Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

Nergisciğim a.s.canım benim, rahatlattın beni tesekkür ediyorum! eşim test yaptırdı bende yumurta takibindeydim her ay çok düzenliydi, yani görünen tek şey prolaktin gibi duruyor umarım halledilir.. pazartesi ölçtüreceği umarım düşmüştür.. ve dediğin gibi hemen hamile kalabilirm..
Sanada geçmiş olsun canım bu aksam bir bayanla tanıştım onunda 7 yıl olmamış sonra eşinde sorun olduğu ortaya çıkmış ve eşi ameliyat olmuş, hemen gebe kalmış umarım tedaviniz bittiği gibi sende kalırsın tatlım. Allah çaresiz dert vermesin öyle değilmi..
Umarım bu mübarek ayda tüm dualarımız kabul olur!:Saruboceq:

kızlar slm hepinize iyi haftasonları kızlar bir müjdem var bu enfeksiyon denen arkadaş sanırım benden yavaş yavaş gidiyor doktor yeni bir fitil verdi onu kullanıyorum ama gerçekten bu iyi geldi sanırım 9 tane daha fitilim kaldı bu fitiller bitince sanırım bende rahatlayacam 2 aydır deli etti beni çünkü
yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz diğer arkadaşlarımın da söylediği gibi STRES YOK ilaçları bırakmayın arkadaşımın biri dostineks düzensizlik yapar mı diye sormuş ama yapmaz bende de yapmamıştı hemen bence bir git tahlil yaptır canım umarım sevinçli haberi verirsin bizlere hepinizi kocaman öpüyom
hale canım şu yiğenimin cinsiyetini bir öğren be çatlayacam burda
nergis canım erkeklerin tedavisi bize göre daha kolay oluyor onun için bozma moralini
ben şimdilik kaçtım bu arada bu hafta foruma giremeyebilirim bu hafta istanbula gidecem iş için ordan istediğiniz birşey olursa istanbuldan haleye haber verin o beni arar
hale canım seninde istediğin bişey olursa ara ha kız hala canın bişey çekmiyormu tahmin edeydik bari bebişin cinsiyetini
aman gene çok konuştum ben ya kendinize iyi bakın byeeeeee

oy canım benim yaaa... Şeniz
kıyamam ben sanaaaaaaa.. :1hug:
iyi yolculular canım, güle güle git gel, çok kalma oralarda emi, özletme kendini..
ah bi bebişin cinsiyeti belli olsun hemen arıcam seni merak etme, bende çok meraktayım çünkü.. öpüyorum canım kendine iyi bak...
zemuszemus

canım kız erkek hiç farketmez sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da gerisi önemli değil aman hiç gidesim de yok istanbula ama iş için gidecez mecburen boğuyor o şehir beni ya sanki üstüme üstüme geliyor heryer ama boğaz bitiriyor insanı
şu ilaç tedavisi de bir biterse inşallah dah da rahatlayacam

kızlar evet dostinex bende adet düzensizliği yaptı adetim 5 gün gecikti tam umutlanıyodum ki adet oldum mafoldumben bakalım bu ay yine kullancam bidahaki ay kontrolüm var.allahtan hayırlısı artık diycek bişey yok

üzülme canım ya bir dahaki aya inşallah verirsin mutlu haberi ilaçlarını ihmal etme kontrolüne de git

Sağol canım iyi dileklerin için inşallah en kısa zamnda gelir miniklerimiz:)Hiç stres yapma canım iyi şeyler düşün değerini ölçtürdüğümde yaz bize merak ederim.Dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin inşallah bu ufak sorunlar bir an önce peşimizi bırakır canım görüşmek üzereopuyorumnanaktan

Elifcim inşallah bu ay şu enfeksiyondan tamamen kurtulursun canım.İnşallah dediğin gibi olur eşim tedaviye iyi yanıt verir de bebişim gelir canım benim.Kendini fazla yorma benim yerime de gez istanbulda çok özledim istanbulu.( bir önceki görev yerim istanbuldu 1 yıl kaldım orda)kendine iyi bak fazla özletme kendini canım opuyorumnanaktan

sağol canım ama dediğim gibi bozma moralini canım sen şu keçi boynuzu nu denemedin mi bak onun çok faydası var diyolar erkeler için sana bol şifalı günler diliyorum
aman canım keşke gezebilsem uçağa binip genel merkeze gidecem ordan otele ancak gece giderim gezemem sanırım ama umarım az bir zamanım kalırsa senin için gezecem

cnm guzel yureklı arkadasım benım ınsallah hersey yoluna gırıcek salı gunune randevu aldım subat ayında bıraktıgım tedavıye yenıden baslıcaz yada bakalım belkıde herseye sıfırdan baslıcaz cunku cok ara verdım ne haldeyım bılmıyorum ..

acıkcasıda bıraz korkuyorum neden bılmıyorum ama korkuyorum mafoldumben bana dua et cnm .. buna cok ıhtıyacım var. bende senı cok sevıyorum ... buralarda gıremıyorum ama aklım hep burda kocaman opuyorum.. kendıne ve yegenımıze dıkkat et..:1hug:

kendimi kisaca anlatayim 1 senelik evliyim bendede prolaktin sorunu var 8 ay oncede dusuk yaptim simdide prolaktin yuksek cikti(36) dostinex kullaniyorum bu ikinci ayim ALLAH hepimize yardimci olur insallah

Geçmiş olsun canım sonuca hala ulaşamadığım için bişey yazamıyorum gelecek çarşamba gidicem işte dr.a
Bakalım neler diyecek..
Dün hayıt otu aldım inşallah etkisini gösterir

Dr. gidiyorum kızlar uuuff nasıl stres yaaptım elimde değil midme ağrılar giriyor..
Geldiğimde sonuçları yazarım...
Dua edin banaa.........

