Prolaktin tedavisi bittikten sonra prolaktini tekrar yükselen var mı?

dr önermedi ilacı 33-37 arası gidip geliyor dr çok yüksek degil dedi vermedi klomen tek yazdı yumurta takibi yaptı çok iyi dedi 2 ay gebe kalamayınca ilaca kendim başladım bazı dr 25 geçince ilaç yazıyor bazısı yazmıyor birşey anlamadım kendim dr luk yapıyorum cevap yazdıgın için sagol

Rica ederim canım benim doktorum 25 in üzerinin yüksek olduğunu söyledi.Doğrusu da bu bildiğim kadarıyla fazla yükek değilmiş seninki çabuk düşer merak etme.Hayıt suyu da içebilirsin oda çok etkili.yerimseniben

PROLAKTıNCıLERıN UMUT LıSTESı..........

1- Doremi: 7 haziran HAMıŞŞŞŞ
2- BEBEĞıMıZ: 25 haziran
3-elif2005: 28 haziran
4-nergis33: 1 Temmuz
5-ece_eskici: 6temmuz
6-zug: 1 temmuz
7-windy: 12 temmuz

bu da kim ne kullandı listesi
pancuben: klomen
nergis33: klomen prenglyn
elif2005: hayıt suyu
bebeğimiz: dostinex+mesir macunu
nergis55: klomen
zug: klomen+overtille ampul
windy: dostinex+ adaçayı (elma) yağı

Hadi kızlar iyi haberlerinizi bekliyoruz.Nazar değmesin topiğimizin kurucusu DOREMı hamiş peşinden de biz gideceğiz inşallah:CüvCüv:

Hadi kızlar iyi haberlerinizi bekliyoruz.Nazar değmesin topiğimizin kurucusu DOREMİ hamiş peşinden de biz gideceğiz inşallah:CüvCüv:

vallahi heralde ben bu ay da kırmızı kart görecem gibi kızlar düne kadar gögüslerim hem şiş hem sertti dokunamıyordum ama bugün şişliği indi ama biraz acı daha var ama daha gelen giden yok bakalım sanırım hastalanacam bu ay da olmadı sanırım bu aylar peşisıra kovalıyor birbirini ama bende tık yok:gitme::gitme:

kızlar ya size bişey danışacağım bende 2 gündür genital bölgemin iç tarafında bir kaşıntı var ama mantar yada kist değil eminim bundan çünkü ilişki sırasında yanma yada ağrı olmuyor ama arasıra oluyor sizce ne olabilir böyle bişeyler yaşıyan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi

kızlar ya size bişey danışacağım bende 2 gündür genital bölgemin iç tarafında bir kaşıntı var ama mantar yada kist değil eminim bundan çünkü ilişki sırasında yanma yada ağrı olmuyor ama arasıra oluyor sizce ne olabilir böyle bişeyler yaşıyan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi

slm sıcaktan olabilir tatlım bendede olmuştu sık sık soğuk suyla yıka rahatlarsın geçmiş olsun düzelir inşallah sinir bi durum çünkü

sana katılıyorum çok iyi dr var ama bilemiyorsun 2ayda bir degiştirip sil baştan yapmak istemedigim için duruyorum bakalım ne olacak ayrıca doremi hamile oldu inşallah buraya giren herkes gebe kalır rekor kırarız sevgiler:teytey:teytey::teytey:

su an 2 gozum ıkı cesme aglıyorum doremım cookkkkkkkkkk mutlu oldum coooooooooooooooookkkkkkkkk allahım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

nergis33 canım seninle iğne tarihlerimiz ve regl tarihlerimiz aynı
reglime daha 7 gün var ama ben dayanamadım dün test yaptım negatifffff.hani yumurtlamadan sonra adete 5-6 gün kala bazılarının çıkıyomuş ondan heveslanenip yaptım ama ....
bana belirtilerini söylermisin?

nergis33 canım seninle iğne tarihlerimiz ve regl tarihlerimiz aynı
reglime daha 7 gün var ama ben dayanamadım dün test yaptım negatifffff.hani yumurtlamadan sonra adete 5-6 gün kala bazılarının çıkıyomuş ondan heveslanenip yaptım ama ....
bana belirtilerini söylermisin?

