ayda bu seviyeden 12 lere düşmesi mümkün değildi dedi.. Şuan test kağıdı nerede bilmiyorum ama değerleriniz son derece normal terar test yaptırmanıza gerek yok dedi...
O kadar sevindim ki anlatamam:dance:
Rabbim sizede acil şifalar versin kızlar...
Umarım sizde en kısa zamanda bu rahatlığı yaşarsınız..
Dualarım ve kalbim sizinleea.s.
korkuya yer yok......lmaz:
herşey çok güzel olacak Allahın izniyle.. tedavine başlamana çok sevindim, pozitif olucaz ve güzel haberler alıcaz inşaallah.. :Saruboceq:
dualarım her zaman seninle canım, sende duanı esirgeme, Allah çok büyük, sadece inan..
seni çok seviyoruz canım benimmmmmmmmmmmmm.... :1hug:
mucuk Şeniz