Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

ben geldim kızlar.. daha doğrusu biz geldik :asigim: :nazar:
15 gün oldu, döndüm aranıza.. ama eskisi kadar çok takılamaycam galiba, çünkü mide bulantım ve kusmam çok oluyor.. hatta geçen hafta sonu bunun için 2 gün hastanede bile yattım.. 8 şişe serum yedim ama banamısın demedi.. hep yatıyorum,, neyse artık alıştım sanırım idare ediyorum.. arada bir sizi takip ettim yine durabildiğim kadar, gönlüm hep burdaydı yani :)
sizlerde ne var ne yok bakalım.. özledim hepinizi:))

merhaba iyi çok sevindim Allah seni ve bebegini korusun inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin darısı tüm isteyenlere saglıkla kal.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım bu foruma, açtığınız bu topiği en baştan okudum ve sabrınıza hayran kaldım.Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere bebiş nasip etsin.Bizde 2 yıllık evliyiz ve son bir yıldır korunmuyoruz dr.um 2 ay önce hormon tahlilleri istedi ve benim prolaktin 38 çıktı ( ilaç felan vermedi belki strestendir dedi bir ay sonra birdaha ölçtürdüm 24.5 çıktı daha sonra dostinex verdi ikitane olandan yarın son ilacı içeceğim sonra tahlil yaptıracağım ben daha çok stres oldum şimdi napcam bilmiyorum biz bir sene boş yere çalışmışız dedim eşime ben prolaktini düşündükçe daha fazla stres oluyorum aklımdan hiç çıkmıyor şimdi.
Benide aranıza alırsanız sevinirim beraber aşarız bu sorunu.

canım aramıza hoşgeldin benim de ilk ölüçtürdüğümde prolaktinim senin seviyendeydi ben de dostineks kullandım ama şimdi dostineksi bıraktım hayıt otu suyuyla dengelemeye çalışıyorum herhangi bir zararını görmedim ben şu ana kadar istersen ilaç tedavin bitince bunla da düzene sokabilirsin ama gene de sen bilirsin canım sakın boşuna çaba harcadık deme sonunda bebişlerimiz bizle olacaklar ve biz onları bütün sevgimiz ve sıcaklığımızla sarmalayacağız unutma ki hayatta hiç birşey imkansız değildir aramıza hoşgeldin:teytey:

kızlar bunu neden yazdığımı bilmiyorum ama bugün değişik bir karamsarlık var üzerimde ve eşimin bana ilk BEN SENDE BENDEN BıR PARÇA OLSUN ıSTıYORUM deyişini hatırladım. Eşim o akşam bir arkadaşının baba olacağı haberini almış arkadaşının o haline çok imrenmiş ve tüm gece içmiş saat gece 2 de geldi eve telefonum çalmaya başladı arayan eşimdi belliydi sesinden içkiliydi beni aşağı çağırdı hemen üstümü değiştirip indim aşağıya telaşlanmıştım bişey oldu sandım. arabaya bindiğimde bana önce bir sarıldı ama nasıldı anlatamam sanki böyle ciğerlerinin içine koymak istercesine sonra arabayı sürmeye başladı ama çok hızlı sürüyordu korktum açıkçası sonra deniz kenarına geldik ve bana sen neden bana bir çocuk yapmıyorsun yoksa beni sevmiyor musun beni bırakıp gidecekmisin yoksa BEN SENDE BENDEN BıR PARÇA OLMASINI ıSTıYORUM BABA OLMAK ıSTıYORUM dedi o anı ve o lafını hiç unutamam bu laf resmen yüreğime işledi biz çok zor bir dönemden geçerek evlendik ailelerimizi teptik birbirimiz için deli gibi severek hatta sevgi değil bu taparak evlendik resmen ve karşımda delilercesine aşık olduğum adamı bu halde görmek çok kötü bir duruma soktu beni evet ben gerçektn çocuk istemiyordum bundan 1 sene evveline kadar haklıydı ama amacım onu bırakıp gitmek yada üzmek değildi sadece ona hazır değildim. Sonra devam etti acaba bende mi bir sorun var hemen doktora gideyim ne gerekiyorsa yapayım yeterki bebeğimiz olsun dedi. O gece sabaha kadar sahilde benim dizime yattı ve ağladı o ağladı ben ağladım işte benim bebş serüvenim bu olaydan sonra başladı tabi hemen sabah internetin başına oturdu eşim mersinde iyi bir doktor ve hastane araştırmaya başladı ve ilk kontrolde sorunun onda değil bende olduğu anlaşıldı evet prolaktinim yüksekti ve eşimin en ufak bir sorunu yoktu sonra o beni teselli etmeye başladı tamam bunu da aşacaz ben her zaman yanında olcağım sen ve ben çok güzel bir bebek sahibi olacağız diye eminim ki benim bu yazdıklarımı hiç bir zaman görmeyecek ama o görmese de bilmese de ben onu ömrümün sonuna kadar seveceğim ve onun hayatta en çok istediği şeyi bebişimizi ona vermek için elimden ne gelirse yapacağım AŞKIM SENı SEVMıYORUM SANA TAPIYORUM SEN BENıM SAHıP OLDUĞUM EN DEĞERLı ŞEYSıNŞeniz

