Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

merhaba arkadaşlar;
bizde doktor tedavisine başladık,hormon testi verdik ve sonuç prolaktin yüksek çıktı (62,67)yazılanların çoğunu okuyamadım.bu arada bu başlığı açan arkadaşın hamile olduğunu öğrendim..çok sevindim..tebrik ederim..kaydirigubbakcemile..doktor banada verdi dostınex.ilacı ilk aldığımda buda ne ya dedim.içinde sadece iki tane küçücük hap.bu hapı kullanırken korunmamız gerektiğini söyledi.gebeliğini önleyici bir hapmış..

selam arkadaşlar
ne kadar çok prolaktinle boğuşan insan varmış
evliler hamile kalınca geçme ihtimali yüksek bekarlar ne yapacak peki?

Bende hem dostrixi hem doğum kontrol hapını aynı anda kullandım. Regl düzensizliğindne dolayı sanırım düzene sokuyor. Ancak prospektüste dostrıx kullanımı bittikten 1 ay sonra çocuk düşünebileceği yazıyor. Ben şubat ayından beri kullandım tedavim bitti bir ay bekleyip kontrole gideceğşm ve doktorada soracağım bakalım.

evet canım burda hale yazmıştı pamuğu yada tamponu elma yağına batırıyorsun onu da vajinanın içine akşamdan koyuyorsun öyle işte canım içini temizliyor

arkadaşlar bugün dr gittim prolaktinim 43,69 dan 0,354 e düşmüş dr çok iyi dedi klomen verdi haftaya pazartesi yine çağırdı sizlerle paylaşayım dedim

Selam kızlar reglime 2 gün var.Dayanamadım bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif tabiki yani bu ay da olmadı ilk çatlatma iğnem işe yaramadı umutarım yavaş yavaş tükeniyor.Rabbim sabır versin.Çok üzgünüm kızlar çooook.ınşallah bu ay birinizden daha iyihaber gelir de moralim biraz düzelir..

ne demek umudum tükeniyor gelecek meleğin yeterki sen buna inan
demek ki zamanı var biraz daha sağlıklı sıhhatli gelsin yeter ki
insan ilk defa çatlatma iğnesi veya yumurta geliştirici ilaç kullanınca çok umutlanıyor sanki hemen hamile kalınacağını düşünüyor ama maalesef öyle değil keşke öyle olsa
aslında şuanki duygularını anlıyorum ben 1 senedir yaşıyorum o duyguları ama umutsuzluğa kapılmak yok eninde sonunda gelecek bebişin bende sabırla bekliyorum herkez gibi sende öyle yap aklımdan çıkarmaya çalışıyorum çoğu zaman ve başarıyorum da biliyorum bir şekilde gelecek meleğim ALLAH ın izniyle
yüce RABBİM tüm isteyenlere versin :Saruboceq: mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin :Saruboceq:
sabret ve umutsuzluğa sakın kapılma tatlım :1hug:a.s.

Sağol canım benim desteğin için.Haklısın insan hemen olacak sanıyor ama kısmet değilmiş.Hayırlısı olsun demekten başka çarem yok.Rabbim hepiize hayırlısını versin.:Saruboceq:İnşallah yakın zamanda biz de buradan haykıracağız meleğimiz geliyor diye.İnşallah sen bu ay meleğine kavuşursun canım:1hug:

güzel dileklerin için teşekkür ederima.s. inşallah hepimiz eli ayagı düzgün sağlıklı sıhhatli meleklerimize kavuşuruz:Saruboceq:

Nergis33; hemen daha ilk denemelerinde umutsuzluğa kapılma. Ayrıca kendine kendine stres yapıp bu işi sende zorlaştırıyorsun oluruna bırakmayı dene.Çoğu kişi düşünmedikleri bir anda hamile kalıyor. Benimde prolaktin sorunum var. ılaç kullandım bitti. Bu ay sonu kontrole gitcem bakalım düşmüş mü. Seneye çocuk düşünüyorum ama o zaman yine çıkarsa diye korkuyorum bir yandan ama bir yandan da zamanı gelince düşünmek daha iyi diyorum ancak o zaman geldiğinde sorun çıksa bile ben stres yapıp üstüne tuz biber ekmem moralinizin yerinde olması da çok önemli. Rabbim gönlüne göre verir ınşallah. Önemli olan hayırlı zamanda hayırlısıyla olması..

