- 2 Mart 2009
- 754
- 1
- 40
kızlar iyi akşamlar bugün prolaktimi ölçtürdüm 58 çıktı daha öncede yükselmişti ama bu kadar değili çok morelim bozuldu ..
daha önce dostinexle düşürmüştük ve ben şimdi hamilelik planlıyoruz ama prolaktinim çıkınca ilaca başlamam gerektiğini söyledi doktorum ben testi bugün geçen günlerde morelim öok bozuktu ve peolaktinimi ölçtürmeye gittiğim günün gecesinde şiddetli baş ağrısından düzünli uyuyamadım bunları doktora iletince hapa başlamıyalım 10 gün sonra gel tekrar ölçelim dedi ondan sonra hapa başlarız dedi
benim size asıl sormak istediğim dostinex kullanırken hamile kalmak tehlikeli mi daha önce böyle birşey duymuştum..birde bu hayıt tohumun gerçekten faydasını gören arkadaşlar varmı bana yardımcı olurmusunuz
slm canım öncelikle geçmiş olsn aslında ben bu forma girmicem diye söylemiştim ama canım arkadaşım doreminin kalbini kıramadım
arkadaşım diğer bütün arkadaşların dediğini ben de tekraralayacam stres bu hormonu tetikliyor ben hayıt suyu kullanıyorum ama faydası var mı dersen bence var ben alternatif tıpa inanıyorum hatta ben birçok şey daha kullanıyorum ama tık yok bende çünkü eşim benim tam yumurtlama dönemlerimde toplantıda oluyor iş yüzünden 2 aydır yumurtlama dönemleri boş geçiyor onun için ama sen gene doktoruna görün dostinekse başla bence verirse hemen hayıt otu suyunu da ek olarak yap çünkü prolaktnin yüksekse zaten hayıt o kadar çabuk etki etmez ama dengeye sokar dostineksi hamilelikte kullanımla ilgili bişey sormuşsun o da tamamen doktoruna bağlı canım bazen doktorlar belli döneme kadar veriyor dostineksi bazen de hemen kesiyor o bünyeye ve senin dengene bağlı bişey sen hele bir hamiş haberini ver de burdan bak sonrası nasıl geliyor
hepinizi çok özledim kızlar ya