merhaba iyi çok sevindim Allah seni ve bebegini korusun inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin darısı tüm isteyenlere saglıkla kal.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok saol canım.. Allah sana dagöstersin en yakın zamanda inşaallah:))

kızlar bunu neden yazdığımı bilmiyorum ama bugün değişik bir karamsarlık var üzerimde ve eşimin bana ilk BEN SENDE BENDEN BİR PARÇA OLSUN İSTİYORUM deyişini hatırladım. Eşim o akşam bir arkadaşının baba olacağı haberini almış arkadaşının o haline çok imrenmiş ve tüm gece içmiş saat gece 2 de geldi eve telefonum çalmaya başladı arayan eşimdi belliydi sesinden içkiliydi beni aşağı çağırdı hemen üstümü değiştirip indim aşağıya telaşlanmıştım bişey oldu sandım. arabaya bindiğimde bana önce bir sarıldı ama nasıldı anlatamam sanki böyle ciğerlerinin içine koymak istercesine sonra arabayı sürmeye başladı ama çok hızlı sürüyordu korktum açıkçası sonra deniz kenarına geldik ve bana sen neden bana bir çocuk yapmıyorsun yoksa beni sevmiyor musun beni bırakıp gidecekmisin yoksa BEN SENDE BENDEN BİR PARÇA OLMASINI İSTİYORUM BABA OLMAK İSTİYORUM dedi o anı ve o lafını hiç unutamam bu laf resmen yüreğime işledi biz çok zor bir dönemden geçerek evlendik ailelerimizi teptik birbirimiz için deli gibi severek hatta sevgi değil bu taparak evlendik resmen ve karşımda delilercesine aşık olduğum adamı bu halde görmek çok kötü bir duruma soktu beni evet ben gerçektn çocuk istemiyordum bundan 1 sene evveline kadar haklıydı ama amacım onu bırakıp gitmek yada üzmek değildi sadece ona hazır değildim. Sonra devam etti acaba bende mi bir sorun var hemen doktora gideyim ne gerekiyorsa yapayım yeterki bebeğimiz olsun dedi. O gece sabaha kadar sahilde benim dizime yattı ve ağladı o ağladı ben ağladım işte benim bebş serüvenim bu olaydan sonra başladı tabi hemen sabah internetin başına oturdu eşim mersinde iyi bir doktor ve hastane araştırmaya başladı ve ilk kontrolde sorunun onda değil bende olduğu anlaşıldı evet prolaktinim yüksekti ve eşimin en ufak bir sorunu yoktu sonra o beni teselli etmeye başladı tamam bunu da aşacaz ben her zaman yanında olcağım sen ve ben çok güzel bir bebek sahibi olacağız diye eminim ki benim bu yazdıklarımı hiç bir zaman görmeyecek ama o görmese de bilmese de ben onu ömrümün sonuna kadar seveceğim ve onun hayatta en çok istediği şeyi bebişimizi ona vermek için elimden ne gelirse yapacağım AŞKIM SENİ SEVMİYORUM SANA TAPIYORUM SEN BENİM SAHİP OLDUĞUM EN DEĞERLİ ŞEYSİNŞeniz

çok duygulandım yaa...
Allah bir ömür ayırmasın sizi, en yakın zamanda da inşaallah bebişiniz gelecek
:asigim:

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım.İnşallah bebeğine tez zamanda kavuursun:Saruboceq:Sakın stres yapma tek sorun prolaktinse halledilir.İlaç hemen etkisini gösterir merak etme.Stres yaptıkça yükseliyor bu gıcık hormon kafana takmamaya çalış canım

günaydın herkese.arkadaşlar hayırlı cumalar
Nergis33 çok teşekkür ederim canımbende inşallah kafama takmamaya çalışacağım.Bugünden itibaren Prolaktin hormonumla barışık yaşayacağım artık.