Haklısın canım insanın elinde olmuyor bazen ama şuan iyiyim.Düşünmemeye çalışıyorum bakalım hayırlısı olsun.İnşallah sen de istediğin an da bebeğine kavuşursun canım.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin:Saruboceq:

selamcanim,benimde prolaktinim100 gecmisti,3ay önce ölcdürdüm düsmüs amahapimi yükseltdi yinede dr,önce haftada 2 tane aliyordum simdi 2 günde bi yarim hap aliyorum

Nergis33; inşallah canım sabter ve bekle. Senelerce bebek sahibi olamayan insanlar var ve bir anda mutlu haberi alabiliyorlar sen daha yolun başındayken böyle yapma. Bak hormonlar bile stresten etkileniyorlar. Sende kendine inanarak ve rahat olarak tedaviye yardımcı olabilirsin. ınşallah güzel haberlerini alırız buradan en kısa zamanda ki ben inanıyorum alacağımıza...

Tekrar sağol canım dediğin gibi rahat olmaya çalışacağım.Sabırla beklemekten başka çarem yok Allah sağlık sıhhat versin hepimize :1hug:

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım bu foruma, açtığınız bu topiği en baştan okudum ve sabrınıza hayran kaldım.Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere bebiş nasip etsin.Bizde 2 yıllık evliyiz ve son bir yıldır korunmuyoruz dr.um 2 ay önce hormon tahlilleri istedi ve benim prolaktin 38 çıktı ( ilaç felan vermedi belki strestendir dedi bir ay sonra birdaha ölçtürdüm 24.5 çıktı daha sonra dostinex verdi ikitane olandan yarın son ilacı içeceğim sonra tahlil yaptıracağım ben daha çok stres oldum şimdi napcam bilmiyorum biz bir sene boş yere çalışmışız dedim eşime ben prolaktini düşündükçe daha fazla stres oluyorum aklımdan hiç çıkmıyor şimdi.
Benide aranıza alırsanız sevinirim beraber aşarız bu sorunu.

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım.İnşallah bebeğine tez zamanda kavuursun:Saruboceq:Sakın stres yapma tek sorun prolaktinse halledilir.İlaç hemen etkisini gösterir merak etme.Stres yaptıkça yükseliyor bu gıcık hormon kafana takmamaya çalış canım

Selam doremicim nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?Sen de mi bizi habersiz bırakacaksın yoksa(

ben geldim kızlar.. daha doğrusu biz geldik :asigim:
15 gün oldu, döndüm aranıza.. ama eskisi kadar çok takılamaycam galiba, çünkü mide bulantım ve kusmam çok oluyor.. hatta geçen hafta sonu bunun için 2 gün hastanede bile yattım.. 8 şişe serum yedim ama banamısın demedi.. hep yatıyorum,, neyse artık alıştım sanırım idare ediyorum.. arada bir sizi takip ettim yine durabildiğim kadar, gönlüm hep burdaydı yani :)
sizlerde ne var ne yok bakalım.. özledim hepinizi:))

Hoşgeldiniz canım geçmiş olsun.İnşallah bundan sonra rahat olursun bebişin seni fazla üzmez.Biz de seni özledik arda uğra bebişinden haber ver bize ve bizlere de dua etmeyi unutma canım :Saruboceq:Allah seni ve bebişini nazarlardan saklasın

saol canım benim :1hug:
dua etmem mi hiiççç...
hep dualarımdasınız, Allah çok büyük.. bak görüceksin her ay müjdeli haberleri alıcaz inşaallah..
Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin sağlıklı sıhatli inşaallah.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hiç ummadığınız anda ben geldim desin bebişleriniz
:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…