Dr. sinirlendim eve geldim yoookkk bakmadı sonuçlara falan başka dr. bulucam kendime
Buda ayrı bir stres :roflol:
Yapmayın dedikçe basıyor ya benii
Stres yap diyin bari ozaman yapmam herhalde
:roflol:

slm kızlar ev taşıdığın için giremedim bakamadım buraya baya ilerlemiş sayfalar okumaya vaktim yok ama beni size güzel bir haberim var

Önceki mesajlarımı alıntı yaptım
Temmuzda test yaptırmıştım ve düzensizliğimin sebebi prolaktin yüksekliği olarak çıkmıştı hatta değerleri bile yazmıştın 90.78
Regl olmadığım ay yoktu ama sadece aynı günlerinde olmuyordu stresden kaynaklanan bi iki aylık gecikme olmuştu geçen yıl bu sıralarda..
Neyse çok uzatmıyın yoksa toparlayamıcam :roflol:
Taşındığım yerde çok iyi bi hastane var geçen cuma gidip dr. önceki testlerimi gösterdim ve tekrar test istedim pazartesi günü sonucu aldım ama inanamadım işte ii haberim bu
Benim önceki testim (90.78 lik değerim) meğer yanlışmış...
Nasıl böyle ciddi bir yanlışlık yapılır inanamıyorum
Şükrediyorum Allahıma o gün o dr. sinirlenip iyiki çıkmışım orada yoksa ben ilaç kullanmaya başlamış olacaktım ki bu beni daha çok sinirlendirim üzecekti...
Diğer değerlerim zaten normalmiş buradaki dr. sevdim..
Herşeyiniz normal muhtemelen test yanlışmış dedi yoksa ilaç kullanmadan bir ayda bu seviyeden 12 lere düşmesi mümkün değildi dedi.. Şuan test kağıdı nerede bilmiyorum ama değerleriniz son derece normal terar test yaptırmanıza gerek yok dedi...
O kadar sevindim ki anlatamam:dance:
Rabbim sizede acil şifalar versin kızlar...
Umarım sizde en kısa zamanda bu rahatlığı yaşarsınız..
Dualarım ve kalbim sizinleea.s.

korkuya yer yok...... lmaz:
herşey çok güzel olacak Allahın izniyle.. tedavine başlamana çok sevindim, pozitif olucaz ve güzel haberler alıcaz inşaallah.. :Saruboceq:
dualarım her zaman seninle canım, sende duanı esirgeme, Allah çok büyük, sadece inan..
seni çok seviyoruz canım benimmmmmmmmmmmmm.... :1hug:
mucuk
Şeniz

iyi geceler kızlar

hoşgeldin cnım.. :1hug: nasılsın.. senden ne var ne yok.. ne zamandır yoktun..

iyi geceler arkadaslar bende yeni uye oldum insallah hepinize sans getiririm

hoşgeldin aramıza canım... a.s.

kendimi kisaca anlatayim 1 senelik evliyim bendede prolaktin sorunu var 8 ay oncede dusuk yaptim simdide prolaktin yuksek cikti(36) dostinex kullaniyorum bu ikinci ayim ALLAH hepimize yardimci olur insallah

allah işini rast getirsin canım.. inş. güzel haberler verirsin bize kısa zamanda... :dance:

hayret birşey yaaa...
nasıl böyle yanlış ölçtüler... ya boşuna ilaç kullansaydınnnn :1shok:
neyseki sen farketmişsin ki önlemini erken almışsın..
inşallah bundan sonrada güzel haberlerle gelirsin aramıza
Şeniz

hayret birşey yaaa...
nasıl böyle yanlış ölçtüler... ya boşuna ilaç kullansaydınnnn :1shok:
neyseki sen farketmişsin ki önlemini erken almışsın..
inşallah bundan sonrada güzel haberlerle gelirsin aramıza
Şeniz[/QUOTE]

bende inanamadım canım değerleri görünce
Allahdan sinirlenmişim dr.a yoksa ilaç kullanıyor olacaktım
Şimdilik herşey yolunda diye mutluyum a.s.

bılmıyorum cnm korkuyorum arada boyle bı aglıyorum bılmıyorum yenıden baslamak ıstemıyorum gıbı bı hıc var ıcımde nedenını çözemiyorum offffffffffff

bende cok sevıyorum cnm senı dualarım sızler ve kendım ıcın rabbım su mubarek gunlerde hepımzın yardımcısı olsun ınsallah.. bakalım salı gunu nhe dıcek dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…