canım aramıza hoşgeldin benim de ilk ölüçtürdüğümde prolaktinim senin seviyendeydi ben de dostineks kullandım ama şimdi dostineksi bıraktım hayıt otu suyuyla dengelemeye çalışıyorum herhangi bir zararını görmedim ben şu ana kadar istersen ilaç tedavin bitince bunla da düzene sokabilirsin ama gene de sen bilirsin canım sakın boşuna çaba harcadık deme sonunda bebişlerimiz bizle olacaklar ve biz onları bütün sevgimiz ve sıcaklığımızla sarmalayacağız unutma ki hayatta hiç birşey imkansız değildir aramıza hoşgeldin:teytey:

Elif2005 canım çok teşekkür edrim.
Bugün benim son ilacım onu içtikten sonra bende hayıt içmeyi düşünüyorum
inşallah tez zamanda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırırz.
Canım sen ilaç bittikten sonra hayıt suyunu içerken prolaktini ölçtürdün mü?

Elif2005 canım çok teşekkür edrim.
Bugün benim son ilacım onu içtikten sonra bende hayıt içmeyi düşünüyorum
inşallah tez zamanda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırırz.
Canım sen ilaç bittikten sonra hayıt suyunu içerken prolaktini ölçtürdün mü?

canım yok ben ölçtürmedim ama zaten benim prolaktinim çok yüksek olmadığı için doktor dengeye sokar sürekli kullan dedi ben de kullanıyorum bakalım evet canım inanıyorum ir gün hepimiz o müthiş duyguyu tadacağız inşallah ben bir de çok fazla kendimi strese sokmamaya çalışıyorum relax olmaya çalışıyorum çünkü prolaktin hormonu stresi çok seviyor ve hemen yükseliyor sen de bir dene istersen

hale kız sen ne gezdin düngece buralarda yatsana sen be bu satte ayakta mı kalınırmış kızarım bak ha sana
evet ya dün akşam birden bişeyler yazmak geldi aklıma ve yazdım işte neden yazdım niye yazdım inan bilmiyorum ama yazdıktan sonra içim bir rahatladı
amin canım allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın :Saruboceq:

canım yok ben ölçtürmedim ama zaten benim prolaktinim çok yüksek olmadığı için doktor dengeye sokar sürekli kullan dedi ben de kullanıyorum bakalım evet canım inanıyorum ir gün hepimiz o müthiş duyguyu tadacağız inşallah ben bir de çok fazla kendimi strese sokmamaya çalışıyorum relax olmaya çalışıyorum çünkü prolaktin hormonu stresi çok seviyor ve hemen yükseliyor sen de bir dene istersen

canım çok saol srtık bende düşünmemeye gayret ediyorum panik ve strese son kampanyasını başlatıyorum.hadi hayırlı olsun :))))

