anam gene kimse yok be önceden toplanır sohbet ederik şimdi kimse yok çalışmalara hız mı verdini yoksa ben bu ay çörek otu bal tarçın karışımıyla acı elma yağı kullanacam çörek otuna başladım akşama da acı elma yağı alacam bakalım akşama uygulayacam belki faydası olur kızlar allahtan ümit kesilmez tabi bu arada hayıt otu suyuna da devam sizler neler yaptınız bakem ne kullanıyoruz bu ay yumoşlarmıza büyütelim şöyle güzel güzel çoğalsınlar bakalım ümitlerimizi kırmak yok hep birlikte bu yolda ilerleyeceğiz ve hep birlikte o güzel annelik duygusunu yaşayacağız
nergiscim sakın kötü düşünme bak biz daha bu yolda yeni sayılırız ümidimizi hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz tedavilerimizi hiç bir zaman ihmal etmeyeceğiz o bebekler için kendimiz için herşeyin en iyisini yapacağız
neydi bizim meşhur slogan DURMAK YOK ÇALIŞMALARA DEVAM:lepi:
doremi canım sanada çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
Doremicim güzel telaşeler.. Zor geçiyordur tahmin edebiliyorumm.. Temiz hava al bol bol, bol vitaminli sebze meyveleride unutma tabii, Sevgiler hamiş arkadaşım, aklımızdasın :1hug:
hale kız sen ne gezdin düngece buralarda yatsana sen be bu satte ayakta mı kalınırmış kızarım bak ha sana
:Saruboceq:
merhaba iyi çok sevindim Allah seni ve bebegini korusun inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin darısı tüm isteyenlere saglıkla kal.
windy canım çok teşekkür ederim bende bugün son ilacı içtim pazartesi gidip ölçtüreceğim
merak ediyorum sevgili prolaktinim kaydirigubbakcemile kaç.artık bende burda sizleri okudukça rahatlıyorum çok teşekkür ederim hepbirlikte aşacağız bunu inşallah .
bu arada ben dostinexe haziranda başladım ve 28 günde regli oldum genelde 30 - 32 günde regli oluyordum bugünde reglimin son günü (çalışmalara başlıyacağız artık:kedi:)
Canlarım inşallah iyisinizdir.Ben de iyi sayılırım.4 gün gecikmeyle regl oldum.Birazcık ümidim vardı bu ay ama kan testinden sonra umudumu yitirmiştim.İnşallah birdahaki aya hamiş haberini veririm size.Sanırım tedaviye ara vericem tatile gidiyorum 2 ay burada olamıycam bu süre içinde olmazsa artık Eylülde tedaviye başlarım.Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun kızlar iyi ki varsınız sizden başka anlayan olmuyor çünkü...
canım bozma ya moralini tabi ki birbirimize destek olacağız o nedemek şimdi en kısa zamanda bekliyoruz iyi haberlerini 2 ay bol bol dinlen belki de bize sevinçli haberlerle dönersin allahtan ümit kesilmez canım ama sakın kendini üzme ve ümidini kaybetme canım bebişin er geç senle olacak bunu untma canım sana şimdiden iyi tariller benim için de gez canım bol bol öpüyorum seni
tatlım geçmiş olsun demeyeceğim çünkü bu yapışık hormon bi bulaştımı bırakmıyor insanın peşini:)
aramıza hoşgeldin dostinex prolaktin seviyesini düşürdüğü gibi regl ide düzenliyor o nedenle 28 günde olmuşsundur merak etme dostinek prolaktin seviyeni düşürür sana tavsiyem stresten uzak durman çünkü bu hormonun diğer adıda stres hormonu a.s.
Canlarım inşallah iyisinizdir.Ben de iyi sayılırım.4 gün gecikmeyle regl oldum.Birazcık ümidim vardı bu ay ama kan testinden sonra umudumu yitirmiştim.İnşallah birdahaki aya hamiş haberini veririm size.Sanırım tedaviye ara vericem tatile gidiyorum 2 ay burada olamıycam bu süre içinde olmazsa artık Eylülde tedaviye başlarım.Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun kızlar iyi ki varsınız sizden başka anlayan olmuyor çünkü...
arkadaşlar merhabalar girdiğimde kimse yoktu. ama benim prolaktin 38 şimdi dynodel verdi doktor bana değerim ve ilaç hakkında bilgi yazarsanız sevinirim girdiğimde okurum enazından ... düzensizlik falan yok bende ve hiç bir belirtisi yok sadece 8 aydır hamile kalamıyordum dktr gittim ve ölçümlerde çıktı... teşekkürler
canım iyi tatiller.
sakın moralini bozma tatilde hayırlı haberlerini bekliyoruz.bol bol dinlen streten uzak dur.hihoyyyt
arkadaşlar merhabalar girdiğimde kimse yoktu. ama benim prolaktin 38 şimdi dynodel verdi doktor bana değerim ve ilaç hakkında bilgi yazarsanız sevinirim girdiğimde okurum enazından ... düzensizlik falan yok bende ve hiç bir belirtisi yok sadece 8 aydır hamile kalamıyordum dktr gittim ve ölçümlerde çıktı... teşekkürler
:Saruboceq:
çok saol anemonecim
ilaç bitti bakalım pazartesi ölçtüreceğim
inşallah iyi sonuçlanır.::Saruboceq:
canım artık eşimle karar aldık düşünmiyeceğiz akışına bıraktık herşeyi
Canım geçmiş olsun meraklnma çok yüksek değil prolaktinin.İlacını düzenli kullandığında hemen düşer merak etme.Benim ilk ölçtürdüğümde 63 tü 1ayda 10a düştü.Sınır 24 zaten.Sakın stres yapma stres de çok etkiliyor bu hormonu canım.İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun:Saruboceq:
canım merhaba benimde ilk değerim 38 di ilaçsız 24 e düştü dr. önce bakalım stresten olabilir dedi daha sonra dostinex verdi.pazartesi ölçtüreceğim bakalım kaç olmuşCADIARZU
bu hormon stres hormonu sadece düşünmemeye çalışacaksın.
merhaba kızlar hepiniz dostinex mi kullanıyorsunuz ben parlodel kullanıyorum bunu kullanan varmı aranızda