Canım evet ben de sana belirtilerini soracaktım.Çok stresliyim test yapmamak için kendimi zor tutuyorum canım ama daha neredeyse 1 hafta var sakın üzülme inşallah değişir sonuç bir daha ki teste:Saruboceq::Saruboceq:Benim 1haftadır çok ateşim var yani ellerim ayaklarım yanıyor.Normalde kansızlık var çok üşürdü ellerim.Onun dışında hiç bir değişiklik yok.Belki bu vücut ısımın artması iğnenin etkisindendir çok umutlanmak istemiyorum.Sen de herhangi bir belirti var mı canım öptüm inşallah hamişizdir:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar umarım hamilesinizdir bnede 2 gündür günde 1 defa kahverengi lekeler geldi sanırım hastalanacam bu ay da olmayacak gibi aman hayırlısı ya önümüzdeki maçlara bakacaz artık hepinizi öpüyorum nergis hadi artık sıra sende haberi ver bize
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun kızlar bol bol dua edin bu gece bütün dualar kabul olurmuş allah herşeyi gönlünüze göre versin öpüldünüz byeeee

kızlar umarım hamilesinizdir bnede 2 gündür günde 1 defa kahverengi lekeler geldi sanırım hastalanacam bu ay da olmayacak gibi aman hayırlısı ya önümüzdeki maçlara bakacaz artık hepinizi öpüyorum nergis hadi artık sıra sende haberi ver bize
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun kızlar bol bol dua edin bu gece bütün dualar kabul olurmuş allah herşeyi gönlünüze göre versin öpüldünüz byeeee

Canım inşallah regl olmazsın:Saruboceq:Benim hiç umudum yok ama bakalım hayırlısı.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.Hepinizin kandili mübarek olsun kızlar.Hepimiz için duacıyım.:Saruboceq:

slm arkadaşlar ilk defa yazıyorum.benim ablamın prolaktini yüksek olduğu için hamile kalamıyordu.doktoru dostinex vermiş,bunu içtiği zaman hamilelik belirtisi olursa kendisine tekrar gidip test yapmasını söylemiş.ama reçetesinde bu ilacı kullandığı sürede ve kullandıktanda 1ay süre sonrasına kadar hamile kalınmaması gerekitiği yazıyormuş.oyüzden şuan korunuyorlar.bu ilacı kullanıpta hamile kalıp çocuğunda kusur olan varmı?ilacı kullanıp hamile kalanların çocuğunda %85 oranında kusur oluyormuş.işin tuhaf yanıda doktoru bu konuda bşy söylememiş ve hamile kalırsa ilacı bırakıp kendisine gitmesini söylemiş.bu konuda bilgisi olan varsa acil cvp yazsın.

slm arkadaşlar ilk defa yazıyorum.benim ablamın prolaktini yüksek olduğu için hamile kalamıyordu.doktoru dostinex vermiş,bunu içtiği zaman hamilelik belirtisi olursa kendisine tekrar gidip test yapmasını söylemiş.ama reçetesinde bu ilacı kullandığı sürede ve kullandıktanda 1ay süre sonrasına kadar hamile kalınmaması gerekitiği yazıyormuş.oyüzden şuan korunuyorlar.bu ilacı kullanıpta hamile kalıp çocuğunda kusur olan varmı?ilacı kullanıp hamile kalanların çocuğunda %85 oranında kusur oluyormuş.işin tuhaf yanıda doktoru bu konuda bşy söylememiş ve hamile kalırsa ilacı bırakıp kendisine gitmesini söylemiş.bu konuda bilgisi olan varsa acil cvp yazsın.

doktoru eğer riskli bir durum görseydi ilişkiyi kesin derdi ama gene de bir doktoruna sorsun umarım kötü bişey olmaz kalbinizi ferah tutun geçmiş olsun canım

slm arkadaşlar.bir sorum var tecrübesi olanlar cevap yazarsa çok sevinirim.hormon tahlilinde prolaktin değeri 22 çıktı.doktorum yüksek dedi bu durumda hamile kalman zor,kalsan bile kötü sonuçlanabilir dedi FSH( 3.45) ve LH ( 8.76) düşürmek için 2 kutu doğum kontrol hapı verdi bi de prolaktini düşürmek için agnucaston diye bi ilaç verdi.ilaçlar bitince adetin 3.günü gel yumurtalıkların çalışıp çalışmadığına bakalım dedi.forumda okuduğum kadarıyla 22 prolaktin normal değerler arasında . kafam karıştı şimdi. sizce bu değer normal mi?bu arada pcos'luyum.