kızlar bunu neden yazdığımı bilmiyorum ama bugün değişik bir karamsarlık var üzerimde ve eşimin bana ilk BEN SENDE BENDEN BİR PARÇA OLSUN İSTİYORUM deyişini hatırladım. Eşim o akşam bir arkadaşının baba olacağı haberini almış arkadaşının o haline çok imrenmiş ve tüm gece içmiş saat gece 2 de geldi eve telefonum çalmaya başladı arayan eşimdi belliydi sesinden içkiliydi beni aşağı çağırdı hemen üstümü değiştirip indim aşağıya telaşlanmıştım bişey oldu sandım. arabaya bindiğimde bana önce bir sarıldı ama nasıldı anlatamam sanki böyle ciğerlerinin içine koymak istercesine sonra arabayı sürmeye başladı ama çok hızlı sürüyordu korktum açıkçası sonra deniz kenarına geldik ve bana sen neden bana bir çocuk yapmıyorsun yoksa beni sevmiyor musun beni bırakıp gidecekmisin yoksa BEN SENDE BENDEN BİR PARÇA OLMASINI İSTİYORUM BABA OLMAK İSTİYORUM dedi o anı ve o lafını hiç unutamam bu laf resmen yüreğime işledi biz çok zor bir dönemden geçerek evlendik ailelerimizi teptik birbirimiz için deli gibi severek hatta sevgi değil bu taparak evlendik resmen ve karşımda delilercesine aşık olduğum adamı bu halde görmek çok kötü bir duruma soktu beni evet ben gerçektn çocuk istemiyordum bundan 1 sene evveline kadar haklıydı ama amacım onu bırakıp gitmek yada üzmek değildi sadece ona hazır değildim. Sonra devam etti acaba bende mi bir sorun var hemen doktora gideyim ne gerekiyorsa yapayım yeterki bebeğimiz olsun dedi. O gece sabaha kadar sahilde benim dizime yattı ve ağladı o ağladı ben ağladım işte benim bebş serüvenim bu olaydan sonra başladı tabi hemen sabah internetin başına oturdu eşim mersinde iyi bir doktor ve hastane araştırmaya başladı ve ilk kontrolde sorunun onda değil bende olduğu anlaşıldı evet prolaktinim yüksekti ve eşimin en ufak bir sorunu yoktu sonra o beni teselli etmeye başladı tamam bunu da aşacaz ben her zaman yanında olcağım sen ve ben çok güzel bir bebek sahibi olacağız diye eminim ki benim bu yazdıklarımı hiç bir zaman görmeyecek ama o görmese de bilmese de ben onu ömrümün sonuna kadar seveceğim ve onun hayatta en çok istediği şeyi bebişimizi ona vermek için elimden ne gelirse yapacağım AŞKIM SENİ SEVMİYORUM SANA TAPIYORUM SEN BENİM SAHİP OLDUĞUM EN DEĞERLİ ŞEYSİNŞeniz

Elifcim çok duygulandım.Rabbim sizi hiç ayırmasın mutluluğunuz kat kat artsın.İnşallah en kısa zamanda bebişin gelecek ve burada kutlayacağız canım:CüvCüv:a.s.

Elifcim çok duygulandım.Rabbim sizi hiç ayırmasın mutluluğunuz kat kat artsın.İnşallah en kısa zamanda bebişin gelecek ve burada kutlayacağız canım:CüvCüv:a.s.

inşallah canım hepimizin bebişleri gelecek ve parti yapacaz burda ama ne bileyim işte zaman geçtikçe umutsuzluk sarıyor aman ne bileyim duygusalın heralde bu aralar ondan oluyor bunlar ama hayırlısı canım ya allahtan gelecek her gece dua ediyorum ama bakalım

Hepinize hayırlı cumalar kızlar.Rabbim bu mübarek günde hepimizin duasını kabul etsin.Evlat sahibi olmak isteyenlerin kucaklarını doldursun.Hepimizesağlıklı sıhhatli el ayağı düzgün bir evlat versin.Amin

Kızlar biriniz bana birşey söylesin.Biliyosunuz bu ay 3yumoşum vardı ve çatlatma iğnesi oldum.1temmuzda regl olmamgerekiyodu hala olmadım.Reglime 2 gün kala kan esti yaptırmıştım sonuç negatifti şimdi gecikince acaba acaba var mı bişey diyorum çok akıntım var ama hiç ağrım falan yok.Acaba kan testi içi çok mu erkendi ya deliricem:KK43:(

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım bu foruma, açtığınız bu topiği en baştan okudum ve sabrınıza hayran kaldım.Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere bebiş nasip etsin.Bizde 2 yıllık evliyiz ve son bir yıldır korunmuyoruz dr.um 2 ay önce hormon tahlilleri istedi ve benim prolaktin 38 çıktı ( ilaç felan vermedi belki strestendir dedi bir ay sonra birdaha ölçtürdüm 24.5 çıktı daha sonra dostinex verdi ikitane olandan yarın son ilacı içeceğim sonra tahlil yaptıracağım ben daha çok stres oldum şimdi napcam bilmiyorum biz bir sene boş yere çalışmışız dedim eşime ben prolaktini düşündükçe daha fazla stres oluyorum aklımdan hiç çıkmıyor şimdi.
Benide aranıza alırsanız sevinirim beraber aşarız bu sorunu.

Öncelikle hoşgeldin aramıza alkisalkisalkis Benimde 52 den 38 e düşmüştü kendiliginden, sonra hep burda okuduklarımla, doremi arkadaşımızın destegiyle kaydirigubbakcemile5 dostinex e başladım. Pazartesi ve perşembe günleri yarım içtim. Toplamda 2,5 tane hap kullandım, Merak edip ölçtürmeye gittim prolaktin değerim 2,36 çıktı süprizzzzz Böyle olunca dahada düşürmemek için kendim haftada bir gün yarım halde perşembe günleri içmeye karar verdim. Sürekli olunca dahada düşer diye korktum açıkçası.. Bebiş gelene kadar arada bir ölçtürüp böyle yapmayı planlıyorum arkadaşlar a.s Buarada kendimide rahat tutup sevdigim filmleri izliyorum kitaplar okuyorum. Nasıl canım istiyorsa herşeyi öyle yapıyorum, düşünmemeye çalışmıyorum başka şeyler düşününce gerek kalmadan unutuyorum arkadaşlar.. Böylece rahatlayıp inşallah hepimiz aynı zamanda hamile kalacagız.. Hepimiz için dua ediyorummm... :Saruboceq: Bol hamişli günler nasip etsin Allahım :lepi:

Doremicim güzel telaşeler.. Zor geçiyordur tahmin edebiliyorumm.. Temiz hava al bol bol, bol vitaminli sebze meyveleride unutma tabii, Sevgiler hamiş arkadaşım, aklımızdasın :1hug:

Kızlar biriniz bana birşey söylesin.Biliyosunuz bu ay 3yumoşum vardı ve çatlatma iğnesi oldum.1temmuzda regl olmamgerekiyodu hala olmadım.Reglime 2 gün kala kan esti yaptırmıştım sonuç negatifti şimdi gecikince acaba acaba var mı bişey diyorum çok akıntım var ama hiç ağrım falan yok.Acaba kan testi içi çok mu erkendi ya deliricem:KK43:([/QUOT

tatlım mevsim değişikliğinden ve stresten gecikmiş olabilir istersen 2 gün daha bekle olmazsan bi kan tahlili daha yaptırırsın hayırlısı olsun hepimiz için :Saruboceq:

Öncelikle hoşgeldin aramıza alkisalkisalkis Benimde 52 den 38 e düşmüştü kendiliginden, sonra hep burda okuduklarımla, doremi arkadaşımızın destegiyle kaydirigubbakcemile5 dostinex e başladım. Pazartesi ve perşembe günleri yarım içtim. Toplamda 2,5 tane hap kullandım, Merak edip ölçtürmeye gittim prolaktin değerim 2,36 çıktı süprizzzzz Böyle olunca dahada düşürmemek için kendim haftada bir gün yarım halde perşembe günleri içmeye karar verdim. Sürekli olunca dahada düşer diye korktum açıkçası.. Bebiş gelene kadar arada bir ölçtürüp böyle yapmayı planlıyorum arkadaşlar a.s Buarada kendimide rahat tutup sevdigim filmleri izliyorum kitaplar okuyorum. Nasıl canım istiyorsa herşeyi öyle yapıyorum, düşünmemeye çalışmıyorum başka şeyler düşününce gerek kalmadan unutuyorum arkadaşlar.. Böylece rahatlayıp inşallah hepimiz aynı zamanda hamile kalacagız.. Hepimiz için dua ediyorummm... :Saruboceq: Bol hamişli günler nasip etsin Allahım :lepi:

Doremicim güzel telaşeler.. Zor geçiyordur tahmin edebiliyorumm.. Temiz hava al bol bol, bol vitaminli sebze meyveleride unutma tabii, Sevgiler hamiş arkadaşım, aklımızdasın :1hug:

windy canım çok teşekkür ederim bende bugün son ilacı içtim pazartesi gidip ölçtüreceğim
merak ediyorum sevgili prolaktinim kaydirigubbakcemile kaç.artık bende burda sizleri okudukça rahatlıyorum çok teşekkür ederim hepbirlikte aşacağız bunu inşallah :teytey.
bu arada ben dostinexe haziranda başladım ve 28 günde regli oldum genelde 30 - 32 günde regli oluyordum bugünde reglimin çalışmalara başlıyacağız artık:kedi:

windy canım çok teşekkür ederim bende bugün son ilacı içtim pazartesi gidip ölçtüreceğim
merak ediyorum sevgili prolaktinim kaydirigubbakcemile kaç.artık bende burda sizleri okudukça rahatlıyorum çok teşekkür ederim hepbirlikte aşacağız bunu inşallah .
bu arada ben dostinexe haziranda başladım ve 28 günde regli oldum genelde 30 - 32 günde regli oluyordum bugünde reglimin son günü (çalışmalara başlıyacağız artık:kedi:)

X