slm arkadaşlar.bir sorum var tecrübesi olanlar cevap yazarsa çok sevinirim.hormon tahlilinde prolaktin değeri 22 çıktı.doktorum yüksek dedi bu durumda hamile kalman zor,kalsan bile kötü sonuçlanabilir dedi FSH( 3.45) ve LH ( 8.76) düşürmek için 2 kutu doğum kontrol hapı verdi bi de prolaktini düşürmek için agnucaston diye bi ilaç verdi.ilaçlar bitince adetin 3.günü gel yumurtalıkların çalışıp çalışmadığına bakalım dedi.forumda okuduğum kadarıyla 22 prolaktin normal değerler arasında . kafam karıştı şimdi. sizce bu değer normal mi?bu arada pcos'luyum.

geçmiş olsun tatlım prolaktinin normal seviyelerde ama bendimde en son 22 idi ve doktorum hamile kalana kadar dostinex içmemi söylemişti çünkü benim 4 senedir var prolaktin sorunum ve ilacı bıraktığımda yükselliyor o nedenle hamile kalana kadar içeceğim evet prolaktin hamileliği etkiliyor ama engelde değil prolaktini yüksek olupta hamile kalan arkadaşlarımızda var prolaktin yumurtanın kalitesini düşürüyor senin doktorun neden doğum kontrol hapı verdi anlamadım bence başka bir doktora daha git bir sorum olacak prolaktin tahlilini ne zaman yaptırmıştın yani regl dönemindemi yoksa normal bi zamandamı yaptırdın

geçmiş olsun tatlım prolaktinin normal seviyelerde ama bendimde en son 22 idi ve doktorum hamile kalana kadar dostinex içmemi söylemişti çünkü benim 4 senedir var prolaktin sorunum ve ilacı bıraktığımda yükselliyor o nedenle hamile kalana kadar içeceğim evet prolaktin hamileliği etkiliyor ama engelde değil prolaktini yüksek olupta hamile kalan arkadaşlarımızda var prolaktin yumurtanın kalitesini düşürüyor senin doktorun neden doğum kontrol hapı verdi anlamadım bence başka bir doktora daha git bir sorum olacak prolaktin tahlilini ne zaman yaptırmıştın yani regl dönemindemi yoksa normal bi zamandamı yaptırdın

ilgilendiğin için çk teşekkür ederim canım,hormon tahlilini adetin 3.günü yaptırdım.doğum kontrol hapını FSH veLH'ı düşürsün diye verdi.doktorum da çok tutulan iyi bi doktor ama bilmiyorum doğru mu yapıyoruz.hayırlısı olsun artık

arkadaşlar bişey sorcam buradamı okumuştum tam hatırlamıyorum ama bir pamuğa bişey sürüp vajinaya yakın bir yere koyulduğunda rahimi açtığını okumuştum ama o bişeyin re olduğunu hatırlayamıyorum bilen arkadaş varsa özelime atabilirmi çok sağolun

ilgilendiğin için çk teşekkür ederim canım,hormon tahlilini adetin 3.günü yaptırdım.doğum kontrol hapını FSH veLH'ı düşürsün diye verdi.doktorum da çok tutulan iyi bi doktor ama bilmiyorum doğru mu yapıyoruz.hayırlısı olsun artık

merhaba bence dr uy en azından 3 ay dene yoksa ne dr seni iyi tanıyıp tedaviyi yürütür nedesen onun başarılı olup olmadıgını anlayamazsın benim dr prolaktın 35 ilaç vermedi 4ay devam ettim sonra bıraktım çünkü burda okuyorum 20 üstüne kesin ilaç veriliyor bence senin dr dogru yolda içini ferah tut sevgiler.

X